Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Výroba Světel
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 19:45   Citovat  

Zdarec mam dotaz. Nemáte nekdo zkušenost z výrobou a ohýbaním plastu na zadní světla? U Sonar světel se mi divnou příhodou stalo, že při jemném dostříknutí barvy na světla jednoduše nepochopitelným důvodu praskly. Chápal bych kdyby jen jedno, ale stalo se mi to u třech dílu světel Možna vada materialu, možná tam byla malilinka prasklinka ktera se rozšířila kvůli te barvě. A nebo mám gramlavé ruce. Ale to je jedno Samo se to neopraví. Naštvalo mě to, protože jsem z velké části da se říct vyhodíl peníze do vzduchu. Za chvíli jsem se ale uklidnil a řekl si že když stály tolik peněz a praskl jen ten čirý plast tak ho zkusím opatrně sundat a vyrobit si nový. Nechci kupovat znova nové světla. Nemám z výrobou světel žadné zkušenosti a nerad bych vyhodil peníze opět zbytečně. Tak bych byl moc vděčný za nějké tipy, nebo na co bych si měl dát při výrobě plastu pozor....případně nějaky postup... Jsou to světla na Hondu Civic 5G,3D. +/- vím jak na to, ale učený znebe nespadl Úsměv Klidně jsem písněte návody, zkušenosti,....prostě cokoli na výrobu kompletního jakéhokoliv světla. Třeba to bude zajímat více lidí. A třeba taky né Velmi šťastný
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.4.2009 , 20:00   Citovat  

delal sem to na predni lampy. musis koupit plexi a ohejbat horkovzdusnou pistoli podle origo lampy. nebo podle ty kterou mas znicenou. dej si pozor na nizkej bod tani, pak se delaj bublinky. plexi kup 3 mm silny
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Výroba Světel
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina