Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
potize se startovanim u preludy
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
xkoudyx1 je teď offline  xkoudyx1
PříspěvekZaslal: 8.6.2009 , 20:18   Citovat  

caute chlapy mam jeden problem u meho auta hondy prelude 92ročnik a 2l.kdyz je chladne tak je to v poho ale jak se zahreje tak se mi obcas stane ze nastartuju a motor hned chcipne!!a pak uz jen toci a toci a nic!!ale jak pockam 2minutky tak hned normalne naskoci!!nedela to vzdy ale jen jak nekde jedu,pak zastavim vypnu motor na 5min a pak chcu nastartovat tak konec!!celkem mne to stve!!tak pokud by mohl nekdo poradit?? zatim moc dik!!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2009 , 20:50   Citovat  

klasickej problem resenej uz asi milionkrat. je to hlavni palivove rele bo jak se to menuje. staci proletovat spoje na plosnaku a je to jako nove. oprava za 00 nic. jen vedet kde to je. lokace u p4g je nekde z vnitrni strany palubky jako pod volantem. je dost hluboko v palubce. musis hledat. najdi si tady nekde FAQ nebo na foru pouzij funkci hledat a dozvis se vic. taky manual napovi kde to presne je. je to fakt jednoduchy...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.6.2009 , 21:18   Citovat  

Kdyz si lehnes do auta a od pedalu se podivas primo nahoru tak je tam prisroubované jednim sroubem ke kastli.
Vycvaknes krytík a preletujes. OK
   Návrat  
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2009 , 22:12   Citovat  

Ale páječku budeš potřebovat trochu silnější - aspoň tak 150W. Protože toho cínu tam je docela hodně a i celá konstrukce je dělaná tak, aby odváděla dobře teplo. Natavit se musí opravdu všechny zapájené vývody.
Nenech se zmást tím, že relé bude vypadat jako nové. Nebo že ti bude fungovat správně vytažené doma na stole, když provedeš test podle manuálu - vlastní zkušenost.
Mně se nepovedlo to odšroubovat, tak jsem to musel z toho krytu vycvaknout pod volantem.
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.6.2009 , 22:17   Citovat  

Riccardo napsal:
Ale páječku budeš potřebovat trochu silnější - aspoň tak 150W. Protože toho cínu tam je docela hodně a i celá konstrukce je dělaná tak, aby odváděla dobře teplo. Natavit se musí opravdu všechny zapájené vývody.
Nenech se zmást tím, že relé bude vypadat jako nové. Nebo že ti bude fungovat správně vytažené doma na stole, když provedeš test podle manuálu - vlastní zkušenost.
Mně se nepovedlo to odšroubovat, tak jsem to musel z toho krytu vycvaknout pod volantem.

Nestraš. Já to dělal 100W starou komunistickou páječkou a šlo to dobře. OK
   Návrat  
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.6.2009 , 22:26   Citovat  

Petr 78 napsal:
Nestraš. Já to dělal 100W starou komunistickou páječkou a šlo to dobře. OK

No tak možná 100W. Já měl jenom 75W a s tou to nešlo, tak jsem koupil rovnou 150W a to už bylo jiné kafe ! Úsměv
Silná páječka se hodí - třeba když chceš pripájet nějaké tlusté kabley - třeba síťový a tak ...
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.6.2009 , 22:29   Citovat  

Riccardo napsal:
No tak možná 100W. Já měl jenom 75W a s tou to nešlo, tak jsem koupil rovnou 150W a to už bylo jiné kafe ! Úsměv
Silná páječka se hodí - třeba když chceš pripájet nějaké tlusté kabley - třeba síťový a tak ...

Jo to je jasný, že hodně výkonu není nikdy na škodu. Stejně jako u motoru. Mrk
   Návrat  
xkoudyx1 je teď offline  xkoudyx1
PříspěvekZaslal: 11.6.2009 , 20:39   Citovat  

no tak se zda ze to pomohlo s tim relem,ale jeste si nejsem sto pro jist protoze jsem to zkusal a pri neutralu jak jsem to turoval a pustil plyn tak mi otacky klesly skoro az na 400 ale hned se to vratilo ale nevim jestly je to dobre,bo motor se vzdy zatrepal a pak normal!jsem zacatecnik s hondou tak nevim jestly je to normal nebo ne??tak moc diky pri pomoci pokud to neni normalni,zatim cest a jeste jednou moc dik
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
potize se startovanim u preludy
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina