Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Honda Stream
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 31
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.1.2008 , 20:33   Citovat  

petrveit napsal:
...já mám jen manuální. Jinak tam je kde co, vyhřívání zrcátek, okna a zrcátka samo v elektrice.

Moc narocny nejsem, myslim, ze to bohate staci Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PetrStream je teď offline  PetrStream
PříspěvekZaslal: 14.1.2008 , 13:43   Citovat  

infinity napsal:
Moc narocny nejsem, myslim, ze to bohate staci Úsměv
Jasněže to stačí Úsměv Akorát ta svítivost kontrolek zapnutí/vypnutí klimy a dalších ovladačů fukejřů, tak ta je při zapnutých světlech (tedy teď už vždy, když jedete) ve dne tragická. Nějaký autodimmer to se zapnutím světel zeslabí, aby to ve tmě moc nezářilo, ale ve dne to prakticky není vidět, jestli je klima )či směrování ofuků) zaplá nebo ne.... to mě dost štve... nevíte někdo, jak na to? Jestli to ztlumování nejde někdy vypnout?
   Návrat  
petrveit je teď offline  petrveit
PříspěvekZaslal: 14.1.2008 , 14:15   Citovat  

PetrStream napsal:
nevíte někdo, jak na to? Jestli to ztlumování nejde někdy vypnout?

Dělám to tak, že na sekundu vypnu světla, mrknu na kontrolky a světla zase zapnu Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 14.1.2008 , 14:37   Citovat  

Jinak ještě dávám k dobru info pro ty, kteří koupili Streama v zahraničí a chtějí k německé i českou Uživatelskou příručku, tak po napsání na Hondu ČR Vám ji za tři kila na dobírku pošlou, pokud ji ještě budou mít. Aspoň u mě to tak loni v květnu zafungovalo.
   Návrat  
pvstream je teď offline  pvstream
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 0:23   Citovat  

Zdraví všechny, mám prosbu, scháním manuál na Hondu Stream 2 automat, rv 02,poštěstilo se mi ji před pár dny koupit bez něho a někdy dost tápu co a jak.Jak vidím, je i tady majitelů tohoto auta jak šafránu. Slituje se někdo a pošle mi scan nebo kopii, náklady uhradím, není problém. Pište na meilík: vasek.spj@seznam.cz Díky všem Peta
   Návrat  
Amosek je teď offline  Amosek
PříspěvekZaslal: 18.5.2008 , 22:34   Citovat  

Ahoj lidi,

docela jste mě zlákali, byť jsem nikdy žádnouhondu neměl. Objevil jsem v tomhle bazaru streama. Píšou, že je koupený v ČR, tak mě napadlo, jestli není někoho od vás, že byste mi dali info. Nějak ty bazary nemusím, ale těchhle aut moc není.

Díky. A ne že mi ho někdo vyfouknete Velmi šťastný
   Návrat  
kuba je teď offline  kuba
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 17:30   Citovat  

Asi máš na mysli v bazaru auto vyhybka, byl jsem se na ní v neděli podívat a vřele doporučuju, malinko je cítit v interiéru pes, jinak je trošku škráblá levá strana, oboje dveře, asi nějakej blb na parkovišti, večer budu mít opis všech úkonů v hondě na tomhle autě prováděných, maník si tam nechal i měnit gumy a stěrače, bouraná byla na předek, ale nevím rozsah, jde zjistit podle čísla zakázky v hondě kde to dělali, Nemá najeto těch 98 co nejdřív uváděli, možná je to už opravený na stránkách, má 103000km, jinak jde moc pěkně, klima bez problémů, sám bych jí už měl doma, ale musíme počkat až doděláme rekonstrukci bytu jestli nám v klidu zbudou peníze abych nemusel prodávat VTi. VTEC je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 21:06   Citovat  

Super, díky moc za info. Poslední detail. Jde na to auto vůbec něco sehnat z druhovýroby? Alespoň základní věci - desky, výfuk... Mám BMW a za desky a kotouče jsem dával 7000. Tady jsem viděl nějakých 18 000. To je docela rozdíl Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 21:39   Citovat  

Koukni na pohyb v servisech:

stream.pdf
 Komentář:
STREAM

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  stream.pdf
 Velikost:  38.43 kB
 Staženo:  1048 krát

Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.5.2008 , 21:47   Citovat  

A koukal jsem u nás v Kelly na díly a komplet brzdy na předek od Nippartsu dáš bez klubový slevy kolem 6000 za komplet a sleva na klub na Nipparts je 20%. Schválně koukni do katalogu kelly na ostatní díly.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.5.2008 , 7:28   Citovat  

To je super. Moc děkuju. Mimochodem, je normální měnit spojku po 40000 respektive po 70000 KM?

A ještě jednou děkuji za ochotu. Vidím, že to tu funguje stejně jako na BMW klubu. Dobří lidi ještě nevymřeli.
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2008 , 19:29   Citovat  

oživím vám to tu obrázkem Úsměv
streamu jsem už viděl dost, ale s timhle čumákem poprvý minulý víkend
cena 14tis euro (2.0, 49tis. km 08/2004) vs. 10tis euro ten vpravo (1.7, 66tis. km 03/2003)
   Návrat  
oddTom je teď offline  oddTom
PříspěvekZaslal: 20.6.2008 , 14:20   Citovat  

Dobry den,

mohl byste mi nekdo poradit?

1) Vejdou se do druhe rady sedadel tri autosedacky (pro deti)? Cetl jsem, ze prostredni sedadlo je celkem uzke.
2) Pokud ano, muzete doporucit nejaky "sikovny" bazar (nebo soukr. prodejce) v CR nebo v nemeckem / rakouskem prihranici, kde by se dala poridit kvalita za nepremrstenou cenu?

Diky!

Tomas
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.6.2008 , 14:24   Citovat  

oddTom napsal:
Dobry den,

mohl byste mi nekdo poradit?

1) Vejdou se do druhe rady sedadel tri autosedacky (pro deti)? Cetl jsem, ze prostredni sedadlo je celkem uzke.
2) Pokud ano, muzete doporucit nejaky "sikovny" bazar (nebo soukr. prodejce) v CR nebo v nemeckem / rakouskem prihranici, kde by se dala poridit kvalita za nepremrstenou cenu?

Diky!

Tomas
Do Strema se nevejdou, teda aspoň ne ty, které jsme zkoušeli my. Resp. tak nějak se tam dají natlačit, ale už je těžko připnete a hlavně uprostřed není tříbodový pás...
   Návrat  
oddTom je teď offline  oddTom
PříspěvekZaslal: 22.6.2008 , 13:48   Citovat  

Dobry den,

diky. No co jsem pochopil, tak jsou i nejake sedacky pouzitelne s dvoubodovym upinanim, takze to by snad nemusel byt neprekonatelny problem.

Mohl byste mi jeste nekdo napsat, jaka je zhruba sirka prostoru vzadu (ve druhe rade) ode dveri ke dverim (kvuli sirce tech autosedacek) a jake pasy (dvoj/tribodove) jsou k dispozici ve treti rade?

Dekuji!

Tomas
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.6.2008 , 23:08   Citovat  

Ve třetí řadě je normální klasika, tříboďáky. Sedadla ve druhé řadě jsou široká 120 cm, nejužší místo mezi madly má 127 cm (cca 20 cm nad sedáky), níže to je cca 130 cm. Trošku se tam dá variovat ještě s posuvem jedné i druhé půlky druhé řady tak, aby si autosedačky vedle sebe lépe sedly.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.7.2008 , 10:36   Citovat  

Hallo jednasedmičkáři - taky Vám to tak žere olej? Cca litr na 6tkm. V servisu mi řekli, že to je u toho typu na 7 tkm normálka.... mimochodem dávám olej 5W30 se sníženou vysokoteplotní HTHS viskozitou, který má při jeho mírně větší spotřebě snižovat naopak spotřebu paliva... takže vyšší spotřebě oleje asi i tímto pomáhám... můžete mi, prosím, napsat nějakou Vaši zkušenost se spotřebou oleje? Díky.
   Návrat  
Sporťák je teď offline  Sporťák
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 11:19   Citovat  

Tak se konečně můžu hrdě přihlásit do klubu Streamařů. Vzhledem k očekávání potomka a potřebě většího auta jsem koupil Streama ve dvoulitru z roku 2003 s najetýma 60 tisíci km. VTEC
Vím, že nás tu moc s tímhle autem nejezdí, ale je tu přece jen někdo na sdílení rad a poznatků ?
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2009 , 11:24   Citovat  

PetrStream napsal:
Hallo jednasedmičkáři - taky Vám to tak žere olej? Cca litr na 6tkm. V servisu mi řekli, že to je u toho typu na 7 tkm normálka.... mimochodem dávám olej 5W30 se sníženou vysokoteplotní HTHS viskozitou, který má při jeho mírně větší spotřebě snižovat naopak spotřebu paliva... takže vyšší spotřebě oleje asi i tímto pomáhám... můžete mi, prosím, napsat nějakou Vaši zkušenost se spotřebou oleje? Díky.

Jj, urco, jak jsi rekl, nizsi viskozitou si ke spotrebe oleje napomahas.. Jinak spotreba oleje u tak velkyho auta s malym motorem, rekl bych, v norme..
   Návrat  
dejvoska je teď offline  dejvoska
PříspěvekZaslal: 7.3.2009 , 23:14   Citovat  

Tak mám taky Streama. Je to rok 2003 a v naprosto ideální kombinaci 2 litru s automatem. Že je to ideální kombinace jsem zjistil ž používáním, především o automatu jsem pochyboval na základě informací jiných lidí. Můžu říct, že to jsou pověry. Oceňuji především při neustálém ježdění v kombinaci s prací. Dá se u toho jíst, tekefonovat a člověk nemusí pořád řadit. Zároveň když dá člověk nohu na podlahu, tak řadí až v rudém poli a předpokládám, že manuálním řazením bych rychlejší nebyl... Ověřeno i vůči jiným provokatérům v autech; stačil plný plyn a auto už si s krásným zvukem poradilo samo.

Jelikož mám tři děti a častěji vozíme i další osoby, tak je 7 míst naprosot dokonalých. Prostřední místo v druhé řadě, ale nic moc, především sedačka není reálná, zkoušeli jsme jen podsedák, ale není to nic moc, takže třetí řada je stále zvednutá.

Při cestě do chorvatska jsem polovinu druhé řady odmontoval a vzniklo místo na bebechy na dovolenou, demontovatelné velmi jednoduše.

Jako otec větší rodiny s zálibou v ježdění je Stream naprostý ideál.

Vlastním jej 9 měsíců a spokojenost naprostá.

Zajímavost je, že jsem začal Hondou CRX, pak Avensis, který tak trochu plaval a v 1,6 v kombíku nic moc zážitek z jízdy, bylo to takové neohrabané. Když jsem sedl do Streama, nemohl jsem se zbavit pocitu, že tam tu CRXku nějak cítím...
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.3.2009 , 23:31   Citovat  

xenon04 napsal:
oživím vám to tu obrázkem Úsměv
streamu jsem už viděl dost, ale s timhle čumákem poprvý minulý víkend
cena 14tis euro (2.0, 49tis. km 08/2004) vs. 10tis euro ten vpravo (1.7, 66tis. km 03/2003)

Ten první je Stream po faceliftu, myslím že od roku 2004.
Velká škoda, že se k nám vůbec nedovážel .. naštěstí do okolních států ano.
Stream je u nás hodně nedoceněné auto, které ale jako ojetina ještě dojde uznání.
Made In Japan !!!
   Návrat  
petrveit je teď offline  petrveit
PříspěvekZaslal: 8.3.2009 , 11:40   Citovat  

Nemáte pocit, že u spolujezdce je zoufale málo místa na nohy? Stream je manželky a když jedu s ní, tak většinou i řídím. Ale když mám třeba popito a jedu na místě spolujezdce, zavazí mi u nohou jakási mřížka, takže nohy nemůžu natáhnout. Nejsem nijak moc vysoký, lehce přes 180cm, ale sedět tam pro mě je dost nepohodlné. Buď musím sedět vyloženě na zadku a stehna mám ve vzduchu, nebo musím nohy roztáhnout jak ženská u gynekologa a potom si mohu položit stehna na sedák. Oboje je dost nepohodlné. Nezkoušel náhodou někdo tu mřížku vytáhnout?
   Návrat  
zakmartin je teď offline  zakmartin
PříspěvekZaslal: 17.3.2009 , 1:10   Citovat  

Zdravim,

tak jsem prave dneska prihlasil svuj Stream (1.7, 2006, dovoz z I). Po cca 500 km resim uplne stejny problemy, ktery tady propirate Úsměv

- jak zjistit, jestli jsou tlacitka na stredovym panelu zmacknuty, kdyz podsviceni pri zapnutejch svetlech neni skoro videt
I kdyz si muzete nastavit intenzitu podsviceni budiku, nema to vliv na stredovej panel Smutný

- jak si natahnout nohy u spolujezdce Úsměv
Chystam se o nejaky pekny sobote udelat pruzkum, co tam vlastne pod/pred nohama je...

a k tomu
- kde to pojistit?
Nejaky typ? Par let jsem honil starsho Civica, na kteryho se havarijka proste nevyplatila a moc nejsem v obraze

- jakej je na to nejlepsi nosic na strechu
Klasika, potrebuju vozit kola/lyze...

- nezkousel jste nekdo dat 16'' misto puvodnich 15'''? Koupil jsem to bohuzel na plechovejch zimakach.

Zdar!
Martin
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.3.2009 , 9:25   Citovat  

Takhle vypadá na 17"

Stream.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Stream.JPG, 200.37 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.4.2009 , 10:37   Citovat  

Zdar, mám taky Streama 2.0i, r.v. 2003, teď najeto 62.000km.
Mám ho asi dva měsíce. Byl dovezený z Itálie po nějaké ženské, ale prodaný v ČR u ofic. dealera Hondy. Ale stejně mám jen italský manuál. Jediný problém mám s tím, že nevím jak nastavit intenzitu podsvícení budíků. Poradíte někdo? U předchozího auta (Suzuki Swift) se to dělalo kolíkem u počitadla kilometrů, tady netuším. Pochopil jsem, že podsvícení klimatizace to stejně neovlivní, potýkám se tedy se stejným problémem jako vy - při zapnutých světlech nevidím režim klimatizace na tlačítkách. Plánuju, že to vyřeším instalací LED SPDS, tedy světel pro denní svícení. Pak nebudu muset zapínat světla a uvidím tlačítka klimy i ve dne. a navíc to bude dost šetřit i baterku. Jen vzadu přestane svítit 6 žárovek, vepředu další 4 + přístrojovka. Ty LED mají příkon snad jen 2x 7W. Dám je asi do nárazníku.
Jinak autíčko je skvělé. JAk jste na tom se spotřebou? Já se zatím pohybuju kolem 9,8l, jezdím 90% času ve městě nebo po dálnici. VTEC
   Návrat  
Vobchick je teď offline  Vobchick
PříspěvekZaslal: 25.4.2009 , 23:41   Citovat  

Je doma stříbrnej 2.0 z itálie. Kdo se teď postará o shuttla?
   Návrat  
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2009 , 11:07   Citovat  

Tahle diskuze mi nějak unikla, ale teď když jsem jedním z vás, tak se rád přidám Velmi šťastný
Vyřešil jste někdo tu intentizu podsvícení středového panelu? Taky by mě zajímala vaše spotřeba u 2.0 AT. Já se pohybuju 9-15 a to mě tak trochu zklamalo, protože kolem 10l se dá dostat jen s opravdu hodně lehkou nohou a ještě k tomu na tiptronic. Přijde mi, že po městě v reřimu AT při normální jízdě je spotřeba 12 a výš....bez klima...obsazení zatím 1-2 lidi. Ble
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.6.2009 , 16:01   Citovat  

To marab: Tyjo, tak ta spotreba je celkem husta. Ja mam 2.0 manual a spotrebu mam kolem 9.9l. A to jezdim denne Kladno-Praha, takze 90% casu dalnice nebo mesto.
Celkem jsem litoval, ze jsem neshanel Streama s automatem, ale jak to sleduju, tak jsem mozna dobre udelal.
Mimochodem, Streama jsem po trech mesicich posla do svodidel, takze je uz treti tyden v servisu, skoda za 160.000. Na provni pohled nic moc, jen odrene plasty, rozbita maska a tuknuty zadni levy roh, ale jen za dily to bude pres sto tisic Bueee
TAkze davejte bacha, ujel mi zadek na mokru, na sjezdu z dalnice. VTEC
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2009 , 16:08   Citovat  

pěkný auto OK
   Návrat  
eisman je teď offline  eisman
PříspěvekZaslal: 5.10.2009 , 12:58   Citovat  

Ahoj, tohle auto se mi velmi libi. Zajimala by mne prumerna spotreba u 2.0 manual pri jizde po dalnici rychlosti cca 130-140km/h pri takovem normalnim nalozeni Úsměv Diky moc.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Honda Stream
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina