Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupím motor D16Z6
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Milhausik je teď offline  Milhausik
PříspěvekZaslal: 22.4.2009 , 17:37   Citovat  

Ahoj jelikož mám ten detuning jak mě tu někdo řek, tak by jsem potřeboval nutně buď jen blok nebo blok + hlavu v dobrém stavu, aby se z toho dal udělat upravený motor (samozřejmě jen lehce). Nabídněte mi někdo nějaký prosím. Už ho sháním jakou dobu a žádnej bez vážnějších chyb když nepočítám ty tři co mi utekli. Díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.4.2009 , 19:39   Citovat  

..takže i moje nabídka pro tebe nepřipadá v úvahu? Úsměv Mám tam blok, cena by se udělala, pokud teda nedáváš přednost celému motoru, na který se nemusí šahat
   Návrat  
Milhausik je teď offline  Milhausik
PříspěvekZaslal: 26.4.2009 , 2:03   Citovat  

No uvažoval jsem o tom, ale neuražse ten motor ma nalitano dost a jak si sám řek, dávám přednost komplet motoru protože ta naše hlava taky není nic moc. Je potom v plánu stejně ten motor ůplně rozebrat a odlehčit co se da ,aby byly nějaké koníky navíc, ale hlavně aby to tiše vrnělo a moc něžralo. Kdyby neměl tolik nalítáno a měl si k tomu dobrou hlavu + rozdělovač a vstřiky tak už bych se ti ozval. Nedávno jsem narazil na jeden ůdajně se necelejma 65tis, ale když jsem o něj projevil zájem a začal sem se vyptávat tak se majitel už neozval Bueee Kdybys o nějakým ještě věděl písni SZ budu ti vděčný
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.4.2009 , 2:42   Citovat  

Milhausik napsal:
No uvažoval jsem o tom, ale neuražse ten motor ma nalitano dost a jak si sám řek, dávám přednost komplet motoru protože ta naše hlava taky není nic moc. Je potom v plánu stejně ten motor ůplně rozebrat a odlehčit co se da ,aby byly nějaké koníky navíc, ale hlavně aby to tiše vrnělo a moc něžralo. Kdyby neměl tolik nalítáno a měl si k tomu dobrou hlavu + rozdělovač a vstřiky tak už bych se ti ozval. Nedávno jsem narazil na jeden ůdajně se necelejma 65tis, ale když jsem o něj projevil zájem a začal sem se vyptávat tak se majitel už neozval Bueee Kdybys o nějakým ještě věděl písni SZ budu ti vděčný

Ahoj, vím o jednom. Má mít údajně 6000tkm po GO, ale bohužel je to celé auto, chce dodělat. Mám SZ od inzerenta, mohu Ti dát kontakt a uvidíš. Nevím jestli by prodal jen motor?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupím motor D16Z6
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina