Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic brzdí až u dna
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Olda je teď offline  Olda
0
PříspěvekZaslal: 3.7.2009 , 10:13  Naposledy upravil Olda dne 3.7.2009 , 10:48, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Potřeboval bych poradit. Mam Hondu r.v96 "angličan", pěti dvířko. Praskly mi tam brzdove trubky, tak jsem je vyměnil, ovzdušnil do kříže a propadl se mi pedal brzdí až na druhé sešlapnutí tak jsem vytočil na zadních třmenech válečky, aby nebyla taková vůle, bezezměny. tak jsem si říkal že jediným čím to může být je hlavní brzdový válec. jsem ho přegumičkoval (nebyl vůbec vydřený) a první změna už brzdím na první sešlápnutí pedálu ale až u dna, může to být posilovačem???
Říkal jsem si jestli nemam seřidit brzdovy pedal ještě. Poraďte mi. Jo a ještě před tím než jsem vyměnil trůbky vše brzdilo jak má i když unikala kapalina.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 3.7.2009 , 10:21   Citovat  

Tak na tohle jsem zvědav,jak to vyřešíš. Mně teda C 6g brzdí,ale nejsem spokojen s nástupem - taky jde pedál dost dolů... Určitě napiš, až budeš vědět!

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 3.7.2009 , 10:25   Citovat  

Hellborn napsal:
Tak na tohle jsem zvědav,jak to vyřešíš. Mně teda C 6g brzdí,ale nejsem spokojen s nástupem - taky jde pedál dost dolů... Určitě napiš, až budeš vědět!

Až to vyřeším tak se určitě ozvu, ale zatim nevim jak to vyřešiit. kamoš co děla v hondě říká nový brzdový válec ale to je dost peněz.

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.7.2009 , 10:57   Citovat  

Olda napsal:
Až to vyřeším tak se určitě ozvu, ale zatim nevim jak to vyřešiit. kamoš co děla v hondě říká nový brzdový válec ale to je dost peněz.

A co máš přesně za auto, jaký typ a motor? Určitě se dá sehnat hlavní brzdový válec v druhovýrobě za rozumný peníze.
Třeba mně sehnal člen Sybi válec na C4G za super cenu.
Nebo Kuba z Intercars by určitě poradil.

0
PříspěvekZaslal: 3.7.2009 , 11:02   Citovat  

Petr 78 napsal:
A co máš přesně za auto, jaký typ a motor? Určitě se dá sehnat hlavní brzdový válec v druhovýrobě za rozumný peníze.
Třeba mně sehnal člen Sybi válec na C4G za super cenu.
Nebo Kuba z Intercars by určitě poradil.

za kolik ti ho sehnal ja mozu koupit nový za 2000, sdamozřejmě v náhradě. Jenže ja si nejsu jisty jestli to je tim valcem když sem ho přegumičkoval a žadna změna. je to honda civic r.v 96 1.4i, 8 ventil, angličan co vevnitř je jak Rover

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.7.2009 , 11:19   Citovat  

Olda napsal:
za kolik ti ho sehnal ja mozu koupit nový za 2000, sdamozřejmě v náhradě. Jenže ja si nejsu jisty jestli to je tim valcem když sem ho přegumičkoval a žadna změna. je to honda civic r.v 96 1.4i, 8 ventil, angličan co vevnitř je jak Rover

Hmm, tak ta cena 2000,- bude asi v pohodě. Já ho měl taky tak nějak.
Tak asi bude problém někde jinde. Neutíká ti brzdovka někde ve spoji těch nových trubek?

PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.7.2009 , 11:23   Citovat  

posilovačem brzd to být nemůže¨?

0
PříspěvekZaslal: 3.7.2009 , 11:23   Citovat  

Petr 78 napsal:
Hmm, tak ta cena 2000,- bude asi v pohodě. Já ho měl taky tak nějak.
Tak asi bude problém někde jinde. Neutíká ti brzdovka někde ve spoji těch nových trubek?

Ne¨neutíká i kdyby tak by se mi ztracela enom kapalin jak před výměnou trubek brzdilo to královsky ale po dvou dnech ježdění byla nadobka prazdna.
a včera sem najel 400km a neubylo vůbec nic.

mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.7.2009 , 11:33   Citovat  

Ty máš v zadu kotouče.Mě takhle na anglánu vypekli samostavy na bubnech.Je tam podobný šajzdrek jak na fordech a podobně.Spíš si myslím,že to máš někde blbě odvzdušněné.já měnil na accordu brzdové trubky a obešel jsem celé auto ještě asi 3x než se to odvzdušnilo pořádně.Nevím jak je to na anglánovi z ABS,jestli když ti vyteče všecka brzdovka.Možná to bez té mašiny na odvzdušnění neuděláš.Právě že sem to o anglánovi zaslechl,ale nevím no.To bylo to :kamarád kamaráda to nemohl odvzdušnit na MB67 doma.Tak nevím

0
PříspěvekZaslal: 3.7.2009 , 11:57   Citovat  

mad_zed napsal:
Ty máš v zadu kotouče.Mě takhle na anglánu vypekli samostavy na bubnech.Je tam podobný šajzdrek jak na fordech a podobně.Spíš si myslím,že to máš někde blbě odvzdušněné.já měnil na accordu brzdové trubky a obešel jsem celé auto ještě asi 3x než se to odvzdušnilo pořádně.Nevím jak je to na anglánovi z ABS,jestli když ti vyteče všecka brzdovka.Možná to bez té mašiny na odvzdušnění neuděláš.Právě že sem to o anglánovi zaslechl,ale nevím no.To bylo to :kamarád kamaráda to nemohl odvzdušnit na MB67 doma.Tak nevím

Bez jake mašiny to nemohl ovzdušnit??? Když tam mas abs tak se to odvzdušňuje jinak??? Ja to pravě mam s ABSkem.

83427 je teď offline  83427
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.7.2009 , 18:59   Citovat  

mam accorda s abs, brzdí blbě. Jak se to odvzdušňuje? Někdy v zimě jsem měl velice málo brzdovky a je jenom dolitá. Připadá mi, jako by tam byla někde vzduchová bublina a proto to tak blbě brzdí.

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.7.2009 , 20:01   Citovat  

83427 napsal:
mam accorda s abs, brzdí blbě. Jak se to odvzdušňuje? Někdy v zimě jsem měl velice málo brzdovky a je jenom dolitá. Připadá mi, jako by tam byla někde vzduchová bublina a proto to tak blbě brzdí.

tak vycucni z nádržky co nejvic kapaliny, dolej novou a odvzdušnuj a sleduj a dolejvej kapalinu, dokud nepoteče čistá kapalina bez bublin tak odvzdušnuj.

lempl69 je teď offline  lempl69
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.7.2009 , 22:46   Citovat  

radeji zmen ten nadpis na mensi pismena jinak ti admin zabrzdi na hlave pořádnej výtlem

Paty je teď offline  Paty
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 7:41   Citovat  

Zdarec,hele když jsi to ovzdušnoval nechal jsi to jednoduše protéct bez toho aby jsi našlapával?? myslím jako že jsi povolil ovzdušnovák a poteče to samospádem nějakou dobu,myslím si že tam máš vzduch,on může být i v brzdovým válci...holt se tam vejde hodně kapaliny,jestli jsi teda říkal že jsi měnil brzd. hadičky. Honda

Blackburn je teď offline  Blackburn
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.7.2009 , 10:07   Citovat  

To jsem měl také něco podobneho. Vyřešila to koupě nového hlavního brzdového válce.

Paty je teď offline  Paty
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2009 , 7:54   Citovat  

Jo ale jestli to dřív před tím przdilo tak je divný že když měnil jenom hadičky a trubičky že by najednou odešel Hl.Br.Válec, podle mě tam má někde vzduch a může to být právě v tom brzdovým válci, a nebo ho nakonec zkusit vyměnit může být prošlaplej,jestli se s ním dlouho nic nedělalo a najednou kvuli ovzdušnování mu dáš dlouhej chod kdyš šlapeš kapalinu tak mohla se poškodit gumička. prvně to zkus pořádně prochcat (protéct) kapalinou a když nic tak jinej Hl.Br.Válec Honda

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic brzdí až u dna
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina