Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Notebook
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 13:14   Citovat  

kde sehnat levne notebook.klidne i nejaky pouzity hlavne dulezita pomer cena/vykon.
a jakou znacku doporucite.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
romeo411 je teď offline  romeo411
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 13:26   Citovat  

kamol napsal:
kde sehnat levne notebook.klidne i nejaky pouzity hlavne dulezita pomer cena/vykon.
a jakou znacku doporucite.

v jake cenove relaci?
   Návrat  
Only_one je teď offline  Only_one
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 13:29   Citovat  

v mounfildu kup pilu za 9 a doostenes notebook Úsměv takze bud to ber jako ze kupujes notebook za sest a jako bonus pilu za 3 a nebo obracene Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 13:31   Citovat  

romeo411 napsal:
v jake cenove relaci?

no max do 15 ale klidne muze byt co jak nejlevnejsi.neni to na hry ale zase nechci at se u toho zblaznim
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 13:31   Citovat  

Only_one napsal:
v mounfildu kup pilu za 9 a doostenes notebook Úsměv takze bud to ber jako ze kupujes notebook za sest a jako bonus pilu za 3 a nebo obracene Mrk

heh to je nejaka akce jo HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 13:33   Citovat  

Only_one napsal:

nevis co to je zac ten notebook uz se divam na ty stranky co by se dalo koupit pořádnej výtlem

nic uz sem to nasel to je malinky 8.9" Smutný
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 13:35   Citovat  

Only_one napsal:

to sem chtel zrovna poradit pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 13:35   Citovat  

Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 13:37   Citovat  

Only_one napsal:

njn ale divej na tohle

Technická specifikace Notebooku ACER Aspire ONE
Procesor Intel Atom 1,6 GHz
Crystal Brite displej 8,9” s rozlišením 1024x600, podsvětlení LED
Operační paměť 1GB
Rychlý SSD disk 16 GB
Síťová karta / WiFi (pro připojení k internetu)
Čtečka karet 5 v 1
SD slot pro rozšíření úložné kapacity
Webkamera
Operační systém Windows XP Home CZ

to mam vic pameti v telefonu pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 13:40   Citovat  

no jo...15" s 3 jadrem k pile nedostanes to mi hlava nebere

jinak doporucuju Toshibu..rekl bych hodne muziky za slusne penize a ja osobne s ni nemam jedinou spat.zkusenost...skoda jen ze ve vsech novejch PC uz je ted Vista..pokud koupis se systemem a nehledas neco spec..

Jinak myslim ze AMD je stejna kvalita co Intel a je proste levnejsi (koz neplatis tolik za znacku) takze bych volil nejake AMD
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 13:42  Naposledy upravil myst dne 23.4.2009 , 13:50, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

bud si vem mini nb, toho za ty prachy poridis zde

anebo delly delaj nejaky 12palcovy rady zde
pak uz plnohodnotnej 13palcak Vostro ale ten uz je za 23k

kupovali jsme ho mamine a ma paradni vydrz na baterce... a jinak z tech mini jsou slusny i ty Asusy Eee

a jinak kdybys chtel tak u nas v praci se doprodavaj Lenovo T43 za 5500 uz bez zaruky, protoze jsme dostavali novy T61
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 13:44   Citovat  

Znamej prodaval Lenovo...chtel za nej nejakych 8,5...je to klasickej velkej notebook..ale uz je asi po zaruce..a nejakej ten skrabanecek tam taky bude...ale co vim tak ho moc nepouzival..mohl bych ti zjistit konfiguraci a poslat mozna foto atd..zalezi jak bych ho chytil u PC

pokud tedy mas zajem i o jetej to mi hlava nebere
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 13:54   Citovat  

mystique napsal:
bud si vem mini nb, toho za ty prachy poridis zde

anebo delly delaj nejaky 12palcovy rady zde
pak uz plnohodnotnej 13palcak Vostro ale ten uz je za 23k

kupovali jsme ho mamine a ma paradni vydrz na baterce... a jinak z tech mini jsou slusny i ty Asusy Eee

a jinak kdybys chtel tak u nas v praci se doprodavaj Lenovo T43 za 5500 uz bez zaruky, protoze jsme dostavali novy T61

to je male Smutný minimalne 15.4
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 13:55   Citovat  

V UK nebo jeste lepe v Americe. CCA 40% ceny dolu a doporčuju Dell. je to dobrý je to dobrý
Ted jsem si všiml do 15ti tak to nema smysl.
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 13:59   Citovat  

Toshiba Satellite A300 nebo L300, do 15k nic lepsiho snad ani neni. Staci si vybrat tu spravnou specifikaci.

Jo a v kazdem pripade se vyhnout Aceru. Ten bych bral jen v pripade, ze by v zarucaku za prepazkou delala nejaka echt krasna slecna a ja byl nesmelej - v takovem pripade by byl Acer idealni, protoze bys mel dost prilezitosti nesmelost prekonat Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 14:04   Citovat  

skyline napsal:
Toshiba Satellite A300 nebo L300, do 15k nic lepsiho snad ani neni. Staci si vybrat tu spravnou specifikaci.

Jo a v kazdem pripade se vyhnout Aceru. Ten bych bral jen v pripade, ze by v zarucaku za prepazkou delala nejaka echt krasna slecna a ja byl nesmelej - v takovem pripade by byl Acer idealni, protoze bys mel dost prilezitosti nesmelost prekonat Velmi šťastný

vcem je problem u aceru?kamos ma dlouho acer a vsechno v poradku.jinak kdysi jak sem delal obchodaka tak sme prodvali hodne veci od aceru,ale ted sem z toho nejak vypadl a uz nevim co a co je dobre atak.
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 14:06   Citovat  

kdybych si kupoval booka tak jedne aušus (asus) nebo pak takovy ty naky jabka lenovo a pod. ale to uz je trosku jinde s cenou
mel sem acera v dobe kdy jim to asi nak neslo, odchazelo na nem kde co, hlavné mechaniky a to komukoliv okolo me a ze ho melo lidi, myslim ze ted uz se arec i zlepsil ale u me ztratil duveru¨
ted mam HP paviliona a kvetu z nej, je pomalej, prehriva se, vypina se, nevim co s nim, kamarad ma podobnyho uz reklamoval pac se mu asi rozbil disk, jinak zajimavost, pavilion se vyrabi v polsku, nikdy vice hp
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 14:47   Citovat  

tak tak ACER nebraaaaaaaaaat..taky sem na nej neslysel vubec nic dobreho to snad ne to Hp sem myslel ze bude OK ale koukam taky nic moc asi je to ks od kusu Lucy
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 14:58   Citovat  

Je potřeba si uvědomit pár věcí.

- co na tom budu dělat (výkon, skladba komponentů)
- budu to často nosit (váha, velikost a částečně i kvalita)
- budu s tím trávit čas mimo elektřinu, na cestách, chalupě a tak (výdrž)
- potřebuju konektivitu (třeba HDMI výstup, FireWire, dostatek USB, čtečky karet atd...)

Tohle si ujasni a pak můžeš vybírat.
   Návrat  
cr4sh3r je teď offline  cr4sh3r
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 14:59   Citovat  

Experti na acer pořádnej výtlem Pokud to bude levnej notas, do 15tis, tak je uplně fuk co to bude za značku, pač to prostě bude od každé značky ekonomická řada, u kterých bude použit ten nejlevnější plast, atd... A ten kdo hodnotí acer, by mě zajímaly zkušenosti... HaHaaa Mám už 5týho acera v řadě a nikdy žádnej problém, nechovám se k nim nejlíp a držej, a kámošům se Asusy (aušusy) rozpadaj (praskaj plasty) papa
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 15:01   Citovat  

cr4sh3r napsal:
Experti na acer pořádnej výtlem Pokud to bude levnej notas, do 15tis, tak je uplně fuk co to bude za značku, pač to prostě bude od každé značky ekonomická řada, u kterých bude použit ten nejlevnější plast, atd... A ten kdo hodnotí acer, by mě zajímaly zkušenosti... HaHaaa Mám už 5týho acera v řadě a nikdy žádnej problém, nechovám se k nim nejlíp a držej, a kámošům se Asusy (aušusy) rozpadaj (praskaj plasty) papa

Tahkle obvykle reaguji urazeni prodejci. Asi vsichni spokojeni majitele Aceru tuhle znacku schvalne pomlouvaji, aby byla exkluzivnejsi, ne? Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 15:09   Citovat  

Naštěstí nejsem prodejce, jen uživatel... Prostě za mě je Acer OK OK
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 15:14   Citovat  

doma máme dobrou zkušenost s HP, tata má nějakou high class, a sestra lowend, oba fičí cca 2 roky bez reklamace, ale asi tu bude záležet na kusech no.
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 15:17   Citovat  

já mám Acer Aspire a nemůžu si stěžovat .... dokonce přežil i test života a smrti když jsem ho zapoměl na střeše Civica a ve městě na křižovatce jsem šlápl na brzdy a on sletěl na asfalt ... to už je nějaký ten měsíc a pořád šlape jako hodinky, jen pár škrábanců ... Acer Arnie pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 15:20   Citovat  

ja osobně používám ASUS EEE 1000H a jsem spokojenej jak pracovně tak soukromně Úsměv Nicméně samozřejmě to je účel na jakou prýci to chces Úsměv Kazdipádně já v tom i nouzově kreslím v autocadu Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
romeo411 je teď offline  romeo411
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 15:42   Citovat  

cr4sh3r napsal:

a jakou radu Aceru mas?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 15:48   Citovat  

Romeo: Momentálně Aspire, předtím jsem měl travelmate a plastama se mi zdál horší.
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 15:54   Citovat  

jednou nekdo rekl ze acer je spatnej a uz to rikaji vsichni ani s tim nemaji zadny zkusenosti.kdysi davno vyrabel nekvalitni komponenty problem meli zejmena s displayi a chlazenim hardwaru ....nyni je pobocka uz i u nas v Brne a kvalita a zpracovani je na obrovske urovni. osobne jsem mel jiz 2 a slapali bez problemu...a nevaham si ted koupit dalsi v dohlednem tydnu...

Jinak k jinym znackam asus je podobny, toshiba dela dobry recievery a televizory ale booky ? ee , dell je kvalitni ale bohuzel se tam plati hodne za znacku.jinak jsou to nejlepsi cestovni notebooky...dalsi jako je hp a siemens se podobaji stredni kvalite ovsem vyzkousel jsem jich jen po kusech nemohu tedy hodnotit jako predesle
   Návrat  
Vojtas je teď offline  Vojtas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 15:59   Citovat  

měl jsem možnost seznámit se s pár acery ještě na základce -> po měsíci používání se bez sekání nedalo ani psát ve wordu a to to v tý době nebyly žádný šmejdy, pak je máme taky na střední -> opět propadák, v jedné učebně 20 notebooků a u 18 přestala jít wifina
někdo s nimi může mít dobré zkušenosti netvrdím že ne ale za mě jsou to prostě nekvalitní výrobky KO
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2009 , 16:05   Citovat  

Vojtas napsal:
měl jsem možnost seznámit se s pár acery ještě na základce -> po měsíci používání se bez sekání nedalo ani psát ve wordu a to to v tý době nebyly žádný šmejdy, pak je máme taky na střední -> opět propadák, v jedné učebně 20 notebooků a u 18 přestala jít wifina
někdo s nimi může mít dobré zkušenosti netvrdím že ne ale za mě jsou to prostě nekvalitní výrobky KO

sekani ? to mi dela aj tedkom dell z ktereho zrovna pisu.spatna aktualizace,nevycisteny system..vzdyt sekani i nabuseneho kompu ti muze delat kdejaky malware...porad si nedokazal ze to je hardwarova chyba.ja si ho bohuzel nemuzu vycistit protoze je zapujcen.takze bez zasahu ani nemam opravneni cistit registry apod.Zajimava skola s 20ti notebookama ...to jsem v zivote nevidel vetsinou dostavaji z dotaci na stolni PC...nechapu tedy uzitek notebooku na stredni skole.Wifina je taky mikrovlnka a pokud se na tom vystrida denne 300 oslu kteri s tim delaji ruzne kraviny apod muze to vypovedet svoji zivotnost.Proc tedy nekvalitni ? kdyz se jedna o spotrebni elektroniku ktera ma omezenou zivotnost.muze to byt kompl i za 50.tis a stejne z nej bude po takovem uzivani za cas hadra...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Notebook
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina