Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pomoc! Swap z D16A6 DPFI na D16A6 MPFI
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
BlueRise je teď offline  BlueRise
0
PříspěvekZaslal: 21.6.2009 , 4:29   Citovat  

Potřebuju nutně poradit prosím. Měl jsem motor D16A6 s dvoubodovým vstřikováním, ECU a rozdělovač z D15B2, bylo to takové ufo, motor měl výkon jako D15B2, před třemi týdny mi motor odešel, koupil jsem dnes motor D16A6 se čtyřbodovým vstřikováním, komplet elektronika byla k tomu, je tam vše, ale mám velký problém, nepasuje mi kabeláž, například od budíků mi jde svazek kabelů, který má jí do skříňky s pojistkama, ale konektor je o trochu větší než na skříňce a nevím co s tím. Co pro to musím udělat aby to fungovalo? Mám si sehnat jiné budíky? nebo třeba u volantu mi přebívá dlouhý placatý konektor, taky nevím na co je, myslel jsem, že se kabeláž liší jen v konektoru do ECU, je komplet jiná, chybějí další věci, kabely na světla atd... Díky za jakoukoliv radu.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 21.6.2009 , 7:57   Citovat  

rozdíl pofacelit předfacelit? plochej u volantu je na 99% přepínač výstražek,tudíž c4g předfacelit...
proč nepoužiješ jen motorovou eletriku? a měníš komplet?

Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 21.6.2009 , 8:12   Citovat  

Pako má pravdu. Kabeláž v kabině je u tebe zbytečné měnit. A s jakým motorem bylo vůbec tvoje auto vyrobeno? S D16A6 nebo s D15B2?

0
PříspěvekZaslal: 21.6.2009 , 11:46   Citovat  

Minor napsal:
Pako má pravdu. Kabeláž v kabině je u tebe zbytečné měnit. A s jakým motorem bylo vůbec tvoje auto vyrobeno? S D16A6 nebo s D15B2?

Komplet karoserie je D15B2, proč bych nemusel měnit komplet elektriku? Dostal jsem komplet motor, než se předělávat s kabelama a konektorama, dal jsem tam radsi komplet, nikdy jsem neslyšel, že je rozdíl ve faceliftu a předfaceliftem...teď teda nevím co mám dělat, mám starou elektriku venku a novou mam uvnitř, nesedí mi ale ten velký konektor do skřiňky, který vede přímo do budíků, dál ten placatej jak řikáte výstražný a další kabílky...nevim co s tim....zastavil jsem se a nevim jak dal...to to tam mám vrátit? nevim jakou kabelaž (motorovou) mam použít....vždyť je to jeden svazek všechno....

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 21.6.2009 , 12:40   Citovat  

BlueRise napsal:
Komplet karoserie je D15B2, proč bych nemusel měnit komplet elektriku? Dostal jsem komplet motor, než se předělávat s kabelama a konektorama, dal jsem tam radsi komplet, nikdy jsem neslyšel, že je rozdíl ve faceliftu a předfaceliftem...teď teda nevím co mám dělat, mám starou elektriku venku a novou mam uvnitř, nesedí mi ale ten velký konektor do skřiňky, který vede přímo do budíků, dál ten placatej jak řikáte výstražný a další kabílky...nevim co s tim....zastavil jsem se a nevim jak dal...to to tam mám vrátit? nevim jakou kabelaž (motorovou) mam použít....vždyť je to jeden svazek všechno....
a až natočíš auto ,zjistíš že ti i šlapou budíky jinak Se stydím

0
PříspěvekZaslal: 21.6.2009 , 12:44   Citovat  

PAKO napsal:
a až natočíš auto ,zjistíš že ti i šlapou budíky jinak Se stydím

hmm, dobře a řekneš mi už jak a co mám udělat prosím?

Fish je teď offline  Fish
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 21.6.2009 , 12:51   Citovat  

Ahoj,chceš dál provozovat ECU z D15B2 na motoru D16.. ? To není zrovna rozumné.... Chudá směs = poškození motoru

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 21.6.2009 , 12:58   Citovat  

Fish napsal:
Ahoj,chceš dál provozovat ECU z D15B2 na motoru D16.. ? To není zrovna rozumné.... Chudá směs = poškození motoru

Velmi šťastný vtipný...notor už je K.O. Nic takovýho jsem provozovat nechtěl, takhle jsem to koupil a chtěl jsem to předělat. Ale teď jsem se zasekl, protože kabelaž neudělám. Mám tu co jsem tam měl, ta je venku, tam vše sedí, a tu na které to většinou nesedí je vevnitř. nevim co s tim. Říkáte že mam použít jen motorovou kabeláž. Nemůže mi to někdo podrobněji vysvětlit? Je to přece vše jeden svazek?

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 21.6.2009 , 14:03   Citovat  

máš kabeláže v cocpitu na přepážce...pojistkovka budíky ecu atd...pak máš el motorovou...to je ta co je přidělaná na motoru(svazek )od pojistkovky v mot prostoru na podběhu strana zpolujezdcova ,okolo rozdělovače,k altíku...

0
PříspěvekZaslal: 22.6.2009 , 12:55   Citovat  

PAKO napsal:
máš kabeláže v cocpitu na přepážce...pojistkovka budíky ecu atd...pak máš el motorovou...to je ta co je přidělaná na motoru(svazek )od pojistkovky v mot prostoru na podběhu strana zpolujezdcova ,okolo rozdělovače,k altíku...

Teď už mám jinej problém, motor nejdřív nastartoval...držel krásně otáčky, všechno bylo super, zaplynovali jsme, šel krásně za plynem, odpoledne po dalším nastartování šel hůř, při zaplynování se přidusil, večer při zaplynování skoro chcípnul, dnes ráno už se neudrží nastartovaný...tak nevime, myslíme si, že to bude palivové čerpadlo, je to možné?

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2009 , 13:51   Citovat  

vyklapej vstřiky i s lištou...dokážeš je podržet v ruce at ti někdo zatočí motorem a uvidíš jak budou stříkat...měli by to být krásné čisté trychtýřky...nebude li tlak nebo budou zanesené(což se mohlo stát )nebudou kvalitně stříkat.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pomoc! Swap z D16A6 DPFI na D16A6 MPFI
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina