Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
hledám práci - Praha
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
83427 je teď offline  83427
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.3.2009 , 11:12  Naposledy upravil 83427 dne 7.5.2009 , 16:07, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Nemáte někdo ve Vaší firmě nějakej volnej flek nebo nevíte o něčem?

Co mam za školu: Střední s maturou obor management obchodu a služeb
Moje dosavadní praxe:
* 1 rok vedoucí skladu a reklamační technik v wifishopu
* rok a čtvrt na pozici reklamačního technika v agen.cz
* půl roku na pozici webmaster v agen.cz
Požadovaný plat: 19000 hrubýho
Mam maturitu z angliny, administrativy a dalších užitečných věcí je to dobrý Jeden čas jsem dělal weby (php+mysql). Zatim mi vše na co jsem sáhnul šlo takže bych se nebál i jiný práce, než kterou jsem dosud dělal.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 15:51   Citovat  

tak už jsem zase bez práce. Zaměstnavatel dnes pro změnu zkrachoval. Ano Davere, bohužel je po AGENu. Všech posledních 18 zaměstnanců je tak bez práce. Kdybyste věděli někdo o nějakym volnym fleku u Vás v práci, dejte mi prosím vědět. Jsem schopnej dělat docela dost činností.
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 16:10   Citovat  

cozeee???? na webu ani zminka ... Cooo???
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 17:05   Citovat  

Ty krávo vole ... tak proto se tak culil Márty, když jsem mu říkal, že ho obdivuju, jak mu to jede a jak se furt drží ... Bueee
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 20:30   Citovat  

happy napsal:
cozeee???? na webu ani zminka ... Cooo???

no. dneska jsem přišel do práce a nejenom, že moje skoro veškerá práce za poslední měsíc přišla vniveč, páč jsou na webu zobrazený jen produkty, který jsou skladem, ale neni možný už posílat komentáře do diskuze, neni možný zvolit u objednávky osobní odběr a dokonce jsem už ani ráno neměl práva na administraci webu (editace uživatelů apod.) V průběhu dne jsem se postupně dozvídal více a více a ve dvanáct už byla firma zavřená a bývalí zaměstnanci v nedaleký hospodě.

Daver: to on se culí pořád. Dokonce i když mi oznamoval, že je konec tak měl lehkej úsměv ve tváři. Docela blbej pocit bejt takhle z hodiny na hodinu bez práce...
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 22:03   Citovat  

83427 napsal:
no. dneska jsem přišel do práce a nejenom, že moje skoro veškerá práce za poslední měsíc přišla vniveč, páč jsou na webu zobrazený jen produkty, který jsou skladem, ale neni možný už posílat komentáře do diskuze, neni možný zvolit u objednávky osobní odběr a dokonce jsem už ani ráno neměl práva na administraci webu (editace uživatelů apod.) V průběhu dne jsem se postupně dozvídal více a více a ve dvanáct už byla firma zavřená a bývalí zaměstnanci v nedaleký hospodě.

Daver: to on se culí pořád. Dokonce i když mi oznamoval, že je konec tak měl lehkej úsměv ve tváři. Docela blbej pocit bejt takhle z hodiny na hodinu bez práce...

Cožééééééé, jsem byl u Tebe v 9,30hod a nic si neříkal. Tak to je hustý ... to snad ne to snad ne to snad ne ,

A samozřejmě bez odstupnýho, co??? Ne vlastní vinou přijdeš o práci a zas se s lidmi v......á, fakt pohoda. Úsměv Hlavně, že jim jede web. to snad ne
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2009 , 22:19   Citovat  

M@jk napsal:
Cožééééééé, jsem byl u Tebe v 9,30hod a nic si neříkal. Tak to je hustý ... to snad ne to snad ne to snad ne ,

A samozřejmě bez odstupnýho, co??? Ne vlastní vinou přijdeš o práci a zas se s lidmi v......á, fakt pohoda. Úsměv Hlavně, že jim jede web. to snad ne

jo, v půl desátý jsem to ještě nevěděl... To to bylo ještě v pohodě...
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2009 , 23:04   Citovat  

kua to je hnus, tak si stoupni za me do fronty....
   Návrat  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2009 , 11:47   Citovat  

Kamo taky jsem ted menil job, ale trosku v jine situaci. Vedel jsem dlouho ze to pujde do kytek, tak jsem tri mesice hledal. Ne ze by prace nebyla(jsem programator), ale jsem trosku narocny tak jsem hodne vybiral.

Pokud umis PHP a MySQL, tak by nemel byt problem najit praci, ale hlavne ji nehledej na HC Velmi šťastný , ale posli zivotopis do agentur, nebo si dej zivotopis na jobs.cz. Oni se ozvou sami Úsměv

Jinak good luck a v Praze si klidne rekni o vic nez o 19 tisic.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2009 , 13:51   Citovat  

AntHraX napsal:
Kamo taky jsem ted menil job, ale trosku v jine situaci. Vedel jsem dlouho ze to pujde do kytek, tak jsem tri mesice hledal. Ne ze by prace nebyla(jsem programator), ale jsem trosku narocny tak jsem hodne vybiral.

Pokud umis PHP a MySQL, tak by nemel byt problem najit praci, ale hlavne ji nehledej na HC Velmi šťastný , ale posli zivotopis do agentur, nebo si dej zivotopis na jobs.cz. Oni se ozvou sami Úsměv

Jinak good luck a v Praze si klidne rekni o vic nez o 19 tisic.

dík. No já taky průběžně hledal ale nikdo se mi neozval. PHP a MySQL tak nějak znam, ale přece jenom s tim nedělam už dlouho tak jsem z toho vypadl. A umim jenom struktury, ne OOP PHP. Což taky často chtěj. Na druhou stranu nechci žádnou dardu měsíčně. Ale praxe vítězí takže mam vždy smůlu. Ten životopis tam zkusim dát, ale nevěřim tomu, že se mi někdo ozve. Potřebuju práci rychle takže klidně půjdu dělat za 15000 skladníka.
   Návrat  
ka8ooi je teď offline  ka8ooi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2009 , 15:19   Citovat  

V téhle době, kdy nemají práci ,,normální" pracanti je radost shánět brigádu. Budu mít (snad) pořádnej výtlem maturitu, práce s PC na výborné úrovni, nějaký to C++ a jsem učenlivý.. Úsměv A 4 měsíce můžu být k dispozici. Kdyby někdo o něčem věděl, budu rád.. Mrk
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 9.5.2009 , 15:29   Citovat  

a co Pčr? ... sice asi budes cekat nez te vyzvou k testum ale tam je jistota prace a nic nekrachuje...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
hledám práci - Praha
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina