Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
kineticky kloub nejde ven.. VYRESENO C6G VTi
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2009 , 20:24  Naposledy upravil R3S dne 14.4.2009 , 20:48, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

ahoj hondaci, vcera sem na svem VTi delal spojku , pri tom sem zrovna kontroloval podvozek jak je po zime na tom a ejhle .... vule v lozisku na pp strane,kdyz sem chtel kvuli te spojce vyndat poloosu tak jsem rozdelal matici ktera byla dotazena asik tak na 300 Nm ale to je vedlejsi ted PROMBLEM..
Z tehlice nemuzu dostat ven kloub (tu spojku sem vyresil ze sem ji tam nechal a jen odklonil)ale zitra chci udelat to lozisko a ta poloosa proste bude muset ven ale za boha nevim jak ,uz jsem ten kloub docela dorasil jak sem ho cgtel vymlatit tak se ptam ma na to neekdo nakou good metodu bo ho budu musel odvrtat a vymenit... rad bych ten kloub zachoval...jeste me napada zkusit autogen.... CO VY NA TO??
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Skylinee je teď offline  Skylinee
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2009 , 21:34   Citovat  

spodní čep jsi hádám rozdělal že? aby byla těhlice volná Úsměv

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2009 , 21:36   Citovat  

lehce ohrat autogenem naboj (lozisko se stejne bude menit) a stahovakem vytlacit. musis davat pozor aby se moc neohral kloub.

Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2009 , 21:52   Citovat  

...nevím, co přesně potřebuješ. Ale pokud ti nejde vyndat homokinetický kloub...tak našroubuj matku (několik závitů)...vem dřevo, to přilož na matku...vem velké klabivo...jo před tím ještě ten tisícihran nastříkej WDčkem...a pak několikrát pořádně udeř...
Jakmile trochu půjde...vyhoď zavěšení dolez kulového čepu...vykloň k sobě a bouchej dál...musí to jít. Mrk

poloosa1.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
poloosa1.JPG, 69.13 kB

poloosa2.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
poloosa2.JPG, 80.97 kB

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2009 , 22:50   Citovat  

Lukas napsal:
...nevím, co přesně potřebuješ. Ale pokud ti nejde vyndat homokinetický kloub...tak našroubuj matku (několik závitů)...vem dřevo, to přilož na matku...vem velké klabivo...jo před tím ještě ten tisícihran nastříkej WDčkem...a pak několikrát pořádně udeř...
Jakmile trochu půjde...vyhoď zavěšení dolez kulového čepu...vykloň k sobě a bouchej dál...musí to jít. Mrk
noo tak presne takhle sem to delal a ani se nehne!!

R3S je teď offline  R3S
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2009 , 22:50   Citovat  

Skylinee napsal:
spodní čep jsi hádám rozdělal že? aby byla těhlice volná Úsměv
jasne ze jo sem automechanik...!! Úsměv

R3S je teď offline  R3S
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2009 , 22:51   Citovat  

ninja napsal:
lehce ohrat autogenem naboj (lozisko se stejne bude menit) a stahovakem vytlacit. musis davat pozor aby se moc neohral kloub.
ok zitra zkusim diky

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2009 , 22:56   Citovat  

Lukas napsal:

obcas je to tak zapeceny ze to opravdu nejde a az ohrati autogenem pomuze. taky je dobry trik nasroubovat matku obracene aby se bouchalo do velke plochy, pac matka se tak jako tak znici. Ale skutecne i kdyz by ses dal na modleni tak to u nekterych aut nejde (a jak malo by stacilo - kdyz to nekdo rozebira tak to zase namazat)...

R3S je teď offline  R3S
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2009 , 22:58   Citovat  

ninja napsal:
obcas je to tak zapeceny ze to opravdu nejde a az ohrati autogenem pomuze. taky je dobry trik nasroubovat matku obracene aby se bouchalo do velke plochy, pac matka se tak jako tak znici. Ale skutecne i kdyz by ses dal na modleni tak to u nekterych aut nejde (a jak malo by stacilo - kdyz to nekdo rozebira tak to zase namazat)...
matek mam dost takze to mi nevadi ,ale prave jsem to kdysi delal na vw polu 1,4D fox a tam sem skutecne musel ten klub normalne odvrat ve fabrice na stojanovce!!!

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2009 , 23:11   Citovat  

ninja napsal:

...tak to jsem měl asi pokaždé štěstí. Mrk Spíš mi nešla povolit ta matka...nakonec však dvoumetrová tyč vše vyřešila. OK

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2009 , 10:37   Citovat  

trochěhlici a chemie(brzdovka...nej byla zelená ale ta už se nedělá chicht)nebo jiná srá.gora na uvolnění,co je po ruce...alespon jemnej olejík jako wd-40,coyot apod...a nechat to rozlést...místo dřeva měděnej nebo hliníkovej špalek ,nebo alespon silon...dřevo byt tvrdé dost pruží,opřít těhlici(minimálně kolega s opřenou palicí a tlačit),jestli je to i s poloosou venku tak na lis,a nebo zase buchánek...a dá se to kombinovat...nastříkat a poklepánek natvrdo malím kladívkem a znova nastříkat a zase,a pak zase přez materiál zkusit vyrazit,taky se mi to stalo při vyměně ko ložiska...těhlici jsem rovnou dal ven po marných pokusech,jo a ted si ježte vzpominám ,když mi povyjel,tak jsem ho procák a nazpátek dotáhl a nazpátek dotáhl matkou zase procák až se rozjel více a párkrát opakoval .Mohlo se ložisko hold připéci,jinak lék na tuhle nemoc musíš nadávkovat sám podle pocitu a možností...lovu zdar

R3S je teď offline  R3S
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2009 , 19:16   Citovat  

takze lozisko je vymeneny!! VTEC po pouziti vsech rezozroutu od firem jako jsou Veudec ,Berner a Kent..prisel na radu stahovak co mame na bubny na transity a hned to slo... Úsměv Úsměv Úsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.4.2009 , 14:49   Citovat  

Lukas napsal:
...tak to jsem měl asi pokaždé štěstí. Mrk Spíš mi nešla povolit ta matka...nakonec však dvoumetrová tyč vše vyřešila. OK

...asi jsem to tímhle příspěvkem zakřikl...včera jsme měnili poloosu na VTi Tarze a neška vyndat ani za nic...nakonec jsme ji vymlátili pajcrem to snad ne ...btw ten stahovák by se mi hodil. OK

R3S je teď offline  R3S
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 16.4.2009 , 14:59   Citovat  

Lukas napsal:
...asi jsem to tímhle příspěvkem zakřikl...včera jsme měnili poloosu na VTi Tarze a neška vyndat ani za nic...nakonec jsme ji vymlátili pajcrem to snad ne ...btw ten stahovák by se mi hodil. OK
hahá vidis ne pokazde to jde.... jen me stve za jsem pri tom asi sku... mazetu a musim ji jeste vymenit ale to uz kloub vyndavat nebudu

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.4.2009 , 15:25   Citovat  

salat napsal:
hahá vidis ne pokazde to jde.... jen me stve za jsem pri tom asi sku... mazetu a musim ji jeste vymenit ale to uz kloub vyndavat nebudu

...no mi zase cáká. Tak to valím bulvy ...to si nevybereš. KO Jo, pokud by se ti zamlouval tenhle set odkaz ...dej vědět, budu objednávat v průběhu tohoto týdne.

R3S je teď offline  R3S
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 16.4.2009 , 16:06   Citovat  

Lukas napsal:
...no mi zase cáká. Tak to valím bulvy ...to si nevybereš. KO Jo, pokud by se ti zamlouval tenhle set odkaz ...dej vědět, budu objednávat v průběhu tohoto týdne.
NEE V POHO MAM ZA 200 NIPPARTS

Obsah fóra Honda-club.cz   
kineticky kloub nejde ven.. VYRESENO C6G VTi
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina