Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Výpověď OS HondaClub.cz ze sídla sdružení
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 5
Teri je teď offline  Teri
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 21.11.2007 , 23:40   Citovat  

Po útocích na mě a mou rodinu jsem se rozhodla ukončit OS HondaClub.cz sídlo na naší adrese Žehrov 52, nechci mít již s tímt klubem nic společného
Ode dneška Vám běží 3 měsíční výpovědní lhůta. Majetek klubu si převezme Vámi určená osoba, nejpozději do vypršení této lhůty, poté budou věci odvezeny na sběrný dvůr, už je nemíním nadále skladovat u nás doma.
Rezignaci na post předsedy klubu Foxík odešle svému zástupci.

Co z toho vyplívá: najděte si nového "blbce" který si nechá zanést dvě místnosti krámama a butikem
zastavujeme veškeou činnost námi vyvíjenou (štěkejte si odedneška na koho chcete)
pokladna bude předána v okamžiku přepisu sídla sdružení, stejně tak i veškeré doklady a převedení bankovního účtu
a tímto dnem skončí i své členství v klubu FOX

Dnešním dnem končím své členství v klubu Teri

Fox a Teri
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 21.11.2007 , 23:43   Citovat  

Vzhledem k tomu že Fox již není předseda, výpověď ze sídla předám Hellbornovi
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.11.2007 , 23:44   Citovat  

good job všem kritikům, kteří nepřinesli jediné řešení a jen melou a melou a melou .... OK co s tím? HC už se jednou rozpadl a teď podruhé OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.11.2007 , 23:45   Citovat  

Teri napsal:
Po útocích na mě a mou rodinu jsem se rozhodla ukončit OS HondaClub.cz sídlo na naší adrese Žehrov 52, nechci mít již s tímt klubem nic společného
Ode dneška Vám běží 3 měsíční výpovědní lhůta. Majetek klubu si převezme Vámi určená osoba, nejpozději do vypršení této lhůty, poté budou věci odvezeny na sběrný dvůr, už je nemíním nadále skladovat u nás doma.
Rezignaci na post předsedy klubu Foxík odešle svému zástupci.

Co z toho vyplívá: najděte si nového "blbce" který si nechá zanést dvě místnosti krámama a butikem
zastavujeme veškeou činnost námi vyvíjenou (štěkejte si odedneška na koho chcete)
pokladna bude předána v okamžiku přepisu sídla sdružení, stejně tak i veškeré doklady a převedení bankovního účtu
a tímto dnem skončí i své členství v klubu FOX

Dnešním dnem končím své členství v klubu Teri

Fox a Teri

rano moudřejší večera asi nemá smyl vás přemlouvat citím že byt na vašem místě tak se chovám stejně opravdu mne to mrzí ale to asi už je jedno jste supr lidi viděl jsem vás jednou ale vidím co děláte a vážím si vás :muck:
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 21.11.2007 , 23:47   Citovat  

taky jsem o tom přemejšlel ... OK
   Návrat  
ReJa je teď offline  ReJa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.11.2007 , 23:47   Citovat  

No pekny, zacne to cenou DVD a konci to takhle ? Neni to mozna malicko ukvapene, co to nechat chvili odlezet, vsichni vychladnou a pak to celkove resit dal ? Osobne si myslim, ze snad nikdo na nikoho neutocil osobne, spis visi ve vzduchu ruzne otazky, ktere je potreba probrat a bohuzel (nebo bohudik ?) k tomu dala podnet takova kravina, jako je cena DVD z HD.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.11.2007 , 23:48   Citovat  

ReJa napsal:
No pekny, zacne to cenou DVD a konci to takhle ? Neni to mozna malicko ukvapene, co to nechat chvili odlezet, vsichni vychladnou a pak to celkove resit dal ? Osobne si myslim, ze snad nikdo na nikoho neutocil osobne, spis visi ve vzduchu ruzne otazky, ktere je potreba probrat a bohuzel (nebo bohudik ?) k tomu dala podnet takova kravina, jako je cena DVD z HD.

bohužel ono to není jen nyní ty útoky na OS, respektive radu, či nějakou osobu z vedení. Ono je to víceméně dlouhodobé!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.11.2007 , 23:49   Citovat  

Aha, tak hluboko do toho nevidim, ale prislo mi to, ze se to vse vyhrotilo az nejak posledni dobou.

CRXMANN napsal:
bohužel ono to není jen nyní ty útoky na OS, respektive radu, či nějakou osobu z vedení. Ono je to víceméně dlouhodobé!
   Návrat  
2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2007 , 23:50   Citovat  

jaaaj ludia neblaaznite..aj ked nejsom v obraze ze vo co go...
   Návrat  
5 háček

ReJa napsal:
Aha, tak hluboko do toho nevidim, ale prislo mi to, ze se to vse vyhrotilo az nejak posledni dobou.

to ano. Ono se to prostě dlouhodobě přehlížet nedá!
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka

Teri: SZ jsem napsal jeste nez jsi tohle napsala..ale ted plati to co jsem napsal dvojnasob..
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.11.2007 , 23:53   Citovat  

CRXMANN napsal:

jsem horká hlavo kdo mne zná víc tak to ví teď na to koukám z druhé strany a vím že bych se choval stejně jak vi taky vím že to co dělate vy bych nikdy nedělal rád pomužu rozdám se prodruhe ale jen ve svém okruhu to co dělá teri a fox prostě celá rada je supr a jde oto jestli vám to za to stojí pokud tu jsou dva tři rejpalové co vás napadaj tak sy myslím že je to ukvapené jednání pokud je to aspoň třetina chápu a nezlobím se na vás i když je mi to fakt líto ale doufám že naše kratko dobé přatelství to neníčí
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.11.2007 , 23:53   Citovat  

Díky klubu jsme poznali spoustu přátel ale evidentně máme i hromadu nepřátel, kteří určitě dovedou klub vést líp.
Doufáme, že přátelé nám zůstanou...
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.11.2007 , 23:54   Citovat  

CRXMANN napsal:
good job všem kritikům, kteří nepřinesli jediné řešení a jen melou a melou a melou .... OK co s tím? HC už se jednou rozpadl a teď podruhé OK

Mno tak to je mazec ... to jsem (ne) čekal, ale vzhledem k inromacím, které mám z dřívějška, že Fox to už chtěl vzdát ... se ani nedivím. Mrzí mne to ... v klubu jsem byl pro HONDu a její přátele ne pro tyhle kretény a kritiky, kteří to řešili či řeší takovým způsobem ... velmi mne to mrzí.

Tak co teď s tím????

Teď vytáhněte trumfy!!!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2007 , 23:55   Citovat  

no takych podobnych sme mali aj na H-K.sk co vsetko ovladaju...ale vcil je ticho....
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.11.2007 , 23:56   Citovat  

Teri napsal:
Díky klubu jsme poznali spoustu přátel ale evidentně máme i hromadu nepřátel, kteří určitě dovedou klub vést líp.

Teri je mi to líto a mrzí, ale Vaše rozhodnutí chápu ... škoda, že lidé někteří nepochopili či nechtěli pochopit, že nelze mít jen nataženou ruku, ale že je nutno i také něčím přispět ...

Za doposavadní píli a obětavost velmi děkuji, byť jako krátkodobý člen ...
   Návrat  
5 háček

Řešení je aspon částečné už v mé hlavě. Zítra to sesumíruju a v neděli zajedu k Foxům a budu si šoupat kolena za ty lidi, kteří berou HC jako HC ..... a ne jako zloděje, kteří nechtějí nikomu nic ukazovat, kteří nejsou skvělí a nedokázali vymyslet jak zaplatit na HD jen jeden den, jak dělat butik skvěle, jak zabránit komerčnímu zneužívání webu .....
   Návrat  
1 háčko

No, je jasný, že ukecávat nemá asi cenu, co na takový stav říkají stanovy ? Přiznám se, že mě to dost mrzí, jsem sice členem necelý rok, ale tohle jsem teda nečekal Smutný. Každopádně si vážím vaší práce.

M@jk napsal:
Mno tak to je mazec ... to jsem (ne) čekal, ale vzhledem k inromacím, které mám z dřívějška, že Fox to už chtěl vzdát ... se ani nedivím. Mrzí mne to ... v klubu jsem byl pro HONDu a její přátele ne pro tyhle kretény a kritiky, kteří to řešili či řeší takovým způsobem ... velmi mne to mrzí.

Tak co teď s tím????

Teď vytáhněte trumfy!!!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 0:00   Citovat  

tak degesov sa najde vsade dost....

tak bratia drzim palce nech sa to urovna dajako OK
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 0:01   Citovat  

vpodstate je reseni takovy, ze se vyda ta zprava jak to vlastne funguje a prestane se prudit do lidi, kteri neco pro klub delaji a je to. Sice nevidim pozadi, ale prijde mi to jako dost ukvapeny a nesmyslny krok. Hlavne mi neni jasny, jestli nekdo napadal predsedu nebo teri. O nich preci nikdo nic nerek.
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 0:02   Citovat  

Muze sem nekdo pro neinformovane(me) aspon trochu priblizit o co presne jde? HC beru jako konicek a partu lidi, ale co takhle chapu tak vsude kde jsou aspon nejake penize jsou vzdy i problemy to snad ne
   Návrat  
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 0:02   Citovat  

Tak jsem asi jeden z mála co odstupovat z rady nechce a nemám k tomu důvod. Hele lidi uvědomte si, že v takové velké skupině lidí se holt za čas takové otázky musí zákonitě objevit a jelikož vím, že je to dlouhodobá záležitost tak si dovedu představit znechucení lidí jako je Fox,Teri a další. Já a Pepi tohle zažíváme už tři roky s kioskem na HD kde se taky našlo pár chytráků co vidělo jak těžký prachy jsme museli vydělat na ubohých členech HC. (někde jsem zaslechl 50 tis. čistýho za víkend pořádnej výtlem pořádnej výtlem na párcích a guláši pořádnej výtlem pořádnej výtlem ) Takže tohle je normální vývoj každé skupiny lidí. Chápu, že je hodně lidí znechuceno a má chuť se vším praštit.
PROSÍM všechny co o tomto uvažují ať to ještě zváží PROSÍM. Musíme tohle překonat a konečně nastavit nějaká pevná pravidla a pak už by to mělo fungovat bez větších problémů. Prostě ať každý všechno vidí a nemůže se spekulovat co kde na čem vydělal a kde končí peníze HC. Stejně je to všechno o penězích!!!!!
Snažte se to vyřešit a ne se hned ohánět rezignací na své posty... zvládneme to!!!! fakt!!! kouř
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 0:03   Citovat  

[quote="Bitkar"]vpodstate je reseni takovy, ze se vyda ta zprava jak to vlastne funguje a prestane se prudit do lidi, kteri neco pro klub delaji a je to. Sice nevidim pozadi, ale prijde mi to jako dost ukvapeny a nesmyslny krok. Hlavne mi neni jasny, jestli nekdo napadal predsedu nebo teri. O nich preci nikdo nic nerek.[/qu

nevidíme do zakulisí
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 0:05  Naposledy upravil happy dne 22.11.2007 , 0:07, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

je to opravdu reseni??? proc to beres propana tak osobne?? dyt to nikdo nepersonifikoval ani na foxika ani na Tebe.

a nejakym negativnim tonum znejicim zdejsi diskuzi se myslim objektivne divit nemuzes, jestlize veci ktere se na hondayi dohodly (a o kterych se tu a tam prohodi slovo od doby kdy jsem tady - tzn. 06.2005) dosud nepohly vpred. malej brouk hlodajici v hlave se - kdyz na to ma cas - stane broukem vetsim. a tady toho casu je docela dost.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 0:05   Citovat  

Myslim, ze te ceka cteni asi tak 200 stranek ve 3 vlaknech Úsměv. Tohle asi moc nejde priblizit.

infinity napsal:
Muze sem nekdo pro neinformovane(me) aspon trochu priblizit o co presne jde? HC beru jako konicek a partu lidi, ale co takhle chapu tak vsude kde jsou aspon nejake penize jsou vzdy i problemy to snad ne
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 0:06   Citovat  

Teri napsal:

teri v životě to tak funguje...nenecháme se ale znechutit pár idma co mají nějaký problém...většina lidí stojí za námi!
Já chci aby se konečně zrodil připravovaný přerod C a pak uvidíme jak to bude fungota, ale chci to dotáhnout do konce! Tak co si dát nějakou lhůtu do kdy to ještě zkusíme táhnout a jestli se to nebude lidem líbit tak rezignujeme jako rady celá!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 0:07   Citovat  

...bez komentare OK

TargaMan napsal:
Tak jsem asi jeden z mála co odstupovat z rady nechce a nemám k tomu důvod. Hele lidi uvědomte si, že v takové velké skupině lidí se holt za čas takové otázky musí zákonitě objevit a jelikož vím, že je to dlouhodobá záležitost tak si dovedu představit znechucení lidí jako je Fox,Teri a další. Já a Pepi tohle zažíváme už tři roky s kioskem na HD kde se taky našlo pár chytráků co vidělo jak těžký prachy jsme museli vydělat na ubohých členech HC. (někde jsem zaslechl 50 tis. čistýho za víkend pořádnej výtlem pořádnej výtlem na párcích a guláši pořádnej výtlem pořádnej výtlem ) Takže tohle je normální vývoj každé skupiny lidí. Chápu, že je hodně lidí znechuceno a má chuť se vším praštit.
PROSÍM všechny co o tomto uvažují ať to ještě zváží PROSÍM. Musíme tohle překonat a konečně nastavit nějaká pevná pravidla a pak už by to mělo fungovat bez větších problémů. Prostě ať každý všechno vidí a nemůže se spekulovat co kde na čem vydělal a kde končí peníze HC. Stejně je to všechno o penězích!!!!!
Snažte se to vyřešit a ne se hned ohánět rezignací na své posty... zvládneme to!!!! fakt!!! kouř
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.11.2007 , 0:09   Citovat  

TargaMan napsal:
teri v životě to tak funguje...nenecháme se ale znechutit pár idma co mají nějaký problém...většina lidí stojí za námi!
Já chci aby se konečně zrodil připravovaný přerod C a pak uvidíme jak to bude fungota, ale chci to dotáhnout do konce! Tak co si dát nějakou lhůtu do kdy to ještě zkusíme táhnout a jestli se to nebude lidem líbit tak rezignujeme jako rady celá!

byl bych za OK
   Návrat  
4 háčka

Bitkar napsal:
vpodstate je reseni takovy, ze se vyda ta zprava jak to vlastne funguje a prestane se prudit do lidi, kteri neco pro klub delaji a je to. Sice nevidim pozadi, ale prijde mi to jako dost ukvapeny a nesmyslny krok. Hlavne mi neni jasny, jestli nekdo napadal predsedu nebo teri. O nich preci nikdo nic nerek.

existuje SZ a tohle si musíme vyřešit v radě a pak říct vyjádření rady....pozadí celého sporu je už dloouhodobé...bohužel
   Návrat  
Civinka je teď offline  Civinka
2 háčka

Teri, FOXI, Potvůrko: tohle Vaše rozhodnutí mi přijde poněkud zbrklé a dost mě mrzí... Nevím o nějakých dlouhodobích útocích na Vaše adresy stejně jako nikdo z běžných členů. Vaší práce si vážím už přez 4roky co Vás a H-C znám...Kdykoli sem mohla, přiložila sem ruku k dílu a hodlám v tom pokračovat... Jen je na čase udělat něco s !průhledností klubu a na tom už se přeci také dělá min 3,4roky...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Výpověď OS HondaClub.cz ze sídla sdružení
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina