Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
prosím o názor
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2

Jakou možnous by jste volili?
Honda c7g Type-r
53%
 53%  [ 17 ]
Mazda RX8 (170kw)
25%
 25%  [ 8 ]
Jednostopej stroj
3%
 3%  [ 1 ]
něco jiného(možnost napišté)
18%
 18%  [ 6 ]
Hlasovalo : 32
Celkem hlasů : 32

Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 14:19   Citovat  

Nejsem žádný expert, ale podle toho co čtu , neuraž se, nemáš ani páru o autech, myslím že něco ti radit je uplně zbytečný, protože tvé představy jsou mimo, dyt ty ani vůbec nevíš co chceš, nemáš názor a nic .... to je pak těžký, kup si Golfa GTi ...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
coodl je teď offline  coodl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 15:02   Citovat  

Miki Civic napsal:
Nejsem žádný expert, ale podle toho co čtu , neuraž se, nemáš ani páru o autech, myslím že něco ti radit je uplně zbytečný, protože tvé představy jsou mimo, dyt ty ani vůbec nevíš co chceš, nemáš názor a nic .... to je pak těžký, kup si Golfa GTi ...

diky golfa nechci, ale ja zas necapu tebe kdyz ti tak vadim nebo tohle vlakno, tak proc sem lezes? a ano klidne at o autech vim ........ tak nekde se neco naucit musim ci zjistit, ale abych se bal zeptat protoze nakej ,, miki civic,, by zas mel na me reci, tak to ver ze te mam ....................
   Návrat  
kalich je teď offline  kalich
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 16:49   Citovat  

lancer evo 6?
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 17:10   Citovat  

udivuje me ze ATR ma vzadu na okna švihadla Smutný a digi klima taky docela chybi ale je to auto na neco jineho ...
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 17:11   Citovat  

coodl napsal:
diky golfa nechci, ale ja zas necapu tebe kdyz ti tak vadim nebo tohle vlakno, tak proc sem lezes? a ano klidne at o autech vim hov.o tak nekde se neco naucit musim ci zjistit, ale abych se bal zeptat protoze nakej ,, miki civic,, by zas mel na me reci, tak to ver ze te mam u pr.ele

a myslíš že cesta ptát se cizích lidí jaké jsou jejich sny co by si koupili je správná ?

máš pravdu nevím proč sem vůbec píšu, w.e
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 18:40   Citovat  

Miki Civic napsal:
a myslíš že cesta ptát se cizích lidí jaké jsou jejich sny co by si koupili je správná ?

Ja mozna vim....... ale musel bych porusit pravidla fóra abych to dokazal jednoznacne vyjadrit.
Kluk si chce poridit sen, sen ma mlhavej, tak vocuchava. Od toho to forum je. Asi taky nema moznost se ve vsem, co ho napada, ze by chtel, svezt, tak proste zjistuje v cem se dobre svezli ostatni. Pokud se Ti jeho thread nelibi, tak do nej nelez. A mimochodem, podle Tvych prispevku, ktery tady mam moznost cist posledni mesice, bych tohle doporuceni rozsiril na cely forum.....
   Návrat  
Bigless je teď offline  Bigless
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 19:22   Citovat  

Miki Civic napsal:

Miki já myslim, že svuj názor si už vyjádřil dosti důrazně v prvním příspěvku.. Například já jsem sen měl a když jsem si ho konečně splnil, posléze jsem zjistil, že to byla absolutní vražda.. Nikoho jsem se neptal a šel jsem do toho po hlavě..né vždycky se to vyplatí..
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 19:27   Citovat  

S2k Integru nebo treba Lexus IS F Úsměv by byla moje volba
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 19:38   Citovat  

jako ja nevim jo, ale ted mas prd a az budes mit tech 280 t tak za ty penize uz budou jiny auta ne? Tak to valím bulvy
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 22:08   Citovat  

HonDan napsal:
jako ja nevim jo, ale ted mas prd a az budes mit tech 280 t tak za ty penize uz budou jiny auta ne? Tak to valím bulvy

tech 280 by melo byt do konce roku, samo sebou ze to budu mit na pujcku neco sveho, ale budu vedet ze to dokazu v poho zplatit Úsměv a myslim si ze do te doby jine auta nebudou:)

jinak dekuju nekterejm za zastani a je pravda ze bych se nerad blbe rozhodl, presne takhle jsem skocil do c6g 1,4 a bylo to dost vedle vse jsem musel opravovat a zralo to olej jeste.
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 8:08   Citovat  

coodl napsal:
tech 280 by melo byt do konce roku, samo sebou ze to budu mit na pujcku neco sveho, ale budu vedet ze to dokazu v poho zplatit Úsměv a myslim si ze do te doby jine auta nebudou:)

jinak dekuju nekterejm za zastani a je pravda ze bych se nerad blbe rozhodl, presne takhle jsem skocil do c6g 1,4 a bylo to dost vedle vse jsem musel opravovat a zralo to olej jeste.

muj accord taky nebyla zrovna nejlepší koupě. Sakra. Už jsem do toho narval na opravách asi 20tku a pořád to ještě neni ok. Objevujou se nový a nový vady. Prostě auto z autobazaru zmatenej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 8:18   Citovat  

RX-8 - No desingově pěkný auto, super zvuk, ovšem ta spotřeba oleje...

Moto - to je na ježdění duben - říjen...

CTR - dát mu samosvor a nějakou tu úpravu, tak je to super

Něco jiného - S2000
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 8:20   Citovat  

83427 napsal:
muj accord taky nebyla zrovna nejlepší koupě. Sakra. Už jsem do toho narval na opravách asi 20tku a pořád to ještě neni ok. Objevujou se nový a nový vady. Prostě auto z autobazaru zmatenej

njn..je to stare auto..tudiz je to hodne i o stesti..ty veci vetsinou jen tak neodhalis dokud se to .......! jinak ale myslim ze u Honda motoricky vetsinou vzdy poho..neresim spotrebu oleje Lucy

ty ostatni veci sou vetsinou spotrebni a tudiz je vymena proste dycky jen otazkou casu nebo najez.km HaHaaa
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 8:22   Citovat  

hellborn: jak neco jineho? u te s2000

a mimochodem resim taky co jineho koupit po s2k a rekl bych, ze i kdyz jsem se vezl ve vsem moznym ,tak popravde nevim,..... to se mi nikdy nestalo, s2k posune chapani "radosti z jizdy" jinam a pak je tezky neco koupit Smutný
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 8:42   Citovat  

ITR se dá sehnat r.v. 2000 to už takovej rozdíl proti 2001 neni

jinak bych volil ITR, CTR, S2K ale do tý bych já osobně nešel, protože bych z ní měl strach Úsměv

kandik napsal:
Ja mozna vim....... ale musel bych porusit pravidla fóra abych to dokazal jednoznacne vyjadrit.
Kluk si chce poridit sen, sen ma mlhavej, tak vocuchava. Od toho to forum je. Asi taky nema moznost se ve vsem, co ho napada, ze by chtel, svezt, tak proste zjistuje v cem se dobre svezli ostatni. Pokud se Ti jeho thread nelibi, tak do nej nelez. A mimochodem, podle Tvych prispevku, ktery tady mam moznost cist posledni mesice, bych tohle doporuceni rozsiril na cely forum.....

Velmi šťastný je to dobrý

Miki Civic napsal:

no to nám řekni to mi hlava nebere

kalich napsal:
lancer evo 6?

slušný evo 6 z UK ( import JP ) s přestavbou ja za cca 300 000,- a je to finanční vražda. na to už musíš mít nějaký prachy aby sis užil takový auto
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 9:20   Citovat  

eso-sannycars napsal:
hellborn: jak neco jineho? u te s2000

a mimochodem resim taky co jineho koupit po s2k a rekl bych, ze i kdyz jsem se vezl ve vsem moznym ,tak popravde nevim,..... to se mi nikdy nestalo, s2k posune chapani "radosti z jizdy" jinam a pak je tezky neco koupit Smutný

To je odpověď na tu čtvrtou možnost v hlasování. Úsměv

Osobně bych si rád (někdy,kdoví kdy) koupil nějakou leštěnku ITR (s hoodně málo km), pokud nebudou,tak CTR 7g poface (a dodat LSD) - přecijen pořád počítám se zadními sedačkamí (jezdit na rodinné výlet 2 auty by se mi asi nechtělo). S2000 musí být po zvykmutí super - ještě jsem jí neřídil... Smutný
s2000 bych si nejspíš koupil,kdybych nevěděl,co s penězi (i když to už radši NSX Targu)...
   Návrat  
Milan CTR je teď offline  Milan CTR
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 9:57   Citovat  

Jako majitel CTR 7G ti ji můžu jen doporučit. Do RX8 bych nešel, taky jsem o ní přemýšlel, když jsem vybíral auto, ale ta spotřeba je monstrózní, ale zase tě budou milovat na benzinkách Velmi šťastný a popravdě má to Wankel což je plus i minus.
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 11:33   Citovat  

Hellborn napsal:
To je odpověď na tu čtvrtou možnost v hlasování. Úsměv

aha Velmi šťastný
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 11:44   Citovat  

Tak já mít tolik co řikáš tak jdu 100%ně do Mitsu 3000GT - ale já jsem ulítlej na design a sportovní tvary ostatní parametry mě až tak nezajímaj takže asi proto. A nejsou bohužel tak nový jak bysis představoval. Nebo jak tu už někdo zmínil - nějakou starší Corvettu - pokud jde o zábavu a radost tak pochybuju že existuje lepší auto Úsměv

A abych taky přispěl něčím co tvýmu zadání vyhovuje tak co nějaký oturbený Hyundai Coupé
   Návrat  
Zdenda007 je teď offline  Zdenda007
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 13:04   Citovat  

kup si kona nebo trakař pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 22:50   Citovat  

eso-sannycars: tak s S2000 bych by clovek mel byt spokojen a chvalit, jel jsem v tom jednou a chvilku, ale bylo to povezenicko, ale v mém případě by to šlo financne na doraz a neridil jsem to tak nevim jak se to chova, jak jsem se ptal v prispevku predtim, mozna bych z toho taky mel strach ze bych to neukociroval jak psal Dejf

Hellborn: zadni sedacky maji taky neco do sebe.

ted me posledni prispevky zaujaly, koukam ze v hlasovani a i v nazoru prevazne vitezi CTR asi budu koukat po ni. Kde by bylo nejlepsi shanet CTR u nas to je docela predrazene se mi zda, na mobile.de jsem videl levnejsi nebo se pletu?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
prosím o názor
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina