Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
ken block na letisti
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
vedouci je teď offline  vedouci
PříspěvekZaslal: 7.7.2009 , 21:00   Citovat  

Tohle me dneska fakt dostalo Úsměv

Odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.7.2009 , 21:05   Citovat  

ale tak hošani koukame taky trochu kolem sebe Úsměv
Ken Block
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 7.7.2009 , 21:08   Citovat  

FastCivic napsal:
ale tak hošani koukame taky trochu kolem sebe Úsměv
Ken Block

no, ale omlouva me, ze je to v topicu k tomu starsimu videu Úsměv
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.7.2009 , 21:11   Citovat  

kazdopadne video je to mazecovni Mrk je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.7.2009 , 21:19   Citovat  

jj, videl sem i ty 2 predchozi takze sem byl uz docela zvyklej, ale ten skok na konci... no sel sem do kolen Úsměv
   Návrat  
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2009 , 1:15   Citovat  

umí s tim slučný věci je to dobrý zvouček parádní svatoušek masakr záběry cože cože ?
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2009 , 12:58  Naposledy upravil Destak dne 9.7.2009 , 13:43, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

no je to pěkný ale dojem profesionality kazí ty stopy, že to není hned z první ale jezdil to několikrát než to bylo ok pro kameru. po zkouknutí jeho schpností na rychlostní zkoušce, můžu s klidem prohlásit že nejni tak dobrej jak by mohlo vypadat, elita je jinde, proste nacvicit si okruh na place kde si to xkrat vyzkousi a vi co kde jak, to se pak lehko jezdi. tot muj nazor
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.7.2009 , 13:14   Citovat  

tak znam jeho videa a musim rict ze tenhle manik je PAN ridic..jen by to mohl predvadet s CTR Úsměv nema sice 390koni ale i tak by si neco malo zajezdil HaHaaa
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2009 , 14:17   Citovat  

bych řekl, že to pan řidič je. To že v rally není nejrychlejší ( což opravdu, opravdu není) ještě neznamená, že to co předvadí (byť ne na první pokus) není obdivuhodnýÚsměv
   Návrat  
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.7.2009 , 14:25   Citovat  

To mate tezky, hosi.

Jsou lidi ktery na motorkach jezdej mistrovstvi sveta a jezdi na prvnich mistech, ale motorku po zadnim se sezenim na riditkach v zivote nezvladnou.

Jsou lidi ktery jezdej po zadnim 250 kmh ve trech lidech, jeste pri tom mavaj, ale na okruhu nepatri mezi nejrychlejsi.

Kazdej ma to svy.

Ken Block je sice ted takova modni ikona DC Shoes ( tunerskej stajl, kterej mi pripomina Need For Speed, vhodny pro TUZERY to snad ne ), ale krom toho ze se nechal v druhym dilu zprznit k vystupovani v nastajlovanym klipu plnym bling bling in da pimped car, je fakt dobrej. A je jedno jak dlouho to zkousel, pokud to TED umi, tak proc ne.
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.7.2009 , 16:23   Citovat  

Destak napsal:
no je to pěkný ale dojem profesionality kazí ty stopy, že to není hned z první ale jezdil to několikrát než to bylo ok pro kameru. po zkouknutí jeho schpností na rychlostní zkoušce, můžu s klidem prohlásit že nejni tak dobrej jak by mohlo vypadat, elita je jinde, proste nacvicit si okruh na place kde si to xkrat vyzkousi a vi co kde jak, to se pak lehko jezdi. tot muj nazor

A ty si myslíš že třeba profesionální kaskadéři na motorkách všechno uměli hned? Že nemuseli nic nacvičovat, zkoušet a že nikdy nespadli?
U mě je tenhle chlap nejenom fakt blázen ale i Pan řidič. Má to auto prostě v ruce a za to mu patří obdiv. je to dobrý
A je úplně jedno jestli na to potřeboval 5 nebo 100 pokusů. Je prostě dobrej.

Kdo je teda podle tebe lepší a "elita"?
A navíc tady nejde o to kdo je lepší. Tady se o nic nesoutěží.
Tady jde o to, že když se řekne Ken Block, tak hodně lidí ví o kom je řeč. Ten člověk se proslavil tím co umí. O tom to je....
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2009 , 17:39   Citovat  

Petr 78 napsal:
A ty si myslíš že třeba profesionální kaskadéři na motorkách všechno uměli hned? Že nemuseli nic nacvičovat, zkoušet a že nikdy nespadli?
U mě je tenhle chlap nejenom fakt blázen ale i Pan řidič. Má to auto prostě v ruce a za to mu patří obdiv. je to dobrý
A je úplně jedno jestli na to potřeboval 5 nebo 100 pokusů. Je prostě dobrej.

Kdo je teda podle tebe lepší a "elita"?
A navíc tady nejde o to kdo je lepší. Tady se o nic nesoutěží.
Tady jde o to, že když se řekne Ken Block, tak hodně lidí ví o kom je řeč. Ten člověk se proslavil tím co umí. O tom to je....

tak zrovna když se řekne ken block, tak nikdo neví o čem se mluví , kdo to je a co dělá o rally se zajímám poměrně dost a kena bloka jsem prvně viděl dva měsíce zpět, když jsem koukal na záběry z rally jako takovýho, tak když se podíváš třeba na naší špičku Pech, Kresta, Triner, Peták nebo například z MS Martin Prokop ... prostě pro mě je spoustu jinejch pilotů který ve mě vzbudí obdiv Solberg, Duval, Sainz, Loeb nebo treba Burns, Vatanen, Mikola, Rohl atd. jednou větou je video s Kenem Blockem něco jako Fast and Furious.

PS.: samozrejme ja bych nezajel ani polovinu co on protoze jsem se do takovyho auta nikdy nedostal a neridil ho ale jde mi o srovnani s ostatnima
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.7.2009 , 17:44   Citovat  

Destak napsal:
tak zrovna když se řekne ken block, tak nikdo neví o čem se mluví , kdo to je a co dělá o rally se zajímám poměrně dost a kena bloka jsem prvně viděl dva měsíce zpět, když jsem koukal na záběry z rally jako takovýho, tak když se podíváš třeba na naší špičku Pech, Kresta, Triner, Peták nebo například z MS Martin Prokop ... prostě pro mě je spoustu jinejch pilotů který ve mě vzbudí obdiv Solberg, Duval, Sainz, Loeb nebo treba Burns, Vatanen, Mikola, Rohl atd. jednou větou je video s Kenem Blockem něco jako Fast and Furious.

PS.: samozrejme ja bych nezajel ani polovinu co on protoze jsem se do takovyho auta nikdy nedostal a neridil ho ale jde mi o srovnani s ostatnima

ano ty by ses ani nerozjel Úsměv

nemuzes vubec resit to ze jezdi rally...jde o to co dokaze za mazacinky..tot cele..nekoukej na nej jako na prumer v rally ale spicku v tomhle..a je to Lucy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2009 , 18:03   Citovat  

Hlavator napsal:

nemuzes vubec resit to ze jezdi rally...jde o to co dokaze za mazacinky..tot cele..nekoukej na nej jako na prumer v rally ale spicku v tomhle..a je to Lucy

nevyjadruj se ktomu s cim bych rozjel a nerozjel, ja taky nepisu ze by ses s nakladakem nevesel do prvni zatacky, psal jsem to proto aby si nekdo nemylsel ze se sebe delam mistra sveta.
za dalsi muzu resit co chci k tematu to je a je to muj nazor to je vse, takze natrenoval ok, natocili ok, je z toho pekna reklama na subaru , dc shoe a crawford performance

jestli ho mam brat jako spicku, tak fajn je vazne spicka ve tvorbe takovych spotu
   Návrat  
Vojtas je teď offline  Vojtas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2009 , 18:12   Citovat  

mě se to celkem líbí, nikdo jinej to nedělá... jen o kenovi v rallye skoro slyšet není (nevím moc se o to nezajímám) tak by mě zajímalo jak by to zajeli ostatní rallye jezdci... sice někdo si řekne že je to dobrej jezdec když to takhle práší na letišti ale když to není s kým porovnat tak je to těžký... kdyby k tomu pustili i někoho jinýho tak je dle mého názoru Ken zapomenut a jeho jméno bude spojováno maximálně s Barbie HaHaaa ale jinak se mi to fakt líbí je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2009 , 18:15   Citovat  

Vojtas napsal:
mě se to celkem líbí, nikdo jinej to nedělá... jen o kenovi v rallye skoro slyšet není (nevím moc se o to nezajímám) tak by mě zajímalo jak by to zajeli ostatní rallye jezdci... sice někdo si řekne že je to dobrej jezdec když to takhle práší na letišti ale když to není s kým porovnat tak je to těžký... kdyby k tomu pustili i někoho jinýho tak je dle mého názoru Ken zapomenut a jeho jméno bude spojováno maximálně s Barbie HaHaaa ale jinak se mi to fakt líbí je to dobrý

OK pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2009 , 18:16   Citovat  

Hlavator napsal:

No tak zrovna Destak by se s tim rozjel i kdyby měl nohu v sádře Hihi je to dobrý VTEC
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2009 , 18:58   Citovat  

Tak už mám sosnuto ve svém archivu Cool je to dobrý
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.7.2009 , 18:58   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
No tak zrovna Destak by se s tim rozjel i kdyby měl nohu v sádře Hihi je to dobrý VTEC

tak dobre..jestli je to nejak zavodak to mozna..budiz..ale proste resi to ze spat.pohledu..je rally a tydle blbosti na letisti..je to jeden o voze a druhej o koze
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2009 , 19:14   Citovat  

komu se to libi at se podiva, neco do sebe to ma, vypada to efektne. konec, nechci se dohadovat o zakonu lomu svetla =)
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.7.2009 , 20:16   Citovat  

Destak napsal:
nevyjadruj se ktomu s cim bych rozjel a nerozjel, ja taky nepisu ze by ses s nakladakem nevesel do prvni zatacky, psal jsem to proto aby si nekdo nemylsel ze se sebe delam mistra sveta.
za dalsi muzu resit co chci k tematu to je a je to muj nazor to je vse, takze natrenoval ok, natocili ok, je z toho pekna reklama na subaru , dc shoe a crawford performance

jestli ho mam brat jako spicku, tak fajn je vazne spicka ve tvorbe takovych spotu

Pod tohle bych se klidně i podepsal. To si napsal myslím pěkně. je to dobrý
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.7.2009 , 20:42   Citovat  

Destak napsal:

ty se zas nevyjadruj k tomu k cemu se mam vyjadrovat ja Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
ken block na letisti
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina