Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Drzost zlodějů už nemá obdoby - Ostrava
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Krčmík je teď offline  Krčmík
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 9:52  Naposledy upravil Krčmík dne 24.4.2009 , 9:57, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ahojte lidi tak mě včera čekalo nemilé překvapení. Za bíleho dne před domem kde bydlím mi sezuli z céra krásne OZ s novýma pneu. Přijel jsem domů v 18.00 a před sedmou mi volá kamarád že mám auto na špalkách. Ještě jak to hajzlové podložili betonem tak mi pěkně promáčkli práh ach jo. Člověk se snaží , opravuje kupuje a nějakej zmetek prostě příjde a vezme si co není jeho. Takové lidi fakt střílet. Chtěl jsem vás poprosit kdybyste na tyto kolo náhodou natrefili na ostravsku dejte mi vědět. Díky nasraný Roman ( tel. 774 105 067 ). Kola jsou na fotce akorát středové krytky byli žluté také s nápisem OZ ( tímto děkuji firmě Minor Import za prodej těchto kol Úsměv )

Obraz052.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Obraz052.jpg, 279.43 kB

OZ F1.jpg

OZ F1.jpg, 33.2 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 9:54   Citovat  

Tak to koukám! Smutný bezpečáky jsi tam neměl že
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 9:57   Citovat  

No tak to je mazec....jestli to udělali za bílého dne :-O
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 10:01   Citovat  

Miki Civic napsal:
Tak to koukám! Smutný bezpečáky jsi tam neměl že

Ty pomůžou leda proti amatérům a ani tam si nejsem jistej...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 10:05   Citovat  

Ja vim moje blbost , srouby jsem tam nemel pac ty kola byli na aute 4 dny a srouby jsem si objednal ale jaksi nestihli prijit . To si musel nekdo vytipovat i ty betony si dovezli Úsměv
   Návrat  
Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 10:06   Citovat  

ty voe!!!! kde to je? Hrabůvka, Dubina?
   Návrat  
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 10:10   Citovat  

...tak to je mazec! A kde se ti to stalo? ...ta Fabie to je Chacharova pizza ne? To je někde v Hrabůvce nebo na pískových dolech...?? Pokud s tím bude někdo šmelit...budu koukat.
Jistě by stálo za to kouknout po zastavárnách nebo v sobotu na autoburzu...

F1 Cup jsou krásný kola...ale v poslední době ne moc drahé...tak nevím proč je někdo tak moc chtěl... Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 10:13   Citovat  

Lukas napsal:

F1 Cup jsou krásný kola...ale v poslední době ne moc drahé...tak nevím proč je někdo tak moc chtěl... Smutný

Třeba je někdo chtěl pro sebe...
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 10:13   Citovat  

fakt sekat ruce zmetkům Chápeš! :twisted:
taky jsem takhle jednou našel auto, takže ten pocit vzteku a bezmoci znám ... navíc když přijedou orgáni a škodu odhadnou max. na 4900,- aby to byl přestupek a né trestný čin, a když jsem se s nima hádal, že kola byly sice levný ale gumy ne, tak chtěli od všeho doložit doklady - takže pomáhat a chránit Ble
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 10:16   Citovat  

lidé jsou svině
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 10:16   Citovat  

Jo jo je to chacharovo auto , stalo se to v porubě u olympie kde bydlím. Auto bylo uplne prvni v řadě šlo vidět uplně krásně. Na burzu se skočím podívat ale snad není nikdo tak blbej aby s tím šel na burzu. Policajti byli uplne v poho akorat mi rekli ze to funguje tak ze banda z karvine jezdi krast do ostravy a naopak Úsměv ti vi jak cloveka potesit
   Návrat  
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 10:17   Citovat  

Hellborn napsal:
Třeba je někdo chtěl pro sebe...

...já vím...jsou nádherné...mám taky jedny doma...ale ty jsem si podstivě koupil nové...za 6100,- Kč za jedno, bez gumy...
Teď je seženeš tak za šest tisíc všechny...no. Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 10:18   Citovat  

Lukas napsal:
...já vím...jsou nádherné...mám taky jedny doma...ale ty jsem si podstivě koupil nové...za 6100,- Kč za jedno, bez gumy...
Teď je seženeš tak za šest tisíc všechny...no. Smutný

Jo, s cenou je hrůza...

Mně kdyby někdo ukrad kola z VTi,tak mě asi klepne... zmatenej
   Návrat  
Dino je teď offline  Dino
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 10:25   Citovat  

šok !!! to už není možné, začíná to být divočejší - no kdyby náhodou kouknu kolem sebe .... jsem z Ostravy

Jinak ještě k Hellbornovi - ty zajišťovací šrouby jsou fakt k ničemu ? já je tam mám už 8 let a věřím, že aspoň jako prevence fungují ...

ahoj Dino Úsměv
Honda Klub Morava
   Návrat  
Tajda je teď offline  Tajda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 10:29   Citovat  

Kdyz tak rozhod po netu inzeráty, že koupiš kola toho či podobného typu ...kdyby náhodou byl tak hloupý. Každopádně liťáky bych na auto bez bezpečnostních šroubů asi nedáva ...přece jenom proč by se zloděj obtěžoval s autem co tam bezpeč. šrouby má, když vedle stojí auto, které šrouby nemá.
Jinak taky bydlím v Porubě, tak doufám, že až pujdu dneska k autu,nebudu nepříjemně překvapen Tak to koukám!
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 10:32   Citovat  

Mně jednou bezpečáky kola zachránily, takže rozhodně lepší nežli nic.
A to céro s nimi vypadalo moc dobře.

crx + OZ.jpg

crx + OZ.jpg, 48.2 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 10:32   Citovat  

Dino napsal:
šok !!! to už není možné, začíná to být divočejší - no kdyby náhodou kouknu kolem sebe .... jsem z Ostravy

Jinak ještě k Hellbornovi - ty zajišťovací šrouby jsou fakt k ničemu ? já je tam mám už 8 let a věřím, že aspoň jako prevence fungují ...

ahoj Dino Úsměv
Honda Klub Morava

určitě k něčemu jsou, ale prostě když gang zlodějů jde jasně po kolech, tak mají nářadíčko přichystaný a většinou to jsou i pak tipy, kdy ti auto prve okouknou, podívají se co tam máš a pak jdou na jistotu..ještě, že moje auto spí klidně v garáži pod zamčeným zámkem a máme doma bojového psa(kavalír king charles španěl) kouř
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 10:39   Citovat  

Dino napsal:

ahoj Dino Úsměv
Honda Klub Morava

Prevence jo,ale tak proti amatérům. Neříkám,že nemůžou kola zachránit,ale 100% ani omylem...

Už si nepamatuju, kdo nějakého zlodějíčka tmavší pleti odchytl a ten měl v kapse asi 3-4 druhy ořechů na bezpečáky, na některé bezpečáky stačí trochu naklepnout normál klíč a povolíš je - to tu i někdo psal,že vyměnil letní/zimní kola a pak si teprve vzpomněl,že má bezpečnostní matky a nepoužil ten ořech...

Čili klasika jako u všeho - když je budou chtít,tak... Ble

Tajda napsal:
proč by se zloděj obtěžoval s autem co tam bezpeč. šrouby má, když vedle stojí auto, které šrouby nemá.
¨

Protože to auto má plecháče... HaHaaa

Tady byli šmejdi evidentně připravený,takže ani bezpečáky by nepomohly... možná tak čidlo náklonu auta u alarmu...
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 10:53  Naposledy upravil Hlavator dne 24.4.2009 , 10:55, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Potes...to uz je vrchol tohle...za bileho dne ti odejdou se 4ma kolama...no to neni normaaaaaaaaaaalni

u nas se zacali krast hodne radia...za posl.3 mesice sem videl tak 5 vysekanejch okynek tady v okoli...minule sem prezouval a dojedu k pneuservisu a primo vedle byla otevrena felicie...rozsekane sklo u ridice ...a ptam se manika co tam cekal prede mnou uz ste volal COPS?? a on jen.."ne proc"? "jen me budou otravovat a stejne nic nevyresi"..no a o tom to je..kdyz si tohle kazdej rekne tak zachvilku ti z auta udelaj rozkladacku..protoze kazdymu bude jedno co kdo kde dela na aute kdyz neni jeho...to ti pak nepomuze ze stojis pred panelakem s 80oknama ktere cumej na tvoje auto..protoze kazdymu je to sumak a vubec ho nezajima kdo tam s tim autem co dela!

me osobne treba teda zaujme videt ze tam nekdo stracha u dveri a nebo neco pokoutneho kuje..no ale ted v sezone pokud nekdo sundava kola..no...nvm..ale asi jo..vedet ze je jen sundava a nedava zadny zpatky tak bych se asi neubranil a sel se podivat to mi hlava nebere a po tom co tohle vidim tak TUPLEM naštvanej

A to me pritelkyne nutila prodat mych 9mm..no ja tohle videt u mojeho auta a mojich kol tak strilim...proste bych ho asi fakt zmasakroval...ted nevim jak to napsat abych nebyl varovan za vulgarismus...

Proste dotycneho XXXXX bych fakt asi odprask z toho vzteku pořádnej výtlem

Drzim palce, ze bozi mlyny zamelou a nejakym zpusobem se ti dotycny XXXXX dostanou tobe do rukou!!Chtel bych byt u toho je to dobrý a asi ne jen ja Je to tam.
   Návrat  
Tajda je teď offline  Tajda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 10:54  Naposledy upravil Tajda dne 24.4.2009 , 10:57, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hellborn napsal:

Protože to auto má plecháče... HaHaaa

Ale ty kecko ...víš, že to bylo vstaženo na ALU .....

Jinak v sobotu pujdu kuknout na burzu (pracovně) tak si foto vytisknu a podívám se. Ale je fakt, že ALU kradou většinou skupiny, než jednotlivci. Nedávno zrovna v Ově byla jedna taková skupinka odhalena, kdy jim našli jednu z řadových garáží napěchovanou až po střechu starýma ALU + PNEU.
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 10:56   Citovat  

jj bezpecaky jen zpomali ..nebo odradi....v lepsim pripade. cim vic tim lip...jedno ujsem ztratil orech na bezpecaky a vyrobit formu z 6tihranu mi trvalo asi 15minut a pak jsem je normalne povolil jako obycejny.
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 11:03   Citovat  

Roman Krčma napsal:
OZ s novýma pne)

Tyhle OZ se mi hrozne libej, bohuzel jsem je nesehnal ve svym rozmeru v rozumnem stavu, takze uprimne chapu zlost. Sam mam na ceste kola UK a bez bezpecnostnich sroubu to ani riskovat nehodlam, ty budu mit taky z UK, ale necekam, ze budou dostatecne atypické (i kdyz to budou "obycejne" 15ky). Cekam ze taky nebudu spat mesic pro obuti.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 11:09   Citovat  

Hlavator napsal:

A to me pritelkyne nutila prodat mych 9mm..no ja tohle videt u mojeho auta a mojich kol tak strilim...proste bych ho asi fakt zmasakroval...ted nevim jak to napsat abych nebyl varovan za vulgarismus...

Proste dotycneho XXXXX bych fakt asi odprask z toho vzteku pořádnej výtlem

Drzim palce, ze bozi mlyny zamelou a nejakym zpusobem se ti dotycny XXXXX dostanou tobe do rukou!!Chtel bych byt u toho je to dobrý a asi ne jen ja Je to tam.

moc koukáš na filmy pořádnej výtlem
   Návrat  
Clark je teď offline  Clark
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 12:07   Citovat  

by me zajimalo cy by jako rekli kdyby se jich nekdo zeptal co tam delaj? nebo ci by rekli kdyby si ej tam nacapal ty nebo nejaky tvuj pribuzny? je mozny ze vedeli ze jsi jinde?
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 12:14   Citovat  

Clark napsal:
by me zajimalo cy by jako rekli kdyby se jich nekdo zeptal co tam delaj? nebo ci by rekli kdyby si ej tam nacapal ty nebo nejaky tvuj pribuzny? je mozny ze vedeli ze jsi jinde?

To snad ani vedet nechtej, pac pokud takovejmhle chytrakum po druhy vete jednu nestrelis, tak dostanou pocit prevahy a koledujes o opacnou situaci (kord kdyz jich je vic)...
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 13:01   Citovat  

Hlavator napsal:
A to me pritelkyne nutila prodat mych 9mm..no ja tohle videt u mojeho auta a mojich kol tak strilim...

Chytrá to žena. Chce tě uchránit od kriminálu. Jestli myslíš vážně, co jsi napsal, tak by jsi ani neměl mít zbrojní pas, neb labilním jedincům zbraň do rukou nepatří.
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 13:18   Citovat  

fakt sila...kdybych je spatril, dam vedet OK
   Návrat  
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 13:19   Citovat  

To je mrzuté Smutný . Snad se najdou. Céro vypadá dobře OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 14:39   Citovat  

Diky georgo , cero vypadala pekne uz jak jsem ho dovezl od minorka. Udelal jsem folie , go naprav, moturek nepapa olej proste krasa jeste tento vikend mi budou menit lemy a pak to melo bejt krasne auticko. Jenze ted na zimnich plechacich vypada strasne Úsměv Ted uz jenom sehnat dalsi kola no .
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2009 , 14:47   Citovat  

koukam pneu zadna kdovijaka znacka, treba mu prdnou a vyseka se na nich a bude na vozejcku :) Je to hnusny, ale takovy lidi by nemeli bejt ve spolecnosti. Jak by bylo bez nich krasne. Hned bych sel bydlet na Island, ale je tam zima. Ale krasa, lidi tam nezamykaj domy ani auta, nechavaj radia uvnitr. Kez by to tak slo i tady. Tady se opevnujem, kupujem more bezpecnostnich veci a zmetku tu je kvanta... chjo.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Drzost zlodějů už nemá obdoby - Ostrava
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina