Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Otazka ohledne KM.
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
species je teď offline  species
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.5.2009 , 22:03   Citovat  

Zdravim honda club,
Mel bych takovy dotaz totalniho amatera, momentalne uvazuji o koupi hondy civic. Tak nejak jsem byl vzdy presvedcen ze cim vic najeto km tim vic s tim budu mit problemu, proto jsem se vzdy poohlizel po aute co ma tak maximalne 100k.

Ted mi bylo ale receno ze honda co ma najeto 200k je "zajety motor" a nemam se v podstate ceho bat(samozrejme minor opravy jako rozvody, cepy, desticky, olej atp beru v potaz). Proto bych se chtel zeptat na nejaky jiny nazor.

Co se tyce hondy jsem uplny zacatecnik takze do tohohle moc nevidim a uvitam jakykoli konstruktivni nazor, diky Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.5.2009 , 22:07   Citovat  

vazne se toho neboj, pokud bylo o motor dobre starany/jako pravidelne vymeny oleje, netoceni za studena/ tak to bude v pohode vse Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.5.2009 , 22:11   Citovat  

pokud kupuješ 1. Honda tak bude lepší pokud se s někym třeba odsud domluvíš a pojede se s tebou podivat.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.5.2009 , 22:50   Citovat  

No 200tis bych jako zajetý neoznačil... Ale je fakt, že když Ti někdo stočí z 200 na 100,tak to jentak nepoznáš... Pro motor není zas takový problém najet 500+... Samozřejmě při správné péči. Mrk
   Návrat  
species je teď offline  species
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2009 , 22:52   Citovat  

Hellborn napsal:
No 200tis bych jako zajetý neoznačil... Ale je fakt, že když Ti někdo stočí z 200 na 100,tak to jentak nepoznáš... Pro motor není zas takový problém najet 500+... Samozřejmě při správné péči. Mrk

motor urcite stoceny neni, km jsou poctive.

jde mi spis o to ze kdybych si kupoval treba placnu fabii nebo renaulta co ma najeto 200tisic tak to uz je skoro na odpis(imo)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.5.2009 , 23:00   Citovat  

species napsal:
motor urcite stoceny neni, km jsou poctive.

jde mi spis o to ze kdybych si kupoval treba placnu fabii nebo renaulta co ma najeto 200tisic tak to uz je skoro na odpis(imo)

Já mám teď cca 240tis. a akorát trochu klepou tlumítka Vtecu (LMA - klasická problém,ale na ty km to není moc) Smutný Ale pořád se ochotně točí až do 8.000ot. a dost lidí mu ty km nehádalo... PK si podle zvuku a vzhledu kastle myslel, že to má o 100tis. míň. Mrk
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2009 , 0:54   Citovat  

cus jinak je to muj kamos a jeli jsme se mrknout Hellbi na to cerny VTi, jak jsi rikal ze jsi ho potkal nekde. vypada v pohode, akorat to chce vymenit rozvody, svicky, desticky, mrkla bych i na spojku bo zabirala hooooooooodne moc nahore, ma najeto 196k, koukala jsem ze by mozna chtelo vymenit tesneni pod hlavu, bo v jednom miste to moc spolehlive nevypada a pan rikal ze dolejval asi 2litry na 10k km. auto bylo servisovano u Kuhnela az do 100k, nikdy netoceno za studena, jezdil s tim pan, ktery ho ani netocil

kazdopadne vypada luxusne, rikala jsem mu, ze kilaku se bat nemusi, ze hondi motory jsou po 100k zajety =) ale radeji jsem nadhodila at si pisne na forum, co si o tom myslite
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.5.2009 , 1:13   Citovat  

mystique napsal:
cus jinak je to muj kamos a jeli jsme se mrknout Hellbi na to cerny VTi, jak jsi rikal ze jsi ho potkal nekde. vypada v pohode, akorat to chce vymenit rozvody, svicky, desticky, mrkla bych i na spojku bo zabirala hooooooooodne moc nahore, ma najeto 196k, koukala jsem ze by mozna chtelo vymenit tesneni pod hlavu, bo v jednom miste to moc spolehlive nevypada a pan rikal ze dolejval asi 2litry na 10k km. auto bylo servisovano u Kuhnela az do 100k, nikdy netoceno za studena, jezdil s tim pan, ktery ho ani netocil

kazdopadne vypada luxusne, rikala jsem mu, ze kilaku se bat nemusi, ze hondi motory jsou po 100k zajety =) ale radeji jsem nadhodila at si pisne na forum, co si o tom myslite

Aha, tak to jo... Úsměv No s rozvodama to bude chtít i vodní pumpu. Spojka se záběrem nahoře zas tak nevadí, pokud necuká nebo neprokluzuje (většinou začne na trojce a pak to jde rychle). Aspoň takové mám info... Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2009 , 1:23   Citovat  

no kazdopadne auto je v supr stavu, hodne male vady na krase, olej byl meneny, kazdopadne myslim, ze ma smysl ho brat... species si jeste neuvedomuje co je to VTi =)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.5.2009 , 1:29   Citovat  

mystique napsal:
no kazdopadne auto je v supr stavu, hodne male vady na krase, olej byl meneny, kazdopadne myslim, ze ma smysl ho brat... species si jeste neuvedomuje co je to VTi =)

Mu půjč 3d... Úsměv Ať pozná ten rozdíl... Úsměv

VTi jdu teď projet... Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2009 , 2:28   Citovat  

jakoze mu mam pujcit moji unavenou 1.4 55kW ? =) myslim ze po projizdce mi z toho auta moc nezbude a on nebude chtit VTi, to je nesrovnatelnej rozdil =)
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.5.2009 , 8:15   Citovat  

mystique napsal:

jestli do 100t to bylo u kuhnela a pak s tím jezdil pán co to ani netočil a netočil za studena tak dolévání 2l na 10tkm...to u "nepoužívanem" motoru je podezřele moc na můj vkus ,kdyby to aspon trochu točil neřeknu ani popel....těsněním pod hlavou myslíš těsnění pod hlavou nebo nad hlavou?...jako že to rosí pod hlavou nebo pod víkem ventilů?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2009 , 17:39   Citovat  

to bych rekla pod vikem ventilu.... mluvim o tesneni pod hlavou a rosi to v rohu.. nevidela jsem jestli i vzadu, tam jsem jaksi nedohlidla, ale kazdopadne jsem koukala ze dokonale to opravdu netesni... jinak pan rikal, ze to do plnejch vytocil tak 3x za ty dva roky co to ma. jinak do otacek sla imo pekne az k omezovaci

edit: jinak jedna se o tohle auto
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.5.2009 , 18:37   Citovat  

mystique napsal:
to bych rekla pod vikem ventilu.... mluvim o tesneni pod hlavou a rosi to v rohu.. nevidela jsem jestli i vzadu, tam jsem jaksi nedohlidla, ale kazdopadne jsem koukala ze dokonale to opravdu netesni... jinak pan rikal, ze to do plnejch vytocil tak 3x za ty dva roky co to ma. jinak do otacek sla imo pekne az k omezovaci

edit: jinak jedna se o tohle auto

mno jestli je to na straně převodovky tak to spíše teče pod vtecventilem(tedy většinou)jestli jsem to dobře pochopil do 100 u kunhela...pak tendle pán a za dva roky najel 96tkm...tak tomu hodně dával na krk ...4000km měsíčně...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Otazka ohledne KM.
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina