Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Problém se spojkou ZC1+váš názor
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2009 , 19:11   Citovat  

Mám problém se spojkou u crxa ZC1. Už se mě jí povedlo dvakrát zapálit. Vedu nekonečnou diskuzi s Renzem o tom že pokud spojka nesepne na tvrdo v jakýchkoli otáčkách při rozjezdu na sprintech nebo tak tak že je to podle mě špatně a spojka tim pádem je na to auto slabá. když vytočim i kdyby 6 nebo sedum tisíc a spojka má najeto 4 tisíce musí sepnout a přinejhoršim hrabat kola né??? A né že bude smrdět jak bobky a otáčky jak automat a rozjezd jak bába na nákup KO doufám že na tý spojce odjezdim aspoň sprinty na honday a dojedu domů Se stydím Se stydím dělá se na ZC1 keramika? nehodlám kupovat spojku co zase po pár tisícícha klekne. jako jo je pravda že sem skoro ob den na letišti ale snad nemůže odejít takhle brzo KO teď si přesně nepamatuju průměr lameli ale zdá se mě dost malej na to kolik to má koní a krouťáku Lucy
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2009 , 19:23   Citovat  

to je to samý jako kdyby ti při každym rychlim přeřazení z vysokejch klouzla.. Ble
..ta musí prostě sepnout.. OK

skleny je teď offline  skleny
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2009 , 19:23   Citovat  

čau, taky jsem s tímhle laboroval a dvě spojky spálil, tak mi znamej sehnal polokeramiku a ono se to zlepšilo ..., ale chtělo by to ještě asi lepší přítlačák, jestli se dá sehnat.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2009 , 19:27   Citovat  

skleny napsal:
čau, taky jsem s tímhle laboroval a dvě spojky spálil, tak mi znamej sehnal polokeramiku a ono se to zlepšilo ..., ale chtělo by to ještě asi lepší přítlačák, jestli se dá sehnat.

..přítlačák v tom hraje dost velkou roli..pokud je to slabota,můžeš tam cpát všemožný lamely a výsledek je pořád bída.. Tak to valím bulvy

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2009 , 19:40  Naposledy upravil PepaCR5446 dne 13.6.2009 , 20:08, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Nemohl jsem Renzovi vysvětlit že brácha má exedi a ta sepne bez chybičky při jakejchkoli otáčkách ten do toho zase začal plíst to že je zbytečný točit vís než je max víkon atd.. já to dávám jako příklad! musí sepnout i v omezovači Chápeš! a tim neříkám že se rozjíždim s otáčkama v omezovači ale je to ejn příklad. pokud ta spojka nesepne není dimenzovaná na ten výkon né??? přesně jak tu píšete, teď už to po přeřazení tak nekopne a nepískne si na dvojku ale jen se srovnaj otáčky a nesepne natvrdo Bueee Proto se ptám dělá exedi nebo jiná kvalitní firma lameli na ZC1 nebo nějakou keramiku tam dostanu? nechtěl bych to řešit furt dokola natož po ůpravách motoru by to bylo jak v automatu Se stydím

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2009 , 20:08   Citovat  

RASTA napsal:
..přítlačák v tom hraje dost velkou roli..pokud je to slabota,můžeš tam cpát všemožný lamely a výsledek je pořád bída.. Tak to valím bulvy
mám doma 2 přítlačáky jak poznám kterej víc tlačí? asi až na autě co? Bueee zas to kdyžtak rozebýrat Tak to valím bulvy

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2009 , 20:12   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
mám doma 2 přítlačáky jak poznám kterej víc tlačí? asi až na autě co? Bueee zas to kdyžtak rozebýrat Tak to valím bulvy

musí se to dát poznat..já ten původní promáčkl rukou a od exedy se ani nehnul HaHaaa

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2009 , 20:13   Citovat  

chce to samo dobrý oboje..je to jak koutouč vs. desky,tlumiče vs. pera atd. OK

Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2009 , 20:26   Citovat  

co tam máš teď za spojku? já ji taky kdysi na zc1 spálil, pak sem nechal udělat obložení u feroda a vydržela celej rok sprinty na slikách - např v blatný, je nejhrubější povrch co znám a na slikách ta spojka dostávávala nemalou sadu a vydržela... Při rozjezdu to dycky tak cuklo že vyletěli všechny věci s kastlíku... Osudnej se jí stal honday kdy sem to pujčil happymu, buď jí zěmě lehká pořádnej výtlem

Odkaz

Renzo je teď offline  Renzo
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2009 , 21:13   Citovat  

RASTA napsal:
to je to samý jako kdyby ti při každym rychlim přeřazení z vysokejch klouzla.. Ble
..ta musí prostě sepnout.. OK

Vzdycky pokud auto stoji a ty se chces rozjet z vysokych otacek je tam vzdy prokluz kdyz mas good pritlacak a lamelu tak je skoro minimalni ale nikdy nebude nulovy, taky je rozdil jak spojka zabira u vozidla ktere je v klidu a u vozidla ktery je rozjety, u rozjetyho auta spojka nemuze klouznout protoze uz se obe jeji casti toci takze vyrovnani sil mezi nimi neni tak velike zato vyrovnani sil na spojce pri stojicim aute je znacne vyssi,prokluz je tam vzdy, fyzikalni zakony se obejit nedaji Úsměv

0
PříspěvekZaslal: 13.6.2009 , 21:17   Citovat  

Nevim proc se divi ze se mu seriova lamela se seriovym pritlacakem pali kdyz to rozjizdi z 6 tisic neni na to od vyroby stavena

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2009 , 21:45   Citovat  

Renzo napsal:
Vzdycky pokud auto stoji a ty se chces rozjet z vysokych otacek je tam vzdy prokluz kdyz mas good pritlacak a lamelu tak je skoro minimalni ale nikdy nebude nulovy, taky je rozdil jak spojka zabira u vozidla ktere je v klidu a u vozidla ktery je rozjety, u rozjetyho auta spojka nemuze klouznout protoze uz se obe jeji casti toci takze vyrovnani sil mezi nimi neni tak velike zato vyrovnani sil na spojce pri stojicim aute je znacne vyssi,prokluz je tam vzdy, fyzikalni zakony se obejit nedaji Úsměv

ty to furt rozebýráš do podrobna ale to co se tam děje detajlně mě nezajímá, spojka buď zabírá nebo klouže tim to hasne. Je jasný že spojka se ti nepřilepí teď hned jako kdybys zasunul kolíky do dir to ani netvrdim Hihi KO

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2009 , 21:51   Citovat  

Prosím kde koupit lamelu keramiku nebo sehnat nějaký obložení jak psal ryba??pomoc pls fakt se mě nechce řešit to kolik jich padne a nebo čekat po kterym zapálení to bude už poslední Tak to valím bulvy PS:olej od gufera mě tam neteče(ani od poloosy necáká) OK

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2009 , 21:58   Citovat  

STAGE 4
F1 Racing Xtreme® HD Pressure Plate
F1 Racing 6-puck solid copper ceramic disc
Release Bearing
Alignment Tool
Horsepower Rating: 390 HP / Torque Capacity: 325 ft/lbs

kámoš koupil toto a je nad míru spokojenej má jí předimenzovanou tak má jistotu(to já tvrdit nemůžu) HaHaaa

0
PříspěvekZaslal: 13.6.2009 , 22:06   Citovat  

Jo ale to už je lepší nářadíčko už to Hard Drive presure plate svedci o tom ze to bude pritlacak s poradnou silou pritlaku Úsměv a keramická měděná lamela snese daleko větší tepelné zatížení, ovšem s tímhle se origo lamely a přitlačák nedají vůbec srovnávat Úsměv urcite sezenes,ovsem na ZC1 u nas bude asi trosku problem

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2009 , 22:13   Citovat  

Renzo napsal:
Jo ale to už je lepší nářadíčko už to Hard Drive presure plate svedci o tom ze to bude pritlacak s poradnou silou pritlaku Úsměv a keramická měděná lamela snese daleko větší tepelné zatížení, ovšem s tímhle se origo lamely a přitlačák nedají vůbec srovnávat Úsměv urcite sezenes,ovsem na ZC1 u nas bude asi trosku problem

však neříkám že je to stajný jak serie Velmi šťastný . jestli se nemýlim schánim lamelu s keramickym obložením průměr 200 a 21 zubů

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2009 , 22:13  Naposledy upravil RASTA dne 14.6.2009 , 0:56, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Renzo napsal:

waauuuu,you were read the brochure... pořádnej výtlem OK

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.6.2009 , 22:18   Citovat  

RASTA napsal:
waauuuu,you were read the brochure... pořádnej výtlem

nerozumim, prosím česky. dík OK

Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.6.2009 , 1:16   Citovat  

FERODO Ceska Lipa

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.6.2009 , 11:40   Citovat  

Rád bych měl spojku která vydrží víc než jen jeden rok, je to vůbec možný když budu jezdit sprinty? S tim že přez zimu se bude stavět motor cca o výkonu 170-180 koní a chtěl bych aby ta spojka byla už připravená na tohle stádo-takže asi keramiku a bude to že?

Obsah fóra Honda-club.cz   
Problém se spojkou ZC1+váš názor
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina