Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Integrovaný systém na sledování rychlosti
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 20:54   Citovat  

Mě osobně se to teda moc nelíbí Úsměv doufam, že jestli se to náhodou chytne,
tak to bude JEN v nových autech.

tudy odkaz

Co si o tom myslíte vy ? Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 20:57   Citovat  

Že jsme v p..... naštvanej Doufám,že to bude hodně poruchové. Teda pokud mi to auto nezadupne před nosem... Někdo to v diskuzi píše - myslíte,že to automobilky ,resp. jejich lobby, dovolí? Mrk
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 20:58   Citovat  

uz vidim jak bude reagovat Pako "a co kdyz povezu nekoho do nemocnice?" mam stejnou otazku
KO KO KO blbost nad blbost KO KO KO
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 20:59   Citovat  

hehe procetl jsem si komentare: To bude sranda az mi To auto zadupne samo před křižovatou kde je značka 30 když 10 metru za značkou už je zase 70, joo to bude dopravnich nehod
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 21:03   Citovat  

to je ale blbost,co když to třeba samo zrychlí a někdo to pošle do zdi... to je low KO
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 21:08   Citovat  

to snad ne to snad ne
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 21:14   Citovat  

co si o tom myslim a vubec o novych autech? Ze to ted stoji za hov...malo zabavy, malo kvality (za rozumne penize). Proto je lepsi mit nejake old-school vozitko ve kterem je jenom ABS Mrk
   Návrat  
Hrošík je teď offline  Hrošík
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 22:36   Citovat  

prectete si ten clanek. pisou tam, ze to nebude brzdit, ale jen ubere plyn.
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 22:42   Citovat  

No v tý diskusi tam píše nějakej jeliman že jezdí vždy předpisovou rychlostí .. takový mam fakt rád, když se za nima tahne kilometrová kolona v hustym provozu a musej lidi předjíždět kde se dá .. a ten dement ve předu si za řevu "piráááááti jedni" myslí buhvíjak svojí jízdou přispívá k bezpečnosti provozu. Upřímně ve městě dodržuju 50ku jenom když mě nutí ten předemnou a mimo město 90ku vubec nikdy .. a měnit to nebudu ani za zlatý prase.

V kombinaci s tim návrhem EU odpojovat od netu lidi co stahujou warez .. když se nad tim tak zamyslim tak tu za chvíli bude menší svoboda než za totality ... FCK ..
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 22:56   Citovat  

Jde ale vidět, že "TI" nahoře vážně nemaj co dělat.. dělaj kraviny, který nejsou vůbec promyšlený.
Jak jste někdo říkal ... Pako?asi.. pojede někdo do nemocnice, protože nebude mít jak zavolat sanitku,
nebo na sanitku prostě nebude čas. Pojede co to dá do nemocnice aby zachránil život a kvůli tomuhle
blbinci pojede 90/50...ale jde trochu i o zábavu..tuning srazy a podobně - hlavně teda sprinty, vrchy a tak.
No každopádně to snad neprojde Úsměv OK
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 23:00   Citovat  

Osobně nemam nic proti tomu ať si to lidi můžou v autě mít když chtěj a nechtěj riskovat že někde pojedou rychlejc .. budiž, ale běda jak to někdo bude chtít povinně.
Price for freedom is high ...
   Návrat  
Nick je teď offline  Nick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.5.2009 , 23:49   Citovat  

TO JE HLOUPOST! Zaprvé to nemůže být na GPS satelitech, GPS je americká vojenská síť satelitů, která ještě nedávno vysílala civilní signál záměrně nepřesný (jsou 2, vojenský a civilní signál). Když byl konflikt v Kosovu, Tomíci zase ten signál znepřesnili, tzn. kdykoli se stane něco podobného udělají to zase.
Jediné na čem by to opravdu mohli udělat, je EU systém GALILEO, ale ten je stále nekompletní a bůh ví kdy bude fungovat... A i tak to ztrácí signál ve městě (málokdy, ale přeci) nebo než zjistí polohu při zapnutí - nebojím se, že by zlaté české ručičky neměly hned v den zavedení nějakou fintu Velmi šťastný
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 0:44  Naposledy upravil M@jk dne 13.5.2009 , 1:49, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Stealman napsal:
No v tý diskusi tam píše nějakej jeliman že jezdí vždy předpisovou rychlostí .. takový mam fakt rád, když se za nima tahne kilometrová kolona v hustym provozu a musej lidi předjíždět kde se dá .. a ten dement ve předu si za řevu "piráááááti jedni" myslí buhvíjak svojí jízdou přispívá k bezpečnosti provozu. Upřímně ve městě dodržuju 50ku jenom když mě nutí ten předemnou a mimo město 90ku vubec nikdy .. a měnit to nebudu ani za zlatý prase.

V kombinaci s tim návrhem EU odpojovat od netu lidi co stahujou warez .. když se nad tim tak zamyslim tak tu za chvíli bude menší svoboda než za totality ... FCK ..
Nikoliv pane kolego, jde jen o to, dodržovat pár pravidel, ale i to je, jak vidím pro lidi problém, tak ať se nediví, že mají po svobodě. Překročili totiž hranice svobody někoho jiného, což neměli. To není totalita, to je jen ochrana práv a svobod druhých. To co tu píšete je demagogie!!!

Koukám, že dodržovat nějaká pravidla je asi problém, že??? Ten, kdo je dodržuje je jeliman? To je opravdu názor jako řemen. Je-li někde stanoveno omezení rychlostí 50, 90 či 130km v hodině, tak je ta rychlost dána z nějakých důvodů , nebo se mýlím? Mám se tedy domnívat, že proto, aby se tedy nedodržovaly tyto limity? Z jakého důvodu, protože ostatní jedou více, tak musím také? A to,že se mi na kufr lepí rychlejší Stealman, když na skle mám nálepku "Dítě v autě" (a to téměř 2leté dítě opravdu v autě vozím) ji směle ignoruje, neboť jej zdržuji??? Opravdu nemusím a nepojedu a dělat to nebudu, protože má dodržovat odstup, a to bezpečný. A pokud začnu kvůli němu zrychlovat, tak já poruším pravidla (činím tak s vědomím, že za to může být postih) na vlastní triko. Takže pokud jsem rychlejší, holt na vlastní odpovědnost.

Nepleťte si demokracii s anarchií (jak píše Hellborn - na to máme společný názor). Pokud to nejde po dobrém, že lidé sami dodržují pravidla hry, tak holt musí přijít zásah zezhora. Ne proto, že nemají co dělat, ale proto, že se zde (v ČR) opravdu moc nic nedodržuje a čím více se to nedodržuje, tím je člověk větší machr a borec. to snad ne to snad ne to snad ne to snad ne

Neomlouvám tím však toto, že se omezuje jistá část osobní svodoby lidí, tím že se zas "bude montovat něco někam ... ", co bude lidi kontrolovat a omezovat. Ale prostě, pokud to nejde běžným způsobem a lidé pravidla nedodržují, nedá se nic dělat, půjde to po zlém. Také si občas přišlápnu plyn, ale jak jsem říkal, činím tak s vědomím, že když mne změří či zastaví, tak uznám chybu a nebudu o ní diskutovat, že jsem chtěl zrychlit a to či to či ono ...

To s tím vezením někoho do nemocnice by mne jako Fasta i následně Paka fakt zajímalo. To mi vlastně to auto někoho "zabije" třeba???
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 1:04   Citovat  

Stealman napsal:

Neříkám, že jezdím jako svatej, ale jestliže je někde někde 90 km/h, tak se nebudu zlobit na někoho kdo jede 90 a nadávat že mě brzdí!!!! A jet ve městě rychle je taky prasárna, 50 tam asi není bezdůvodně, běhaj tam děti, choděj lidi.... Schválně si změř brzdnou dráhu v 50 a v 70, 80... o kolik se to bude lišit???
Když jedu z práce o půlnoci a cestou potkám 2 auta, tak taky nejedu 90, ale jedu sám, a když někdo jede proti, zpomalím atp. a nikoho neohrožuju...Nemohl bych žít s pocitem, že jsem někoho sestřelil. Zamysli se nad sebou Chápeš! to mi hlava nebere
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 1:24   Citovat  

FastCivic napsal:
uz vidim jak bude reagovat Pako "a co kdyz povezu nekoho do nemocnice?" mam stejnou otazku
KO KO KO blbost nad blbost KO KO KO
jak? už se těším jak někdo bude těsně před obcí předjíždět druhého ,proti nemu z ulice vyjede auto na hlavní do protisměru,standartně by byl čas ještě přidat a manévr dokončit,ale hle najednou obě auta (předjížděné i předjíždějící )ustálí rychlost na 50km v hodině...jupí to se moc těšííím to bude flekovačka a pokus se zařadit naz5...doufejme že nebudou flekovat oba aby se navzájem pustili....takže kucí připravit alobali,nalepit je na ploutvičky na střeše a jedém...sme přeci češi ,né pořádnej výtlem at žijou staré káry...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 1:47   Citovat  

PAKO napsal:
jak? už se těším jak někdo bude těsně před obcí předjíždět druhého ,proti nemu z ulice vyjede auto na hlavní do protisměru,standartně by byl čas ještě přidat a manévr dokončit,ale hle najednou obě auta (předjížděné i předjíždějící )ustálí rychlost na 50km v hodině...jupí to se moc těšííím to bude flekovačka a pokus se zařadit naz5...doufejme že nebudou flekovat oba aby se navzájem pustili....takže kucí připravit alobali,nalepit je na ploutvičky na střeše a jedém...sme přeci češi ,né pořádnej výtlem at žijou staré káry...

přátele OK
   Návrat  
lempl69 je teď offline  lempl69
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 1:50   Citovat  

PAKO napsal:

mozna prave diky tem starejm herkam je CR v popredi nehodovosti OK
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 2:32   Citovat  

me spis napada k tomu systemu, ze jestli nekoho zacnu predjizdet a ono mi to precte 50ku na znacce, tak to predjeti asi nestihnu, kdyz mi to odpoji plyn. To bude taky bezpecno. nedej boze, kdyz se to poroucha. Kecat ridici do rizeni proste neni chytry.

(aha, on uz to zminil pako...sem to nedocet)
   Návrat  
cr4sh3r je teď offline  cr4sh3r
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 3:02   Citovat  

pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Tady se to schází moralisti vs. rebelové pořádnej výtlem

Když někdo nedodržuje rychlost, tak je to zcela jen a jen jeho rozhodnutí, on bude ten potrestanej, tak do něj hned nerejpejte, vám to může být fuk... a pokud dotyčný neví jak se s kormidlem točí, tak zabít může ikdyž jede 50km/h

btw. Pokud to bude podle GPS tak co řešíte? Není signál = není omezení = zakryju anténu kusem pořádnýho plechu pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 8:55   Citovat  

lempl69 napsal:
to máš pravdu mě vždy můj starý vůz naboural viník novím vozem...či relativně novím...naposledy nebylo naštěstí dokonáno...uplně noví peugot z vlajkové flotili verzus aviia rok 94 měl jsem přednost z prava,sice z užší na širší silnici v zástavbě(podotýkám nejednalo se o výjezd ani tech.komunikaci.)jsem byl nucen flekovat a následně vytrouben a vynadáván.Když jsem se ohradil na pravidlo pravé ruky tak dotyčná řidička mi vysvětlila že ona má přednost protože v té ulici bydlí...konkrétně : neznáte pravidlo pravé ruky? kdybych to neubrzdil tak mě nabouráte! odpověď :já tady ale bydlím!!!

timto jsem ti chtěl naznačit že o stáří auta to asi nebude

a navrch pocit bezpečí v"tancích" dělá to že tyto zbraně zabíjí lidi v starších méněbezpečných vozech
   Návrat  
Nick je teď offline  Nick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 9:31   Citovat  

to by se to vyjímalo v protokolu, řidič spoléhal na přednost z prava a řidička se vyřitila s argumentem bydliště Velmi šťastný
   Návrat  
Milhouse je teď offline  Milhouse
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 9:43   Citovat  

To M@jk: připadá mi, že kážeš vodu a piješ víno .. ses tu nějak rozepsal o porušování pravidel a sám to valíš 180, tak se nad sebou zamysli ... "a se švagrovou jsme jeli se poradne projet 30km úsek mimo obce i 180km na jednom úseku"

To Pako: a ty, když už tu na H-C musíš všechno a všechny kritizovat, tak bys aspoň mohl ovládat pravopis "novím", "flotili" apod.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 9:53  Naposledy upravil Hellborn dne 13.5.2009 , 9:54, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

lempl69 napsal:

Jak souvisí staré auto s nehodovostí? Předevčírem jsme potkali nové Volvo V70, jehož řidička prostě přejížděla hlavní aniž by se podívala, naštěstí jsem odbočoval doleva,takže jsem jel pomalu (cca 50), jet rovně,tak to z těch 90km/h neubrzdím (a že moje C 4g brzdí velmi dobře - zatím líp než VTi...).

Jinak těm,co jedou 50/90/130 nenadávám,ale když se courají o 20km/h míň,tak to pěním taky...

Milhouse: Pako za pravopis nemůže.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 9:54   Citovat  

Milhouse napsal:
To M@jk: připadá mi, že kážeš vodu a piješ víno .. ses tu nějak rozepsal o porušování pravidel a sám to valíš 180, tak se nad sebou zamysli ... "a se švagrovou jsme jeli se poradne projet 30km úsek mimo obce i 180km na jednom úseku"

To Pako: a ty, když už tu na H-C musíš všechno a všechny kritizovat, tak bys aspoň mohl ovládat pravopis "novím", "flotili" apod.

Přečti si, prosím, ten příspěvek celý a nevytrhávej ze souvislostí.

Nejsem bezchybný ani nejpocitvější, také to nepíši a nedělám ramena, jak jsem super borec, že tak činím. Reaguji na to, že Stealman píše, že považuje lidi, dodržující pravidla za JELIMANY a že sám 90ku nedodržuje mimo obce už vůbec. Ano, to jsem psal ... ano také si zajisté četl, že z 90% dodržuji pravidla a občas ten pedál také sešlápnu /ale možná je to velké procento těch 10%/, kdo mne zná, tak ví, jak jezdím. A pokud je poruším /a to mám na mysli opravdu všechny přestupky, které vidíš každý den/, je to minimálně a počítám s tím, že mohu být pokutování či postihnut. To jsem z příspěvku Stealmana nevycítil. Nekáži, jen jsem řekl svůj názor, protože těch 180km, jsem skutečně jel a asi tak 2s, než jsem je dosáhl - to neomlouvá, že jsem porušil pravidla a hrdý na to nejsem Smutný , spíše hrdý na auto, že to dokázalo.

Fakt sorry, ale nevím nevím. Pako je prostě dislektit (či disgrafik), sám to tu někde psal, takže to jej omlouvá.
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 9:59   Citovat  

Milhouse napsal:

to by chtělo zapnout to co ti sedí na krku , Majk píše že nebude kvůli druhýmu zvyšovat rychlost nad limit daný zákonem: Z jakého důvodu, protože ostatní jedou více, tak musím také? A to,že se mi na kufr lepí rychlejší Stealman, když... a pak že pokud tak učíní tak s vědomím vlastní odpovědnosti a případnýho postihu : pokud začnu kvůli němu zrychlovat, tak já poruším pravidla (činím tak s vědomím, že za to může být postih) na vlastní triko. Takže pokud jsem rychlejší, holt na vlastní odpovědnost...Také si občas přišlápnu plyn, ale jak jsem říkal, činím tak s vědomím, že když mne změří či zastaví, tak uznám chybu a nebudu o ní diskutovat, že jsem chtěl zrychlit a to či to či ono ... .
takže nechápu tvou reakci , majk nikde netvrdí že jde vždy jen do limitu 130 a pak švagrovku vyváží 180 Mrk
pako je dys , takže se sem tam hrubka dá pochopit.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 10:05   Citovat  

To m@jk: Jasný, v poho, taky si musim občas rejpnout :twisted: Vim, že nejezdíš jako hovádko Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 10:10   Citovat  

To monty: jo, každý má svoje chyby, tak by na to měl PAKO taky myslet než začne někoho zdrbávat Mrk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 10:14   Citovat  

Milhouse napsal:
To m@jk: Jasný, v poho, taky si musim občas rejpnout :twisted: Vim, že nejezdíš jako hovádko Mrk

OKAY, beru. Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 10:37  Naposledy upravil PAKO dne 13.5.2009 , 10:40, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Milhouse napsal:

omlouvám se ti za mé kritiky,ó promiň ,omlouvám se ti za mé gramatické přehmaty,trošku jsem se při porodu topil ,ale neutopil.Omlouvám se že při čtení kárání mého psaní se HaHaaa tvému slovosledu...hele slovíčko "se" je malé,skoro k nevšimnutí... přátele ...jestli se chceš bavit,čti dále mé příspěvky...tam najdeš hrubek...jo mluvit jsem se taky naučil,seč blbě ,občas si zamotám písmena na jazyku a ráčkuju...tak kdyby jsi se chtěl bavit vyhledej mě na honday a chvilku mě můžeš poslouchat... pořádnej výtlem

ps: když už se snažíš psát čéééskíí a pro mě,nekomol prosím anglosazké jazyky a češtinu dohromady....já to nějak nezvládám .... muhehe
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.5.2009 , 10:39   Citovat  

PAKO napsal:
omlouvám se ti za mé kritiky,ó promiň ,omlouvám se ti za mé gramatické přehmaty,trošku jsem se při porodu topil ,ale neutopil.Omlouvám se že při čtení kárání mého psaní se HaHaaa tvému slovosledu...hele slovíčko "se" je malé,skoro k nevšimnutí... přátele ...jestli se chceš bavit,čti dále mé příspěvky...tam najdeš hrubek...jo mluvit jsem se taky naučil,seč blbě ,občas si zamotám písmena na jazyku a ráčkuju...tak kdyby jsi se chtěl bavit vyhledej mě na honday a chvilku mě můžeš poslouchat... pořádnej výtlem

Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Integrovaný systém na sledování rychlosti
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina