Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
prosím o názor
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2

Jakou možnous by jste volili?
Honda c7g Type-r
53%
 53%  [ 17 ]
Mazda RX8 (170kw)
25%
 25%  [ 8 ]
Jednostopej stroj
3%
 3%  [ 1 ]
něco jiného(možnost napišté)
18%
 18%  [ 6 ]
Hlasovalo : 32
Celkem hlasů : 32

coodl je teď offline  coodl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 13:12   Citovat  

zdravím Honda

chystám se prodat, neboli už prodávám svého miláčka, kvůli zaměstnání z důvodu koupě kombika do práce, ale protože to vypada, že práce bude slušná, budu si za čas moct dovolit pořídit zas něco pro zábavu, ale ze začátku můsím udělat tento krok s prodejem, protože bych to neutáhnul finančně (je mi 20, tak to je pochopitelné). Až si to v práci sedne, tak budu chtít pořídit něco nového. Jenžebych pak už chtěl něco novějšího od roku třeba 2001 ale s pořádnym motorem o víkonu něco okolo 147 kw a do ceny zhruba 280 tis. v tomhle směru honda moc nemá co nabídnout pouze c7g. Proto se vás chci zeptat co by jste pořídili. Já jsem přemýšlel teda c7g(motor dobré, ale popravdě vzhled se mi moc nelíbí), poté jsem přemýšlel, že bych pořídil Mazdu RX8 o výkonu 170 kw(zde mě štve, že to neni honda), nebo přesedlat na jednu stopu, či něco jiného?

Prosím aby jste mi nepsali komentáře jedině Hondu do ničeho jiného bych nesedl(nechci se nikoho dotknout, třeba to někdo takhle má, ale já jsem realista, Hondař zůstanu, ale jsou i jiné značky ktéré dobře splňují ty mé požadavky)

Děkuju za váš názor.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
TomTom1 je teď offline  TomTom1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 13:24   Citovat  

No jednostopej stroj je ale hodně sezóní záležitost, takže bys k tomu stejně musel pořídit
ještě auto..

No a mazda cos psal, tak to je fakt švihadlo.. dva OK OK nahoru
   Návrat  
whizzz je teď offline  whizzz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 13:27   Citovat  

Za 279 budu prodávat svoje ST220, který měním za Hondu Úsměv Ušetříš 1 000 kč, a dostaneš 166 kW OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 13:31   Citovat  

ta mazda je peknej ulet.....tvari se to, ze to jede ale zadnej zazrak to fakt neni, zere to olej jako jiny auta benzin, a po 100tis km te ceka komplet repase a protoze wankelu je tady jako safranu, tak necekej levnou zalezitost....tu bych kategoricky zamitl....ja bych to resil tim nej co honda ma: CTR, ITR, ATR, S2000....tam si vyberes presne co chces
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 13:34   Citovat  

RX8 si neporizuj. je to auto bez ducha. osobne bych posetril a poridil bych si 350Z. nebo vykon neni vsechno a kup si miatu Úsměv nebo se muzes podivat po naky impreze starsi.
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 13:38   Citovat  

co takhle Prelude?treba tu moji Mrk ?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 13:59   Citovat  

no chtel jsem neco do obsahu 2.0, takze mam zustat u hondy a nebo u jednostope mrchy, vím ze je to sezoni zalezitost ale jedno auto je a bude vetsi a to druhe prave bude jen jako konicek a bude s tim jezdeno jen pro zabavu, tak je docela jedno ze to bude sezoni.
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 14:01   Citovat  

Zas téma totálně o ničem, sakra snad sám musíš vědět co chceš ne ? Proč se ptáš cizích lidí ? Budeš v tom jezdit ty nebo oni ???

KO

PS: říkáš, že je to auto jen na zábavu, tak je jedno jestli to bude V8, dvoulitr nebo biturbo ne ? Hlavně ať to jede a užiješ si s tím VTEC Chceš něco co bude trhat asfalt a co tě bude tlačit do sedaček kup si nějakou turbínu, chceš něco s čím budeš jezdit zatáčky za městem v lese, kup za 140 něco a za dalších 140 na tom udělej race podvozek a brzdy .... možností je spousta za ty prachy ale snad sám musíš vědět co chceš ne ? Nebo Lojza z JZD sem přijde a napíše ti kup si RX7 tak půjdeš a uděláš to ? nechápu tohle..
   Návrat  
Jurdy je teď offline  Jurdy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 14:19   Citovat  

Miki Civic napsal:
Zas téma totálně o ničem, sakra snad sám musíš vědět co chceš ne ? Proč se ptáš cizích lidí ? Budeš v tom jezdit ty nebo oni ???

KO

PS: říkáš, že je to auto jen na zábavu, tak je jedno jestli to bude V8, dvoulitr nebo biturbo ne ? Hlavně ať to jede a užiješ si s tím VTEC Chceš něco co bude trhat asfalt a co tě bude tlačit do sedaček kup si nějakou turbínu, chceš něco s čím budeš jezdit zatáčky za městem v lese, kup za 140 něco a za dalších 140 na tom udělej race podvozek a brzdy .... možností je spousta za ty prachy ale snad sám musíš vědět co chceš ne ? Nebo Lojza z JZD sem přijde a napíše ti kup si RX7 tak půjdeš a uděláš to ? nechápu tohle..

je to dobrý
   Návrat  
Jurdy je teď offline  Jurdy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 14:22   Citovat  

Mimochodem za kolik prodáváš!!!
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 14:22   Citovat  

napiš si preference co upřednostňuješ u auta a co by jsi chtěl v autě mít. Pak stačí jen hledat a ono Tě už něco bací přes nos, jinak CTR by nebylo špatný je to dobrý
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 15:25   Citovat  

na tvém místě bych si jako "fun" car koupil chevy vette c3. A tu bych si v průběhu svýho života leštil a udržoval v kondici. Hodil bych na ní nějaký pěkný sání s přívěrou nad kapotou (samo že v chromu), vejfuky podél prahů (taky v chromu) apod. Úsměv

Chtěl jsi znát i názory jiných lidí a corvette c3 je můj dlouholetej sen
   Návrat  
shaman23 je teď offline  shaman23
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 15:54   Citovat  

kámoš má tomcat (rover 220T) ..jede to jak střelená svině..myslim, že to přitáh zemi
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 16:28   Citovat  

RX-8 urcite ne...jedna stopa > jestli jsi ochotem prijmout riziko, proc ne? CTR7 > dobre auta, ale taky se mi moc nelibi vzhled.

Takze tezko rict...ja bych sahl po seriove S2K ci upravene ITR. Ale jestli jde o zabavu, tak spise s2k Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 21:52   Citovat  

Miki Civic napsal:

KO

je mi jasny ze mas nazor ze je to o nicem, ale bohuzel ja nejsem takovej expert na auta jako ty a tak se práve ptam, protoze bych si treba vybral mazdu a tu mi jich x lidi vymluvilo a tedy uz jsem ji vyloucil a urcite si vyslechnu nazory a + a - a pak se nak rozhodnu. Kdybych vedel treba tolik o vsech autech jako ty, tak by mi to taky prislo jako zbytecne, ale pokud budu delat rozhodnuti za x kč tak bych si nechtel poridit neco z ceho pak budu akorad nas.r.anej a bude to mit opacnej vliv a tez bych byl rad aby mi to nakej cas vydrzelo. Jinak i tak si cenim tveho nazoru a vim co chci jen potrebuju vedet jakej model sam jsi videl ze chci neco vykonejsiho aby bylo bez uprav 147 kw aspon z toho jde usoudit ze nechci fabii 1,2
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 21:53   Citovat  

eso-sannycars napsal:
ta mazda je peknej ulet.....tvari se to, ze to jede ale zadnej zazrak to fakt neni, zere to olej jako jiny auta benzin, a po 100tis km te ceka komplet repase a protoze wankelu je tady jako safranu, tak necekej levnou zalezitost....tu bych kategoricky zamitl....ja bych to resil tim nej co honda ma: CTR, ITR, ATR, S2000....tam si vyberes presne co chces
za kolik se da poridit CTR a S2000?
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 22:01   Citovat  

tak eso Ti možná udělá cenu na svojí S2K, v jednom tématu se zmínil o prodeji je to dobrý a nedávno prodal ITR v perfetním stavu, takže bych řekl, že ITR se nechá sehnat do Tvého limitu v lepším stavu VTEC
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 22:02   Citovat  

urcite pokud chces moto tak k nemu musis mit auto. Bez nej to zkratka nejde. Obcas neni pocasi, obcas potrebujes neco odvezt...
krom toho moto nejsou jen penize za moto, ale spoustu penez sezere i vybaveni, prvni servis (rozvody, napinak, olej, brzdy, pocitat i s jetyma kotoucema... spousta penez)
Jinak ja jsem zastance CTR 7g, ale zase bude drazsi udrzba... ma sve vady a chyby.
mazda ve wanklu, ne diky.
   Návrat  
Havo je teď offline  Havo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 23:02   Citovat  

doporucuji s2k, jsem nejspokojenejsi clovek na svete Úsměv vzdy kdyz se jdu po projet, tak mi vykouzli usmev na rtech HaHaaa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 23:10   Citovat  

MOTyLEK napsal:
tak eso Ti možná udělá cenu na svojí S2K, v jednom tématu se zmínil o prodeji je to dobrý a nedávno prodal ITR v perfetním stavu, takže bych řekl, že ITR se nechá sehnat do Tvého limitu v lepším stavu VTEC

no myslim si ze S2K i s dobrou cenou bude nad me moznosti i tak, porad si to drzi cenu, ITR je to super auto, ale uz je to starsi auto

zajímal by mě názor majitelů CTR jak jsou spokojeni Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 23:15   Citovat  

Havo napsal:
doporucuji s2k, jsem nejspokojenejsi clovek na svete Úsměv vzdy kdyz se jdu po projet, tak mi vykouzli usmev na rtech HaHaaa

to ti verim, ale to bych musel jeste setrit, ale zajimalo by me jak se to chova s nahonem na zadek? jeste jsem neridil auto s pohonem v zadku:)
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 23:16   Citovat  

myslím si, že BMW 330Ci taky nejede špatně :hehe:
   Návrat  
whizzz je teď offline  whizzz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 23:41   Citovat  

jakubM napsal:
myslím si, že BMW 330Ci taky nejede špatně :hehe:

to jo, ale ne reálně do 300k Kč. Slušnej kus za 350+, za 300 do toho stejně 50+ vrazí na prvním servisu.
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 23:43   Citovat  

Accord coupe 3.0 V6
volvo C70 T5
nissan 200sx s14
renault megane sport
toyota celica gt-s
focus rs
lancer evo
subaru impreza

to by mohlo bejt snesitelny, otazka je pro co se nadchnes
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2009 , 23:49   Citovat  

Destak napsal:
Accord coupe 3.0 V6
volvo C70 T5
nissan 200sx s14
renault megane sport
toyota celica gt-s
focus rs
lancer evo
subaru impreza

to by mohlo bejt snesitelny, otazka je pro co se nadchnes

do dvoukila zahuci neuveritelnym zpusobem jak porizovaci cenou, tak naslednejma nakladama. a evo s rezou jsou trosku jinde cenama. co se tyka roku vyroby, kterej coodl hleda. a volvo s acco mi neprijdou jako naky super zabavny auta.
kdybych hledal auto v tehle penezich, tak vubec nekoukam na rok vyroby a beru neco z ery zlatejch 90. zneuzil bych zemiho aby mi dotahnul supru, skyline R32 s RB26DETT, nebo treba rx7. hlavne nakej fresh import z japanu. eventualne bych koukal po CTR prvnim. rizeni na druhy strane by me nezajimalo. zemi je kluk sikovnej a prihlasi skoro vsechno a u vikendovky se to predjizdeni prekousne.
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 0:19   Citovat  

Winie napsal:
do dvoukila zahuci neuveritelnym zpusobem jak porizovaci cenou, tak naslednejma nakladama. a evo s rezou jsou trosku jinde cenama. co se tyka roku vyroby, kterej coodl hleda. a volvo s acco mi neprijdou jako naky super zabavny auta.
kdybych hledal auto v tehle penezich, tak vubec nekoukam na rok vyroby a beru neco z ery zlatejch 90. zneuzil bych zemiho aby mi dotahnul supru, skyline R32 s RB26DETT, nebo treba rx7. hlavne nakej fresh import z japanu. eventualne bych koukal po CTR prvnim. rizeni na druhy strane by me nezajimalo. zemi je kluk sikovnej a prihlasi skoro vsechno a u vikendovky se to predjizdeni prekousne.

tak ja to bral podle toho co psal za preference tak jsem to hodil na mobile.de =) pokud mu jde o pure sport car , tak souhlasim s Tebou
   Návrat  
Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 0:37   Citovat  

coodl: auto: Catterham nebo replika Lotus 7, mašina: Suza GSX-R 1000 kterýkoliv rok (z pincka nedoporučuju)...jinak pak jít ven a sbalit Verešovou a nedat jí vydechnout
   Návrat  
MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 7:16   Citovat  

A co tohle ? S tim asi sranda bude Úsměv Cool

tudy odkaz
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 8:29   Citovat  

Asi bych bral S2000. řekl bych, že by se dala sehnat i za takovej peníz slušná.
Na mobil.de jsem našel za 10tis euro docela moc pěknou a zachovalou. teda jen z fotek.
Ikdyž možná by bylo lepší mít ještě rezervu na možnou opravu a údržbu a u tý S2k by ses nevešel.
nebo auto zábavný a kvalitní je Subaru Impreza GT, nebo jsou tam i Sti 1.a WRX 2. generace a ještě ti zbyde dost na poladění.
Nebudou to auta nejnovější ale to neznamená že jsou horší, naopak v 90.letech se dělaly kvalitnější auta. nebo teda dle mně.
No na výběr je toho docela dost si myslím, a je to moc pěkný dilema.... je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 13:03   Citovat  

Winie napsal:

tvuj nazor me zaujal, ale ta predstava ze v roce treba 92 mi byli 3 roky, tak to uz mi prijde stare auto

citace:
coodl: auto: Catterham nebo replika Lotus 7, mašina: Suza GSX-R 1000 kterýkoliv rok (z pincka nedoporučuju)...jinak pak jít ven a sbalit Verešovou a nedat jí vydechnout

pekny auticka je to dobrý

citace:
tak ja to bral podle toho co psal za preference tak jsem to hodil na mobile.de =) pokud mu jde o pure sport car , tak souhlasim s Tebou

jo tak takhle na mobile.de to uz mam projete a jsem tam porad prilepenej na tom, ale jsou tam zajimave ty ceny CTR 7g tam uz jsou videny i ceny kolem 9000 EUR je to mozny?

citace:
myslím si, že BMW 330Ci taky nejede špatně

no BMW popravde moc nechci Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
prosím o názor
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď