Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Ukradeno - nalezeno
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
max-cz je teď offline  max-cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.11.2007 , 11:37   Citovat  

Nebudete tomu asi veřit ale musim se podělit - od rana to ve mě vře a ke komplu sem se dostal až tet.

Dnes rano sem si natahl budika o pul hodky dřív, řikal sem si nakopnu si cero protože sem ho musel nechat venku a v neděli se mi nechtělo do te chumelenice, rikal sem si že když to necham temperovat tak se to za tu pul hodku rozpusti a nebudu muset tolik makat s uklizenim sněhu. Hodim na sebe teplaky a jen tak v triku vybehnu před barak - koukam auto nikde,rikam si kam sem ho kurňa zaparkoval ( v sobotu sem byl kalit a v mirně podroušeném stavu sem musel přeparkovat asi o 5 metru kupředu ) to mne zmátlo natolik že sem začal panikařit , rozhližim se kde sem ho mohl nechat, byl sem přesvědčenej že sem ho měl před barakem - kouknu nahuru do ulice nic, kouknu dolu - nic ,panika začíná převládat - skusim skaknout po ulici dolu jestli sem neparkoval jinam než sem myslel - klušu dolu a po 15metrech slepa odbočka doleva v běhu mrknu doleva a malem sem si rozbil na ledu hubu jak sem brzdil - koukam moje cero, otevřeny dveře u řidiče i spolujezdce, u dveři se opira manik a čučí dovnitř, křiknu - manik zpozorní ,oběví se druha hlava , a jako když střelí do holubů - utěk a ještě skoro proti mě ,rikam si co tet? pantoflích asi neuteču ,ale zase na budku sem taky dostat nechtěl že? zaujmu postoj že se budu branit jeden přeskocil na druhou stranu silnice ,druhej skoro kolem mě,neváhám a skouším se vydat za nima , bohužel byli rychlejší a v pantoflích se blbě běží, jak sem dobehnul na roh vidím jen bílího opla s pražskou značkou jak odjíždí - v autě seděli minimalne 3 lidi.

Vracím se k autu zjistit škody - dveře na jedne straně bez zamku na druhe straně zamek pomačkanej - koukam dovnitř - pul palubky profesionalně oddělaný bez jakyho koliv poškození, šroubky naskladany na hromadce, svazky drátů napul rozpleteny ,bohužel spinačka domačkana a něco je se zamkem protože sem tam strcil klič a protočil se a pak se chytil a ja nastartoval - pak mě to docvaklo - nemohli odjet protoze tam mam tajnej vypinač a nejde to nastartovat,takže museli zcouvat dolu (a protože bydlim v kopci tak to šlo samo) a skoušeli jej najit - zarazilo mne ze si stim tak dlouho hrali ale kdyz si uvedomim ze v te slepe uličce nikdo nechodí byli v relativním klidu naštvanej - policajty sem ani nevolal protože to nemelo cenu a spichal sem do prace.

Zdá se to byt neuvěřitelný i ja ještě nechápu ,ale sem spíš rád že sem nepřišel podruhe o cero.
A to sem nepřepokladal že o tu moji bude někdo mit zrovna zajem.

Jo nemá někdo spínačku? zamky do dveří už shanět asi nebudu ,nechám zavařit kliky a hotovka.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.11.2007 , 11:42   Citovat  

tywe, jestli nemeli rukavice, tak bych zavolal ty cajty a zavolal do prace, ze nemuzu,kuaaa
   Návrat  
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2007 , 11:43   Citovat  

no to je drzost!! takovejm hajzlum bych sekal ruce....... ale je videt ze céra sou nedostatkovy zbozi....Smutný no kazdopadne muzes byt rad ze to takhle dopadlo a ze nejsi bez auta...
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 12.11.2007 , 11:46   Citovat  

hajzlíci a jak byli staří? měl si aspoň jednoho chytnout a umlátit ho krypla svatoušek
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2007 , 11:59   Citovat  

jaj :mravenec:. skoda ze si zpanikaril a zacal po nich rvat. ja bych to mozna skusil zavolat hned na cajty. treba by byli schopni za chvilku prijet. otazka zni jestli by do te doby nenasli tan spinac. spinac je moc dobra vec. nastesti u me nebyl potrba. zatim.

EDIT: jinak tady je videt ze po crx jde podle me organizovana skupinka lidi, kteri presne vim kam sahnout a co kde odmontovat. co s nima pak delaj netuism. asi rozprodavaj na dily nekde, kde se s crx jezdi. mozna zavody do vrchu atd atd.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2007 , 12:11   Citovat  

Tak to me mrzi.. Hajzlove..No ja bych to mel snazsi..bez zbrane z domova nejdu uz..

Kazdopadne mam doma komplet sadu zamku na CRX 2g vcetne spinacky. Velmi šťastný Takze se muzem nejak domluvit. Pisni me na email pokud mas zajem OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2007 , 12:14   Citovat  

co se rychlosti policie tyce, tak na tom neco bude. Pritelkyne jednou na prochazce videla, jak nekdo rejpe skrz okynko do dveri, aby je otevrel a volala, svete div se, prijeli skoro okamzite a bez majaku, aby je nevyplasili, pak si jich prej ten zlodej vsiml a cajti sli po nem, pak uz byli z dohledu. Takze kdyz fakt o neco jde, tak prijedou. To samy sef, ho jednou vietnamec napadl nozem, tak volal.. behem 1 min. asi 3 auta cajtu, protoze na to kdyz se jim do vysilacky ozve: napadeni nozem, fakt slysej, musej.
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.11.2007 , 12:23   Citovat  

uff, gratuluju ke vcasnemu zasahu.
JInac take mam par spinacu v aute. Ma to i jine prednosti, kdyz vlezu do auta moc opilej, tak je nedokazu vsechny nastavit tak abych nastartoval. Tudiz musim spat v aute a az v lepsim stavu ridit :hura:
Ale co ted v zime, to fakt netusim, asi v tom aute umrznu to mi hlava nebere
   Návrat  
dejwidoos je teď offline  dejwidoos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.11.2007 , 12:35   Citovat  

To já bych se po takovym zazitku klepal asi jeste 2 dny (prehanim :hehe: ). Fuj, az mi prebehl mraz po zadech, kdyz si to predstavim. A odkud ze vlastne jsi? Taky ze severu cech? Jaktak pozoruju, tak tam to fakt je nejaky zakazkovy kradeni.

ReNo napsal:

Ale co ted v zime, to fakt netusim, asi v tom aute umrznu to mi hlava nebere

Tak si do kufru nahod spacak Mrk Taky uz jsem o nem premyslel. Zatim tam mam jen deku, ale na mrazi dop jasnou oblohou to v aute fakt nestaci zmatenej
   Návrat  
Oncek je teď offline  Oncek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2007 , 12:59   Citovat  

max-cz: tak to ti ten tajny vypinac asi zachranil cero, kazdopadne jsou to :mravenec:, skoda ze nevis spztku toho opla...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.11.2007 , 13:53   Citovat  

Oncek napsal:
max-cz: tak to ti ten tajny vypinac asi zachranil cero, kazdopadne jsou to xxxxx, skoda ze nevis spztku toho opla...

Myslíš,že ta SPZ nebyla kradená? Z jejich postupu (přeparkování, hledání spínače, odborné (podle maxe) rozebrání palubky,v doprovodném vozidle řidič pro rychlý ústup..) to nevypadá na amatéry... Nebo mám sám ten pocit?
Měl jsi kliku, Maxi! Ještě,že to tak dopadlo.
   Návrat  
Oncek je teď offline  Oncek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2007 , 14:00   Citovat  

no je to mozne ze byla kradena, ale je jasne ze v tom spechu si te spz ani nevsimnes, kazdopadne bych to na PČR nahlasil.
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.11.2007 , 14:59   Citovat  

Chlape,ty mas ale smulu...Zkus zjistit,jestli CRX a Civic maji stejny kliky,muzu ti jeden par ze zadnich dveri (tudiz bez der na zamky) nechat,sam jsem to tak na 4WD udelal.Pokud se s Gizmim domluvis,muzu ti to zase privezt do Brna,jedu tam ted na vikend.
   Návrat  
murderer je teď offline  murderer
PříspěvekZaslal: 12.11.2007 , 15:17   Citovat  

Nevzpomenes si aspon jakej typ Opla to byl a kam jeli?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2007 , 15:57   Citovat  

no nevim jestli ten sopel mel kradeny znacky. urcite by ho pak pouzili jako auto jedouci pred pripadne ukadenou crx na prorazeni cesty, kdyby je nahodou chteli zastavit cajti. a takovy auto by melo byt asi v poradku myslim. nic to nemeni na to zo to jsou svine a podle me jsou to organizovany a presne cileny kradeze crx. co se jich posledni dobou ukradlo je nepochopitelny. na neco to potrebujou a urco to nebude jen na rozebrani a davani dilu do vrakovist. nekdo ma holt velkou spotrebu motoru asi. no a po tom bych hlavne sel. ani bych se nedivil kdyby si ted zlodeji procitali toto i jina Honda fora a smali se jak se jim to zase povedlo. To ani nemluvim o tipovackach ze...

timto zdravim zlodeje: vy kur.y zasra.y at vam ty pracky upadnou :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):
   Návrat  
Peet je teď offline  Peet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.11.2007 , 16:17   Citovat  

:mravenec: maxi, ty takova hora si je mel nahazet vsechny 3 na hromadu a zavolat dalsi lidi aby z nich vymlatili vsechny informace a nakonec prizvat PCR a ne tam stat v backurkach a mavat jim na odjezd (j/k)
to se stalo zase v boh? ten typ toho sOPLA by taky nebyl marnej...
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.11.2007 , 16:35   Citovat  

to snad neni mozny, jsou to c..raci, posledni dobou je toho uz fakt moc s tema cerama KO , a souhlasim, s tim, ze si klidne toto forum muzou procitat a hledat tadyk co by komu kde lapli

ale dejte si pozor corkari! "tak dlouho se chodi se dzbanem pro vodu az se ucho utrhne", ve vasem pripade vam pri nejlepsim ucho utrhne nas..any majitel, prave kradeneho auta

P.S. maxi, vzdyt tam mas vycvakavaci volant, ne? staci vytocit kola a volant domu, pokud neprijedou s odtahovkou, tak nemaj narok a preci jen odtahovkou by to chvilku trvalo a v noci by nadelali kravalu... jo a taky by me zajimalo vic, kde to bylo, ten typ opla...kdyztak pisni SZ
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2007 , 16:52   Citovat  

Bitkar napsal:
tywe, jestli nemeli rukavice, tak bych zavolal ty cajty a zavolal do prace, ze nemuzu,kuaaa

A co kdyz nemeli rukavice ? Me jak vybrali audio minulou zimu tak co otisky "najebanych" jich bylo po celym aute.... volam
158 ...nejaka krava v telefonu vydrze posleme techniky....Prijeli ospali "picuskove" jeste dopijeli kafe a pomlaskovali.Hmatli na kliky na kterych byly otisky a zacali fotit ...Pro pobaveni na konec si udelali pohlednicove foto i s objektem a s polem v pozadi...Asi testoval novou zrcadlovku.

Maxi ? Je mi to lito moc ale zaplat za to ze to takhle dopadlo.Poznal bys je podle ksichtu ? Me tady uz 2x v poslednich 4 tydnech koukala banda 3 ":mravenec:" takovy fetaci hip hoperi v kapucach...sledovali elektrony normalne si odvazali plachtu a ocumovali..Nastesti soused zakrocil.poprve jak jsme kalili v 2faces jak sem ti rikal taky dojeli v sedym favoritu...a ocumovali

Mam uz mesic priotevrene okno verte mi neni to zrovna prijemne spani.....Jsem "nasrany" proto tak vulgarni a pripraveny na ty ":mravenec:" ze je tak pretahnu tou tyci pod oknem ze uz v zivote neudrzi ani salek s kafem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.11.2007 , 18:34   Citovat  

K dotazum co tu padli - jelikoz sem to psal v kanclu narychlo u kamose tak sem nemohl diskusi pak sledovat tak vam sem tet po uklidneni hodim jeste nejaky info na vase dotazy.

K dotazum:

Volant - jak sem byl v sobotu nasolenej tak sem si neuvedomil ze si mam vzit volant domu a bylo zadelano.
Auto - byl to opel kadet bile barvy.
Značky - bohužel jako minule když mi ukradli první sem v deliriu a ve strachu že dostanu na budku jak se otočili na me ,sem videl jen pražackou identifikaci a jinak sem nic nestihl.
Maníci - ti dva manici byli ve veku kolem 30ti , a 25ti let.
Otisky - vzhledem ktomu že sem byl rád že sem ho našel a že neodjeli ,na otisky sem ani nepomislel.
Odbornost - v aute byl oddelanej dekl pod volantem,temer celej tunel,zlomili mi ovladani topeni a nastavovani foukani Smutný , kastlik vyloupnutej-proste hledali na klasickych rychle pristupnych mistech.
Policie - policajty sem nevolal protoze cekat na ne dalsi dve hodiny se me fakt nechtelo a stejne by me zasrali auto tim jejich praskem a zjistili by kulovy a jeste by se jim mohlo chtit me auto zabavit pro zjisteni vice stop a byl bych nahranej - a to me za to nestoji - zabezpecim auto daleko vic a bude.

Samozřejme nabídky ktere tu padli na ND nejsou k zahozeni a urcite se zkontaktuju - kdyztak ICQ na me je: 314 837 019 bro bližší nabídky.

Jinak díky všem za učast - tentokrat sem mel štěstí víc než roumu a sem rad že sem to ustal alespon tak.
   Návrat  
murderer je teď offline  murderer
PříspěvekZaslal: 12.11.2007 , 20:01   Citovat  

max-cz napsal:
zabezpecim auto daleko vic a bude

Myslim, ze opatreni "9mm" bude ta spravna volba!!!
   Návrat  
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2007 , 20:13   Citovat  

Sakvaš.Začínám mít čím dál větší strach o autí.Doufám že ti šmejdi už taky zazimujou. to snad ne cože cože ?
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2007 , 20:54   Citovat  

Volant - jak sem byl v sobotu nasolenej tak sem si neuvedomil ze si mam vzit volant domu a bylo zadelano.

No hlavně že jsi si vzpoměl alespoň na ten vypínač, jinak by to dopadlo hůře
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.11.2007 , 21:03   Citovat  

Ajsik napsal:

No hlavně že jsi si vzpoměl alespoň na ten vypínač, jinak by to dopadlo hůře

no to me taky udivuje ze sem ta zapnul zmatenej
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2007 , 21:09   Citovat  

ja parkuju ted auto u baraku a z okna mi na auto kouka webcamera i kdyz mi ho ukradlou budu mit jejich xichty jsou to doslova svine. doporucuju si smazat misto bydliste z profilu aby nevedeli kam maji jet...

a jinak jsem slysel ze crxa kradou zavvodnici protze potrebujou motory i kastle .... nesouhlas nesouhlas nesouhlas nesouhlas
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2007 , 21:18   Citovat  

tak tohle jsem ja neslysel ale myslim si to (jak jsem psal nahore)
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.11.2007 , 22:28   Citovat  

Já to slyšel (sice ne na úplně plnou hubu) od lidí, co ty závody jezděj taky. Něco na tom asi bude, že to ekradou jen nějací šmejdi na poježdění.
   Návrat  
cybermarty je teď offline  cybermarty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.11.2007 , 23:32   Citovat  

nemel si kricet, ale potichu pribehnout a strasne ho prastit kamenem do hlavy papa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2007 , 23:51   Citovat  

maxCZ: chlape mam doma celej panel topeni a i ty zamky se spinackou jak jsem psal..tak dej vedet kdyz budes chtit OK
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.11.2007 , 16:57   Citovat  

drone napsal:
doporucuju si smazat misto bydliste z profilu aby nevedeli kam maji jet...

Nesouhlasim!Kdyz napises treba Brno,taky ho budou hledat vsude?Ne,bydliste v profilu ja beru jako dulezitou vec (na kterou stejne aspon pulka lidi kasle).Obcas bych rad vedel,kdo kde bydli,at uz mu mam pomoct,nebo ji potrebuju o nekoho.
Gizmi : to ani nevim,ze ten panel mas,ja bych ho taky potreboval...domluvte se a dejte vedet,sobota nedaleko.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2007 , 21:39   Citovat  

Wayne: on panel asi nebere:)) Jinak je to ten z bile vyztuzeny tim rameckem co jsem si palil laserem v praci a lakoval.. Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Ukradeno - nalezeno
Fórum: Ukradeno
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina