Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupě Accord 2.4 7G automat
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
whizzz je teď offline  whizzz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.6.2009 , 22:09   Citovat  

Zdravím na Honda-clubu!

Jsem tu nováček a to proto, že uvažuju o své první Hondě a kam jinam jít než za profíkama Úsměv Prohledal jsem tu asi dvě hodiny, nicméně můj dotaz je asi tak komplexní že vám budu opravdu vděčný když mi někdo poradíte globálněji...

Takže, hledám nové (lehce jeté) autí. Teď mám Mondeo 2003 v třílitru ST-220. Problém je, že je v manuálu a strašně mě to prudí. Jezdím 90% Praha a 10% dálnice, a chci AUTOMAT. Přes to vlak nejede, je to prosím 100% kritérium. Máme v rodině další dva automaty, a i když moje autí jede jak hovado tak vlastně s tím jezdím nejmíň rád protože jízda po parkovišti jménem Praha stojí za to Smutný
Dál bych chtěl něco alespoň trošku hezkýho, něco co mě prostě bude bavit a tím nemyslím hardcore sportovní zážitky ale celkový dojem z auta (což u Mondea moc není).
Již dýl se mi líbil 7G Accord ve 2.4 V-tecu. Nakonec jsem ho nekoupil protože jsem chtěl prostě 6 válců, ale vzhledem ke spotřebě se rád zase ke 4 vrátím Velmi šťastný Zároveň by bylo super, kdyby servis nebyl černá díra, jak co do ceny práce tak ceny dílů.

A teď to hlavní - na 7G accord slyším samou chválu, ale o automatu se moc neví... Byl jsem v Hondě na Jarově, tam nebyl 7G ani jeden, a v Motole, tam měli asi 5 7G referenčních, ale manuál a combi, já chci na 100% sedan. Prostě automat peklo, nikde ho nemají a ani jsem na něj nenašel nějaké recenze. Je tu někdo (určitě je Velmi šťastný ) kdo by mi mohl říct jak se s automatem v 7G jezdí, jestli je OK? Musel by se vzít ze zahraničí, ale to mi vůbec nevadí, ba naopak.

Dál by mě zajímala navigace - je strašně málo, v Hondě říkali že je za příplatek i v Executivu... Já navigaci potřebuji, o tom žádná. Stojí však za to odfiltrovat 90 % aut protože ji nemaj a hledat pouze s navi? Jsou na to AKTUÁLNÍ mapy, a naviguje dobře? Žere MP3? Někde jsem tu četl, že nejde poslouchat CD a navigovat, to doufám jsem jenom špatně pochopil...

Jinak bych rád auto po faceliftu, kdy přesně to bylo?

Poslední věc, je technicky rozdíl u verze type-s? Líbí se mi ten bodykit Úsměv (přecejenom STčko je taky dravý)

Pzn. po čarou. Jel jsem v i Civicu 8G a vůbec by mi nevadil. Třeba jsem nechápal jak v něm je vzádu víc místa než v Accordu :O. Jenže tam se automat dává prý až r.v. 2009, což je mimo moje peníze, dřív byl robotizovaný manuál i-shift na který tedy slyším pouze špatné věci. Je to tak?

Chtěl bych do toho dát do 400 000 Kč. Opravdu budu velice vděčný za jakékoliv rady, psal jsem to rozvláčněji aby bylo trošku cítit jaké mám potřeby. Případně, kdyby vás napadlo jiné auto než accord kromě VW koncernu a Fordu a Korejců tak si nechám poradit Mrk

Předem díky!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
ARMIK je teď offline  ARMIK
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2009 , 7:38   Citovat  

No ja mam to auti v manuale, ale kamaraduv otec maji Accorda v automate uz asi 5 let a pokud vim, tak na to jeste nesahli. A ver mi, kdyby se jim to auto nelibilo nebo nezdalo, uz davno by meli jine Úsměv S tou navigaci je to tu na foru nekolirat popsane, zjednodusene, pokud chces navi ( mapy CR ), musis si koupit mladsi kus, od roku tusim 2006. Na starsich modelech ti navi bude fungovat pouze v zahranici, protoze DVD neobsahuje CR mapy a neda se sehnat, nevyrabelo se to totiz Úsměv No a k te cene, co si predstavujes: Accord 2,4l automat, Navi ( predpokladam rok 2006 a vys ) do 400 000,- nevim nevim ceece. Mozna se vlezes, ale jen ochlup. Jinak vseobecne s timto autem, muzu ricz jenom to nejlepsi, proste kvalita. VTEC
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
cabbage je teď offline  cabbage
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.6.2009 , 8:07   Citovat  

ARMIK napsal:
...No a k te cene, co si predstavujes: Accord 2,4l automat, Navi ( predpokladam rok 2006 a vys ) do 400 000,- nevim nevim ceece. Mozna se vlezes, ale jen ochlup. Jinak vseobecne s timto autem, muzu ricz jenom to nejlepsi, proste kvalita. VTEC

Myslim, že do 400tis. se dá sehnat celkem v pohodě (2.4l, rok 2006 a vejš). Na mobile.de se dají sehnat už kolem 14.000 EUR. Teď se zrovna objevil krásnej kombajn na tipcars: 2.4 VTEC, rok 2008, najeto 17.000km, za 419.000 peněz je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.6.2009 , 8:18   Citovat  

Toto mi přijde super (až na barvu) Ale bohužel to není po-facelift (takže tam nevadí že nemá navi).
   Návrat  
ARMIK je teď offline  ARMIK
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2009 , 8:50   Citovat  

cabbage napsal:
Myslim, že do 400tis. se dá sehnat celkem v pohodě (2.4l, rok 2006 a vejš). Na mobile.de se dají sehnat už kolem 14.000 EUR. Teď se zrovna objevil krásnej kombajn na tipcars: 2.4 VTEC, rok 2008, najeto 17.000km, za 419.000 peněz je to dobrý

Jo sak jo, rikam ze se vleze +-, ale ot chtel stejne sedana tusim.
   Návrat  
cabbage je teď offline  cabbage
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.6.2009 , 8:59   Citovat  

ARMIK napsal:
Jo sak jo, rikam ze se vleze +-, ale ot chtel stejne sedana tusim.

jj, vim, bylo to spíš jenom tak pro info Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.6.2009 , 10:56   Citovat  

Ono konkrétní auta teď stejně nemají moc smysl, protože musím nejdříve prodat Forda... Spíš by mě zajímalo to spojení 2.4 + automatu Mrk
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.6.2009 , 11:01   Citovat  

whizzz napsal:
Ono konkrétní auta teď stejně nemají moc smysl, protože musím nejdříve prodat Forda... Spíš by mě zajímalo to spojení 2.4 + automatu Mrk

Je to sice harmonicke spojeni, ale je treba pocitat s tim, ze je tam pokles dynamiky, je to 5st. AUTO proti 6st. MAN, kvalty jsou o dost delsi a automat radi po americku, tzn. na muj vkus dyl. Jinak prevodovka, co jsem slysel, drzi, moje vyhrady jsou skutecne jen z pozice skalniho zastance manualniho razeni.. Velmi šťastný Mam kamarada z Prahy, co ma 7G automat a zcela bez problemu, mozna by slo domluvit svezeni..
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.6.2009 , 20:22   Citovat  

Pokud chces Acco sedan s automatem a navigaci (takze model Executive) pofacelift- po r. 2006, na mobile.de vidim nejlevnejsi cca od 420 tisic Kc, a to v prepoctu za nynejsi vyhodny kurz. Chybka je v tom, ze uz maji skoro 100 000 km.
Ti, co je tam vidi levneji, prehlidli malou hvezdicku za cenou, ktera znamena cenovy udaj bez DPH. Pokud jsi chtel nove nebo zanovni auto- takze nechces vozidlo s najetymi pres 100tis.km, musis zrejme trosku pridat penez nebo ubrat naroky co do roku vyroby. Coz by byla skoda, protoze 7G po r. 2006 uz ma vychytanou spoustu much technickeho razu, estetickeho taky Úsměv
Co jsem se dival na nemecka Accord-fora (mrkni se taky- hondapower.de, maxrev.de, accordforum.de), tak si nikdo vylozene na automat nestezoval, teda krome velkeho rozdilu dynamiky vozu s manualem a automatem. 2.4 benzin s automatem je zhruba na urovni 2,2 v dieselu a s manualem. Coz sice jde, ale je to skoda pro takovy motor. To ale slyset nechces, tak to nebudu dal rozebirat HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.6.2009 , 17:27   Citovat  

Bully, díky za info. Budu muset někoho přemluvit aby mi 2.4 automat půjčil a uvidíme. Ještě se trošku bojím toho volantu, když na něj každý nadává. Sakra ten accord je ale pěkný auto Úsměv

Nenapadá vás teoreticky i jiný auto? V automatu samozřejmě?

Laguna - už jednoho francouze máme a díky
C5 - to je von Úsměv, takže jeden stačí
Mondeo - nápodobně
Passat, A4, Šáde - nechci VW
Audi - nechci VW a bude to asi drahota na provoz, kradou se, ale zase maj pohoda tiptroniky
BMW 3 - E46 je už starej škopek z r 99 a E92 jedině coupé je drahá
Alfa 159 - boží ale v automatu absolutně nejsou a když tak 3.2 quattro a to je drahý jak blázen
Volvo S60 - to je jediné co mě napadá, ale není moc hezký a je to skoro Ford.

I když ten accord není dokonalý tak mi pořád přijde jako nejlepší kompromis.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.6.2009 , 18:00   Citovat  

whizzz napsal:
Bully, díky za info. Budu muset někoho přemluvit aby mi 2.4 automat půjčil a uvidíme. Ještě se trošku bojím toho volantu, když na něj každý nadává. Sakra ten accord je ale pěkný auto Úsměv

Nenapadá vás teoreticky i jiný auto? V automatu samozřejmě?

Laguna - už jednoho francouze máme a díky
C5 - to je von Úsměv, takže jeden stačí
Mondeo - nápodobně
Passat, A4, Šáde - nechci VW
Audi - nechci VW a bude to asi drahota na provoz, kradou se, ale zase maj pohoda tiptroniky
BMW 3 - E46 je už starej škopek z r 99 a E92 jedině coupé je drahá
Alfa 159 - boží ale v automatu absolutně nejsou a když tak 3.2 quattro a to je drahý jak blázen
Volvo S60 - to je jediné co mě napadá, ale není moc hezký a je to skoro Ford.

I když ten accord není dokonalý tak mi pořád přijde jako nejlepší kompromis.

Urcite se v nem svez, at uvidis sam, pokud budes mit tu moznost. Kazdopadne vychazi oproti jinym autum jeste porad dobre, znamy si poridil pred asi 2 roky nove 3-kove BMW a docela opakoval, ze je skoda ze tenkrat nezkusil Accorda, kdyz se svezl v tom mem. Predevsim kvuli variabilite, prostoru- hlavne kufr, ze mohl usetrit spoustu penez pri lepsich uzitnych vlastnostech (sam mel predtim Hondu CRV). Jiste ze je BMW mozna o kousek dal s podvozky a motory, ale znamy uvazuje spis prakticky.
Volant po r. 2006 uz ma mensi prumer, tlustejsi venec a jiny tvar. I kdyz neni porad dokonaly Velmi šťastný , tak uz nezarazi. Dobre se drzi, ma uz podsvetlena tlacitka ovladani radia, tempomatu atd., zrovna ve volantu po r. vyroby 2006 nevidim problem.
Ja kdyz jsem kupoval Acco, chtel jsem proste velke kombi pro presuny s rodinou a spoustou nakladu na dlouhe vzdalenosti, pritom s porad jeste sportovnim duchem a vzhledem, zadnou houpajici se komfortni lodicku. Zvazoval jsem jeste posledni modely Vectry, Avensisu a Acco, kupodivu pořádnej výtlem bylo rozhodnuto okamzite po prvni prohlidce, nasednuti a svezeni. Zkouska rekne proste nejvic. Ze jsem vzal nakonec 2,2i-CTDI a ne 2,4 v benzinu bylo spis dilem ceny a sehnatelnosti, ale nelituju, ono se to k Toureru a jeho pouziti hodi a slusne to s nim hybe i oproti jinym autum.
Jina auta nevim, Itala ani Francouze ze zasady neberu, radeji jezdim kam chci nez po servisech. Japonci mi vzdycky sedli a o jejich spolehlivosti se povida nejenom na Honda-foru.
   Návrat  
Pablo je teď offline  Pablo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.6.2009 , 19:23   Citovat  

Jak píše Bully, chce to se projet. Já vybíral kombíka z poměrně nesourodé skupiny Focus, Mondeo, Astra, Vectra, Avensis, BMW 3. Honda tam vlastně vůbec nebyla, protože jsem nechtěl starší než 7G, Civic v kombíku není a Acco mi přišlo už moc velký a drahý. Postupně pro různý věci auta odpadávaly a zůstala Astra proti Mondeu. Astra by musela být z Německa (u nás vycházela draho), Mondeo naopak vycházelo dobře v ČR. Pak mi kamarád poslal odkaz na jedno Acco, jel jsem se na něj podívat jen tak, projel jsem se a bylo jasno Velmi šťastný Mondeo jsem za stejný peníze mohl mít novější a vybavenější, ale prostě se stačilo projet a nebylo nad čím přemýšlet Mrk Mám dojem, že jen tak měnit značku nebudu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.6.2009 , 23:19   Citovat  

Díky, ještě mám pár blbých dotazů ohledně výbavy abych věděl co hledat:

1)
- umí mp3?
- umí bluetooth?

Předfacelift/standardní radio?
Předfacelift/navi radio?
Pofacelift/standardní radio?
Pofacelift/navi radio?

2)
Pak by mě ještě zajímalo jak jsou na tom sedačky, viděl jsem ty kožený a pak takové dělené, na fotce to vypadá jako alcantra (nebo látka?)+kůže po stranách. Jaké jsou typy a jsou všechny v pohodě? V elektrice jenom kožený?

3)
umí sklápět automaticky zrcátka po zamknutí auta, umí sklápět pravé zrcátko při zařazení zpátečky? (Tohle pro zajímavost)

4)
má parkovací asistent?

Moc díky!
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 0:35   Citovat  

1/ - MP3 neumi zadna verze audia v Acco 7G, musi se to resit doplnky typu Xcarlink apod.
- Handsfree nevim jakeho typu bylo tusim jenom za priplatek, ne v serii
- navigace se delala od zacatku 7G, takze navi radio muze byt v zavislosti na verzi vybavy vsude
- ptej se po Premium Sound System, ma vic repro oproti klasice, v Toureru navic i subwoofer v kufru, lepsi vykon a zvuk, menic na 6 CD. Kazdopadne i PSS se mi zda nic moc, s origo audiem se v Honde moc nevytahli.

2/ sedacky maji ve vsech verzich stejny tvar, ne az tak tuhy sedak, tuhe bocnice, moc prijemne na jezdeni a v zatacce dostatecne podrzi. Sedadlo ridice ma nastavitelnou bederni operku. Verze Comfort a Executive je v textilu, Sport je kombinace kuze/textil, Exe byla v kuzi jen za priplatek, verze S tusim taky jenom textil. V elektrice jenom Exe, i v textilu a jenom sedadlo ridice.

3/ elektricky sklapena zrcatka v pofaceliftu vsude urcite, u predchozich verzi Exe netusim. Ale jenom tlacitkem ve dverich, ne automaticky. Prave zrcatko se pri couvani nesklopi.

4/ parkovaci asistent byl za priplatek, v Exe nevim, jestli vzdycky

V podstate nejochuzenejsi ve vybave je verze Comfort a S (neplest se Sport), muj tip je urcite pofacelift- ma navic "uz" plnohodnotny palubni pocitac- a jeste verze 30 Jahre Edition (dalsi vybava a doplnky navic za stejnou cenu).
Cim vickrat to ctu, tim vic bych to opravoval, kdyz tak mi nekdo pomozte Velmi šťastný
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.6.2009 , 6:20   Citovat  

Exe predface nema sklapeci zrcatka, Premium Sound system nestoji za moc ( rekl bych ze trochu pšouká)
Elektricka zidle predface se povoluje resp. pojezd ziskava vuli - da se s tim zit, akorat pri ostrejsim brzdeni ti pod zadkem udela cvak-cvak
Obcas se u predface kombiku kaká elektricky otvirani vrat ale ty chces sedan, takze nic
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.6.2009 , 12:38   Citovat  

Díky za info, kdyby někoho zajímalo jak se to vyvíjí: dneska jsem jel v Civicu 8G 1.8 automat (ne i-shift) na Jarově a v Accordu 7G 2.4 automat combi v Hondě Chodov kde se mě mimochodem ujal srdcař Hondař tady z fóra takže jestli to tu čte tak ho zdravím a děkuju Úsměv

Pořád ve mě ryje jestli vzít civica v záruce, nebo accorda po faceliftu bez záruky. Skoro už jsem měl náběh na Civica, jenže dneska jsem konečně zkusil tu 1.8 a ono to prakticky nejede. Z třílitru do 1.8 je to prostě hrozná lemra Smutný. Zvuk to má taky nic moc, vůbec mě to nenadchlo. Navíc ten accord je mnohem pohodlnější, takže to vidím že fakt půjdu radší do accordu. Další věc je, že na ceně pofaceliftových accordů (ve výbavě o které se bavíme) začínají auta typu Volvo S80, Audi 2.0 TFSI atd., a to ke vší úctě jsou auta novější generace. Takže si myslím, že bude nejlepší vzít předfacelift type-s za míň peněz, pojede to, a za rok-dva vemu třeba i novej accord když budu spokojenej. Co si myslíte o této úvaze? Dává to smysl? Vzhledem k tomu že předfacelift navigace neumí stejně čechy, tak mě to ani nebude mrzet kdyby type-s byl bez navi.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.6.2009 , 16:43   Citovat  

Minimalni celosvetova zaruka Hondy je 3 roky nebo 100tis. km, prodejci davaji casto dalsi 2 roky navic, v bazarech a garazich v Nemecku davaji i na ojetiny casto jeste rok zaruku. Pokud ale vezmes model hned ze zacatku roku 2006, je to vazne se zarukou uz passe. Verze "S" je jedna z nejchudsich vubec, predfacelift nema vyresenou spoustu veci, vsak to tu uz zaznelo. Navigaci bych v dnesni dobe prenosnych GPS neresil vubec, navic pokud neni jeji monitor aspon ve vyklopne casti palubni desky, neni moc fajn se v provozu koukat nekam dolu k radiu. Acco ze zaveru serie je uz provereny vuz s vychytanymi mouchami, i kdyz je jiste uz oproti novejsim vozum lehce videt jeho drivejsi vznik. To je vzdycky neco za neco.
Civic 8G se vyrabi v Anglii a podle statistik je jednim z nejporuchovejsich aut ve sve tride.
Volvo nebo Audi, pokud bys je sehnal vazne v podobne cenove relaci (se stejnym datem a poctem km, podobnou motorizaci a vybavou??? - silne pochybuju), se ti slusne prodrazi v servisu, nehlede na vyssi poruchovost.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.6.2009 , 17:32   Citovat  

Bully napsal:

Civic 8G se vyrabi v Anglii a podle statistik je jednim z nejporuchovejsich aut ve sve tride.

nejen podle statistik HaHaaa , v nejednom autorizovanym servisu uz mi rekli neco ve smyslu, ehmmm,hmmm,nóó, hmmmm
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.7.2009 , 10:09   Citovat  

Ok takže je to prakticky jasný, díky.

Dá se někde stáhnout dobový katalog accordu, kde jsou vypsaný výbavy, barvy atd.? Nemůžu ho nikde najít.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2009 , 10:51   Citovat  

Bully napsal:
.... Verze "S" je jedna z nejchudsich vubec, predfacelift nema vyresenou spoustu veci............

Myslis jako vybava Type-S vs. Executive? Rozdil je presne jen v el.sibru a el. sedackach, radiu, xenonum, ktere Type-S postrada, jinak je vybava (standardni!) totozna.. Type-S ma stejnou dualni klimu, stabilizaci, vsechno ostatni proti vyse zminenymu, tak nevim, jestli je na miste mluvit o "nejchudsi vybave vubec". Kdyz mas stesti na proziraveho majitele jako ja, mas i navigaci, stejnej Premium sound system na 6 CD, origo xenony atd. Navic vetsina prvomajitelu si za neco priplatila (4 z 5 Type-S, co jsem dovezl mely xenony), pac si nekupovali Type-S kvuli tomu, ze byl o malinko lacinejsi, ale proste proto, ze lip vypada a vic pripomina Honda ze stare skoly, kteryma jsme vsichni prosly a ktere milujeme.. U Executivu uz nebylo za co priplacet.. Takze nevim, ja napriklad tyhle "pip" jako el.sedacky a sibr klidne ozelim za sportovnejsi vzhled dekoru pristrojovky misto ohavneho "radobyfialovehodreva"..

A technicky zmeny pofaceliftu jsou tak minimalni, ze o nich nemaji poneti ani mechanici z Hondy, ani ja.. HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2009 , 10:54   Citovat  

whizzz napsal:
Ok takže je to prakticky jasný, díky.

Dá se někde stáhnout dobový katalog accordu, kde jsou vypsaný výbavy, barvy atd.? Nemůžu ho nikde najít.

Mam v papirove podobe predfaceliftovy nemecky,ale scenovat se stim nebudu, je to bichle.. Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.7.2009 , 11:09   Citovat  

mam za to ze v Executive se dalo jeste priplacet, a to za kuzi a navigaci - nejmenovalo se to pak Top Exe?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2009 , 11:15   Citovat  

kandik napsal:
mam za to ze v Executive se dalo jeste priplacet, a to za kuzi a navigaci - nejmenovalo se to pak Top Exe?

Navi muzes mit i u Type-S, ve Svycarsku jsem videl i origo celokozenej Type-S s vyhrivanyma sedackama, ale to v Nemecku urcite neslo (dle katalogu). Samozrejme, ze i u Exe slo neco priplacet. I u Legenda si snad muzes priplatit aspon za 1 vec.. Velmi šťastný Jestli se to ale pak ale ofiko nejak jmenovalo, nevim, spis pochybuju..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.7.2009 , 13:04   Citovat  

alicante napsal:

A technicky zmeny pofaceliftu jsou tak minimalni, ze o nich nemaji poneti ani mechanici z Hondy, ani ja.. HaHaaa

Jak k tomu pak maj příjít neználci jako já, když z jedný strany slyším jedině pofacelift, z druhý není třeba Velmi šťastný Nakonec asi rozhodnou finance. Jinak na ten německej prospekt bych se mohl asi jenom tak dívat, německy nevládnu Úsměv

Alicante, když buh da tak pristi tyden by mohl byt hotovy ten ford, cekam na nejake dily, a mohl bych se u tebe stavit. Asi bych ti zavolal, co ty na to? že bychom se kdyžtak viděli s tvým fordím známým a zkusíme poptat toho pražáka s automatem? Proženeme koně Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.7.2009 , 21:43  Naposledy upravil Bully dne 2.7.2009 , 22:10, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Alicante:
Je fakt, ze ani Executive nemela kozene ani polokozene sedacky, jenom za priplatek. Dual klima byla i v zakladni verzi Comfort. Treba druha rada- Sport- uz ma navic sedacky v kombinaci kuze- textil a cast palubky a stredovy tunel v imitaci karbonu, ale vkusne (na rozdil od toho dreva, to je fakt otres). OK, typ S je v podstate Comfort s par kusy plastu navic, vsechny ostatni verze toho uz maji vic, za priplatek i ty plasty. Nebo u 2.4 byla jenom verze S a Exe?
Mozna jsem ovlivneny tim, ze mam navic SE k 30. vyroci Hondy, tak tech doplnku mam na aute jeste vic i ve verzi Sport (ale jde spis o estetiku- jina kola, tmavy chrom, Privacy Glass, Premium Sound System v serii, nejaky ten plast navic taky Úsměv mlhovky, destovy senzor, ..). Teda navic k tomu, ze mam pofacelift. Takze tam jsou navic drobnosti typu konecne plnohodnotny palubni pocitac, normalni tvar a velikost volantu s "uz" podsvetlenymi tlacitky, el. sklopna zpetna zrcatka, mnohem modernejsi cumak auta (porovnej si masky soucasneho Civicu 8G Typ R a pofaceliftu Acco 7G). V motorizaci diesel je navic 6. rychl. stupen misto 5 a trochu upraveny a sviznejsi motor (rozdily v odstupnovani jsou od delky 3. rychlosti, takze rozdil v akceleraci z 0-100 neni diky delce kvaltu, kdyz se jede na 3., jak jsme se bavili jinde). Dalsi rozdily jsou nejvic v elektronice- varovne signaly apod.
Vsak at si kazdy poridi co chce, nema cenu tu neco chvalit jenom proto, ze to zrovna clovek sam vlastni. Uz od zakladni verze je Acco vybaveny dostatecne, pak uz jde jenom o to co kdo chce navic, v porovnani treba s minimalnim narustem ceny.
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2009 , 22:05   Citovat  

alicante napsal:
Myslis jako vybava Type-S vs. Executive? Rozdil je presne jen v el.sibru a el. sedackach, radiu, xenonum, ktere Type-S postrada, jinak je vybava (standardni!) totozna.. Type-S ma stejnou dualni klimu, stabilizaci, vsechno ostatni proti vyse zminenymu, tak nevim, jestli je na miste mluvit o "nejchudsi vybave vubec". Kdyz mas stesti na proziraveho majitele jako ja, mas i navigaci, stejnej Premium sound system na 6 CD, origo xenony atd. Navic vetsina prvomajitelu si za neco priplatila (4 z 5 Type-S, co jsem dovezl mely xenony), pac si nekupovali Type-S kvuli tomu, ze byl o malinko lacinejsi, ale proste proto, ze lip vypada a vic pripomina Honda ze stare skoly, kteryma jsme vsichni prosly a ktere milujeme.. U Executivu uz nebylo za co priplacet.. Takze nevim, ja napriklad tyhle "pip" jako el.sedacky a sibr klidne ozelim za sportovnejsi vzhled dekoru pristrojovky misto ohavneho "radobyfialovehodreva"..

Já mám v Exe. ještě mlhovky, dešťový senzor, senzory na couvání a hlavně v Exe. vypadají budíky mnohem lépe než ty červené v ostatních verzích KO , ohavné "radobyfialovedrevo" tam nemám Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.7.2009 , 22:12   Citovat  

hopit napsal:
Já mám v Exe. ještě mlhovky, dešťový senzor, senzory na couvání a hlavně v Exe. vypadají budíky mnohem lépe než ty červené v ostatních verzích KO , ohavné "radobyfialovedrevo" tam nemám Úsměv

Nejenom v Exe uz nejsou ty jednobarevne cervene budiky, taky mam ty normalni- Sport, poface.
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2009 , 22:22   Citovat  

Bully napsal:
Nejenom v Exe uz nejsou ty jednobarevne cervene budiky, taky mam ty normalni- Sport, poface.

ale v předface asi měl jen Exe.
   Návrat  
Pablo je teď offline  Pablo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.7.2009 , 23:07   Citovat  

Bully napsal:

Mám předface Comfort a mám "normální budíky" červené jen ručičky, čísla atd bíle, tzn. ne jako alicante, ten to má vše červený.

Jinak k navigaci: ona se ta origo dá aktualizovat? Jestli ano, kolik to stojí? Protože já mám navi klasickou externí a štvou mě i 1,5 roku staré mapy, takže shánět auto s origo navigací a pak muset jezdit podle 4 roky starých map, to je za trest. Každou chvíli se postaví nějaký kus dálnice, obchvat atd a není nad to, když vás to ve 2 ráno někde 1000km od baráku protahuje polníma cestama, zatímco 500m vedle je nová dálnice Úsměv
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2009 , 0:52   Citovat  

booože...z tohodle topicu mam hlavu,jak medicimbal zmatenej
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupě Accord 2.4 7G automat
Fórum: Pokec o autech