Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kola 4x100 VW Golf vs Honda CRX Targa
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Isachs je teď offline  Isachs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 12:30   Citovat  

Ahoj lidi,
chci se zeptat, sednou kola z VW Golf na Hondu CRX Targu? Rozteč je stejná, ale ostatníma hodnotama si nejsem jistý, tak jestli má někdo nějaké zkušenosti, tak prosím o radu. Případně jak se musí upravit...
Díky,
I
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 12:36   Citovat  

změřil bych středovou díru.ta bude asi jiná.
   Návrat  
habix je teď offline  habix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 12:42   Citovat  

budou pasovat, ale bude tam větší středová díra, dej středici kroužky, honda má 56,1 a golf má 57,1
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 12:46   Citovat  

Rozdil bude jen ve stredove dire (hoda ma pry jinou nez VW), ale to by melo jit vyresit jinymi stredicimi krouzky...
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 12:47   Citovat  

on má golf 4x100? Tak to koukám! nevim jak ty starší, ale novější maj děr více Se stydím
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 12:48   Citovat  

LadyImagine napsal:
on má golf 4x100? Tak to koukám!
Máš doma golfistu tak se zeptej Velmi šťastný A pokud není lamička tak ví že myslím 3kovej a níže mají 4x100 Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 12:54   Citovat  

jenže má čtyřku a ten už má právě 5x100, ale nebyla jsem si jistá jak ty předchozí generace, tak to sorry no Velmi šťastný Velmi šťastný teď už jsem moudřejší Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 12:57   Citovat  

LadyImagine napsal:
jenže má čtyřku a ten už má právě 5x100, ale nebyla jsem si jistá jak ty předchozí generace, tak to sorry no Velmi šťastný Velmi šťastný teď už jsem moudřejší Úsměv
jj fauvé přešlo na 5ti šroub kolem 98 roku tuším Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 12:58   Citovat  

Henges napsal:

asi máš pravdu, o tomhle vážně nemám páru, jen vím, že čtyřka a nověji je pětidíra... Úsměv
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 12:59   Citovat  

Henges napsal:

silnejsi modely meli taky petidiru i driv. viz VR6
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 13:02   Citovat  

Winie napsal:
silnejsi modely meli taky petidiru i driv. viz VR6
Ok tak plně přešlo u všech verzí pro detajlisty Velmi šťastný
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 14:32   Citovat  

Henges: nejen VW ale i Skoda a jine fabriky.. a je to z duvodu bezpecnosti.. je to dobrý viz prelom u Skodne co sla z 4x98 na 4x100 a posleze na 5x100 je to dobrý Jo a od kdy jsem golfista? Ja golf nehraju a auto mam jedno a to prvni..narozdil od cca 15ti hond..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 20:13   Citovat  

gizmi napsal:
Henges: nejen VW ale i Skoda a jine fabriky.. a je to z duvodu bezpecnosti.. je to dobrý viz prelom u Skodne co sla z 4x98 na 4x100 a posleze na 5x100 je to dobrý Jo a od kdy jsem golfista? Ja golf nehraju a auto mam jedno a to prvni..narozdil od cca 15ti hond..
Nejsem golfista ale tak zajímám se trochu o všechny auta Úsměv A fáuvéb jsem myslel prostě koncern pod který spadá i škoda je to dobrý Jo a jedno mé tajemství je že jsem kdysi dávno zvažoval golfa 4 HaHaaa HaHaaa
   Návrat  
crushot je teď offline  crushot
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 20:44   Citovat  

nojo...středící díra je přesně o ten milimetr větší...a jestli budeš shánět středící kroužky, tak bych si pak taky jedny vzal Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 20:48   Citovat  

sice offtopic , ale GIVko ??? Probohaaaaaa!! Proooc? Ja sam bych si to auto nikdy nekoupil.. vzhledove se mi nelibi a to auto ma u lidi predstavu neco jako CRX 2g.. porizuji to deckam rodice a jezdi v tom obycejne nagelovany vis co kouř (to ze ho ted mam a jeste v te ohavne barve je opravdu jen z duvodu pekne cenovky a nizkych nakladu pri velkem mnozstvi kilaku je to dobrý ..jinak bych si ho NIKDY neporidil) je to dobrý a rozhodne nejsem hrdym majitelem a pritelkyne dosvedci ze na auto jen nadavam :o)) ale zase jako delnik 5tidver je to fajne..nerikam..)

crushot: sice s kramkem jsem mel problemek v dodani..(meli dodat do x dni a po mesici me nekdo volal zda mam jeste zajem a ze je teda objednaji, coz me nehorazne nastvalo) ale zase pak dodani do druheho dne a maji vetsinu krouzku (sehnat na PLW 18tky krouzek na golfa bylo umorny).. ZDE adresa
   Návrat  
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 21:31   Citovat  

gizmi napsal:
sice offtopic , ale GIVko ??? Probohaaaaaa!! Proooc? Ja sam bych si to auto nikdy nekoupil.. vzhledove se mi nelibi a to auto ma u lidi predstavu neco jako CRX 2g.. porizuji to deckam rodice a jezdi v tom obycejne nagelovany vis co kouř (to ze ho ted mam a jeste v te ohavne barve je opravdu jen z duvodu pekne cenovky a nizkych nakladu pri velkem mnozstvi kilaku je to dobrý ..jinak bych si ho NIKDY neporidil) je to dobrý a rozhodne nejsem hrdym majitelem a pritelkyne dosvedci ze na auto jen nadavam :o)) ale zase jako delnik 5tidver je to fajne..nerikam..)

crushot: sice s kramkem jsem mel problemek v dodani..(meli dodat do x dni a po mesici me nekdo volal zda mam jeste zajem a ze je teda objednaji, coz me nehorazne nastvalo) ale zase pak dodani do druheho dne a maji vetsinu krouzku (sehnat na PLW 18tky krouzek na golfa bylo umorny).. ZDE adresa

to si nějak zmenil názor,vím jak si se Koncernu zastával zuby nehty ze začátku i před nedávnem...Koneckoncu tvuj Awatar tomu tak vypovida Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 21:52  Naposledy upravil gizmi dne 7.6.2009 , 21:54, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Rada36: Ja nazor nezmenil.. jen proste nehodlam podporovat radikalni Vtecare co srovnavaji nesrovnatelne.. je to dobrý To co tu pisu Hengesovi jsem psal uz tak 3x..a co myslis vysledek? o 4 radky niz se doctu ze jsem golfista, ze jsem proti hondam, atd atd..proste nekteri jsou tu hoooodne vtipny.. je to dobrý to snad ani klub 120acitek nema tak radikalni zastoupeni jako Hondari.. Velmi šťastný a to 120aca..co si budem povidat..to je kult pořádnej výtlem

PS: ten avatar.. ten je tu specialne pro Mikiho a jemu podobne Je to tam. ... a myslim ze ta firma ma hodne za sebou i na sprintech je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 21:53   Citovat  

gizmi napsal:
skodovka nesla na zmenu roztece 4x98 na 4x100 kvuli bezpecnosti, ale kvuli kompatibilite disku z koncernu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 21:56   Citovat  

Winie: v roce 1993 myslim jeste nikdo netusil ze se bude skodovka spojovat s koncernem.. nebo se pletu? A favorit byl preci zlomovy model v rozdeci

.... oprava: mas pravdu.. je to dobrý alespon jsem chytrejsi je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 22:07   Citovat  

gizmi napsal:
Rada36: Ja nazor nezmenil.. jen proste nehodlam podporovat radikalni Vtecare co srovnavaji nesrovnatelne.. je to dobrý To co tu pisu Hengesovi jsem psal uz tak 3x..a co myslis vysledek? o 4 radky niz se doctu ze jsem golfista, ze jsem proti hondam, atd atd..proste nekteri jsou tu hoooodne vtipny.. je to dobrý to snad ani klub 120acitek nema tak radikalni zastoupeni jako Hondari.. Velmi šťastný a to 120aca..co si budem povidat..to je kult pořádnej výtlem

PS: ten avatar.. ten je tu specialne pro Mikiho a jemu podobne Je to tam. ... a myslim ze ta firma ma hodne za sebou i na sprintech je to dobrý

co to tu blabolis. o par tejdnu driv si tu vyrvaval ze TDi je to nejlepsi na svete. i v tech SZ co sme si vymenily si mi to tvrdil. nechtej abych zacal hledat. nemam na to cas, ani naladu. Tvuj avatar se nedotyka jen mikiho a podobne, ale vsech co maj radi hondy. a je to vylozene provokace, kde naky bouchnuty kamna pojedou CRX. ja osobne kvuli tobe snad zacnu nesnaset koncernovy auta a jeste vic naftu. tyhle svoje keci si bez publikovat na chrochta forum a podobne.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 22:10   Citovat  

ANO, tohle je presne TYPICKY priklad fanatickeho Hondare.. papa
   Návrat  
Davee je teď offline  Davee
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 22:15   Citovat  

sorry za offtopic ale vykašlete se na to je to téma o rozteči a ne o nekonečných hádkách... Tak to valím bulvy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 22:17   Citovat  

Davee: snad to nekdo promazne.. je to dobrý Ikdyz chtelo by to zanechat pro kolegu ten odkaz na ty krouzky, dalo mi praci najit firmu co je umi a rad pomuzu.. kouř
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 22:28   Citovat  

gizmi napsal:
ANO, tohle je presne TYPICKY priklad fanatickeho Hondare.. papa
dik to potesi Se stydím beru to jako poklonu. kluci u nas uz me zacinali odstrkovat, kdyz jezdim jinejma znackama. premejslim jak bych pochvalil tebe... ale asi nijak..
PS: stredovy krouzky na kazdou znacku obednaj v kazdym pneuservise. dodano vetsinou druhy den.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 22:29   Citovat  

winie: na bezna kola ANO, ale pokud si koupis neco specialniho, mene znameho, tak se nahani krouzky spatne Smutný Ver ze ja s tema PLW v 18tce mel hledani hodne.. Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2009 , 22:37   Citovat  

do dezent 17tek na C5g hatch naprosto v pohode. druhej den byli v servisu.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kola 4x100 VW Golf vs Honda CRX Targa
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina