Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
"děkuji" jakubu erbenovi
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 1 z 2
civicblack je teď offline  civicblack
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.5.2009 , 21:36   Citovat  

chtěl bych touto cestou moc "poděkovat" jakubu erbenovi za super výlet z mostu do jablonce nad nisou je to dobrý shánim blok na p3g,po nějaké době jsem ho "sehnal" právě u jakuba erbena.po nějaké době psaní jsme se dohodli,že si pro něj dnes přijedu.přijel bych dřív,ale bohužel marodim s nohou,mam přetrhané vazy takže jsem byl rád,že mi jakub počkal a neprodal ho.dnes jsme tedy s kamarádem a jeho manželkou vyrazili.zbytečně!!!!jestli si jakub myslí že málo jezdim a chtěl mi na moje skore připsat nějaký kilometry,tak tě jakube mužu uklidnit...v práci lítam kolem 5ti tisíc km tejdně,takže mě těcch cca 300 dnešních nerozhodí.ale cca 300 zbytečných......to nase.e!!!myslim si že nebyl problem mi napsat,at nejezdim a nedělat mrtyvýho brouka a vypnout si telefon....a když si ho konečně zapneš,nemáš ani odvahu mi napsat nějakou trapnou výmluvu jakože se ti vybil,neměl si signal atd....
naše dnešní komunikace po sms
já.12:25 ahoj,tak kolem jedne vyrazime z mostu,tak máme jet do jablonce nebo do lipy?civicblack
jakub:12:34 no ja jsem u prahy jeste,tak asido jbc.nevim v kolik budu doma presne
já:12:50 oki,takze když pojedemv klidku a na pohodu tak kolem 16:00 by to slo?
já:14:47 tak vyrazime z mostu az ted takze cesta cca 2,5 hodiny do jbc.mas nejakou adresu?
já: 16:24 tak projizdime na R10 kolem MB
16:43 volám,nikdo nebere
já:16:47volal jsem ti z jinyho cisla,chtel jsem jen vedet kam mam prijet v tom jablonci
17:00 znova volám,telefon nedostupný
já:17:08 jsem v jablonci
já:18:09 tak si ten telefon klidne zapni uz ti volat nebudu prave odjizdim z jablonce diky za vylet,blok si nech zaramovat
cca kolem 20:00 mi došly výpisy
myslim si,že z tech sms je patrný,že jsem na cestě a stačilo jen napsat ,abych nejezdil
takže ještě jednou moc děkuju,přeju pár dalších takových kupců,ale hlavně ti přeju jednoho...toho,kterej si tě najde a šlapne ti do usměvu ty ... .... ..... ...... ...... ....... ..... tečky jsou sprostý slova
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2009 , 21:42   Citovat  

Tak to koukám! Tak to koukám!... A ja myslel ze dekujes ze uz ti to jezdi Bueee
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2009 , 21:45   Citovat  

napsal jsem to fakt ve vzteku,až mě vztek přejde,možná mě to bude mrzet...ale o tom silně pochybuju
   Návrat  
Raven je teď offline  Raven
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2009 , 21:46   Citovat  

čau kámo to ti teda nezávidím, i takový vocasi se najdou. Ble
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 1.5.2009 , 21:47   Citovat  

tak to je na zalozeni novyho nicku vid ?
nesnasim takovy lidi ... ty si fakt nezaslouzi nic jinyho nez slapak na hrudnik a piraty na drzku .... Tak to valím bulvy
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.5.2009 , 21:57   Citovat  

škoda blacku.sem viděl preluda v sedleci jak tam stojí a kouká do zdi chudák.snad se to povedeopravit a sehnat blok.
   Návrat  
Mr.Yoda je teď offline  Mr.Yoda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.5.2009 , 22:06   Citovat  

jo blacku, to by mě ku*va nas..štvalo
   Návrat  
Mr.Yoda je teď offline  Mr.Yoda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.5.2009 , 22:07   Citovat  

já sem takhle jel pro minibike do Bruntálu, sic jsem si ho přivezl, ale nejezdí Smutný a v půl 2. ráno se mi to tam nechtělo startovat..
   Návrat  
habix je teď offline  habix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.5.2009 , 22:10   Citovat  

zažil jsem něco podobného a je to hnus Ble Smutný
   Návrat  
misan je teď offline  misan
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2009 , 22:10   Citovat  

no to já musím zase naopak poděkovat Dimimu za jeho ochotu,když jsem mu dnes volal asi v půl paté jestli nemá nové těsnění pod hlavu a on řek že má že si můžu přijet a to ještě nevěděl že to mám 100 km a když mi volal za jak dlouho přijedu a on řekl že počká a opravdu počkal,takže díky Dimi
no a takový lidi jako se ti přihodilo dnes bych asi vraždil,sem zvědav až se tu objeví co tu napíše.
   Návrat  
Květoslávek je teď offline  Květoslávek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2009 , 22:12   Citovat  

myslím že se tu už neobjeví...páč tohle je na pováženou...
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2009 , 22:16   Citovat  

sviňárna Smutný wc
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2009 , 22:50   Citovat  

btw: co udelat na foru sekci dekovani? takovych temat uz je tu dost...

nebo to psat aspon do jednoho tematu.
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2009 , 23:11   Citovat  

To civicblack:Vydrz cca tyden.Pokud mi vyjde to co cu tak jeden blok B20A5 bede k mani.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2009 , 23:26   Citovat  

Prelude napsal:
To civicblack:Vydrz cca tyden.Pokud mi vyjde to co cu tak jeden blok B20A5 bede k mani.
to by bylo super je to dobrý
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.5.2009 , 1:04   Citovat  

pořádnej výtlem
   Návrat  
Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2009 , 6:25   Citovat  

Ahoj,je docela mrzuté že tímto si o mě většina lidí myslí jakej jsem hajzl,podrazák atd.. Vysvětlování by bylo na dlouho,klidně to vysvětlím osobně civic blackovi... Věc se má ve zkrácenosti takle,jezdím rozvozy po ČR a včera se to semlelo všelikaj a museli se měnit auta na rychlo na půli cesty a můj bágl PDA,notebook mobil omylem odcestoval v jiným autě a to bylo po chvilce jak jsem napsal poslední SMS že nevím kdy dorazím. museli se měnit auta i z naloženejma věcma a já na to uplně zapoměl.Jako výmluva asi špatná,ale ke to pravda. Byl vážně blázinec. Tímto se chci omluvit civicblackovi za zbytečný výlet. Nedivím se mu že to v rozčilení napsal,ale mohl počkat den,vysvětlil bych mu to a určo nabídl že bych mu to na vlastní náklady dovezl až jak se říká pod nos jako revanž vzniklý situce a po článku výš mám docela nechuť... fakt jsi nemohl počkat do druhýho dne aspoň a pak to řešit tady??? jako taky by mě tohle pěkně naštvalo,ale bonzování k smrti nesnáším zase já.a tohle tak beru.
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2009 , 8:53   Citovat  

proto vždy než někam vyrazím, dotyčnému zavolám že vyjíždím a na 100% si domluvím místo a čas schůzky ... SMS jen pro upřesnění, že je třeba zácpa atd... že dojde ke zdržení

nevím co předcházelo SMSkám, které jste si vyměnili ale Jakub E. ti psal, že neví kdy bude doma a ty jsi i přes to vyrazil na cestu Ble

jednou se mi stalo něco podobného, když jsem prodával kola, měl jsem domluvenou schůzku a mezitím jsem byl na nákupech a stále jsem čekal na telefon, když už bylo skoro hodinu po domluvené schůzce, tak jsem nervozně koukal na telefon, kdy začně zvonit a až po chvilce neustálého sledování jsem si všimnul, že je zaseknutý, tak jsem tel. vypnul zapnul a to bylo najednou SMSek o zmešknaých hovorech a SMS s textem co jsem za XXXX když si radši vypnu telefon, tak jsem hned volal zpět a snažil se vysvětlit co se stalo, nevím jestli mi to dotyčný věřil, ale naštěstí vše dopadlo tak jak bylo domluveno ...
   Návrat  
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2009 , 11:05   Citovat  

Taky jsem zažil něco podobného.. cca od Olomouce jsem jel do Liberce pro top stav Civic 6G 1.6 V-tec z Německa.. Přijedu tam,vidím auto.. Tak šťastnej jsem nebyl ani nepamatuju ale za chvilku k němu někdo přichází,odemiká - já jen koukám.. startuje - koukám víc.. odjíždí.. dojdu na benzínku a je tam ten chlápek co to měl rpodat s tučnou obálkou.. Prodal mi to před xichtem nějakýmu ocasovi,který to rozsekal dva dny po koupi.. Smutný
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 2.5.2009 , 11:17   Citovat  

Chapu ze mas vztek, ale posledni SMS byla, ze nevi kdy dorazi...po takovy nejisty SMS, bych asi nikam nejel Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2009 , 11:22   Citovat  

infinity napsal:
Chapu ze mas vztek, ale posledni SMS byla, ze nevi kdy dorazi...po takovy nejisty SMS, bych asi nikam nejel Mrk

To s tebou soihlasíám ale zase mohl klidně napsat,že to prostě dnes neklapen nebo něco podobnýho..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2009 , 11:48   Citovat  

infinity napsal:
proto jsem mu napsal že vyjíždim,a ten tel klidne mohl zvednout,ale už to neřešim a řešit nebudu Ble
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2009 , 12:12   Citovat  

Klejzlik napsal:
To s tebou soihlasíám ale zase mohl klidně napsat,že to prostě dnes neklapen nebo něco podobnýho..

V době kdy to psal civicblack,už dávno věci měl nejspíš můj zaměstnanec uznávám,mohl jsem se na to podívat než jsem to vše předal,ale v tom blázinci jsem to zapomenul a číslo na který psal je pracovní soukromý nedávám moc.. a jestli si můj zaměstnanec ten mobil vypnul,nebo nereagoval na sms si zjistím večer až bude vše předávat a závěry s ním si udělám sám. Tímto se chci opět omluvit za vzniklou situaci a jsem ochotnej blok dopravit na vlastní triko kupci,teda pokuď bude mít zájem... Na prodeji netrvám,žíly mě to nerve,ale chtěl bych se nějak očistit...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2009 , 12:26   Citovat  

Jakub Erben napsal:
V době kdy to psal civicblack,už dávno věci měl nejspíš můj zaměstnanec uznávám,mohl jsem se na to podívat než jsem to vše předal,ale v tom blázinci jsem to zapomenul a číslo na který psal je pracovní soukromý nedávám moc.. a jestli si můj zaměstnanec ten mobil vypnul,nebo nereagoval na sms si zjistím večer až bude vše předávat a závěry s ním si udělám sám. Tímto se chci opět omluvit za vzniklou situaci a jsem ochotnej blok dopravit na vlastní triko kupci,teda pokuď bude mít zájem... Na prodeji netrvám,žíly mě to nerve,ale chtěl bych se nějak očistit...

No pánové,tak klobouk dolů.Takové jednání jsem opravdu nečekal.. Nicméně neznám tebe ani kupce ale po tom,že jsi se vlastně sám ozval a navrhl dopravu.. Myslím,že jsi borec OK Podle mě by hodně lidí mávlo rukou ale jen málo lidí to řeší i takhle.. OK
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2009 , 12:37   Citovat  

jenže , když jsi věděl, že se tam Black řítí a věděl jsi, že je na cestě a ty nemáš mobil měl jsi mu (nám) dát nějak vědět...času jsi na to měl dost...a neříkej mi, že někdo v okolí nemá u sebe internet, aby jsi nám mohl dát nějak zprávu ať se otočíme a nejezdíme...... toto bylo opravdu velmi trapné!!
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2009 , 12:41   Citovat  

ale zase jsme si udělali výlet po krásách naší země i když jen z dálnice a v ne moc dobré náladě Úsměv ale zvládli jsme to a přiště se určitě ponaučíme... VTEC
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2009 , 13:00  Naposledy upravil civicblack dne 2.5.2009 , 13:10, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jakub Erben napsal:
je to jednoduchý..pokud je to jak říkáš,tvuj zaměstnanec nemůže přece za to,že ti nebere tvuj telefon a nečte tvoje smsky..... takže neni třeba s nim dělat závěry..ale jestli máte telefon,o kterej se střídáte,mohl jsi mi přece dát rovnou soukromý číslo,nebo z toho soukromého dát vědět zaměstnaci,že na služební ti bude někdo psát a volat.ale jak jsi psal,měl si fofr.....tady to stejně nevyřešíme,akorát tu zbytečně budem kecat o ničem a k ničemu to nevede.uznávám,že jsi fakt borec,že jsi sem napsal aspon svuj názor a možné vysvětlení OK .samozřejmě blok potřebuju,neříkám že né.....a rád se ti tu veřejně omluvim stejně jako jsem tě tu veřejně pomluvil,samozřejmě se omluvim i tobě osobně......ale to až po tom,co ty mi předáš blok a já tobě peníze
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2009 , 13:05   Citovat  

Michalka napsal:
ale zase jsme si udělali výlet po krásách naší země i když jen z dálnice a v ne moc dobré náladě Úsměv ale zvládli jsme to a přiště se určitě ponaučíme... VTEC
no to je pravda,prostě jsme se aspon projeli a já konečně po dlouhý době zase vylez z postele Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2009 , 13:08   Citovat  

civicblack napsal:
je to jednoduchý..pokud je to jak říkáš,tvuj zaměstnanec nemůže přece za to,že ti nebere tvuj telefon a nečte tvoje smsky..... takže neni třeba s nim dělat závěry..ale jestli máte telefon,o kterej se střídáte,mohl jsi mi přece dát rovnou soukromý číslo.....tady to stejně nevyřešíme,akorát tu zbytečně budem kecat o ničem a k ničemu to nevede.uznávám,že jsi fakt borec,že jsi sem napsal aspon svuj názor a možné vysvětlení OK .samozřejmě blok potřebuju,neříkám že né.....a rád se ti tu veřejně omluvim stejně jako jsem tě tu veřejně pomluvil,samozřejmě se omluvim i tobě osobně......ale to až po tom,co ty mi předáš blok a já tobě peníze

Omluva netřeba,uznávám svoje chyby prostě se to semlelo dost zmateně vše hlavně jsem myslel že mobil s tím číslem budu mít celej víkend u sebe,ale zaměstnanci ho vždy dávám když je na cestě on... Já pak pokračoval dál směr Brno,Přerov... Tak na cestě jsem net nepotkal... Navrhni kdy můžeš a přijedu klidně i když by to mělo bejt v noci,nechtěl bych aby po tom tady někdo ohrnoval nos... Občas pro svoji vytíženost zapomínám na věci a mnohdy i podstatný.. Jinak omluva spíš ode mě by měla bejt..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2009 , 13:15   Citovat  

Jakub Erben napsal:
Omluva netřeba,uznávám svoje chyby prostě se to semlelo dost zmateně vše hlavně jsem myslel že mobil s tím číslem budu mít celej víkend u sebe,ale zaměstnanci ho vždy dávám když je na cestě on... Já pak pokračoval dál směr Brno,Přerov... Tak na cestě jsem net nepotkal... Navrhni kdy můžeš a přijedu klidně i když by to mělo bejt v noci,nechtěl bych aby po tom tady někdo ohrnoval nos... Občas pro svoji vytíženost zapomínám na věci a mnohdy i podstatný.. Jinak omluva spíš ode mě by měla bejt..
no já ted jsem lazar,to víš takže jsem doma ted pořád.......i v noci.....s omluvama počkáme až si to nějak vyřešíme,pak se mužem navzájem omlouvat do alejujá OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
"děkuji" jakubu erbenovi
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina