Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak je to s pojišťovnou?Poraďte pls.
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
T_omaseq je teď offline  T_omaseq
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 8:51   Citovat  

Ahoj, jsem fakt vytočenej, mám to auto 14 dní a včera do mě nacouval známej. Nevíte někdo jak se tváří pojišťovna na nárazník bez homologace? Je popraskanej, špička je trošku ohnutá....viz. foto. Povídal, že to buď přetáhne přes pojistku, nebo, že si mám zjistit kolik bude stát oprava a že mi dá love. Nevím co s tím. Třeba s tím má tady někdo zkušenosti.... Bueee prosím názory jen k věci, díky.

DSC_0069.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_0069.JPG, 1.61 MB

DSC_0071.JPG

DSC_0071.JPG, 2.17 MB

DSC_0072.JPG

DSC_0072.JPG, 2.08 MB

DSC_0070.JPG

DSC_0070.JPG, 2.39 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 9:03   Citovat  

Pokud Ti chce ten známej dát prachy (zaplatit opravu), tak to ber rovnou. Dej mu podpsat papír, že ti poškodil auto a že se zavazuje nahradit vzniklou škodu zaplacením opravy, abys měl aspoň nějaký papír,kdyby se náhodou chtěl pak cukat...

Sice přijde o peníze,ale nepřijde o bonus z pojiš´tovny a ty nepřijdeš o nervy s dohodováním o laminátový nárazník... Možnost,že by pojišťovna odmítla plnit tu,myslím, existuje....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 9:10   Citovat  

Hellborn napsal:
Pokud Ti chce ten známej dát prachy (zaplatit opravu), tak to ber rovnou. Dej mu podpsat papír, že ti poškodil auto a že se zavazuje nahradit vzniklou škodu zaplacením opravy, abys měl aspoň nějaký papír,kdyby se náhodou chtěl pak cukat...

Sice přijde o peníze,ale nepřijde o bonus z pojiš´tovny a ty nepřijdeš o nervy s dohodováním o laminátový nárazník... Možnost,že by pojišťovna odmítla plnit tu,myslím, existuje....

On se cukat nebude, je to švára téměř a peníze má, o tom jsem přesvědčen. Absolutně ale nemám představu co to může stát a o co si mu mám říct...to je pozička, ta špička nevím, nevím jak moc se to bude stříkat...
   Návrat  
Vojtas je teď offline  Vojtas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 9:14   Citovat  

udělal bych to jak říká hellborn, nech mu podepsat papír kdyby náhodou, hod to někam do servisu a účet at zaplatí on Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 9:14  Naposledy upravil Hellborn dne 30.4.2009 , 9:19, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

T_omaseq napsal:
On se cukat nebude, je to švára téměř a peníze má, o tom jsem přesvědčen. Absolutně ale nemám představu co to může stát a o co si mu mám říct...to je pozička, ta špička nevím, nevím jak moc se to bude stříkat...

Já mám radši jistotu a i kamarádovi,kterému veřím jsem dal pro jistotu podepsat papír o splacení kupní ceny...

A už se tu moclrát řešilo (a řešit bude), že někdo dal auto někomu z rodiny na ústní smlouvu, něco se podělalo a začly problémy...

Risknout bez papíru to můžeš,ale aby neotočil až uvidí fakturu (třeba má představu ticku,dvě a pak to bude pět a bude se mu to zdát moc...).

Když budeš mít papír,tak pak většinou stačí. "Dám to na soud i s úroky a pak i na exekuci a mohlo by to být 3x tolik..."

K tomu papíru můžeš dát jako přílohu fotky a seznam poškození (napřed to ale odstroj,jestli se neurvalo/neohlo ještě něco),aby bylo vidět,že to je fér a on neměl poctit,že si chceš opravit něco navíc..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 9:18   Citovat  

Hellborn napsal:
Já mám radši jistotu a i kamarádovi,kterému veřím jsem dal pro jistotu podepsat papír o splacení kupní ceny...

A už se tu moclrát řešilo (a řešit bude), že někdo dal auto někomu z rodiny na ústní smlouvu, něco se podělalo a začly problémy...

Risknout bez papíru to můžeš,ale aby neotočil až uvidí fakturu (třeba má představu ticku,dvě a pak to bude pět a bude se mu to zdát moc...).

Když budeš mít papír,tak pak většinou stačí. "Dám to na soud i s úroky a pak i na exekuci a mohlo by to být 3x tolik..."

Samo, papír se podepíše pro jistotu, ale jsem přesvědčen o tom, že by se takhle nezachoval. Děkuju za pomoc.
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 9:32   Citovat  

to je znamení že máš ten nárazník sundat Úsměv pojka tě pošle do pryč s nehomologovanym nárazníkem je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 9:33   Citovat  

MalTake napsal:
to je znamení že máš ten nárazník sundat Úsměv pojka tě pošle do pryč s nehomologovanym nárazníkem je to dobrý

Však jo, o důvod víc tam dát něco rozumnějšího dopředu:)
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 10:40   Citovat  

pojišťona ho muže posílat kam chce...vznikla mu škoda na majetku vznikla,že ten kdo boural škodu zpúsobil vozidlem které je pojištěno tam a tam je jedno....pojišťovna platí to co její pojiš´těnec způsobí a kdyby vezl v autě vejce od babičky tak mu je nezaplatí protože nejsou homologovaná ,potřísní si krví n eznačkové tričko tak se to nepočítá...kurde takové přístupy...jak se jednou ohne hřbet tak ano pojišťovny se budou snažit po nás šlapat.
jinak na fotce to tak hrozně nevypadá ,ale nebudeš li si to dělat sám tak po sundání nárazníku musíš rovnat výztuhu ,její uložení a podle toho jak vypadá světlo ještě srovnat brýle,měřit tudíš ,a pak seštelovat světlo aby svítilo jak má...za to vyplázneš minimálně litřík a to nepočítám pozičky ,svaření nárazníku,nebo tmelení,lak a jeho následné napasování
a ono vyspravit nazpět ten prasklej nárazník není jen na frk frk střík střík má li v budoucnu nepraskat.
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 10:45   Citovat  

Sorry za otázku ale asi jsem už zderfomovaný z té práce..nacouval známý schválně nebo ne? Velmi šťastný
Jinak pojišťovna ti bude hradit cenu origo nárazníku. Pokud ti to uzná na výměnu.
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 10:49   Citovat  

Robik napsal:
Sorry za otázku ale asi jsem už zderfomovaný z té práce..nacouval známý schválně nebo ne? Velmi šťastný
Jinak pojišťovna ti bude hradit cenu origo nárazníku. Pokud ti to uzná na výměnu.

Origo ti urcite hratit nebude, maximalne druhovyrobu. A nebo ti zaplati origo a XX%tni amortizaci, takze ti zbyde sotva na tu druhovyrobu
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 10:57   Citovat  

když se chce pojišťovna zaplatí škodu a to v plné výši aby bylo uvedeno do původního stavu,nebo zničíli se to nevratně zaplatí cenu zničené věci...co je na tom složitého...druhovýrobu klidně at zaplatí ale musí být plnohodnotná originálu....kdyby to tu šlo napsat tak napíšu jinak nenechat si vytvářet stolici na hlavu...pojišťovna je pouze partnerem viníka...pojišťovna není bůh co vše ví a co rozhoduje,vy jste poškození vám se platí,až si to natlučete do hlav a budete to pojišťovně jasně dávat na jevo,a nezaplatí li to pojišťovna zbytek doplatí viník a nazdar...kurde vždyt viník nemuže být trestán...!!! tak se netrestejte samy!!!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 11:17   Citovat  

PAKO napsal:
Kdyby to tu šlo napsat tak napíšu jinak nenechat si vytvářet stolici na hlavu...

Navrhuji kliknout na "články", pak na "Vaše zkušenosti" a pak na "odeslat článek"... Pokud to u nečlenů jde - to neověřím...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak je to s pojišťovnou?Poraďte pls.
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina