Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
SpaceMan's CRX del Sol - News
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 5

Je dobrý nápad dávat kola do černé barvy? Popřípadě jakou jinou barvu by jste zvolili?
ANO, černá bude slušet.
42%
 42%  [ 18 ]
NE, nedávej to do černé.
7%
 7%  [ 3 ]
stříbrná
14%
 14%  [ 6 ]
zlatá
11%
 11%  [ 5 ]
bílá
16%
 16%  [ 7 ]
jiná barva (prosím, napiš jaká)
7%
 7%  [ 3 ]
Hlasovalo : 42
Celkem hlasů : 42

SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 10:03  Naposledy upravil SpaceMan dne 25.9.2009 , 0:07, celkově upraveno 9 krát. Citovat  

Jelikož mi přišlo z opravy Káčko domu, odstavila se targa do dílny a začíná se na ní pracovat. Tímto bych tady chtěl rozjet malou reportáž oprav a změn na tarze. Třeba to bude inpirace pro další, kteří mají v plánu podobné opravy a úpravy.

Výchozí stav je po technické stránce v dobré kondici, ovšem po kosmetické stránce má pár nedostatků (zadní lemy, prahy, víko kufru, nárazník...)

AEZ Dion 16" stříbrná - po srovnání u známého v Praze by se měli přemístit na pískovačku a pak do černé, k tomu vyrobit středové pokličky z leštěného plechu (dokáže to někdo vyrobit, nebo dělal to už někdo?)
Oprava zadního nárazníku, který je po parkovaní v Praze na ulici poněkud odřený a není správně umístěn na svém místě, tzn. sundat, obrousit, nalakovat, dopasovat.
Oprava víka kufru po předchozím křídle, po kterém na víku zůstalo sklokeramické lepidlo, tzn. sundat nové křídlo, obrousit víko, nalakovat, nasadit nové křídlo a nasadit na auto.
Zkontrolovat motorový prostor, tzn. zkontrolovat, zda nikde nic neteče, zda není potřeba něco přetěsnit a vyměnit. Popřípadě umýt motorový prostor.
Opravit odřený pravý bok od "šikovné jeepařky" z Prahy
Opravit začínající korozi zadních lemů a prahů
Nastříkat spodek auta antikorozním přípravkem
Nejspíš vyměnit zadní díl výfuku, protože se mi zdá, že je vysypaný.

Jelikož se mi doma válí už nějaký pátek pár dílů, které jsem chtěl dávat na targu, ale nikdy jsem se k tomu nedostal, tak jejich čas přichází teď:

Namontovat map light do dveří
Namontovat 3. brzdové světlo
Namontovat el. anténu

Přečalounit a namontovat Racelandy

Nevím, jak dlouho tohle všechno bude trvat, neb financí se nedostává, každopádně budu rád informovat. Pokud máte nějaké nápady, návrhy nebo připomínky, tak sem s nimi, určitě se rád vyslechnu každý názor. Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 10:20   Citovat  

"namontova el. antenu"

Uzs to nekdy videl v akci? Kamarad to slozite shanel na 5G Acco a kdyz to konecne za rozumne penize sehnal a namontoval, bylo to akorat k vzteku - antena vyjizdela/zajizdela pri kazdem otoceni klickem, ve meste a pri kratkem popojizdeni to bylo neskutecne otravne. Takze pokud nevis, do ceho jdes, jeste bych to zvazil a zkusil najit nekoho, kdo tuhle vychytavku na aute ma.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Vojtas je teď offline  Vojtas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 10:22   Citovat  

myslím že je návod na delsolteamu takže to určitě funguje dobře a kdyžtk se může optat tam, sám to určitě dobře ví OK Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 10:23   Citovat  

skyline napsal:
"namontova el. antenu"

Uzs to nekdy videl v akci? Kamarad to slozite shanel na 5G Acco a kdyz to konecne za rozumne penize sehnal a namontoval, bylo to akorat k vzteku - antena vyjizdela/zajizdela pri kazdem otoceni klickem, ve meste a pri kratkem popojizdeni to bylo neskutecne otravne. Takze pokud nevis, do ceho jdes, jeste bych to zvazil a zkusil najit nekoho, kdo tuhle vychytavku na aute ma.

o tomhle samozřejmě vím... Budu to mít na tlačítko kolíbku... takže v podstatě podržím tlačitko a vyjede nebo zajede...
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 10:48   Citovat  

skyline napsal:
"namontova el. antenu"

Dy´t přece záleží na rádiu a jeho nastavení. Můj Sony GT710 má v nastavení položku napájení pro anténu a tam se dá nastavit kdy vysunout.

Spaceman: Takže konečné rozhodnutí o ponechání si kočičky doma? Myslím že v téhle době nejlepší možné rozhodnutí a jsem rád že se nedostala do ruky někomu kdo by jí chtěl "tuningovat".
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 11:11   Citovat  

Meethos napsal:
Dy´t přece záleží na rádiu a jeho nastavení. Můj Sony GT710 má v nastavení položku napájení pro anténu a tam se dá nastavit kdy vysunout.

Spaceman: Takže konečné rozhodnutí o ponechání si kočičky doma? Myslím že v téhle době nejlepší možné rozhodnutí a jsem rád že se nedostala do ruky někomu kdo by jí chtěl "tuningovat".

Ano, zůstane mi minimálně ještě rok doma. Je to prostě náš Honzík. Asi nejvíc radosti z této zprávy má moje přítelkyně. Chtěl bych Hondu uvést do top stavu. Jen nevím kdy si zase zajezdím se střechou dole. Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 11:32   Citovat  

Meethos: jak to jde na ruznych radiich nevim a ze u tveho to lze nastavit neznamena, ze to lze i u SpaceManova Mrk U kamose nic nastavit neslo, bylo to na origo radiu Honda a proste to bylo neskutecne otravne, proto jsem to psal. SpaceMan to ma ale zjevne sam vychytane, takze neni co resit Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 11:42   Citovat  

skyline napsal:
Meethos: jak to jde na ruznych radiich nevim a ze u tveho to lze nastavit neznamena, ze to lze i u SpaceManova Mrk U kamose nic nastavit neslo, bylo to na origo radiu Honda a proste to bylo neskutecne otravne, proto jsem to psal. SpaceMan to ma ale zjevne sam vychytane, takze neni co resit Úsměv

Tohle byl problém, který jsem řešil ještě před koupí el. antény... zajímalo mě jak to funguje a když jsem se dozvěděl, že lze udělat tlačítko na vytahování a zatahování, tak to byla jasná volba. Bohužel nemám schéma zapojení, dal jsem to profíkovi na elektriku, protože já elektrikář rozhodně nejsem... Zkusím se ho pak na to vyptat.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 11:43   Citovat  

SpaceMan: koukam tyhle opravy nikdo v inzeratu nenasel pořádnej výtlem Ale jsem rad ze ti zustava, alespon ji dotahnes, vsak targa znamena radost je to dobrý přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 11:49   Citovat  

gizmi napsal:
SpaceMan: koukam tyhle opravy nikdo v inzeratu nenasel pořádnej výtlem Ale jsem rad ze ti zustava, alespon ji dotahnes, vsak targa znamena radost je to dobrý přátele

Ale ano, našel jsi to tam pod pojmem "kosmetické vady". Zájemcům, kteří auto viděli, jsem vše ukázal a dal i odhad na cenu opravy. Jinak děkuju, uvidím jak bude vypadat, až ji dodělám. Úsměv
   Návrat  
JaRaN je teď offline  JaRaN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 12:22   Citovat  

Taky se antena otravne vysunovala a zasunovala u me hondice..V radiu zadna volba neni u me a to nemam zadny shit. Vyresil jsem to vypínačem a zdarec..Na to ani elektrikare nepotrebujes..Staci ho napojit na napajeci kablik u prechodky, do original elektriky ani nesahnes..nejsem elektrikar, pohoda..Potvrdil mi to i Hifil. přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 14:19   Citovat  

JaRaN napsal:
Taky se antena otravne vysunovala a zasunovala u me hondice..V radiu zadna volba neni u me a to nemam zadny shit. Vyresil jsem to vypínačem a zdarec..Na to ani elektrikare nepotrebujes..Staci ho napojit na napajeci kablik u prechodky, do original elektriky ani nesahnes..nejsem elektrikar, pohoda..Potvrdil mi to i Hifil. přátele

No paráda to budou mít kluci na dílně radost... Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 15:35   Citovat  

No jasne..netusis, jak mi lezla na nervy.. Pak jsem zacal bulvit na ty draty prechodky do radia a studovat napisy na nich a pokusne precvaknuti myslim modreho dratu s napisem power antena Velmi šťastný bylo uz jen otazka chvilky.. Do experimentovani v original elektrice bych se tak nehrnul..Ted jsem spokojeny, kdyz zapnu najakou music a antena mlci a spi..Uz mam jen stres z toho, ze pri jejim pouziti jaksi preskakuji zuby nebo co, tak to rachoti ke konci a uplne se nezasune obcas..ale to s prepinacem nema nic spolecneho.
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 15:45   Citovat  

koukám že se pomalu rozhoupáváš k černejm kolům super Honda je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 15:49   Citovat  

JaRaN napsal:
No jasne..netusis, jak mi lezla na nervy.. Pak jsem zacal bulvit na ty draty prechodky do radia a studovat napisy na nich a pokusne precvaknuti myslim modreho dratu s napisem power antena Velmi šťastný bylo uz jen otazka chvilky.. Do experimentovani v original elektrice bych se tak nehrnul..Ted jsem spokojeny, kdyz zapnu najakou music a antena mlci a spi..Uz mam jen stres z toho, ze pri jejim pouziti jaksi preskakuji zuby nebo co, tak to rachoti ke konci a uplne se nezasune obcas..ale to s prepinacem nema nic spolecneho.

Jsem rad, ze tady nejsem jediny, komu to prislo desny Úsměv Jinak to uplne nezasunuti se - to delalo kamosovi po vcelku kratke dobe taky, hlavnim problemem byla spina - jak je vytazena, tak se na to lepi prach a jiny binec, takze pak pri zasouvani uz elektromotor nema dost sily prekonat odpor toho bince. Resenim je to casto cistit, v tvem pripade uz pomuze asi jen rozebrani (rekl bych, ze mas spinu uz tak hluboko, ze to jen tak pryc nedostanes).
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 16:33   Citovat  

No skyline, to jsi mě nepotěšil..jeste koncem roku se mi ji podarilo "rozhybat" ze fungovala, jak ma, ale az po tom, co jsem ji potrel olejem..buhvi, jestli to nebyla blbost..ted uz hrci, jak zbesila, jak se nedokaze zasunout.Priznam se, ze se obcas pokusim ji "pomoct" a zarachoti pri tlaku na ni, jak ji dotlacim...Rozebrat..jo..uz jsem hondici kuchal fest po ruznu..ale jak antenu nevim..pohledam..
   Návrat  
Vojtas je teď offline  Vojtas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 16:43   Citovat  

JaRaN napsal:
No skyline, to jsi mě nepotěšil..jeste koncem roku se mi ji podarilo "rozhybat" ze fungovala, jak ma, ale az po tom, co jsem ji potrel olejem..buhvi, jestli to nebyla blbost..ted uz hrci, jak zbesila, jak se nedokaze zasunout.Priznam se, ze se obcas pokusim ji "pomoct" a zarachoti pri tlaku na ni, jak ji dotlacim...Rozebrat..jo..uz jsem hondici kuchal fest po ruznu..ale jak antenu nevim..pohledam..

je to na delsolteamu Mrk mrknu tam a poslu dyžtk odkaz
edit: nejde sem dat odkaz přímo na to tak najed na tudy odkaz do fora a najdeš to zde Del Sol Team - diskuze / Technika a úpravy / Návod na výměnu antény je to na první straně
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 16:45   Citovat  

Vojtas napsal:
je to na delsolteamu Mrk mrknu tam a poslu dyžtk odkaz

Jo jo..tam to najdu taky tam obcas smejdim..To vis, rachotici antena neni uz moc paradicka Velmi šťastný Byl jsi rychlejsi..dik, alespon jsi mi usetril cas..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 19:02   Citovat  

MalTake napsal:
koukám že se pomalu rozhoupáváš k černejm kolům super Honda je to dobrý

To víš, jsem si to hodil do PhotoShopu a vypadla z toho dobrá volba... a když se přimíchá do zádu místo bubnu kotouč a třmeny se hodí do barvy auta tak to nebude mít chybičku... Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 19:16   Citovat  

Antracit nebo gunmetal...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 19:24   Citovat  

Hellborn napsal:
Antracit nebo gunmetal...

to mi hlava nebere to si nedovedu představit, nějaký obrázek?? to mi hlava nebere
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 19:25   Citovat  

SpaceMan napsal:
to mi hlava nebere to si nedovedu představit, nějaký obrázek?? to mi hlava nebere

No jo - moje VTi... Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2009 , 19:28   Citovat  

Hellborn napsal:
No jo - moje VTi... Mrk

díky, ale není můj cup of tea... i když zrovna na toho Tvého sedana se hodí náramně... Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 9:22   Citovat  

Takže mám tady novinky.... Úsměv Začnu pozitivními.

+ Spojka je v pohodě a vypadá, že ještě hodně dlouho bude dobře sloužit
+ Zadní díl výfuku je oki a tudíž není nutná výměna

To jsou asi ty pozitivní zprávy, z kterých se kačky ušetří.

- Přední nárazník také není na svém místě - nutnost dopasovat
- Budou se muset sundat samolepky, protože by při opravě lemů vzali za svém (MalTake bude mít radost)

A to jsou asi zápory...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 9:24   Citovat  

SpaceMan napsal:
díky, ale není můj cup of tea... i když zrovna na toho Tvého sedana se hodí náramně... Úsměv

Tak bych dal klasiku stříbrnou.
   Návrat  
Danny1987 je teď offline  Danny1987
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 9:28   Citovat  

SpaceMan napsal:
Takže mám tady novinky.... Úsměv Začnu pozitivními.

+ Spojka je v pohodě a vypadá, že ještě hodně dlouho bude dobře sloužit
+ Zadní díl výfuku je oki a tudíž není nutná výměna

To jsou asi ty pozitivní zprávy, z kterých se kačky ušetří.

- Přední nárazník také není na svém místě - nutnost dopasovat
- Budou se muset sundat samolepky, protože by při opravě lemů vzali za svém (MalTake bude mít radost)

A to jsou asi zápory...

Myslím, že radost bude mít nejen MalTake, ale i Targa samotná, protože co si budeme povídat a chodit okolo horké kaše, ty samolepky jsou šílený ... to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 9:38  Naposledy upravil SpaceMan dne 30.4.2009 , 9:41, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Danny napsal:
Myslím, že radost bude mít nejen MalTake, ale i Targa samotná, protože co si budeme povídat a chodit okolo horké kaše, ty samolepky jsou šílený ... to mi hlava nebere

Njn, mě to prostě k autu tak nějak pasovalo, navíc opravdu to byly originály a nikoliv dolepované samolepky... Úsměv Ale tak život jde dál... Stejně jsem je chtěl časem zkusit sundat... Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 9:41   Citovat  

Hellborn napsal:
Tak bych dal klasiku stříbrnou.

no taky mě to napadlo... a ještě se zeptám co třeba vyleštit... nevím jak by to molo vypadat ale myslím, že by to také nebylo špatné ne?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 9:43   Citovat  

SpaceMan napsal:
no taky mě to napadlo... a ještě se zeptám co třeba vyleštit... nevím jak by to molo vypadat ale myslím, že by to také nebylo špatné ne?

já na ty leštěné moc nejsem na C4g je sice mám,ale spíš z důvodu,že to jsou 14´´,které jsou v TP a rokem výroby (takže i desingem) se k auto hodí.
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 10:03   Citovat  

samolepky dole a černý kola,neblázni nebo si ju koupim Velmi šťastný (joke) tak hlavně aby měl lak pod lepkama stejnej odstín
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
SpaceMan's CRX del Sol - News
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina