Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 8G (2008) - výměna autorádia CD?
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
shallowhal je teď offline  shallowhal
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2009 , 12:59   Citovat  

xenon04 napsal:

takže nechávám vytlumit přední dveře...

Měls někdy ty dveře rozdělaný? Co se vlastně na těch dveřích tlumí? naplácá se všude ta "asfaltová" samolepka? Dostane se člověk vůbec do těch zákoutí? A jak se na to bude tvářit servisák až bude potřeba někde něco opravit?

Zkoušel jsem CD Bass Mechanic a podobný testovací audio soubory a auto drnčí už při relativně nízké hlasitosti. Osobně mám dojem, že to dělají hlavně ty reproduktory ve dveřích (taky mám HV napojení SW na zadní repro, čímž pádem nejde dost dobře vyfiltrovat spodní pásmo - ani na to nemá OEM rádio nastavení). Pokud použiju jiný rádio, pak rozhodně odfiltruju kmit. <80Hz ve dveřích, takže čistě teoreticky předpokládám, že by vytlumení dveří nemuselo být potřeba...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 18.5.2009 , 13:40   Citovat  

chci čistej kvalitní poslech Úsměv basy přesunu do kufru, ať ty dveře hrajou hezky středy (já stejnak nechci být slyšet o tři ulice dopředu ani nepotřebuju mít rozvibrovaný všechny plechy a plasty na autě)

od toho tlumení si slibuju celkem hodně (na cizích forech psali, že i ty seriový repro zahrajou hezky ve vytlumenejch dveřích)
dveře se pořádně odmastí a zevnitř se nalepí ty pláty (já budu mít dynamat) pak se to přikreje přes ty plechy na který koukáš (když sundáš tapec) nějakou tvrzenou (tlumící) folií... nechci tam dávat jinej plech... prostě se ve dveřích udělá ozvučnice pro ten středobas
jak je to s pracností netuším, proto jsem hledal někoho, kdo to umí Úsměv člověk co mi to bude dělat říkal, že dělal nedávno octávku, měl dodrbaný ruce od těch ostrejch hran všemožnejch plechů, je to piplačka, ale výsledek prý stojí za to

tapece mi sundaj v hondě Mrk to už mám zjištěný/zajištěný... oni přecijenom vědí líp, kde za co zabrat...
spíš jsem se ptal na to, jak ce budou tvářit na čarančce až zvednou kapotu a uviděj dodělávanou elektroinstalaci na baterku... když to bude udělaný pořádně, nic proti mít nebudou

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.5.2009 , 14:11   Citovat  

tak mam vytlumeno + nový repro

na vytlumení dveří se použil Dynamat Xtreme XT3 + Sinus Live ASFALTOVÁ DESKA ADM

přední komponentní reproduktory Helix E 136 ESPRIT
zadní koaxiální reproduktory Helix E 106 ESPRIT

pod reproduktory se namontovaly MDF podložky 165mm
od repro se vyvedl nový 2,5mm kabel do kabiny

fotky z montáže

jinak ten díl Mrk

part number 77251-SMG-G00ZA
cena v Hondě 2531,- Kč bez DPH

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.6.2009 , 19:45   Citovat  

xenon04: Vytlumení máš moc pěkný - to muselo stát balík!! Prosímtě, ty tapecírunky sis oddělával sám? Zkoušel jsem to, ale chce to brutální sílu a ty čudlíky se oddělují poněkud jinak než by měly myslím - koukal jsem dovnit škvírkou. Jinak se mi to zatím nepodařilo oddělat...

Jak máš vyřešený rádio? Já jsem si koupil k přepojení rádia adaptér ISO:
http://honda.autodoplnky.cz/honda-fit/iso-adapter-autoradia-honda-fit-od-roku-vyroby-s27552077
Jenže původní konektor se nesmí odpojit, protože tím pádem zhasne displej. Možná že je to jen problém uzěmnění nebo napájení OEM rádia, který by mělo zůstat aktivní. Ale pak tento adaptér není na nic.

Ale jak elegantně přepojit 8 káblíků do reproduktorů a tři napájecí kablíky tak, aby do kastlíku spolujezdce vedly dva ISO konektory standardní?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.6.2009 , 20:26   Citovat  

tapece jsem nechal schodit v hondě, stálo mě to nějakejch 340Kč... ale nic ne tom není, lezli jsme tam i po instalaci
prostě mezi tapec a plech strč prsty a trochu zaber, ono to vyskočí Úsměv ten bílej čudl by ti měl tůstat v tapecu, ve dveřích pak jen dírka... když zůstane ve dveřích, nic se neděje, jde vyndat kleštěma Mrk
předtím povol a vyndej šroubky...

vyhákni táhla od kliky a zámku
rozpoj konektor ke stahování a je to dole Úsměv

výměně rádia se chci vyhnout... štelujou se na něm hodiny a ukazuje to přes něj údaje ventilace... navíc nehodlám řešit ovládání na volantu

u mě je další krok 5ti kanálovej zesilovač a woofer do kufru

jinak na britskym foru to řeší ponecháním zapojenýho origo rádia buď v kaslíku nebo v kufru

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.6.2009 , 21:53   Citovat  

Hele, to rádio stojí za starou belu, když vytáhneš signály ze zadních repro pro subwoofer, není to úplně ideální, už to mám odzkoušeno. Ideálnímu výstupu SW z kvalitního rádia s možností různých nastavení se to nevyrovná. Budeš zklamanej. Dávat na konce z tohoto OEM rádia ještě zesilovač externí, tím to nezlepšíš...

Samozřejmě, odšmiknout kablíky od repro a prodloužit je někam mimo není takovej problém, ale já to nechci dělat nevratně. Každopádně rádio 2DIN dám do kastlíku, protože nechci narušit design palubky. Dálkový ovládání pro rádio se taky přehodí, to jde... jinak všechno zůstane původní - snad, teda k tomu se chci dopracovat.

Vím, že to na fórech diskutovali, ale nikde není popsaný to zapojení a jak to ti lidi reálně udělali...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.6.2009 , 0:48   Citovat  

Ještě něco, ty jsi to měl komplet rozdělaný - prošel jsem si i fotky z montáže... Jen mi není jasný, kde má Honda schovanou výhybku? Měla vůbec nějakou? Vidím, že tam pak máš danou tu svoji. Ty podložky pod reproduktory byly nutný? U repráčků většinou bývá několik různých typů kroužků pro tyhle účely... To ti někdo vyrobil?

To vytlumení je vážně dílo. Úplně mám strach se tě zeptat kolik to stálo... Mimochodem odkud jsi (kde ti to dělali)?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.6.2009 , 7:24  Naposledy upravil xenon04 dne 5.6.2009 , 9:25, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

původní repro nemá výhybku žádnou Tak to valím bulvy dokonce repro vzadu jsou stejný jako ty vepředu... verze comfort ani vejšky nemá...
naše vejšky mají na sobě jenom kondenzátor
podložky nutný byly, protože původní jsou neoddělitelný od origo repráku
ty MDF kroužky se ještě dodatečně nalakovaly proti vlhkosti (cena za 4ks 600,-)
redukční kroužky
dveře byly odstrojený komplet, musí se ty plechy napřed řádně odmastit, tak se tam musí dát nějak dostat Úsměv
na celý auto padlo 12 plátů Dynamatu a 10 desek ADM pod něj přes veliký díry na zpevnění
tlumení mě na materiálu stálo 7 000,-
komplet montáž trvala 15hodin

dělal mi to kluk v teplicích co montuje alarmy, tempomaty, autohifi apod.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.6.2009 , 9:24   Citovat  

ještě k tomu zesilovači, mám schema toho továrního rádia - dají se k němu prý naletovat nějaký smd a vytáhnout cinche přímo z něj (elektru nerozumím, tak se nevyjadřuju technicky Úsměv - nechám to zkouknout někým, kdo o tom ví víc)

nebo mam druhou dražší variantu v podobě Helixu AFC:

Aktivní 6ti kanálový high/low adaptér
- pro všechna sériová autorádia
- ideální pro rozšíření stávající audiovýbavy
- 3 páry stereovýstupů (6 kanálů)
- generuje signál předzesilovače až ze šesti reprovýstupů autorádia

za něj pak dát ten 5k zesilovač (a nastavit všechno na něm)

sub v ufonovi jsem měl možnost slyšet teď o víkendu - Helix Dark Blue 12
zvuk se mi zamlouval i rozměrově nezabíral v kufru moc místa
ještě řeším koupi samotnýho basáku a udělání bedny na míru

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.6.2009 , 11:03   Citovat  

xenon04 napsal:
ještě k tomu zesilovači, mám schema toho továrního rádia - dají se k němu prý naletovat nějaký smd a vytáhnout cinche přímo z něj (elektru nerozumím, tak se nevyjadřuju technicky Úsměv - nechám to zkouknout někým, kdo o tom ví víc)

nebo mam druhou dražší variantu v podobě Helixu AFC:

No, touto cestou rozhodně nepůjdu, jestli teda můžu říct svůj názor, tady je pár argumentů pro toto řešení:
    OEM rádio umí pouze CD (medium na který se nic nevejde), nemá ani externí vstupy ani USB - ty náhražky Connects2 apod. jsou taky nevyhovující, neumí číst běžný adres. struktury a zvuk honí analogově. Prostě vopruzk když jsou dneska za <20tis. (na ebay za polovinu) mašinky, který umí všechno dohromady (např. můj poslední favorit Pioneer AVH-P4100DVD)
    Pokud vytáhneš signály z reproduktorů a uděláš z nich opět vstup do dalšího zesilovače, násobíš všechny šumy, zkreslení a nedokonalosti původního rádia - o kterých se stále diskutuje a je jich požehnaně
    Postavil jsem kvalitní subwoofer a přitom s jeho zvukem spokojenej nejsem - vstup zes. je napojenej na zadní repro - nelze nastavovat parametry, do vstupu se míchají i vysoký kmitočty (lze sice odfiltrovat zesákem, ale stejně to není ono)

Pokud to čtete někdo s podobným názorem, nebo jste si dokonce přidělávali vlastní externí přehrávač s tím, že jste ponechali původní rádio kvůli displeji, připojte se, to experimentování mě moc nebaví... Vděk za každou zkušenost.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.6.2009 , 15:15   Citovat  

Oddělávání tapecírunku tak jako ho popisuje xenon04 rozhodně nedoporučuji!! Zkusil jsem to na zadních dveřích. Ouvej! Ručně to opravdu nejde, riskujete celkem chatrné plasty, které drží ty spojovací čudlíky. Podačilo se mi jeden plast ulomit, všechny bílé čudlíky zůstaly v plechu - což je špatně! Rozhodně je nutné použít speciálního páčidla k tomuto účelu.

Další problém vidím v tom, že bez vnitřní kliky se dveře zavřou a už nejdou otevřít k další montáži Úsměv))

Nikdo nezmínil - aspoň jsem si toho nevšiml - že originál Honda repráček je vlastně jeden nerozdělatelný kus i s tou tlustou podložkou, takže po jeho oddělání zůstane jen díra v plechu s jedinou dírou k našroubování.

xenon04: Ty MDF mezikroužky jsi předělal jak? Lepidlo? Extra šroubky?

Jinak zběžným pohledem na reproduktor Honda je jasné, že to je opravdu šunt v hodnotě toho plastovýho rámečku na kterým to drží, to snad ani nemá magnet!!!

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.6.2009 , 15:59   Citovat  

z auta normálně vylezeš zatažením za lanko/táhlo, který má na konci ten zalomenej váleček (jezdil a vystupoval jsem tak půl dne) Mrk zvenku jdou dveře otvírat i zamykat úplně normálně
tudy odkaz
mdf redukce se ke dveřím přišroubovala, udělaly se dirky do plechu... viz. fotka
že je originál redukce neoddělitelná část repráku jsem psal... je to vidět i na fotkách nejen ode mě

nevím, jak si to oddělával, ale mě zůstali ty špunty skoro všechny v tapecu (i na náš druhej pokus)
sundavali to sice v hondě, ale pár špuntů (cca 3-4 na všech dveřích dohromady) zůstalo ve dveřích, plus mi min u jednoho zlomili ten "držáček" na něj

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.6.2009 , 16:31   Citovat  

Tak s těma dveřma teda fakt nevím. Zvenku otevřít nejdou, zevnitř pomocí lanka taky ne... Snad se tam něco nezaseklo.

Ty bílý čudlíky nejsem schopen vůbec vytáhnout. Pokud se nechytí nějak rovnoměrně, zničí se... Objevil jsem za stovku na to speciální páčidlo http://www.univer.cz/detail.php?id=1469, tak experimentování fakt nedoporučuju...

Jinak teda musím smutně konstatovat, že tím, že Honda dělá tuhle politiku "vše natvrdo", dělá jakýkoli upgrade audia nejen finančně, ale hlavně časově náročným a člověk se nevyhne nevratnýmu bastlení.

Aspoň jedna pozitivní zpráva: Výškovej reproduktor (satelit) padl jako ulitej, jen jsem oddělal stínítko a nožem oržízl ty vytvarovaný zarážky (trochu jsem se bál, kdybych se musel vracet). Jsou to Alpine SPR-17S a dokonce jsou natáčecí v rámci toho "oka".

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.6.2009 , 17:37   Citovat  

v hondě mi poradily tahat čudly štípačkama... prej to taky tak dělaj (bacha ať to nepřeštípneš), chtěli mi jich dát pár zadarmo, ale na skladě volný neměli
já je vytahal prstama... (už jsem to dělal několikrát na 5g civicovi... tam se tapec "trhá" úplně stejně)
otevírání zevnitř mi fungovalo lankem, dálkou jsem zamknul i odemknul auto a venkovní klikou nastupoval dovnitř jako by tam tapec byl

tim pajcrem si dej bacha, ať si to nepoškrábeš...
kluk co mi to montoval ho měl taky... ale sundaval to bez něj (po smontování mi nešlo stahovat okno u spolujezdce ovládáním u řidiče - ovládáním u spolujezdce šlo stahovat normálně.... proto se tapec sundaval podruhý a na obou stranách)

tady na foru jsme píšící/jezdící ufem asi jenom my dva Úsměv (je tu pár type-rů, ale ty asi raději poslouchaj motor Velmi šťastný )
jinak raději piš do vlákna na 8g clubu Mrk bude to pohromadě a na jednom místě Úsměv
tudy odkaz
já to četl celý několikrát + obrázky i info na civinfo.com - je tam i přehledná záložka wiki, kde jsou v sekci In Car Entertainment další odkazy Mrk

mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 9.6.2009 , 9:41   Citovat  

xenon: mas to moc pekny!! koukala jsem ted na ty fotky OK Úsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.6.2009 , 10:18   Citovat  

mega1 napsal:
xenon: mas to moc pekny!! koukala jsem ted na ty fotky OK Úsměv

Deset tácků jen za vytlumení dveří Mrk

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 9.6.2009 , 10:37   Citovat  

ja vim, kolik to stoji.. to uz zalezi na volbe cloveka, jestli to chce mit poradne..
je to palka a dela to malo lidi takhle dukladne, ale kazdej reprak ti v takhle vytlumenych dverich zahraje lip a nikde nic nerusi a nevibruje.. v nevytlumenejch dverich se nikdy treba nedoberes takovyho stredobasu jako ve vytlumenejch, a to pak za to stoji Mrk

ja se priznam, takhle krasne to nemam! ale taky to proto budu pretlumovat.. HaHaaa

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.6.2009 , 11:21   Citovat  

mega1:
našel jsem šikovnýho a pečlivýho člověka Úsměv
měl jsem v plánu dymanat, ale netušil jsem že jsou ve dveřích tak velký díry, který by ten ne moc tvrdej/pevnej dynamat překryl sám o sobě
nechtěli jsme tam bastlit nějakej plech na překrytí, proto se to ztužilo ADM pásama od sinus live a přes ně pak teprve přišel dynamat - cena trošku poskočila, ale když už je to rozdělaný a něco se dělá, ať je to pořádně Úsměv
chudák se s tím pral docela dlouho, hlavně s přípravou a pořádnym odmaštěním plechů

teď řeším sub a zesilovač - nevím jestli je lepší jeden pětikanál na celý auto, nebo čtyřkanál + monoblok, nebo jenom přidat aktivní sub, kterej je sladěnej(měnič+bedna+zes)
můžu dát na 50/60W repro 75/80W zesilovač? když nebude neastavenej naplno?
navíc je problém s rádiem, který nemá ani jeden pár RCA Smutný
takže zesilovač s nizkoúrovňovými vstupy nebo ten high/low adaptér?
pomalu se snad doberu nějakýmu konci Úsměv teď tomu zkrátka chybějí basy... rádio má prd výkon a malý možnosti nastavení Smutný

shallowhal:
jak si pokročil? repro vyměněný? jak to hraje? jedeš na továrním rádiu nebo už na něčem lepším?

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 9.6.2009 , 11:40   Citovat  

ajo, to ti vlastne nekdo delal.. ale to nevadi, kdo si na to netroufa, je lepsi to nekomu sverit Mrk
ja mam diry prekryty prave tim plechem a polepeny bitumenem..

jinak co se tyce tvy otazky, kdy resis petikanal nebo ctyr + monoblok, tak volba je jasna - ja bych rozhodne byla pro monoblok, prave kvuli moznostem nastaveni! jinak co se tyce aktivniho subiku, nebudes spokojenej, to se dava spis na doplneni basu.. obvykle maji tyhle subiky dost slaby zesiky a jak rikam, jako doplneni basu je to vyborny reseni, ale kdyz sleduju tvoji praci, tak to nebude to pravy orechovy Mrk

na 50/60W repro muzes dat zesik 75/80W, jen musis bejt opatrnej, abys to neprebudil a nespalil, ale to mas u vseho, i kdyz das na 100W repro 50W zesik a ty repra nebudou stihat nejakou frekvenci - treba basy - a ty to do nej naperes v maximalnim volume, spalis ho... proste vsechno s rozumem

adapter budes muset stejne poresit, bo z radia vedou 4 vystupy na cinche a ty jich potrebujes 6 (tohle by ti asi ale presneji rekl Hifil)

MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.6.2009 , 11:52   Citovat  

jo tlumeni je onanie...

2009_02_02_10_54_012023.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2009_02_02_10_54_012023.JPG, 70.89 kB

MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.6.2009 , 11:58   Citovat  

a na velke diry ve dverich prisel plech a pak az dynamat...

2009_01_26_11_29_072023.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2009_01_26_11_29_072023.JPG, 52.19 kB

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.6.2009 , 21:11   Citovat  

xenon04 napsal:

shallowhal:
jak si pokročil? repro vyměněný? jak to hraje? jedeš na továrním rádiu nebo už na něčem lepším?

No, ukázalo se že to celý bude malinko složitější. Původní jednosměrný konektor na přepojení reproduktorů samozřejmě nefunguje, takže další týden čekání na jinej. Reproduktory musí na mezikroužky, nakonec jsem koupil hliníkový. Teď to všechno postupně lepit před barákem, to bude vopruz.

Chtěl jsem se zeptat, kudy jsi protáhl napájecí kabel od baterie (pokud jsi ho protahoval)? Prej to není žádná sranda...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.6.2009 , 20:29   Citovat  

zesilovač zatím nemám, takže nap. kabel jsem ještě neřešil
dělat díru do auta se mi nechce... viděl jsem na obr. že se dá projít do kabiny u pylovýho fitlru (resp. vyndáš filtr a prostrčíš kabel do motorovýho prostoru)
obrázek byl až moc detailní, takže z toho nebylo moc poznat ve kterejch místech to vlastně je
až budu mít na chalupě čas, zkusim na to mrknout Mrk

koukám, že se radíš i na AHC Úsměv myslim, že ten helix afc je asi nejlepší/nejkvalitnější řešení při zachování toho origo radia... bohužel stojí docela ranec Smutný
ještě mám políčenej jeden zes (4kanál s vysokoúr. vstupy) z bazaru

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.6.2009 , 21:00   Citovat  

xenon04 napsal:
zesilovač zatím nemám, takže nap. kabel jsem ještě neřešil
dělat díru do auta se mi nechce... viděl jsem na obr. že se dá projít do kabiny u pylovýho fitlru (resp. vyndáš filtr a prostrčíš kabel do motorovýho prostoru)
obrázek byl až moc detailní, takže z toho nebylo moc poznat ve kterejch místech to vlastně je
až budu mít na chalupě čas, zkusim na to mrknout Mrk

koukám, že se radíš i na AHC Úsměv myslim, že ten helix afc je asi nejlepší/nejkvalitnější řešení při zachování toho origo radia... bohužel stojí docela ranec Smutný
ještě mám políčenej jeden zes (4kanál s vysokoúr. vstupy) z bazaru

Co je AHC? Občas narazím na linky s touto problematikou, tak to skouknu, civinfo a 8G fórum. Ale nic pořádně konkrétního jsem nenašel. Nějakej rus tam si udělal vlastní kabel. Ale já už mám zcela prozaické řešení. Koupil jsem parrot kabel, což není nic jinýho než Honda prodlužka, která je ale v místě prodloužení přerušená a spojená ISO konektorama. Takže zcela jednoduše jeden (ten s reprokablíkama) rozpojím a napojím na ně JVC DVDčko 2DIN, který bude nenápadně v kastlíku (ovládata se dá velkým dotekovým displejem (pro spolujezdce) nebo přímo z volantu...

Originální kabeláž bude nedotčená a rádio a displej taky, jen reprokabely budou odpojený. V první fázi žadnej zesilovač, měním reproduktory a ty hrajou i na zesilovač z toho DVD. Udělat kabeláž ze zesilovače, kterej navíc musíš někde vhodně umístit z důvodu chlazení, mi přijde složitý z hlediska efektu, kterej to přinese. Ale do budoucna (a s takovým vytlumením jako máš ty) si to taky udělám. V první fázi stačí v kufru dobrej subwoofer - rozhodně lepší řešení než zesilovač na 4 malý repráčky ve dveřích... (leda bys poslouchal výhradně flétnový koncerty Úsměv)

Mimochodem, proč už rovnou nekoupíš 5 kanálovej, ať to máš aspoň v jedný bedně? Mrk

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.6.2009 , 21:23   Citovat  

AHC - autohificlub.cz Mrk
ještě koumám s tím, že bych dal ten 4kanál a k němu přidal monoblok s dálkovou regulací hlasitosti pro sub

zatím jen rozmejšlím... nejsou na to teď stejně peníze Smutný

uvažoval jsem i nad aktivním wooferem s vysokoúr. vstupem na doplnění basů
něco jako tohle...

píchnout to na zadní repro a nechat to tak dokud se nenašetří/nevymyslí něco lepšího

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.6.2009 , 22:46   Citovat  

xenon04 napsal:
AHC - autohificlub.cz Mrk
ještě koumám s tím, že bych dal ten 4kanál a k němu přidal monoblok s dálkovou regulací hlasitosti pro sub

zatím jen rozmejšlím... nejsou na to teď stejně peníze Smutný

uvažoval jsem i nad aktivním wooferem s vysokoúr. vstupem na doplnění basů
něco jako tohle...

píchnout to na zadní repro a nechat to tak dokud se nenašetří/nevymyslí něco lepšího

Jakákoliv rada v tomhle směru je jen spekulace. Doporučuju ti před koupí jakýhokoli wooferu si ho v autě vyzkoušet. Experimentování vyjde draho Úsměv)) Což už pociťuju já sám Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.6.2009 , 9:04   Citovat  

měl jsem možnost slyšet v 8g civicu sub Helix Dark Blue 12 single na zesilovači s vysokoúrovňovými vstupy
pak jsem měl ve svym autě ještě Axtona - byl zapojenej vnějškem a nebyly zavřený dveře...
oboje na originál repro i radiu
helix se mi zamlouval OK
axton měl velikou bednu a vyklepal by mi snad všechny šroubky v interiéru Úsměv takovej zvuk nechci

jinak nemám s čím srovnávat Smutný

tahle recence na takovýho diblíka mě taky nahlodala
tudy odkaz

pitrs85 je teď offline  pitrs85
0
PříspěvekZaslal: 14.9.2009 , 22:22   Citovat  

Tady jsou fotky z instalace zmiňovaného XCarLinku (iPod verze):
tudy tudy odkaz

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu