Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Můj C4g B16a1 vs Mr2 2.0 115kw video
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Zaslat odpověď

Strana 7 z 7
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 10:47   Citovat  

gizmi napsal:
Kamol: ja videl 120acu porazit Porsche a Ferrary.. A rozhodne nerikam ze ty auta nejedou.. pořádnej výtlem A kdyz ani neznas rozdil mezi podvozkama tech aut a neresis to, tak pak nerikej kraviny, ne?

i když je mi silně proti srsti zastat se kamola, tak musi, protože nevim co řekl za kravinu to mi hlava nebere

měl celkem pravdu, nemůžeš řikat co je lepší, jen podle poháněné nápravy, to je padlý na hlavu a je to jen tupá zaslepenost
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 10:50   Citovat  

to jsou zase reci , ze rovne umi i cvicena opicka... pořádnej výtlem
pripomina mi to novyho majitele meho civica, ktery byl s nim ted na sprintu a zajel 14,1 Tak to valím bulvy .... nevedel jsem jestli mam brecet nebo se smat....jediny co jsem byl rad, ze jsem z toho sundal vsechny loga sannycars....
nemusim pripominat, ze ja jsem zajel 12,6s a treba primo na tom sprintu jsem porazil cobru, ktera zajela 12,5 tusim....ale na ostry start mi uz civica nepujcil....
navic chlap jezdi rally,civil ma m3....takze by jezdit mohl umet....
takze bych byl s tou opickou opatrnejsi.... Mrk

a k tematu: sam jsem vlastil dve mr2..jednu eu verzi 156ps a jednu us verzi 133ps...ta amerika mela super spodek, ale od 150nahoru byla total mrtva....a evropska verze to b16a1 natrela kdykoliv si vzpomnela...takze tahle cerna je podle meho laickeho soudu z videa total vydechla Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 11:02   Citovat  

gizmi napsal:
Kamol: ja videl 120acu porazit Porsche a Ferrary.. A rozhodne nerikam ze ty auta nejedou.. pořádnej výtlem A kdyz ani neznas rozdil mezi podvozkama tech aut a neresis to, tak pak nerikej kraviny, ne?

aaaa sem zapomnel pan zavodnik nejlepsi driver a mechanik.kraviny tu pise tak mozna tvoje slecna.tu napise ze sezene nekoho kdo to bude ridit atd.nevim co to placa za nesmysly.to ji taky muzu napsat at sedne do mr2 ona a typek pojede treba pezot 106 a ujede ji jak nic.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 11:05   Citovat  

Dejf napsal:
i když je mi silně proti srsti zastat se kamola, tak musi, protože nevim co řekl za kravinu to mi hlava nebere

měl celkem pravdu, nemůžeš řikat co je lepší, jen podle poháněné nápravy, to je padlý na hlavu a je to jen tupá zaslepenost

proti srsti pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 11:08   Citovat  

eso-sannycars napsal:
pripomina mi to novyho majitele meho civica, ktery byl s nim ted na sprintu a zajel 14,1 Tak to valím bulvy .... nevedel jsem jestli mam brecet nebo se smat....jediny co jsem byl rad, ze jsem z toho sundal vsechny loga sannycars....
nemusim pripominat, ze ja jsem zajel 12,6s a treba primo na tom sprintu jsem porazil cobru, ktera zajela 12,5 tusim....ale na ostry start mi uz civica nepujcil....

a k tematu: sam jsem vlastil dve mr2..jednu eu verzi 156ps a jednu us verzi 133ps...ta amerika mela super spodek, ale od 150nahoru byla total mrtva....a evropska verze to b16a1 natrela kdykoliv si vzpomnela...takze tahle cerna je podle meho laickeho soudu z videa total vydechla Mrk

asi tak.i na rovince se muzes vysekat ani nevis jak.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 11:09   Citovat  

LadyImagine napsal:
rovně umí jezdit i cvičená opička, jen at si to taj frajeři v zatáčkách a uvidíme... HaHaaa znám jednoho milého pána, kterýho by ste s MR2 nedohnali, i kdyby ste se snažili sebevíc HaHaaa

ti hodim na zadek 300ps a ukazes mi jak se rozjedes na rovince ano pořádnej výtlem pořádnej výtlem cvicena opicko.
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 11:33   Citovat  

proč mě, to dej tomu frájovi, co ukazuje, jak všem naseká... Já nezávodim, fakt nemam potřebu si v autě něco dokazovat.... Mrk
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 11:35   Citovat  

To sou zase žvásty stylu "můj brácha přepere Tvýho"... Tak to valím bulvy zmatenej

Dvě auta, +/- stejný výkon (evidentně papírově HaHaaa ) - rozhodně lepší srovnání než s těma golfáčema...

Miki natočte ještě zatáčky, ať je tu klid... Ideálně si pozvěte profi řidiče z rally, jinak se to tu bude hádat dál...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 11:41   Citovat  

LadyImagine napsal:
proč mě, to dej tomu frájovi, co ukazuje, jak všem naseká... Já nezávodim, fakt nemam potřebu si v autě něco dokazovat.... Mrk

no comment Mrk
ikdyz..me prijde fajn, zkouknout videa, kde se porovnavaji dve auta za relativne stejnych podminek, nemyslim si, ze je to o dokazovani si, kdo ho ma vetsiho Mrk
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 11:45  Naposledy upravil Miki Civic dne 27.5.2009 , 11:49, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hellborn napsal:
To sou zase žvásty stylu "můj brácha přepere Tvýho"... Tak to valím bulvy zmatenej

Dvě auta, +/- stejný výkon (evidentně papírově HaHaaa ) - rozhodně lepší srovnání než s těma golfáčema...

Miki natočte ještě zatáčky, ať je tu klid... Ideálně si pozvěte profi řidiče z rally, jinak se to tu bude hádat dál...

zatáčky by byly o řidiči hodně, takhle je to víc o síle auta jako tak .. nedávno jsem trošku zkoušel jít ostřeji do zatáček a troufám si říct, že jsem byl na hranici možností auta ... např. jsem jednu zatáčku projel 110kmh tak, že jsem z ní vyletěl docela bokem a to už bylo o hubu, když j sem jí jel potom normálně asi 80 měl jsem tendence brzdit, doteď nechápu jak jsem těch 110 tam mohl jet ... nechci to auto rozsekat a o tom to je, kdybych měl doma 100k na novýho Civica s vědomím, že tohoto můžu zrušit bylo by to zas o něčem jiném ...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 11:45   Citovat  

eso-sannycars napsal:
no comment Mrk
ikdyz..me prijde fajn, zkouknout videa, kde se porovnavaji dve auta za relativne stejnych podminek, nemyslim si, ze je to o dokazovani si, kdo ho ma vetsiho Mrk

pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 11:47   Citovat  

Gizmi prosimtě řekni té své něco.. jak říkal Winnie, ať radši víc přemýšlí a míň mluví ... Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 11:48   Citovat  

LadyImagine napsal:

a proc do toho zvastas ze po rovine umi jezdit cvicena opicka?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 11:48   Citovat  

Miki Civic napsal:
Gizmi prosimtě řekni té své něco.. jak říkal Winnie, ať radši víc přemýšlí a míň mluví ... Mrk

pořádnej výtlem pořádnej výtlem tak tak přátele kouř šuk

muze si psat do tematu 18+ HaHaaa
   Návrat  
Yokohama je teď offline  Yokohama
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 12:04  Naposledy upravil Yokohama dne 27.5.2009 , 12:15, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

eso-sannycars napsal:

No je tam spojka která klouže nechtěl sem se na to vymlouvat ale je to tak jeste sem se nedobral nejakych uprav a motor buh ví žere olej tak se uvidí co tlaky
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 12:06   Citovat  

kamol napsal:
a proc do toho zvastas ze po rovine umi jezdit cvicena opicka?

protože to ráda přenechám právě těm opičkám pořádnej výtlem
   Návrat  
Yokohama je teď offline  Yokohama
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 12:13   Citovat  

Dejf napsal:
tak to jistě víš, že jestli je auto nedotáčivý, nebo přetáčivý neni problem náhonu nápravy

jsou to vyjímky, ale jsou i celkem silně přetáčivý předokolky

jistě máš pravdu že jsou výjmky , měl sem bavoráka jen tak naježdění taky raketa vcelku no od té doby bych si předek nekoupil protože dle mýho názoru vytočím více protože se mi nikdy v zadokolce nestalo že bych jel rovně pořádnej výtlem kola nejsou hnaný asi je to tím a proto si kupuju zadek, no a v předku se mi to stalo vícekrát a nic příjemnýho spíš se trochu přetočit
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 12:13   Citovat  

Yokohama napsal:
No je tam spojka která klouže nechtěl sem se na to vymlouvat ale je to tak jeste sem se nedobral nejakych uprav

to je potom jina
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 12:14   Citovat  

LadyImagine napsal:

Z toho to vypadá, že je to tak špatné, že radši jen mluvíš/píšeš než řídíš... to mi hlava nebere HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 12:20   Citovat  

LadyImagine napsal:

kdyby mi nebylo lito meho auta, nabidl bych ti, ze si muzes sjet s mym eskem sprint treba na honday...a vsadim se o co chces, ze nezajedes ani pod 15s, protoze bud ti to uplne pri rozjezdu chcipne, nebo aspon spadne pod vtec a stopro nezaradis dvojku....vysledek bude tak 16s...ale to urcite nebude tvuj pripad,neb jak rikas, rovne to umi prece i opicky pořádnej výtlem
ale dost rejpani a sorry za offtopic
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 12:32   Citovat  

LadyImagine: přijde mi, že jediná opička tady jsi ty ... radši už mlč simtě ... zzzzzzz

Nikdo mě tu ani nepochválil jak jsem se precizně rozjel Smutný , na prašném povrchu, předokolka, vzorek nic moc a celou dobu jsem čuměl na Toyotu vedle .... Hihi pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 12:33   Citovat  

Miki Civic napsal:
LadyImagine: přijde mi, že jediná opička tady jsi ty ... radši už mlč simtě ... zzzzzzz

Nikdo mě tu ani nepochválil jak jsem se precizně rozjel Smutný , na prašném povrchu, předokolka, vzorek nic moc a celou dobu jsem čuměl na Toyotu vedle .... Hihi pořádnej výtlem

tak o tobe uz kazdy vi ze si profesionalni zavodnik pořádnej výtlem pořádnej výtlem

ze se umis dobre rozjet v noci a stihnes pojet i 3 hochy pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 13:13   Citovat  

eso-sannycars napsal:
kdyby mi nebylo lito meho auta, nabidl bych ti, ze si muzes sjet s mym eskem sprint treba na honday...a vsadim se o co chces, ze nezajedes ani pod 15s, protoze bud ti to uplne pri rozjezdu chcipne, nebo aspon spadne pod vtec a stopro nezaradis dvojku....vysledek bude tak 16s...ale to urcite nebude tvuj pripad,neb jak rikas, rovne to umi prece i opicky pořádnej výtlem
ale dost rejpani a sorry za offtopic

no to máš pravdu, to by mě asi dost ranilo, protože celej svůj život toužim jezdit sprinty, závodit atp... OK
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 13:16   Citovat  

LadyImagine napsal:
no to máš pravdu, to by mě asi dost ranilo, protože celej svůj život toužim jezdit sprinty, závodit atp... OK

a my tu celý život toužíme mít holku jako jsi ty ... HaHaaa papa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.5.2009 , 13:18   Citovat  

LadyImagine napsal:

nevim proc a z jakeho duvodu tu prispivas kdyz te to vubec nezajima?
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2009 , 6:07   Citovat  

no tak kde mas ten slavnej zavod s gti? precetla jsem 7 stranek offtopicu (jak jede kokta, toyota, jak nejede r32 a fuuuuur machr kecu) a na konci nic? Me by to celkem zajimalo, chtela jsem porovnavat sily s kamosem GV GTI serie, ale podle me mi ujede a to solidne
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.11.2009 , 8:08   Citovat  

mystique napsal:
no tak kde mas ten slavnej zavod s gti? precetla jsem 7 stranek offtopicu (jak jede kokta, toyota, jak nejede r32 a fuuuuur machr kecu) a na konci nic?
To sedí HaHaaa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Můj C4g B16a1 vs Mr2 2.0 115kw video
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina