Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Xenon vs. Bi do CRX II.
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
T_omaseq je teď offline  T_omaseq
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 13:00  Naposledy upravil T_omaseq dne 10.4.2009 , 16:38, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Chtěl bych instalovat do origo CRX světel xenony,případně bixenony. Jakou sadu použít a jestli to vůbec jde? Chtěl bych ještě čiré překrytí, aby byly vidět čočky. Nechce se mi moc kupovat čirou optiku made in China.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Pepíno je teď offline  Pepíno
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 15:00   Citovat  

Jestli máš jednoparabolový světla,tak budeš muset udělat bixenony, protože kdybys dal jen xenony, tak přijdeš o dálková světla. Nejlepší je sehnat bix. čočky, startéry atd. z nějaké bouračky auta, které je má v sérii. Vybroušení skel by měli umět ve sklenářství, ale já ještě takového sklenáře nesehnal. Mr. Green

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 16:35   Citovat  

Pepíno napsal:
Jestli máš jednoparabolový světla,tak budeš muset udělat bixenony, protože kdybys dal jen xenony, tak přijdeš o dálková světla. Nejlepší je sehnat bix. čočky, startéry atd. z nějaké bouračky auta, které je má v sérii. Vybroušení skel by měli umět ve sklenářství, ale já ještě takového sklenáře nesehnal. Mr. Green

Mám za to, že CRX mají potkávačky v jednom sektoru a dálkové vedle, takže dvouparabolové....bo ne? to mi hlava nebere Jo jedná se o II.g

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 16:45   Citovat  

T_omaseq napsal:
Mám za to, že CRX mají potkávačky v jednom sektoru a dálkové vedle, takže dvouparabolové....bo ne? to mi hlava nebere Jo jedná se o II.g

V tom případě ti stačí sehnat jen xenon čočky. Blbý je, že když necháš vybrousit sklo i před parabolou kde jsou dálky, tak ti to bude svítit pánu bohu do oken. Úsměv

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 17:08   Citovat  

Pepíno napsal:
V tom případě ti stačí sehnat jen xenon čočky. Blbý je, že když necháš vybrousit sklo i před parabolou kde jsou dálky, tak ti to bude svítit pánu bohu do oken. Úsměv

Už jsem to zúžil, bez broušení to nechám, mně se ty origo světla na tom líbí nejvíc a stačí, když tam bude xenon. Tak teď otázka jakou sadu, nějaký tipy pls a jestli to vůbec do těch světel půjde....

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 17:17   Citovat  

T_omaseq napsal:
Už jsem to zúžil, bez broušení to nechám, mně se ty origo světla na tom líbí nejvíc a stačí, když tam bude xenon. Tak teď otázka jakou sadu, nějaký tipy pls a jestli to vůbec do těch světel půjde....

Pokud nemusíš mít čočky, tak stačí koupit HID sadu na H4. S těma čočkama to bude těžší, ty se tam musí nějak dobastlit.

Tomba je teď offline  Tomba
0
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 18:17   Citovat  

T_omaseq napsal:
Chtěl bych instalovat do origo CRX světel xenony,případně bixenony. Jakou sadu použít a jestli to vůbec jde? Chtěl bych ještě čiré překrytí, aby byly vidět čočky. Nechce se mi moc kupovat čirou optiku made in China.

Tady něco pro inspiraci. Je to jedna z možností, jak dát bixenon do crx II. Tyhle světla jsou udělaná ze tří dílů. 1. originál světlo, ze kterého sem použil zadní část a parabolu, 2. bixenon z BMW x5, 3. z čirých světel sem použil jen ten čirý kryt. Toto je určitě nejdražší varianta. Záleží kolik do toho chceš nasypat. Jinak to chce dost upravit tu parabolu a přizpůsobit tu zadní část světel.Letošní sezona to bude premiera.

foto 016.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
foto 016.jpg, 1.06 MB

skritek je teď offline  skritek
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 18:40   Citovat  

Tomba napsal:
Tady něco pro inspiraci. Je to jedna z možností, jak dát bixenon do crx II. Tyhle světla jsou udělaná ze tří dílů. 1. originál světlo, ze kterého sem použil zadní část a parabolu, 2. bixenon z BMW x5, 3. z čirých světel sem použil jen ten čirý kryt. Toto je určitě nejdražší varianta. Záleží kolik do toho chceš nasypat. Jinak to chce dost upravit tu parabolu a přizpůsobit tu zadní část světel.Letošní sezona to bude premiera.

hezky ale ze uz je delas dlouho Velmi šťastný coz

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 18:47   Citovat  

Tomba napsal:

No tak to mně ho vyndej, hustý, přesně takhle bych si to představoval Tak to koukám! Jak to vyjde cenově a kdo by mi to udělal? Lucy

0
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 18:56   Citovat  

skritek napsal:
hezky ale ze uz je delas dlouho Velmi šťastný coz

jj dlouho. Tak 2 roky. Bud nebyl čas, nebo chut. Ale myslím si, že sem za ten čas, vychytal snad všechny mouchy, co to mělo. Úsměv Znáš mě, musím mít všechno do detailu.

0
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 19:04   Citovat  

T_omaseq napsal:
No tak to mně ho vyndej, hustý, přesně takhle bych si to představoval Tak to koukám! Jak to vyjde cenově a kdo by mi to udělal? Lucy

Vyjde to dráž, než jakýkoliv čirý světla na cero. A nejenom že to něco stojí, ale chce to hodně času. Dělat to už nechci, nezaplatil by si to. Jenom kdyby si do toho pustil. Nejhorší je dělání místa v parabole pro čočku. Jedna chyba a budeš mít šrám v parabole a bude to navždy vidět.

skritek je teď offline  skritek
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 19:31   Citovat  

Tomba napsal:
Vyjde to dráž, než jakýkoliv čirý světla na cero. A nejenom že to něco stojí, ale chce to hodně času. Dělat to už nechci, nezaplatil by si to. Jenom kdyby si do toho pustil. Nejhorší je dělání místa v parabole pro čočku. Jedna chyba a budeš mít šrám v parabole a bude to navždy vidět.

jo jeden sram a muzes to zahodit zadny ze by to bylo videt proste rovnou vyhodit rozslapat Velmi šťastný Tomas nezkousne jakoukoli chybicku ale umi to je moooc sikovnej

Tome brzy se pustim do te uzaverky diferencialu tak s tebou pocitam

FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 20:53   Citovat  

Tomba napsal:

na tu parabolu se jen skarede podivas a je tam hned sram, je to mega citlive na poskrabani Smutný

Obsah fóra Honda-club.cz   
Xenon vs. Bi do CRX II.
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina