Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
snimac otacek honda civic 2.0 iTD
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
pabllo je teď offline  pabllo
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2009 , 15:36   Citovat  

dobry den, prosim vas kde najdu snimac otacek na honde civic 2.0 iTD, a ma nejakou spojitost s otackomerem a palivovym elektromagnetickym ventilem??
predem diky Mrk
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
azael74 je teď offline  azael74
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2009 , 16:30   Citovat  

ak to máš toho diesla čo si ja myslím typ 20T2N a podobné tak jediný snímač ,ktorý čo do činenia z otáčkami je na snímač hornej úvrate a ten je vzadu ako je turbo/výfukové potrubie/hladaj pri zotrvačníku.ostatné si rieši ecu.a ak ti to neštartuje tak ti blbne imobilizér/tak ako blbol aj mne/kludne napiš znovu,mam accorda 2,0TDi už mám z ním niečo preskákané/ Je to tam.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
pabllo je teď offline  pabllo
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2009 , 17:26   Citovat  

Díky za ochotu a rady moc si toho vážím.Nejde mi napětí na elektromagnetický ventil na vstřikovacím čerpadle ,který otvírá prřísun nafty do čerpadla.Přitom z řídící jednotky napětí jde.Je pocestě k ventilu ještě něco co by mohlo snížit napětí téměř na nulu,tak,že k ventilu už nejde skoro žádné ?Kde je imobilizér ?Nemůže blbnout třeba nějaké relé ,nebo něco takového?Je opravdu zvláštní,že když jsem vyměnil olej v motoru filtr,vzduchový a palivový filtr tak už jsem motor nenastartoval.až mě napadl ten ventil tak jem ho zkusil na prudko přes baterku a auto chytlo okamžitě.Pak jsem šel po drátech ,no a našel jsem ten co vede z řídící jednotky k el.ventilu na čerpadle .Drat jsem nahradil druhym a zase nic. až jsem spojil nový s puvodním usřihnutým na straně u řídící jednoky,přitom u ventilu jsem starý odsřihnutý nechal volně tak auto na drc nastartovalo a jede.Avšak motor jde děsně tvrdě při zvyšování otáček za jízdy .Jo a v souvislosti s tím nejde ani otáčkoměr .Předem díky moc za radu ,ty si s tím určitě poradíš. Úsměv

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
azael74 je teď offline  azael74
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.6.2009 , 18:44   Citovat  

hm neviem ako u civoša,ale u acorda je imobilizér táká malá čierna skrinka z neoznačenými večšinou čiernymi káblami/ v priestore vodiča/nerobil som to osobne,robili mi to v polsku a za pár korún/ale podla toho čo píšeš by by to mohlo byť,lebo diesel sa obíde bez ecu a aj pojde len sa ti nedostávajú správne info z ecu a potom ide zo zmeneným predvstrekom/ten zmenený zvuk a drsný chod motora/ v podstate ide akoby na sytič/podla toho čo mi píšeš si vlastne obišiel ecu a tá bere do úvahy teplotu motora dávkovanie paliva v podstate aj preto ti nejde otáčkomer,ale ma napadlo nevypol si ty náhodou káblik zo snímača teploty? je za čerpadlom zo strany rozvodov?vieš aj mne sa ho podarilo rozpojit lebo u mna bol na spojku.Každopádne to xce elektrikára,lebo si odpáliš motor.potom sa ozvi čo a ako

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
snimac otacek honda civic 2.0 iTD
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina