Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Bicí a kytara
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.6.2009 , 14:52   Citovat  

Je to Cort EVL Z4, ve své cenové kategorii absolutní špička. Např BC Rich Warlord za 7 500kř je oproti tomuhle pěkné ořezávátko. Bytelné 2x Humbucker (kryté!) snímače probudí i mrtvolu a na pořádném aparátu by Cortka dokázala poslat k zemi panelák Úsměv Jedna z nejlepších kytar okolo 10 000kč na jakou jsem hrál.
Koupená je v Praze cca rok zpátky, takže je stále V ZÁRUCE! K tomu mám kufr warwick - levný, ale polstrovaný- ten stál asi 1700kč + k tomu kytarový efekt Digitech RP 70 (stojí cca 2 500kč) Nejlépe prodám vše dohromady.
Případně i každé samostatně, ale ne s tak výhodnou cenou. Za celý komplet bych si představoval asi 9 000kč+možná dohoda! (paragony mám)

Reálné foto není problém (jsem v práci a nemám to jak stáhnout z telefonu do PC Smutný Sorry )

Dále je na prodej kytara Sade ( u nás ji prodavali jen na tudy odkaz ž taky ne, nevím pročSmutný )
Je to tvarově kopie Stratocaster s dvojzvratným Tremolem (momentálně zamknuté).
Nová stála 4500kč-koupil jsem ji jako kytaru do začátku. Má snímače 2x Humbucker a jeden singl. Jeden Humbucker je kvůli zvuku odpojený. Nádherná kresba dřeva na hmatníku, ale trochu hůř ladí.
Cena by byla tak 2500kč, ale není to žádná vražda!!!Vypadá opravdu parádně a zvuk taky ujde...Foto na vyžádání není problém, zatím jsem měl jen fotky bicích

Vše prodávám kvůli momentální větší potřebě financí. Rekonstrukce bytu a chci investovat do jednoho vehiklu..A když to nevyjde koupím si elektronické bicí na které můžu hrát i v paneláku

kontakt na mě je 603 184 581

Díky všem, kteří to posunou dál a třeba pomůžou k prodeji tohoto sortimentu.. 7 200 RPM Úsměv

Bicí

Kytara
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
mecar je teď offline  mecar
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2009 , 11:46   Citovat  

ahoj. Kamarád by mel zajem o ty Bicí. tlumocim jeho slova cituji:at k tomu hodi popisku, co to presne je, co vsechno je v cene, co ma za cinely, stojany, slapku a tak...

je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2009 , 11:55   Citovat  

Čau,ok.Hned to tu vypíšu nebo Ti pošlu SZ
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2009 , 12:56   Citovat  

TAMA Swingstar Black, 2kopáky,4 přechody,2 floor tomy
Prodám 3 roky starou bicí sestavu Tama Swingstar (filipínský mahagon 8 vrstev-hutný zvuk, lehké a pevné korpusy), BD 22" 2ks,Tomy : 8x10" 9x12" 2ks (jinak odladěné) 10x13",11x14" udělaný jako Floor tom a floor tom 16x16".Snare 5a1/2x14 + předělaný snare virbl Amati. k tomu kompletní hardware+stojany navíc i S ČINELAMA!!! 2x HI HAT!!! + JAKO BONUS DVOUŠLAPKA BASIX, 2 druhy Beaterů. Vše s originál krabicema, ÚČTENKY!!!, jasný původ.Je ale nutné vyměnit horní blány. Hrát se na to doma dá, ale na koncertování to není. již rok nehrané, předtím používány jen na domácí hraní o víkendu. Žádná zkušebna, ani hraní v kapele. Původní cena cca 40 000kč + další stojany, dvoušlapka, starší virbl atd atd.Takže ve finále cca 50 000kč...Prodejní cena dohodou. Prosím výhradně volejte, n amail nemám moc času. Děkuji
   Návrat  
mecar je teď offline  mecar
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2009 , 19:32   Citovat  

paráda vecer ti bude volat a domluvite se spolu Úsměv
   Návrat  
3 háčka