Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
ebay - koupě dílů
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.5.2009 , 16:48   Citovat  

Je tu nekdo kdo by mi rekl aspon pribliznou konecnou cenu aby byly doma u me tyto veci?

Lip

[url=http://cgi.ebay.com/ebaymotors/90-93-HONDA-ACCORD-10-2MM-SPARK-PLUG-WIRES-BLUE-94-97_W0QQitemZ220402105913QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item220402105913&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=72%3A1171|65%3A12|39%3A1|240%3A1318#ebayphotohosting]kabely ke svíčkám[/url]

zadní lip

predni i zadni lip - sada

[url=http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1990-1991-HONDA-ACCORD-NGK-Spark-Plugs-Wire-Set-JDM_W0QQitemZ290304793197QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item290304793197&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=72%3A1171|65%3A12|39%3A1|240%3A1318#ebayphotohosting]kabely č.2[/url]

sání

catback exhaust n1jdm catback exhaustN1 catback

jsou ty vyfuky cele sady od svodu dal?. diky za vase odpovedi Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Vojtas je teď offline  Vojtas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2009 , 16:57   Citovat  

zeptej se wheelmana nebo lukase, ty maj myslím hodně zkušeností... jinak ten tvůj acco se mi začíná čím dál víc líbit plus ještě ty lipy je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.5.2009 , 17:24   Citovat  

Vojtas napsal:
zeptej se wheelmana nebo lukase, ty maj myslím hodně zkušeností... jinak ten tvůj acco se mi začíná čím dál víc líbit plus ještě ty lipy je to dobrý
no prave ty lipy toho udelaji dost Úsměv a kde jsi ho videl? krom fotek?Úsměv
   Návrat  
Vojtas je teď offline  Vojtas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2009 , 17:24   Citovat  

Brnďa napsal:

bohužel soudím jen z fotek Se stydím
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.5.2009 , 17:25   Citovat  

Brnďa napsal:

Včera a fakt pěkný OK Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.5.2009 , 17:28   Citovat  

alien44 napsal:
Včera a fakt pěkný OK Velmi šťastný
vďaka Úsměv
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.5.2009 , 19:06   Citovat  

hele do toho JDM catback bych taky šel, a kolik by stalo clo a doprava??
   Návrat  
Sitcom je teď offline  Sitcom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 8:54   Citovat  

Máte někdo potuch jak je to s těmi celnimi poplatky atd atd.?
tudy odkaz

Je napsáno free shiping wolrdwide. Tak co vsechno jeste k ceně připočíst?
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 9:05   Citovat  

Sitcom napsal:
tudy odkaz

TED se podivej na tom odkaze na te strance a zjistis ze postovne je 85 dolacu + celni poplatky u neceho co me stalo 100ku byli co si pamatuju cca 300-400kc...kecal bych jak presne to vypocist..to sem z celnich tabulek nikdy nepochopil pořádnej výtlem a navic nvm jestli do vypoctu cla zahrnuji i cenu postovneho...no proste nikdy sem to nepobral,ale nejak extra sem se teda ani nesnazil to pobrat tot pravda pořádnej výtlem

tudy odkaz
   Návrat  
boleq je teď offline  boleq
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 10:23   Citovat  

Sitcom napsal:
tudy odkaz

Tak asi približná cena by mala byť:

(cena tovaru) 158,41$ + (poštovné) 85$ + (clo) 3% + (daň) 19%
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 10:42   Citovat  

Hlavator napsal:
TED se podivej na tom odkaze na te strance a zjistis ze postovne je 85 dolacu + celni poplatky u neceho co me stalo 100ku byli co si pamatuju cca 300-400kc...kecal bych jak presne to vypocist..to sem z celnich tabulek nikdy nepochopil pořádnej výtlem a navic nvm jestli do vypoctu cla zahrnuji i cenu postovneho...no proste nikdy sem to nepobral,ale nejak extra sem se teda ani nesnazil to pobrat tot pravda pořádnej výtlem

tudy odkaz

Kdes videl tech 85 dolcu? cože cože ? Uh at koukam jak koukam tak to nevidim cože cože ? tak proc tam pisou freeshiping? cože cože ?
Ebay je divnej cože cože ? Jenze na svy auto jinde veci nesezenu Smutný Velmi šťastnýVelmi šťastný
   Návrat  
jonik je teď offline  jonik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 10:46   Citovat  

free shiping je to jenom po USA... Do ČR ti to pošlou za 85 dolacu
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 10:48   Citovat  

Sitcom napsal:
Kdes videl tech 85 dolcu? cože cože ? Uh at koukam jak koukam tak to nevidim cože cože ? tak proc tam pisou freeshiping? cože cože ?
Ebay je divnej cože cože ? Jenze na svy auto jinde veci nesezenu Smutný Velmi šťastnýVelmi šťastný

Je to vetsinou free pro US..jinak dole na strance mas kolonku s Shipping and Handling kde si vyberes svoji zemi pokud maji zadano ze posilaji Worlwide tak tam vetsinou vyber je..pokud ne musis se emailem doptat..no a jak zadas CZ tak ti ejhle razem vyskoci 85...na tom vetsinou krachli moje nakupy...Lip stoji cca 15$ a postovne 100$ a sme doma pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 10:48   Citovat  

clo,dph a ostatni poplatky tvori cca 30% navic, tjinak jo je tam posta 85usd+cena+poplatky...kdyby nekdo neco chtel, pm Mrk
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 10:50   Citovat  

infinity napsal:
clo,dph a ostatni poplatky tvori cca 30% navic, tjinak jo je tam posta 85usd+cena+poplatky...kdyby nekdo neco chtel, pm Mrk

to ja bych chtel veci...ceny jsou lakave,ale posta + clo rovna = rozsudek smrti to mi hlava nebere
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 10:53   Citovat  

tudy odkaz

Treba tady..lip co bych bral vsema deseti...smesnejch 5$ a helemese..posta ? 120$ pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 10:57   Citovat  

No ono to stejně kdyz to vsechno sectete tak vyjde vlej vylej stejne co by to stalo tady mozna o par kaček mín s tím rozdílem.. Že tady se to sehnat nedá.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 10:57   Citovat  

infinity napsal:

Po výplatce každopádně Mrk
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 10:58   Citovat  

Hlavator napsal:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/99-00-Civic-Type-R-Front-Lip-EK9-JDM-Si-2-3-4-EX-LX-ABS_W0QQitemZ280342620227QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item4145b8e843&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=72%3A1171%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

Treba tady..lip co bych bral vsema deseti...smesnejch 5$ a helemese..posta ? 120$ pořádnej výtlem pořádnej výtlem

to je trik prodejcu...to je jako bych tady prodaval rozperu za 200kc a 800 bral za postu, jestli me chapes...navic u nekterych veci neni treba platit dalsi poplatky :hehe:
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 11:01   Citovat  

Je mi to jasny ze to je zpusob jak to prodat a dostat za to cenu kterou chci pořádnej výtlem
   Návrat  
boleq je teď offline  boleq
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 13:44   Citovat  

Ebay je super vec len nie všetko sa oplatí kupovať ..lebo poštovné to celé vie slušne predražiť...cena poštovného ide hore spolu s kilogramami a rozmermi predmetu ktorý si kupujeme...ja by osm bol najradšej keby sa dalo všeko objednať z UK lebo mám lepšie skusenosti a do 4-5 prac dni to mám doma a neplatím clo a poplatky..čo už pri USA sa nedá povedať...

Teraz tiež niečo čakám z USA a komunikácia s predajcom ako s debilom naštvanej čo už človek narobí... VTEC
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 13:50   Citovat  

boleq napsal:
Ebay je super vec len nie všetko sa oplatí kupovať ..lebo poštovné to celé vie slušne predražiť...cena poštovného ide hore spolu s kilogramami a rozmermi predmetu ktorý si kupujeme...ja by osm bol najradšej keby sa dalo všeko objednať z UK lebo mám lepšie skusenosti a do 4-5 prac dni to mám doma a neplatím clo a poplatky..čo už pri USA sa nedá povedať...

Teraz tiež niečo čakám z USA a komunikácia s predajcom ako s debilom naštvanej čo už človek narobí... VTEC

presne..UK je v poho...bohuzel tam sezenes vice mene z toho co bych chtel tak akorat kulovy Smutný jinak s UK mam jen ty nej zkusenosti je to dobrý
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 14:04   Citovat  

před 3rokama mi jeden člověk objednával v USA lipy na C6G a bylo to cena "kup hned" + pošta po US + 40dolarů pošta do čr to celý + DPH, sakum prdum sem tom byl za 5500,-
ale maximální spokojenost, líza seděli jak "zadnice" (slovo od P mi to nevzalo na hrnci) a hlavně polyurethan který nepraskne OK
   Návrat  
quast je teď offline  quast
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 16:46   Citovat  

Nedavno mi prisly nejaky veci z ebay- dost jsem toho bral 2 krat aby se mi to vyplatilo(rozpocitaní postovnyho atd a rozprodat), jinak vyfuk postovny pisou nejaku sumu ale vysledna je po novym roce na vyfuk 400dolaru!!!! sileny! + clo a dph.........tak jsem si radsi koupil srs- jinak i kvalita prej spatna u ebay levnych vyfuku, je to slabej material a praska......dalsi veci jen na jednoho se nevyplati,(pokavad to fakt nechces) cena se vetsinou zmeni az ti to prijde domu - clo dph.dobry tak akorat na veci co tu nejsou k sehnani ale zadarmo 5dolaru to nebude .......... VTEC
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 17:55   Citovat  

quast napsal:
Nedavno mi prisly nejaky veci z ebay- dost jsem toho bral 2 krat aby se mi to vyplatilo(rozpocitaní postovnyho atd a rozprodat), jinak vyfuk postovny pisou nejaku sumu ale vysledna je po novym roce na vyfuk 400dolaru!!!! sileny! + clo a dph.........tak jsem si radsi koupil srs- jinak i kvalita prej spatna u ebay levnych vyfuku, je to slabej material a praska......dalsi veci jen na jednoho se nevyplati,(pokavad to fakt nechces) cena se vetsinou zmeni az ti to prijde domu - clo dph.dobry tak akorat na veci co tu nejsou k sehnani ale zadarmo 5dolaru to nebude .......... VTEC

nesmysl.
Urcite neplati, ze brat jednu vec se nevyplati. U drobnych je samo lepsi brat vice kusu, ale u tech strednich a tezkych je to temer uplne jedno, protoze se cena postovynho odviji od vahy.

Kvalita prej spatna...wtf? si myslis ze ten srs je v necem jinym nez v logu? Nebo si myslis ze se to nevyrabi v cine? Je opravdu zajimave, ze lidi co maji ebay veci, rikaji ze jsou ok, ale ti co nemaji, tak pisou ze jsou spatne pořádnej výtlem
   Návrat  
quast je teď offline  quast
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 20:43   Citovat  

infinity napsal:
nesmysl.
Urcite neplati, ze brat jednu vec se nevyplati. U drobnych je samo lepsi brat vice kusu, ale u tech strednich a tezkych je to temer uplne jedno, protoze se cena postovynho odviji od vahy.

Kvalita prej spatna...wtf? si myslis ze ten srs je v necem jinym nez v logu? Nebo si myslis ze se to nevyrabi v cine? Je opravdu zajimave, ze lidi co maji ebay veci, rikaji ze jsou ok, ale ti co nemaji, tak pisou ze jsou spatne pořádnej výtlem

ja mam prevazne e-bay veci:),a setkal jsem se osobne s nekvalitnima vecma od tamtud. rikam recenzi co jsem slysel z americkych forech šuk ... Velmi šťastný .....nechapu proc to lidi tak dramatizujou, nekdo napise svuj osobni nazor a kazdej se hned chytne kazdyho slovíckareni.... Velmi šťastný ......veci co jsem obednaval v hodnote 25 tisic po vypoctu 80 procent veci bylo lepsi obednavat ve dvou kusech ............jasny ze se i neco vyplati samotny kdyz to ma par dost dobrejch kilo a blbost to brat ve dvou ale i kdyz ne, jelikoz se ti zmensi postovny za druhej balik(bude to posilat prece v jednom Úsměv
   Návrat  
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2009 , 20:58   Citovat  

Chlapi co to jsou ty "Ebay věci" ?? Vono to pak vypadá jako by se na Ebay prodávaly jen nekvalitní, levné kopie z Číny...

O tom to přeci není... Když chci...můžu si na Ebay koupit svody 5zigen...Toda...atd... Vlastní zkušenost. Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
ebay - koupě dílů
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina