Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
C5G Coupe Vs. C6G Hatch-velikost úložného prostoru...
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.5.2009 , 20:49   Citovat  

Zdravím.
V závislosti na svých koníčcích budu nucen vyměnit svoji Del Sol za něco většího. Chtěl bych bud C5G Coupe nebo C6G Hatch a jde mi o to,které z Těch vozidel má větší úložný prostor.Myslím tím samozřejmě jak kufr,tak prostor zadních sedaček. Zatím neuvažuji o Combi(accord,civic),protože moje srdce stále tíhne ke sportovní karoserii..
Máte někdo možnost srovnání?....

Moc děkuji za jakýkoliv postřeh..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
v-tec je teď offline  v-tec
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2009 , 20:52   Citovat  

no 5G coupe tak ma relativne velikej kufr podle hatch,ale diky nakladove hrane nepocitej s tim,ze tam dostanes nejakou vetsi vec
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2009 , 21:01   Citovat  

Ono nepujde o žádné opravdu objemné věci, žádné pevné krabice a tak..Píše samé tašky,pozdra,vaky,penálky....Moji druhou vášní je rybaření,a jak se ta výbava postupně zvětšuje,tak místa v tarze se už nedostává..A Coupátko by se mi moc líbilo..
   Návrat  
v-tec je teď offline  v-tec
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2009 , 21:17   Citovat  

tak to by melo stacit snad,ja mam v kufru obrovskej basak a nejradsi bych ho vyhodil,pac ted tam dam v hypermarku 2 baliky piti a kufr je nacpanej,tak prevazim nakupy na zadnich sedadlech
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.5.2009 , 21:21   Citovat  

Osobne do zadu tak max velikej 10denni nakup...tzn tak 8 tasek Tesco pořádnej výtlem jinak vody za predni sedacky nebo dozadu HaHaaa

objem nevim jakej ma...mozna nekde v papirech bych to nasel ale to nebude asi ani problem na netu zjistit..z vlastni zkusenosi vim ze se tam nevejdou 2 16" kola..nebo vejdou ale plato musi pryc HaHaaa kdyz se sklopi sedacky tak mista habakuk
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2009 , 21:29   Citovat  

jelikož mám zkušenost s obojím, tak coupe má kufr větší a to téměř dvojnásobně, ale pro hatch je zase velký + že když sklopíš sedačky, tak zadníma dveřma naložíš daleko víc a není tak problém třeba převést dvě jízdní kola i s basákem v kufru Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2009 , 21:31   Citovat  

Moc děkuji za Vaše zkušenosti Úsměv..
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.5.2009 , 16:04   Citovat  

Měl jsem c6g3d a mám sedan 5g tak můžu porovnávat a jak už tu bylo napsané. Sedan/coupé ma kufr určitě větší ale zase má malej vstupní otvor HaHaaa Do c6g3d jsem dal 16" pneu 4ks ale plato pryč a sedačky zadní trochu o pár cm sklopit a u sedanu kterej bude mít asi stejnej kufr jak coupe je tam dám v pohodě a ještě trošku místa zbyde. to jen jako příklad. Ale horší to je s většíma balíkama, ani obyč židlu jsem neprostrčil kufrem HaHaaa Každopádně co se týče dovolené , nebo nákupů si sedan oproti 3d nemůžu vynachválit je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2009 , 20:18   Citovat  

Děkuji všem za postřehy...jsem rozhodnutej vyměnit Targu za C5G Coupe..Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.5.2009 , 22:29   Citovat  

MikeT napsal:
Děkuji všem za postřehy...jsem rozhodnutej vyměnit Targu za C5G Coupe..Úsměv

No já si dovolím poznámku - jak do sedana C6g,tak do Targy se vejde vybavaní na 14tidenní dovolenou po kempech (Alpy, moře) včetně stanu, jídla... Targa má výhodu, že zvedneš víko a máš celý prostor kufru krásně přístupný, u sedanu/coupe, kde nezvedneš zadní okno, je trošku problém s využitím prostoru - vždy Ti zbydou hluchá místa. Na druhé straně je výhoda zadních sedaček - ať už zadní sklopíš a získáš tím prostor na delší věci nebo na sušení plavek a ručníku (nám při přesunu uschly, Targouš sušil v kempu)...

Pokud jde o velikost kufru C6g 3D,tak Jirka1 po prodeji bílého BlackPhantoma a koupi C4g i-VT, konstatoval,že 4g má větší kufr než 6g (objemy neznám.) a mně teda přijde kufr 4g malý (ve srovnání se sedanem 6g) a nedovedu si teda představit kufr 3D 6g...
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2009 , 22:36   Citovat  

Hellborn napsal:
No já si dovolím poznámku - jak do sedana C6g,tak do Targy se vejde vybavaní na 14tidenní dovolenou po kempech (Alpy, moře) včetně stanu, jídla... Targa má výhodu, že zvedneš víko a máš celý prostor kufru krásně přístupný, u sedanu/coupe, kde nezvedneš zadní okno, je trošku problém s využitím prostoru - vždy Ti zbydou hluchá místa. Na druhé straně je výhoda zadních sedaček - ať už zadní sklopíš a získáš tím prostor na delší věci nebo na sušení plavek a ručníku (nám při přesunu uschly, Targouš sušil v kempu)...

Pokud jde o velikost kufru C6g 3D,tak Jirka1 po prodeji bílého BlackPhantoma a koupi C4g i-VT, konstatoval,že 4g má větší kufr než 6g (objemy neznám.) a mně teda přijde kufr 4g malý (ve srovnání se sedanem 6g) a nedovedu si teda představit kufr 3D 6g...

c6g... 50 litrová bečka piva se do kufru nevejde Úsměv
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2009 , 23:49   Citovat  

4ks obutých 14" trónů sem do Coupé 5G vpohodě dal a bez problémů zavřel víko kufru je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 8:27  Naposledy upravil MikeT dne 27.5.2009 , 8:34, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Targa má kufr opravdu velký,soudek + sada "hezký večer"(jídlo,stan, atd) není problém,ale muj problem je spíš v tom,že vozit pouzdro s prutama na přední sedačce je dost nepohodlný. Takže by se mi libilo auto s možností umístění střešního boxu. Doufám,že takovou možnost Coupe má. Jinak s tou hranou kufru u Coupátka by neměl být problém,jak jsem psal,tak žádně velké a hranaté věci bych tam nevozil. Maximálně spoustu tašek, pouzder, Bivak, křeslo,lehátko atp..+ campingové potřeby,když jedu na dýl jak 1 den..
   Návrat  
václavka je teď offline  václavka
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 8:31   Citovat  

MikeT napsal:
Targa má kufr opravdu velký,soudek + sada "hezký večer"(jídlo,stan, atd) není problém,ale muj problemje spíš v tom,že vozid pouzdro s prutama na přední sedačce je dost nepohodlný. Takže by se mi libilo auto s možností umístění střešního boxu. Doufám,že takovou možnost Coupe má. Jinak s tou hranou kufru u Coupátka by neměl být problém,jak jsem psal,tak žádně velké a hranaté věci bych tam nevozil. Maximálně spoustu tašek, pouzder, Bivak, křeslo,lehátko atp..+ campingové potřeby,když jedu na dýl jak 1 den..

Na coupé není problém koupit speciální zahrádku na střechu na kterou pak dáš cokoliv, dokupovali jsme jí na moje coupé od bývalého majitele, prej to objednával přímo v Hondě
Mám teda 6G ale to je už jedno, pasuje to i na 3dv.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 8:44   Citovat  

Spíš bych klopil ty zadní sedadla. Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 9:21   Citovat  

Taky možnost..ono to tak stejně skončí.Těch věcí začíná být nebezpěčně mnoho Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
C5G Coupe Vs. C6G Hatch-velikost úložného prostoru...
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina