Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Angel eyes?
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
ge.or.ge je teď offline  ge.or.ge
2 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 16.6.2009 , 20:16   Citovat  

Tak já mám stejný problém (pořád stejný jako ritorezky Úsměv ), dneska jsem se s tím zrovna patlal, mám světla SONAR Civic 2+5T 99-00 - černé na C6G hatch, ze zadu (dole je fotka) jsou u potkávaček 2 šroubky jedním se šteluje horizontální posuv (doleva, doprava) a tím druhým mi ze začátku přišlo, že se světlo spíš zostřuje nebo rozmazává, ale pak jsem tím šroubkem zkusil pootočit vícekrát a nějak se mi povedlo světlo trošku zvednout, ještě jsem to teda neviděl ve tmě, měl jsem to před stěnou, tak snad se zadařilo, jestli to bude moc tak to asi nechám udělat v servisu, jestli je to za těch 150 kč jak tu píšete tak bych se s tím ani dneska nenervoval Velmi šťastný

jinak světla moc dobře nesedí, musel se trošku přizpůsobit plech za potkávačkama, je tam taková "miska" která se musela rozšířit, museli se vypodložit aby zapadli... a stejně ještě trošku vnější hrany světel oproti kastli trochu přečnívají... ale nadálku to není nijak poznat

P6160010.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P6160010.JPG, 3.04 MB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.6.2009 , 21:28   Citovat  

dobra rada. angely nekupovat. zaprve to nema homologaci, zadruhe maloktere jsou kvalitne vyrobene, za treti temer vsechny svitej spatne a nedaj se poradne seridit, zactvrte, pokud nalozite kufr vecma a klesne vam zadek, tak sem zvedavej jak serizujete pokazdy angel aby vam neoslnoval, zapate angel eyes maji vyrazne kratsi zivotnost nez originalni svetla. ktere maji mimochodem i vetsi cenu nez ty slavny angel eyes. a dalsi vec, tak 99% angelu nesedi. ty co jsou spojeny s blinkrem tak ty uz vubec ne.

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 16.6.2009 , 21:42   Citovat  

Winie napsal:
dobra rada. angely nekupovat. zaprve to nema homologaci, zadruhe maloktere jsou kvalitne vyrobene, za treti temer vsechny svitej spatne a nedaj se poradne seridit, zactvrte, pokud nalozite kufr vecma a klesne vam zadek, tak sem zvedavej jak serizujete pokazdy angel aby vam neoslnoval, zapate angel eyes maji vyrazne kratsi zivotnost nez originalni svetla. ktere maji mimochodem i vetsi cenu nez ty slavny angel eyes. a dalsi vec, tak 99% angelu nesedi. ty co jsou spojeny s blinkrem tak ty uz vubec ne.
6g ma rozdelenej blinkr a svetlo? vim ze 5G JO, ale 6 uz ne ne?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.6.2009 , 21:50   Citovat  

Brnďa napsal:
6g ma rozdelenej blinkr a svetlo? vim ze 5G JO, ale 6 uz ne ne?
6g ho ma spojenej uz v serii. ale ja se bavim vseobecne Mrk

Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 17.6.2009 , 14:33   Citovat  

Winie napsal:

mnoo takže necháme pěkně svítící origo stanleye a k nim JDM blinkry a neni co řešit, jak jsem zkoumal C5G s angelama tak to prostě pak neni C5G ale jakýsi predátor, ten xicht je pryč

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.6.2009 , 14:37   Citovat  

Streetkid napsal:
mnoo takže necháme pěkně svítící origo stanleye a k nim JDM blinkry a neni co řešit, jak jsem zkoumal C5G s angelama tak to prostě pak neni C5G ale jakýsi predátor, ten xicht je pryč
hlavne ti ty lampy vydrzej mnohem dyl. ja mel angely na civicu 3 mesice a kupoval sem 2 sady zarovek.

PyroDC je teď offline  PyroDC
0
PříspěvekZaslal: 23.9.2009 , 22:33   Citovat  

A ja jsme taky premyslel nad Angelama ale na c4g, jenze po tom co sme to tu precetl sme mi do nich nehce. Kazdoapdne originaly s emi nelibej, praodte nejaky pekny predni svetla na c4g 3d??

AirEddie je teď offline  AirEddie
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.9.2009 , 8:54   Citovat  

Já mám teda neskutečnou kliku Úsměv já mám na civicu 5g angly s homologací a sedly po propilování jednoho otvoru hodně pěkně až jsem to ani nečekal a seštelování bylo taky v pohodě.
Je pravda, že kámoš koupil Angly za pár korun a je to hrůza ....ale já osobně si je chválím

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 24.9.2009 , 9:11   Citovat  

AirEddie napsal:
Já mám teda neskutečnou kliku Úsměv já mám na civicu 5g angly s homologací a sedly po propilování jednoho otvoru hodně pěkně až jsem to ani nečekal a seštelování bylo taky v pohodě.
Je pravda, že kámoš koupil Angly za pár korun a je to hrůza ....ale já osobně si je chválím

S homologací nebo tam jen číňani udělaly E v kroužku? Máš k tomu papír,kde je číslo schválení nebo tak něco...

AirEddie je teď offline  AirEddie
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.9.2009 , 5:54   Citovat  

Hellborn napsal:
S homologací nebo tam jen číňani udělaly E v kroužku? Máš k tomu papír,kde je číslo schválení nebo tak něco...

Jj papíry k tomu jsou .... i na technický to bylo a nejdřív něco namítali, ale po zkouknutí těch papírů to bylo good. Akorát jsem před technickou vyndal xenony Úsměv

Ty světla byly objednávaný z odkaz

Obsah fóra Honda-club.cz   
Angel eyes?
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď