Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Chlast za volantem
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
TomTom1 je teď offline  TomTom1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 13:29   Citovat  

Vím že už tady takový téma je, ale je zamčený proto zakládám nový, sorry

Tak se vám musím přiznat, včera sem udělal jednu z největších chyb v životě.
Byl sem v Brně na ohňostrojích, kde sem si dal asi 6 nebo 7 panáků rumu, a nejspíš už asi
předvídáte co chcu napsat dál...
Přesně tak, nenapadlo mě nic jinýho než doma sednout do auta a rozjet se za kamoškou do města..
Samozřejmě sem po chvilce uviděl v zrcátku majáky a bylo mě na umření,
bohužel v tý chvíli sem si uvědomil co su to za idiota Chápeš! Chápeš! .
Vystoupil sem a alkoholtester ukázal 1,1 promile.
Poté mě odvezli na odběr krve kterej sem odmítl s tím že jim dám moč,
mezi dobou co sem dýchal a vzorkem uplynulo asi 2 hodiny,
netušíte kolik se za ty 2h mohlo toho chlastu odbourat ???
Prostě sem udělal do nebe volající krpu, a dopadlo to špatně, ale díky bohu sem nezranil sebe ani nikoho jinýho..
Nemusíte mi psát že su debil a tak podobně protože to mooc dobře vím.
Nejhorší na tom, že se živým jako řidič dodávky, u kterýho je tohle ještě o 200procent opovrženíhodnější,
než u kohokoli jinýho.

Ale přecejenom se vás chci zeptat, protože si bez papírů moc nedokážu představit
čím si budu vydělávat - nic jinýho sem v životě nedělal - , jestli je pravda to co sem kdesi četl,
že moč a tester se dají ňejakým způsobem uhrát na to že jediný průkazný je odběr krve,
kterej sem nedával?? Přes nějakej státní institut..

Jedinej náznak útěchy pro mě, že už nikdy za volant nesednu po požití, protože už od rána za střízliva
nedokážu myslet na nic jinýho, než co se mohlo všechno stát.

Vím, vyčerpávající a dlouhý ale musel sem to ze sebe dostat, pardon.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 13:35   Citovat  

Tim si projde každy. Úsměv Bud v klidu a o papiry příjdeš to je jiste. A ted ty brutalní pokuty. to mi hlava nebere
Teda jestli nemas zname. A myslis ze ty promile klesaly? Pokud jsi to mel pred jizdou tak to dokonce teprve mohlo stoupat.
   Návrat  
martas je teď offline  martas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 13:36   Citovat  

KO
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 13:38   Citovat  

bad KO
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 13:38   Citovat  

martas a sososo: já vím

Aqwertzz: chytli mě tak dvě hoďky po dopití posledního panáka..
   Návrat  
Květoslávek je teď offline  Květoslávek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 13:39   Citovat  

v klidu a vyjdi jim vstříc,slyší na to ohledne vyse pokuty:)
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 13:41   Citovat  

OK znameho takhle chytili ... a vzali mu papiry na rok.. ale on je moc idiot jezdi porad dal jen bez papiru ...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 13:42   Citovat  

Květoslávek: o výši pokuty mi nejde, zasloužím si pořadnou paletu za takovou koninu

spíš mě víc mrzí papíry kvůli zaměstnání.
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 13:44   Citovat  

Newer napsal:
OK znameho takhle chytili ... a vzali mu papiry na rok.. ale on je moc idiot jezdi porad dal jen bez papiru ...

Tak to jsem pak taky moc idiot. Me je vzali na rok a po pul roce mi je vratili a jezdil jsem kazdy den.
No ale to ješte nebyl bodový system, ted nevim nevím no.
   Návrat  
Květoslávek je teď offline  Květoslávek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 13:45   Citovat  

mě povídej paíry mě taky živí a proto fakt nepiju,odvykl sem chlastu a proto když dám tak 4 puva tak se motám jak atomová káča....spíš pořeš jaký to budeš mít v zaměstnání
   Návrat  
určin je teď offline  určin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 13:46   Citovat  

jen opravim, kazdy si tim neprojde.. Ble

ale kdyz budes mit kliku a klesne ti to pod promili ( v te moci ), tak to bude 10k pokuty a pul roku sebrani papiru s tim, ze po trech mesicich muzes zazadat o podminku.

Kamarad ted udelal taky takou blbost ( na cary ) a chytly ho. Jenze jemu z krve zjistili 2.02 promile. Tze ted ceka na vyrizeni, pze jak to je pres jednu promil, tak to jde ke spravnimu rizeni. Kdyz je to do jedne, je to jen prestupek
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 13:53   Citovat  

Mrk bud rad ze te chytli.. jeslti sis dal tolik rumu tak si byl asi slusne na kasi.. teda aspon ja bych byl..
a treba tim ze te chytli zabranily tomu abys zranil sebe,... nebo nekoho ve svem okoli ... Mrk neber to nijak zle... ale vsechno spatny je k necemu dobry OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 13:54   Citovat  

jojo chlapi, mě v podstatě jde jen o tu prácu, ale za chyby se holt platí
a s papírama už bohužel teď počítat nemůžu
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 13:55   Citovat  

Hm, teda ty mas stesti Tak to valím bulvy, chybama se clovek uci no... Tak jestli ti seberou papiry a ne na moc dlouho, tak at se ti podari najit si na tu chvili nejakou jinou praci... To zvladnes, takovejch pul roku utece jak voda meetallll

A zatim si muzes poradne potunit preludku Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 14:02   Citovat  

Newer napsal:
Mrk bud rad ze te chytli.. jeslti sis dal tolik rumu tak si byl asi slusne na kasi.. teda aspon ja bych byl..
a treba tim ze te chytli zabranily tomu abys zranil sebe,... nebo nekoho ve svem okoli ... Mrk neber to nijak zle... ale vsechno spatny je k necemu dobry OK

Neboj, vim jak to myslíš a máš úplnou pravdu, mohlo to dopadnout ještě o hodně hůř..

Jinak opilej sem samozřejmě byl dost, já su sice na rumy dost zvyklej,
protože jako jeden z mála čechů nepiju pivo, takže kdekoli s kýmkoliv když se pije, piju vždycky jen panáky.
Ale aj přesto že su vůči nim už docela odolnej co se týká opilosti, v autě je to věc naprosto jiná a
všechny reakce musely jít !! rapidně !! do háje.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 14:09   Citovat  

Ten den sem zrovna tu preludku rozchodil po těch potrhaných drátech, pak hned sem hned vzal dvě
pneumatiky na obutí abych nejezdil na rezervě, a ani sem je nestačil obout a su bez papírů Smutný

maryo napsal:
Hm, teda ty mas stesti Tak to valím bulvy, chybama se clovek uci no... Tak jestli ti seberou papiry a ne na moc dlouho, tak at se ti podari najit si na tu chvili nejakou jinou praci... To zvladnes, takovejch pul roku utece jak voda meetallll

A zatim si muzes poradne potunit preludku Úsměv

Úsměv Úsměv
   Návrat  
spacekiller je teď offline  spacekiller
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 14:11   Citovat  

Známý nadýchal cca to samý a dopadlo to na roční sebrání řidičáku+pokuta, po odvolání mu ho za půl roku vrátili. Alkohol za volant nepatří, pak se stávají špatné věci Ble ... Ale jinak přeji hodně štěstí a ať to nějak dopadne s tou prací...
   Návrat  
voza je teď offline  voza
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 14:19   Citovat  

kámoš nadýchal taky tak nějak a ještě jel v 7 lidech papíry mu sebrali a asi po měsíci mu je vrátili a od té doby nic.Vůbec jsem to nepochopil,ale má je pořád a jezdí vesele dál Se stydím
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 14:22   Citovat  

defakto jsi rád že tě chytili a že jsi nikoho nezabyl...tak jim koukej poděkovat že dělají dobře svojí práci...taky jsem řídil když jsem byl na káry,když jsme nemohli zavolat sanitku...
a pak ještě jednou popojížděčka mezi vesnicema...ač mě nechytli tak sakra dlouho jsem usínal as vstával z výčitnýma myšlenkama.od té doby ač mě občas někdo láme že to pivo jedno nenadýchám stejně piji pito...vím rumové pito není...jedině pralinky.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 14:57   Citovat  

I ja si tim prosel to mi hlava nebere takze je dobre ze ses poucil..ostatni se vsechno dycky nejak doresi..i ja se poucil...od te doby sem nic podobneho nezkusil OK

Takze musim uznat ze me policisti napravili a to je dobre..za to jim muzu jen podekovat..i kdyz sem z toho mel patalii nejvetsi..jinak rok bez a pokuta..ale to nebyli jeste body a ten trestnak nad 1promile to mi hlava nebere stesti pro me nestesti pro tebe..at to dobre dopadne a jak ctu tak ses taky ponaucil..takze ucel to splnilo OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 15:08   Citovat  

Poučil sem se určitě a prácu snad taky najdu co nejdřív.
Doufám že to bude aspoň pod to 1 promile, řídijou se prej podle toho co zjistí na rozboru,
a ne podle testeru - aspoň doufám - tak snad se to pod tu jedničku za ty cca 2 hoďky zhouplo..doufam no
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 16:39   Citovat  

No jsi prakticky profi řidič. To by se nemělo stávat.
Ale já udělal to samý před 7 lety, ale dopadl jsem špatněji. 10Kpokuta, 0,5roku bez papírů. No ale to vem čert horší bylo, že jsem ležel v nemocnici a auto na odpis. Smutný jel jsem teda po polní cestě domů, ale i tak si to dodneška vyčítám a mám i mírné následky Smutný
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 17:00   Citovat  

určin: Souhlasím .. já si tímhle snad nikdy neprojdu. Co se týče chlastání tak skroo vůbec alkohol nepiju,a když už tak za volant bych nesed Chápeš!

Neumím si představit ty pocity které si zažíval když se za tebou objevili četníci ..
   Návrat  
MisakITR je teď offline  MisakITR
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 17:25   Citovat  

TomTom napsal:
Doufám že to bude aspoň pod to 1 promile, řídijou se prej podle toho co zjistí na rozboru,
a ne podle testeru - aspoň doufám - tak snad se to pod tu jedničku za ty cca 2 hoďky zhouplo..doufam no

Taky mam zkusenosti a celkem cerstvy.Takze abych objasnil par veci: do 0,3 je nejmensi sankce, od 0,3-1promile je to porad prestupek ale s vetsim postihem zejmena financnim a ridicak az na rok a nad jednu promili je to trestnej cin kde je variant postihu nekolik.rok az 10 let zakaz rizeni, pokuta myslim v rozmezi 2tis az 5mil., verejne prospesne prace(rozmezi hodin nevim) a trest odneti svobody az na jeden rok podminene, nepodminene.
Pokud si to udelal poprvy tak se berou nejnizsi sankce a nebo primo umerne tomu danemu cinu.To znamena ze ty si nic neposkodil, nikoho si nezranil, takze v tomhle by to melo byt v klidu.
Ale jak je to s dechovou zkouskou a rozborem alkoholu v moci nebo krvi:
Dechova zkouska je orientacni a proto chcou i tu krev.Krev se odebira 2x po pul hodine a diky tomu znalec dokaze posoudit jaka hladina alkoholu byla v dobe rizeni v zavyslosti na case odberu a stupni odbouravani alkoholu behem tech dvou zkousek.
Pokud si dal moc a to hned na miste tak muzes jen doufat ze se ti alkohol zacal jiz odbouravat.Ale vzhledem k tomu ze v krvi byva alkohol dyl(tim padem i vetsi mnozstvi) tak je tezke rict jak na tom budes.Nicmene si priprav ze i za laboratorni vysetreni ktere nejakou dobu trva budes muset nejspis zaplatit.Prijde ti faktura primo od policiie CR.Za krev to bylo cca 1000kc.
Urcite ale vzdy pocitej s tou horsi variantou a pak budes treba mile prekvapen!V zadnym pripade ale nesedej za volant v dobe zakazu rizeni, je to tezke ale vydrzet se to da!Potom jsou postihy daleko horsi! Mrk
   Návrat  
MisakITR je teď offline  MisakITR
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 17:26   Citovat  

rooney napsal:
určin: Souhlasím .. já si tímhle snad nikdy neprojdu. Co se týče chlastání tak skroo vůbec alkohol nepiju,a když už tak za volant bych nesed Chápeš!

Neumím si představit ty pocity které si zažíval když se za tebou objevili četníci ..

jj bylo by dobre aby si tim nikdo projit nemusel.Nejhorsi je kdyz opravdu preberete vic nez je zdravo a poradne si to nepamatujete a zjistite ze na vas kamarad upekl boudu...Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 18:17   Citovat  

rooney napsal:

První 3 vteřiny máš chuť zašlápnou plyn do podlahy a mazat a mazat papa , ale pokud máš trochu zdravýho rozumu,
tak zas rychle vychladneš, protože si uvědomíš že bys tak akorát sebe nebo někoho jinýho zmrzačil
a seš spíš už takovej odevzdanej, prostě zastavíš, víš že nadejcháš, že přijdeš o papíry,
žes udělal průs.r jak vrata, že zaplatíš balík a v mým případě ještě uvažuješ jaký do budoucna zvolit povolání..

TondaCRX: jo udělal sem to poprvý, takže snad ty nejnižší sankce.
za laborat. mě doktor hned dal složenku na nějakých 250 asi..
a jinak tohle byla jen moje chyba, jel sem v autě sám, nikdo mě nehecoval, jen můj blb.j nápad
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 18:32   Citovat  

TomTom napsal:

Co vim sam, tak nejvyssi hladina alkoholu v krvi byva prave asi po dvou hodinach po konzumaci. Zalezi, kdy jsi zacal pit a jakym tempem, jestli se uz predchozi panaky zacaly odbouravat nebo ne. Jestli jsi to do sebe nahrkal a po 2 hodinach te zmerili, byla by to asi ta nejhorsi varianta.
Zkus se podivat tady na takovou tudy alko- kalkulacku a dopln si udaje do tabulky, vyjede ti to priblizny graf odbourani alkoholu v krvi.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 18:52   Citovat  

No, ten graf mě to teda vypočítal nějak divně:
asi 7 rumů tak během hodiny, dýchal sem za 2h od posledního a nadejchal sem 1,08 a podruhý 1,17
podle toho grafu bych měl nějakých 2,5 Tak to koukám!
Moč mi odebíraly tak 4h po posledním panclu,
ale ještě předtím sem stihl vypít asi 2litry čisté vody u doktora...
, tak doufám že se ta hladina ve mě ještě nezvedla,
no doufám že to nějak dopadne Smutný
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 18:59   Citovat  

Myslim ze netreba cokoliv uz psat.. vlastnim taktez profesak a hodne dlouho me to zivilo, nikdy jsem tuhle kravinu neudelal, ale nebudu ten co by ti za to nadaval, trestem si projdes myslim dostatecnym:( Spis jedna rada..nejezdi bez papiru az ti je vezmou, kamaradka ted ceka na sveho kluka co je "na dovolene" za mrizema kuli rizeni bez ridicskeho opravneni Smutný Udelal to tedy opakovane, protoze rizeni se proste nedokazal vzdat, ale opravdu bacha na to..
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.5.2009 , 19:03   Citovat  

TomTom napsal:
No, ten graf mě to teda vypočítal nějak divně:
asi 7 rumů tak během hodiny, dýchal sem za 2h od posledního a nadejchal sem 1,08 a podruhý 1,17
podle toho grafu bych měl nějakých 2,5 Tak to koukám!
Moč mi odebíraly tak 4h po posledním panclu,
ale ještě předtím sem stihl vypít asi 2litry čisté vody u doktora...
, tak doufám že se ta hladina ve mě ještě nezvedla,
no doufám že to nějak dopadne Smutný

Hodne pit (nealko Velmi šťastný ) se doporucuje na snadnejsi odbouravani alkoholu, ne na oddaleni jeho nastupu. Jinak ten graf je jenom orientacni. Rum ma 37,5% alkoholu (zena ma zasobu, pry na vareni HaHaaa ), coz je slusne, nalamat do sebe 7 velkych panaku hladinku zvedne poradne.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Chlast za volantem
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina