Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Diskuzní fórum pro accordisty - zájem?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2

Takové fórum:
by bylo dobré, sjednotilo by uživatele Accordů
18%
 18%  [ 6 ]
by bylo zbytečné, už existuje obecné honda fórum
81%
 81%  [ 27 ]
...nevím
0%
 0%  [ 0 ]
Hlasovalo : 33
Celkem hlasů : 33

perito je teď offline  perito
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 10:42   Citovat  

Chci se zeptat, jestli by byl zájem o samostatné diskuzní fórum pro majitele Accordů všech generací? Něco na způsob mondeo klub apod. Při procházení českého internetu jsem na moc stránek zabývajících se tímto autem nenarazil, tak mě napadlo zřídit diskuzi - jednalo by se o klasické phpBB - ukázka zde Mohlo by se to pak rozšířit i na accord-klub s celým webem, nejenom fórum... Záleží na tom, jestli by byl vůbec zájem, tak se jen tak ptám...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 10:51   Citovat  

Není to zbytečný tříštění sil?

Na Hondaclubu se mi líbí právě to,že je (nebo by se mělo psát,že to bylo?) každému celkem fuk,co má za model, hlavně, že je to velké Honda na kapotě...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
perito je teď offline  perito
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 11:01   Citovat  

Tříštění sil to ne, zase kdyby někdo narazil na takovou diskuzi o Accordech, hned by šel i na honda-club a tím by se komunita Honda zase rozrostla o další přispěvovatele. Napadlo mě to proto, že informací o accordech moc není a tímto by se uchovaly a dále rozmnožovaly na jednom místě... ale je to jen nápad Nápad je tu!
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 11:24   Citovat  

chyběli by ti tam ty naši guru, co ti poradi Úsměv ohledne technickych problemu. Accord se treba (aspon ty starší) dost překrejvaj s Prelude. Krom toho tady je spousta lidi, co nemaj accorda, ale líbí se jim a přispívaj i do těchto témat.

jestli si dobrej a umíš, tak bys moh přiložit ruku k dílu Úsměv s tim phpBB je starostí dost a dost.

napsal jsem ti SZ
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 11:27   Citovat  

Hellborn napsal:
Není to zbytečný tříštění sil? Na Hondaclubu se mi líbí právě to,že je (nebo by se mělo psát,že to bylo?) každému celkem fuk,co má za model, hlavně, že je to velké Honda na kapotě...

Souhlas. Co jen s forem pro accordy? To by byla nuda .. Smutný
   Návrat  
Pablo je teď offline  Pablo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 11:41   Citovat  

Podle mě je síla tohoto webu právě v tom, že tu je hodně lidí a je všechno pohromadě. Nějaký nový fórum, kde bude 30 lidí, z toho 3 aktivní mi nepřijde jako dobrý směr. A navíc to má ještě jednu nevýhodu - nemám auta jako jedinný koníček a už teď lezu na X fór, přidávat k tomu další (duplicitní) nechci už jen z časových důvodů.
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 12:46   Citovat  

Za me "b)", kdyz neco budu potrebovat, pujdu sem - ono je tu dost lidi, kteri maji obecny prehled a osobne pochybuju, ze mezi majiteli jen Acco je vetsi mnozstvi takovych, kteri maji nejake zasadni technicke znalosti o svem aute - a cim novejsi, tim hur. Navic vidim dalsi riziko, na kterem ztroskotal nejeden podobny web - ty to zalozis, ono to nejak bude jakz-takz fungovat a az za dva roky Accorda prodas, forum zajde na ubyte, protoze sam nebudes mit dalsi motivaci to resit a je otazka, jestli bys nasel nastupce. Za zvazeni by spis stala nejaka "Accord sekce" v ramci "pokec o autech", podobne jako to ma treba superhondaonline.com nebo jak je to bezne reseno na obecnych autoforech, akorat misto rozdeleni na znacky by bylo rozdeleni na typy. To by mohlo pomoci soustredovat accord-specific informace na jednom miste bez nutnosti dalsiho fora.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 13:07   Citovat  

skyline napsal:
Za me "b)", kdyz neco budu potrebovat, pujdu sem - ono je tu dost lidi, kteri maji obecny prehled a osobne pochybuju, ze mezi majiteli jen Acco je vetsi mnozstvi takovych, kteri maji nejake zasadni technicke znalosti o svem aute - a cim novejsi, tim hur. Navic vidim dalsi riziko, na kterem ztroskotal nejeden podobny web - ty to zalozis, ono to nejak bude jakz-takz fungovat a az za dva roky Accorda prodas, forum zajde na ubyte, protoze sam nebudes mit dalsi motivaci to resit a je otazka, jestli bys nasel nastupce. Za zvazeni by spis stala nejaka "Accord sekce" v ramci "pokec o autech", podobne jako to ma treba superhondaonline.com nebo jak je to bezne reseno na obecnych autoforech, akorat misto rozdeleni na znacky by bylo rozdeleni na typy. To by mohlo pomoci soustredovat accord-specific informace na jednom miste bez nutnosti dalsiho fora.

Dělení podle modelů se zvažovalo... Chvíli běželo na HC... Neosvědčilo se - nevím,jestli je to tím,že si dost lidí opravuje auta doma (což v zahraničí - na západ, asi běžné nebude) a schání rady,kde se dá... Dost problémů a jejich řešení se kryje bez rozdílu modelu,další jsou podobné...

Napadá mě, že až se dodělá databáze modelů (snad někdy...),tak by u každého modelu mohla být nějaká jednoduchá diskuze ala jak je na sauto.cz jejich rubrika zkušenosti majitelů.
   Návrat  
ARMIK je teď offline  ARMIK
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 13:17   Citovat  

Kazdy mate pravdu Úsměv ... jelikoz sem ale majitelem jednoho Acco, sel bych do toho Se stydím VTEC
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 14:18   Citovat  

podle me zbytecne .... akorat bys musel psat jeste do jineho fora pokud se tyka treba srazu a ostatnich temat... nesouhlas
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 14:40   Citovat  

Hellborn: myslim, ze pro 7G acco uz opravovani doma pro moc lidi neplati - zatim je to porad drahe a kdo na to ma, nema vetsinou cas vrtat se v tom na dvorku, ale jezdi do servisu. Tohle plati treba i pro me - sam jsem zkousel jen pripojit mp3 prehravac (neslo mi ani tak o penize, jako hlavne o nechut kvuli takove "prkotine" vezt auto do servisu), ale nakonec jsem to vzdal a do servisu stejne zajel. I profikum to trvalo skoro 2 hodky, takze jsem rad, ze jsem toho vcas nechal Úsměv

ARMIK: vsak jestli mas co rict, tak to rekni tady Mrk
   Návrat  
pajo je teď offline  pajo
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 16:03   Citovat  

hlupost, mam accorda i civica, to mam chodit na dalsie forum? Úsměv
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 16:43   Citovat  

mam accorda a myslim, že je to zbytečný. Spíš bys mohl navrhnout, že by byly tady na fóru ještě sekce podle typu auta. Takže lidi ze stejnýho oboru by měli "svoje" diskuze, ale zároveň by se tím fórum neseparovalo jinam.
   Návrat  
222 je teď offline  222
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 16:57   Citovat  

taky myslim ze sjednotit accordy je zbytecny,sekce podle typu aut, by mohla byt fajn.
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 16:59   Citovat  

Honda všechny spojuje a tady to celkem žije pifko a jak psal hellborn, rozdělení dle modelů se neosvedcilo. uz mame zkusenosti wokurka
   Návrat  
222 je teď offline  222
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 17:06   Citovat  

souhlas Úsměv pokud se to uz neosvedcilo,tak dle meho,neni co resit
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 18:04   Citovat  

Myslim, ze cesky (prip. i slovensky) pisicich majitelu Accordu neni zase az tak moc, aby to uzivilo cele forum. V Nemecku to tak funguje, ale treba jenom majitelu Accordu je snad i vic nez tady zaregistrovanych majitelu vsech Hond dohromady.

O cem by mozna premyslet slo by mohlo byt cleneni se stavajici strukturou, ale i s prekryvajici se novou podle typu auta. Pokud by to slo provest, mohlo by to tu byt zase o neco prehlednejsi.

198 copy.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
198 copy.jpg, 69.93 kB
   Návrat  
Hory88 je teď offline  Hory88
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 19:44   Citovat  

Souhlasím s již napsaným. Samostatné fórum ne,ale sekci pro accordy v rámci tohodle fóra?...proč ne? OK
   Návrat  
Pablo je teď offline  Pablo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 20:01   Citovat  

2Bully: prosím tě už sem žádný fotky nedávej, už tak je pro mě těžký pořád ti nekoukat do profilu Velmi šťastný
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 21:02   Citovat  

tristeni sil. Stejne jako lokalni kluby ( Morava , Vysocina ). Sila je v jednom foru, spousta lidi tu ma zkusenosti z vice aut, obohacuji srovnavanim a rozsiruji tak celkovy obzory o Honde. Na separatni weby by nechodili. Spolecny forum mimo jine znamena ze Civikar si treba jednou koupi (nebo poradi sousedovi z ulice) acco, akordar přelud, přeludař Streama a strýmař S2K. A tak to ma bejt
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 21:09   Citovat  

K cemu ? piste clanky od toho to tady je...A podelte se ze zkusenostmi.Ten clovek kdyz neco potrebuje tak si to vyhleda..A kdyz jdes menit cep nebo kotouce je jedno jestli se divas na fotodokumentaci u golfa nebo u accorda
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 21:15   Citovat  

mě se teda celý vlákno nechtělo číst HaHaaa takže jen můj názor...zbytečný, od toho máme Honda club a proč trhat partu a dělit to na modely...máme krásný nový forum, tak za něj buď me rádi!
   Návrat  
Hanz je teď offline  Hanz
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 21:21   Citovat  

kandik napsal:
tristeni sil. Stejne jako lokalni kluby ( Morava , Vysocina ). Sila je v jednom foru, spousta lidi tu ma zkusenosti z vice aut, obohacuji srovnavanim a rozsiruji tak celkovy obzory o Honde. Na separatni weby by nechodili. Spolecny forum mimo jine znamena ze Civikar si treba jednou koupi (nebo poradi sousedovi z ulice) acco, akordar přelud, přeludař Streama a strýmař S2K. A tak to ma bejt

Souhlas mám stejný názor. Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 21:24   Citovat  

Verča napsal:
mě se teda celý vlákno nechtělo číst HaHaaa takže jen můj názor...zbytečný, od toho máme Honda club a proč trhat partu a dělit to na modely...máme krásný nový forum, tak za něj buď me rádi!

A ty uz si aktualizuj garaz, jinak se te to stejne netyka, civicarko.. Mrk pořádnej výtlem
   Návrat  
witty.cz je teď offline  witty.cz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 21:26   Citovat  

2. možnost
Accordů tu je jako šafránu (což mě docela dost těší Úsměv ), jiné fórum by se asi ani nerozjelo...
   Návrat  
Tomášek je teď offline  Tomášek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 21:27   Citovat  

222 napsal:
taky myslim ze sjednotit accordy je zbytecny,sekce podle typu aut, by mohla byt fajn.

Naprosto souhlasím s 222 a 84327:-D je blbost to tříštit, spoustu lídí radí ikdyž nemaj Acco...a v jednotě je síla...a co se tíče Topiců, pár jich tu o accordech už je, akorát by asi chtěli přejmenovat, např já zakládal pro CC7 a CE8čky...tak to může bejt rozdělaný podle modelů..a pak jeden velkej Topic pro všechny:) Ale to je jen můj názor:-)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 22:02   Citovat  

alicante napsal:
A ty uz si aktualizuj garaz, jinak se te to stejne netyka, civicarko.. Mrk pořádnej výtlem

tak já ji mám aktualizovanou ...akorát musím říct našemu webovému marodovi, jestli by mi nepřepsal to auto, co mám pod avatarem Velmi šťastný jinak bys měl pravdu noo Velmi šťastný šuk
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 22:04   Citovat  

Verča napsal:
tak já ji mám aktualizovanou ...akorát musím říct našemu webovému marodovi, jestli by mi nepřepsal to auto, co mám pod avatarem Velmi šťastný jinak bys měl pravdu noo Velmi šťastný šuk
staci kdys si najedes do garaze, a otevres accorda profil a das si hlavni auto a je to Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 22:08   Citovat  

Brnďa napsal:
staci kdys si najedes do garaze, a otevres accorda profil a das si hlavni auto a je to Úsměv

Se stydím Velmi šťastný OK na mě musíš pomalu Velmi šťastný

uuuuuž mi to funguje Mr. Green .... dííík OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2009 , 22:12   Citovat  

Verča napsal:

To byla rychlost! Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Diskuzní fórum pro accordisty - zájem?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina