Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak bylo na HONDAy 2009
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 8
marek1987delsol je teď offline  marek1987delsol
PříspěvekZaslal: 28.6.2009 , 22:46   Citovat  

Jako loni bylo to super takže poděkování všem co se na tom podílely(crxman-moderator taky super) OK ...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.6.2009 , 22:54   Citovat  

Tak a banner pozvánku na Honday 09 jsem dal pryč . Ted je to tu takový smutnější Bueee
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.6.2009 , 23:01   Citovat  

je to dobrý je to dobrý je to dobrý není co dodat, děkuju všem
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.6.2009 , 23:50   Citovat  

Letosni Honday byl paradni! Poradatelum velky dik,za skvelou praci a trpelivost.. clovek se na to tak dlouho tesi a ono je to zas tak rychle pryc Bueee
   Návrat  
Mr.Yoda je teď offline  Mr.Yoda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 5:39   Citovat  

665+1 napsal:
Tak a banner pozvánku na Honday 09 jsem dal pryč . Ted je to tu takový smutnější Bueee

Měl by si to trochu rozveselit ÚsměvHihi
Btw už víš jak jsme dopadli na nočnim závodu? Úsměv
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 6:17   Citovat  

Mr.Yoda napsal:
Měl by si to trochu rozveselit ÚsměvHihi
Btw už víš jak jsme dopadli na nočnim závodu? Úsměv

tudy odkaz
výsledky
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 6:21   Citovat  

DrSlimm napsal:

Nehoda na spanilce je neprijemna, ale jak je videt, bohuzel se to stava, mrzi me, ze se to tak rozbylo (auta i kolona). Trochu bych konstruktivne popichl, ze poradatele nerozdali mapky jako loni a asi to byla chyab, protoze mi prislo, ze se dost bloudilo a otacelo i v casti, ktera jela pred tou nehodou. Dalsi letosni novinka "blokeri", no nevim, nejak mi prislo, ze na vetsine krizovatek to bylo stejne jako by tam nestali, nevim co na to rict. Uz vubec jsem nepochopil, proc se dvakrat zastavilo snad na 2min na ceste a pak nasedalo zpet do aut. cože cože ? Cooo??? Spanilka tedy letos bohuzel nebyla zlaty hreb soboty, ale ostatni program to vynahradil.

1. zastavení č. 1 bylo z důvodu, aby se celá kolona sjela dohromady a poslední nemuseli hnát... ještě do půlky spanilky jsem neměl rychlost vyšší než 40km/h a stále plynulou rychlostí. Ono stačí když si pak někdo začne dělat velký odstupy a pak to rozjede..pak se to násobí a třeba o 50 aut dále už je to fofr. Stačilo kdyby všichni jeli plynule
2. druhý zastavení - muselo jedno auto projet předem asi 1,5km úsek a pak ho zablokovat, aby nic nejelo proti - nevyhnuli by jsme se
3. blokeři - na netu se jich hlásí dost, ale pak bylo těžký před spanilkou sehnat alespoň 3-4 na ty nejdůležitější úseky.
   Návrat  
beruska.evuska je teď offline  beruska.evuska
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 6:43   Citovat  

vendik napsal:
proc jsi odjela tak brzo domu ????

Brala sem to jako výlet, co sem chtěla, sem viděla a lidi co sem chtěla potkat, sem potkala Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
vendik je teď offline  vendik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 7:07   Citovat  

beruska.evuska napsal:
Brala sem to jako výlet, co sem chtěla, sem viděla a lidi co sem chtěla potkat, sem potkala Mrk
tak to jo no
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 7:17   Citovat  

Ajsik napsal:
1. zastavení č. 1 bylo z důvodu, aby se celá kolona sjela dohromady a poslední nemuseli hnát... ještě do půlky spanilky jsem neměl rychlost vyšší než 40km/h a stále plynulou rychlostí. Ono stačí když si pak někdo začne dělat velký odstupy a pak to rozjede..pak se to násobí a třeba o 50 aut dále už je to fofr. Stačilo kdyby všichni jeli plynule

Klasika - vepředu 40km/h, vzadu 120+... S odstupy a plynulou jízdou je to taky problém... Crxmann hlásil "Kde nejsou blokeři,tak se jede po hlavní", pak jsem stál u výjezdu a koukám, že někdo dojel na první křižovatku a šup doprava na vedlejší... Když se zabloudí hned 100m od vyjetí z kempu,tak je to slabší no...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 7:22   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
Ale kdyby načmoudil chuckyho nemyslim si že by v tom byl nějak razntní rozdíl. nj stalo se tak jak stalo a je štěstí že všichni jsou živí...plechy se daj opravyt nebo koupit jiný káry přátele držte se všichni co jsou do nehody jakkoli zapletený

Kdyby Chucky neuhnul,tak by "zkrátil červenému" C6g brzdnou dráhu... Jaké by byly následky,když Pemi neměl kufr, se dají těžko odhadnout,ale lepší by to nebylo... Mrkni do Hondy dnes, kde foto brzdné dráhy (další fota z místa se mi nikam moc nechce dávat ... Už při focení jsem si připadal, jak z Blesku... Se stydím Ale třeba se to bude hodit jako poučení pro ostatní...). A tam,kde je na fotce to projíždějící auto,tak někde tam stál červený C6g a Pemiho CRXo.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 7:23   Citovat  

beruska.evuska napsal:

A potkala i toho mizeru,co jí dal varování... Se stydím Velmi šťastný HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 7:23   Citovat  

kojak napsal:
Naštěstí se s toho dostal byli to jen natažený nervi. Dnes to přišlo k sobě a chudák musel znovu na pohotovost takže má opět krk v krunýři.

Já se divil, že mu ho nedali rovnou... Není tam nějaký problém? A co ostatní účastníci a jejich pasažéři (Michalka...)? Jsou OK???
   Návrat  
Pablo je teď offline  Pablo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 7:27   Citovat  

665+1 napsal:

Na hlavní stránce pozvánka pořád je.. myslím tím na http://honda-club.cz/
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 7:28  Naposledy upravil Ajsik dne 29.6.2009 , 7:30, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hellborn napsal:
Klasika - vepředu 40km/h, vzadu 120+... S odstupy a plynulou jízdou je to taky problém... Crxmann hlásil "Kde nejsou blokeři,tak se jede po hlavní", pak jsem stál u výjezdu a koukám, že někdo dojel na první křižovatku a šup doprava na vedlejší... Když se zabloudí hned 100m od vyjetí z kempu,tak je to slabší no...

Tady byla spíše chyba jinde.... první křižovatka, kde se dávala přednost (nebo jelo jinak než po hlavní) byla až po 6 km v Podhoře a tam bloker byl.... po hlavní se jelo až do Šimonovic (také s blokerem).... To že se rozpis nevytisknul pro všechny jako vždy, překvapilo i mne... to mi hlava nebere
   Návrat  
beruska.evuska je teď offline  beruska.evuska
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 7:29   Citovat  

Hellborn napsal:
A potkala i toho mizeru,co jí dal varování... Se stydím Velmi šťastný HaHaaa

Vždyť víš jak to je Mrk ... ráda sem tě poznala přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 7:37   Citovat  

Pablo napsal:
Na hlavní stránce pozvánka pořád je.. myslím tím na http://honda-club.cz/

Tam není 666 adminem - vydržte až se Daver vzpamatuje (zas to táhnul skoro non-stop,tak mu dopřejme regeneraci.).

Ajsik napsal:
Tady byla spíše chyba jinde.... první křižovatka, kde se dávala přednost (nebo jelo jinak než po hlavní) byla až po 6 km v Podhoře a tam bloker byl.... po hlavní se jelo až do Šimonovic (také s blokerem).... To že se rozpis nevytisknul pro všechny jako vždy, překvapilo i mne... to mi hlava nebere

To taky nevím..

P.S. Jsi na telefonu?

beruska.evuska napsal:
Vždyť víš jak to je Mrk ... ráda sem tě poznala přátele

Jasan! Mrk Já taky, ale příště musíš přijet na delší dobu. Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 7:42   Citovat  

Hellborn napsal:
P.S. Jsi na telefonu?

Když brnkneš do 10 min...pak jdu po noční spát...
   Návrat  
Pablo je teď offline  Pablo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 7:50   Citovat  

Spousta lidí si tu stěžuje, že na spanilku nedostali mapku, přitom byla na netu a každý si jí mohl nastudovat, případně sám vytisknout. Tisknout to všem mi přijde zbytečné, když nebudou lidi kravit a dělat rozestupy, žádná mapka není potřeba. Možná by to chtělo jinou věc, JEDNO ZAMČENÉ vlákno kam se bude dávat JEN info od organizátorů. Takhle to bylo v X vláknech a mezitím spousta "spamu", takže mapku a ostatní věci hodně lidí přehlédlo a ptali se pořád na to samé dokola.
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 8:19   Citovat  

super vikend,super lidi...zjistil jsem,ze s autem se da jezdit i za 8l/100 pořádnej výtlem dokonce jsem vyhral i pohar s mym "sprinterem" Se stydím pořádnej výtlem poridil tricko zajel paradni NZ s projizdkou smer turnov...pristi rok jedu urcite zas Úsměv
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 8:25   Citovat  

byl to muj 3. HD, ale i kdyz by se dalo cekat, ze cim vic tech srazu clovek absolvuje, tim vic to bude pro nej rutina, tak tady to v zadnym pripade neplati, je to pro me rok od roku lepsi a lepsi! diky organizatorum! OK
moc rada jsem zase potkala lidi, co potkavam bohuzel jen takhle jednou za rok, maximalne dvakrat.. a rada jsem poznala dalsi tvare, ktery pro me byly do ty doby jen nicky z fora přátele
   Návrat  
Hanz je teď offline  Hanz
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 8:38   Citovat  

SonnyX napsal:
super vikend,super lidi...zjistil jsem,ze s autem se da jezdit i za 8l/100 pořádnej výtlem dokonce jsem vyhral i pohar s mym "sprinterem" Se stydím pořádnej výtlem poridil tricko zajel paradni NZ s projizdkou smer turnov...pristi rok jedu urcite zas Úsměv

Jo bylo to super,lidičky fajn pifko bylo taky ok což jsem poznal pořádnej výtlem
Gratuluji a Martigen mněl stejný čas jak ty oba vítězové né tedy. Cooo??? Já byl patý 16.92,příště si dám práci a pořádně vše vyklidím rezervu hever a ty ruzné nahradní kapaliny což furt 70kg vozil sebou navíc,ale na to že já 2l jste mi moc neujeli 1-2 místo 16.48.3místo 16.60 a 4místo 16.80
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 8:46   Citovat  

Hanz napsal:
Jo bylo to super,lidičky fajn pifko bylo taky ok což jsem poznal pořádnej výtlem
Gratuluji a Martigen mněl stejný čas jak ty oba vítězové né tedy. Cooo??? Já byl patý 16.92,příště si dám práci a pořádně vše vyklidím rezervu hever a ty ruzné nahradní kapaliny což furt 70kg vozil sebou navíc,ale na to že já 2l jste mi moc neujeli 1-2 místo 16.48.3místo 16.60 a 4místo 16.80

jojo,s martigenem oba stejny cas,ale on odjel,tak sem se hold musel spokojit se zlatym poharem pořádnej výtlem (btw. ty pohary jsou prekrasne)...jinak jelo ti to urcite super na 2l,taky sem nejak ani necekal,ze budu mit lepsi cas nez ty...ja vyhazel akorat kufr ,zbytek jsem tamnechal(rezervu apod)...jinak jsem se musel smat,kdyz jsem videl ty nase casy s martigen,na setinu stejne pořádnej výtlem tohle jsem fakt necekal
   Návrat  
Hanz je teď offline  Hanz
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 9:35   Citovat  

SonnyX napsal:
jojo,s martigenem oba stejny cas,ale on odjel,tak sem se hold musel spokojit se zlatym poharem pořádnej výtlem (btw. ty pohary jsou prekrasne)...jinak jelo ti to urcite super na 2l,taky sem nejak ani necekal,ze budu mit lepsi cas nez ty...ja vyhazel akorat kufr ,zbytek jsem tamnechal(rezervu apod)...jinak jsem se musel smat,kdyz jsem videl ty nase casy s martigen,na setinu stejne pořádnej výtlem tohle jsem fakt necekal

Jo jsem spokojenej a ten čas vám z Martigenem vyšel supr až něvěřící Velmi šťastný .
No mně by to trošku čas nahnalo kdybych víc vyházel,snad příště kategorie do 2L a tam věřím že pohárek by byl i pro mně. Úsměv
   Návrat  
rattray je teď offline  rattray
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 9:43   Citovat  

Fakt super srázek,výborná organizace...místo..prostě všechno,už se moc těšim na příští rok Lucy budu se snažit si toho trochu víc pamatovat pořádnej výtlem je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 10:01   Citovat  

tak i já bych si dovoli poděkovat všem kdo tohle všechno dokázal z organizovat. Daver opět nezklamal a dřel do roztrhání těla, Crxmann pusu nezavřel, ale to u něj neni nic divnýho Úsměv
doufám, že má maličkost na bráně nikoho přijíždějícího nevyděsila Velmi šťastný

poznal jsem plno nových tváří, které jsem znal doposud jen jako nic neříkající nick, tak že všem díky přátele

zvlášť musim poděkovat Čoudovi, který mě nachal svézt v ITR a já si zase po půl roce uvědomil jak moc se těšim až dám svojí potvoru dohromady. doufám, že jsem tě po cestě moc neděsil Velmi šťastný jsem tvým dlužníkem

Adamek napsal:
Jsem rád za setkání s lidmi jako třeba Dejf, Ninja, Wayne a další, ktéré jsem neznal osobně. Rád jsem byl, že dorazily kluci až z Ostravy a mohl jsem poznat osobně (Fastcivic a Hondik)

nápodobně přátele

Prcek napsal:
Tak snad abych taky hodil nějaké to hodnocení. Zprvu obdiv a respekt k těm, co měli hlavu jak pátrací balón s přípravou, nezávidim lidi, trošku jsem se snažil vypomoc, ale i tak to je to nejmenší co lze. Davere s časomírou si nelam hlavu, příště už to určitě vychytáš. Díky Crxmanovi za upovídanost, jinak by to asi ani nešlo, hlášky skvělý, sranda. Hellbornovi díky za sehnání prezentace techniky Policie, aspoň víte v čem jezdim. Pakovi poděkování za noční závod, rád jsem pomohl. Jinak velké díky za butik, výběr myslim dosti velký a hlavně nějvětší obdiv mají lidičky co se střídali na bráně, skoro bych řekl že tam strávili celej víkend, snad jste se šli taky podívat po kempu a trochu se bavili. No jinak na příště by nebylo od věci zkrátit spanilku, podle mě byla zbytečně dosti dlouhá. Tradičně se našlo pár šílenců, co po 22.hodiny otočili volume doprava namísto doleva anebo tůrovali motory, myslim že lidi ve vesnici museli být nadšeni, nehledě na to že se našli i tací, co si udělali závodní dráhu i ve vesnici. Doufám že jsem na nikoho nezapoměl a budu se těšit na další ročník, tentokrát s kulatým číslem v roce 2010. Ahoj.

na bráně jsme právě byli v centru dění :twisted: do kempu? on tam nějakej byl Se stydím Úsměv

DrSlimm napsal:
Co se tyce soboty, tak techniku koukam hazet z okna a vzit priste stopky, nebo uz vazne nevim wokurka Chapu ze realizatori za to nemuzou, to je proste prokleti. Jinak letadlo s kompresorem predvedlo bajecnej valecnej tanec i mimo trat, jestli bude nekdo jeste rikat ze to nejede, tak mu neverte ani slovo. Jizda zrucnosti byla opravdu ostra, i kdyz oproti lonsku bez couvani, ale porad na ukroceni rukou. Akorat se mozna mohlo jet jen jedno kolo (mohlo se stihnout vice aut oba pokusy na cas, ja se uz na druhy bohuzel nedostal, ale taky jsem se vehementne necpal, bylo tam stale dost lidi co jeste nejeli v tu chvili vubec), natahovalo to cas jedne jizdy a dost lidi to poradne nepochopilo a zajelo na cas jedno kolo a v cili koukalo proc na nej mavaj at nezastavuje. Taky chci podekovat nevim komu tam nahore, ze Padam jestli si to dobre pamatuju nakonec svoje ufo sanky ukociroval a nesmetl Tygra spolecne se vsemi ostatnimi u cile.

snad všichni jeli 2x a mnozí i víckrát. třeba takovej Eso, kterej si ani na pátej pokus nepamatoval kudy jet Úsměv jo díky za svezení v S2K

pokud si neměl možnost jet 2x, tak si měl zajít buď za Hellbornem, nebo za mnou a určitě by si jel
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 10:16   Citovat  

Dejf napsal:

snad všichni jeli 2x a mnozí i víckrát. třeba takovej Eso, kterej si ani na pátej pokus nepamatoval kudy jet Úsměv jo díky za svezení v S2K

pokud si neměl možnost jet 2x, tak si měl zajít buď za Hellbornem, nebo za mnou a určitě by si jel

No ke konci už se to už nestíhalo... Se stydím Už jsme museli končit..

Příště zkusíme naložit 3 závodníky do auta a projet to s nima jako s pasažéry (kdyby byly 2 auta, tak to je 6 lidí) a pak by jeli svými vozy. Nevýhoda je, že si "neosaháš" trať... to mi hlava nebere Nebo snad najdu stolek (letos díky ještě částěčně rozkopanému baráku se mi to nepodařilo) a uděláme model trati a bude se projíždět agličákem...

P.S. Jo, Padam dluží pár lidem (a podle výrazu,co měl,tak sobě asi taky) nový trenky... HaHaaa
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 10:26   Citovat  

pro fotky můžete využít Album. Konkretně složku speciálně pro Honday 2009
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 10:31   Citovat  

hele jel jsem "jen" trikrat a z toho dvakrat se mi narvala do auta 100kg zatez v podoby dejfa a pak medy!!!...jak jsem potom mohl vyhrat? Velmi šťastný no schvalne hellbi, zverejni muj treti cas, kdy jsem jel konecne bez zateze, bez piruetek a couvani do cile (vynechal jsem ale posledni kuzel , takze se mi cas nepocital)....at maji "ridici" nad cim premyslet, kde se to v "sprinterech" bere Mr. Green
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 10:44   Citovat  

eso-sannycars napsal:
hele jel jsem "jen" trikrat a z toho dvakrat se mi narvala do auta 100kg zatez v podoby dejfa a pak medy!!!...jak jsem potom mohl vyhrat? Velmi šťastný no schvalne hellbi, zverejni muj treti cas, kdy jsem jel konecne bez zateze, bez piruetek a couvani do cile (vynechal jsem ale posledni kuzel , takze se mi cas nepocital)....at maji "ridici" nad cim premyslet, kde se to v "sprinterech" bere Mr. Green

Měřený jsi jel 3x - první s couváním do cíle jsem neviděl, druhý s 2x přetočením byl myslím 2:56 (mám to doma - přepíšu), poslední s vynechaným kuželem 2:43.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak bylo na HONDAy 2009
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina