Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Silembloky, tlumice - C6G - vymeneno, rad poradim
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2009 , 19:54   Citovat  

Caues,
tak mam za sebou vymenu silembloku v zadnich podelnych ramenech a vymenu zadnich tlumicu. Slo to jako pomasle, nemusel sem odpojit ani jednu hadicku ani jeden zarezlej sroub. Bohuzel nemam ani jedno foto, ale kdyby mel nekdo jakykoliv dotaz tak rad odpovim, a musim rict ze to je opravdu velka zmena je to dobrý
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2009 , 20:10   Citovat  

Takže jsi ty silentbloky měnil na autě?

Winie je teď offline  Winie
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2009 , 20:15   Citovat  

jaaaa chci radu. uz se docela dlouho lopotim se zadnim tlumicem u ridice. nesel mi povolit sroub dole co drzi tlumic v rameni, tak sem uriznul i matku i hlavu sroubu, ale porad nejde vyrazit. nahrejvat se mi ho nechce. tlumice prej radi bouchaj. tak sem vyheveroval rameno a pruzinu stahnul, dratem stahnul a tlumic sem vyhaknul z horniho ulozeni a snazim se povolit matku nahore na tlumici. tu prostredni, jak se musi strcit ten imbus a proti tomu povolovat matku. jenze povolit to nejde a pri povolovani se mi vyzvejknul ten vnitrek na ten imbus. takze ted sem v koncich a netusim cim sundam ten vrsek tlumice, abych moh vymenit pruzinu. nemas nakej typ jak to povolit. nejde tam chytit za neco jinyho, aby se mi to neprotacelo ten vnitrek? zkousel sem to prostriknout WD a ani se to nehne, pritom to zareznuty neni. zaboha to nemuzu povolit. Bueee

FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2009 , 20:34   Citovat  

Winie napsal:
jaaaa chci radu. uz se docela dlouho lopotim se zadnim tlumicem u ridice. nesel mi povolit sroub dole co drzi tlumic v rameni, tak sem uriznul i matku i hlavu sroubu, ale porad nejde vyrazit. nahrejvat se mi ho nechce. tlumice prej radi bouchaj. tak sem vyheveroval rameno a pruzinu stahnul, dratem stahnul a tlumic sem vyhaknul z horniho ulozeni a snazim se povolit matku nahore na tlumici. tu prostredni, jak se musi strcit ten imbus a proti tomu povolovat matku. jenze povolit to nejde a pri povolovani se mi vyzvejknul ten vnitrek na ten imbus. takze ted sem v koncich a netusim cim sundam ten vrsek tlumice, abych moh vymenit pruzinu. nemas nakej typ jak to povolit. nejde tam chytit za neco jinyho, aby se mi to neprotacelo ten vnitrek? zkousel sem to prostriknout WD a ani se to nehne, pritom to zareznuty neni. zaboha to nemuzu povolit. Bueee

zkusil bych tam navalit torx, mohl by se kousnout a pak by to mohlo jit (mluvim o tom vrsku) s tou vidlickou dole bude asi problem, nejspis bych si pak sehnal jinou a tamtu odrezal, znicil

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2009 , 20:36   Citovat  

FastCivic napsal:
zkusil bych tam navalit torx, mohl by se kousnout a pak by to mohlo jit (mluvim o tom vrsku) s tou vidlickou dole bude asi problem, nejspis bych si pak sehnal jinou a tamtu odrezal, znicil

co je torx? ten spodek nak vyresim, ale problem je ze to nejde vyrazit, ale s tim uz si nak poradim. ted me hlavne trapi ten vrsek. jeste me napadlo chytit za neco na tlumici, aby se to neprotacelo.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2009 , 20:38   Citovat  

Winie napsal:
co je torx? ten spodek nak vyresim, ale problem je ze to nejde vyrazit, ale s tim uz si nak poradim. ted me hlavne trapi ten vrsek. jeste me napadlo chytit za neco na tlumici, aby se to neprotacelo.
hlavne to nijak nechytej za pistnici tluice, poskodis ji a tlumic ti vytece....
torx je neco jako imbus, takova hvezdice, koupis si velikost jaka ti sedne s presahem misto toho ztrzeneho imbusu a zabombirujes ho tam kladivem Úsměv

mecar je teď offline  mecar
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2009 , 20:39   Citovat  

bud to udelej jak psal fastcivic ze rozrezes opatrne tu matici nebo to muzes nahřát autogenem a vzduchem povolit a hnet to horni ulozeni hodit do vody G4G

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 14.4.2009 , 20:40   Citovat  

a nebo me napadla jeste jedna vec, v praci povolujem vrchni matici tlumice pneumatickou pistoli/pelouškem Úsměv hrkne to tak rychle ze neni treba zadny imbus, zanes to nekam do servisu at ti tu matici povoli, nebo jestli mas kompresor, tak si peloucha od nekoho pujc

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2009 , 7:45   Citovat  

Winie napsal:

tak presne to samy se mi taky stalo, zaboha sem ten vrsek nemohl povolit, tak nastoupila hruba sila, flexou sem preziznul tlumic mezi pruzinama, pozor pruzina musi bejt stlacena jinak to vystreli jako blazen. Pak to sundas, chytnes tu tycku tlumice do sveraku poradne utahnes a povolis matku, vyslo mi to tak i obou dvou tlumicu. Jeden zavit se dokonce ukroutil HaHaaa

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2009 , 8:45   Citovat  

Becky napsal:
tak presne to samy se mi taky stalo, zaboha sem ten vrsek nemohl povolit, tak nastoupila hruba sila, flexou sem preziznul tlumic mezi pruzinama, pozor pruzina musi bejt stlacena jinak to vystreli jako blazen. Pak to sundas, chytnes tu tycku tlumice do sveraku poradne utahnes a povolis matku, vyslo mi to tak i obou dvou tlumicu. Jeden zavit se dokonce ukroutil HaHaaa
no me se prave moc nechce rezat ten tlumic. jinak fast. diky moc. zkusim to, a kdyztak zkusim flexou rozriznout tu matici. to je docela dobrej napad. jeste zkusim ten pneuservis. v patek bude den D, pak napisu jak se dopadnul.

vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2009 , 9:58   Citovat  

mě čeká výměna tlumičů s pružinami, a už te´d mám z toho husí kůži, jak to bude povolovat. asi začnu shánět flexu pořádnej výtlem

vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2009 , 9:59   Citovat  

Becky napsal:
Caues,
tak mam za sebou vymenu silembloku v zadnich podelnych ramenech a vymenu zadnich tlumicu. Slo to jako pomasle, nemusel sem odpojit ani jednu hadicku ani jeden zarezlej sroub. Bohuzel nemam ani jedno foto, ale kdyby mel nekdo jakykoliv dotaz tak rad odpovim, a musim rict ze to je opravdu velka zmena je to dobrý

hele, jak jsi vyndal ten spodní silentblok, na kterém je nasazený tlumič, mám staré rameno, a tam se hned protočil a bylo to v kiss me

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2009 , 19:17   Citovat  

tak ja mam vymeneno. pani flexa a majzlik premluvili matku na rozpuleni na tri pulky. a bylo to. akorat ted mam problem ze mi neco vzadu boucha na tech tlumicich. ze by nak spatne vyreseny utazeni? co by to mohlo bejt?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2009 , 19:56   Citovat  

vojt4s napsal:
hele, jak jsi vyndal ten spodní silentblok, na kterém je nasazený tlumič, mám staré rameno, a tam se hned protočil a bylo to v kiss me

tyjo, ted nevim co myslis to mi hlava nebere nahod nejlepe foto

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2009 , 19:57   Citovat  

Winie napsal:
tak ja mam vymeneno. pani flexa a majzlik premluvili matku na rozpuleni na tri pulky. a bylo to. akorat ted mam problem ze mi neco vzadu boucha na tech tlumicich. ze by nak spatne vyreseny utazeni? co by to mohlo bejt?

no jestli si vsechno delal podle chytre knizky, tak sou tam 4 srouby na kazdy strane co se utahujou az na zemi, mozna nemas poradne neco dotahnuteho

ignac je teď offline  ignac
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2009 , 20:05   Citovat  

presne vim o cem mluvite,minuly mesic jsem menil komplet podvozek,sranda no zadek 4h tvrde prace a predek pul hodky,flexa mi honde helpla a sinletbloky se mi protocily takze na p...pak pomohly ze starsi 5g HaHaaa ,bo nove hned nikde nemeli...par srubu sem utocil no,maras prace..

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.4.2009 , 20:06   Citovat  

Becky napsal:
no jestli si vsechno delal podle chytre knizky, tak sou tam 4 srouby na kazdy strane co se utahujou az na zemi, mozna nemas poradne neco dotahnuteho

delal sem to podle sebe a adamka, ale totalne netusim jaky 4 srouby myslis. podle me boucha neco v tom utazeni toho samotnyho tlumice nahore v interieru. asi ta matice co mi nesla povolit. sou to hrozny rany.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Silembloky, tlumice - C6G - vymeneno, rad poradim
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina