Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
motor d15b2
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
kejml26 je teď offline  kejml26
PříspěvekZaslal: 12.7.2009 , 20:39   Citovat  

Zdravím Honda chlapy chtěl sem se prosím zeptat mám motor d15b2 a je to takovej strašnej hybrid splácanej ze všeho a začal mi žrát olej už byl v servisu a zaplatil sem za něco jako generálku 8000kč a stále žere olej a dál už se mi do něj nechce vrážet další peníze,tak scháním motor d15b2 néé moc olítanej a nejlepe kdyby měl nějak zvedlej výkon (nák upravenej)ale není to podmínka tak kdyby ste náhodou někdo o něčem věděli tak se prosím ozvětě všem děkuju za případnou radu,pomoc či nabídku přátele děkuju moc je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Johnny C je teď offline  Johnny C
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 12:28   Citovat  

Ahoj,
Mám komplet D15B2 z crx us verze, ještě je v autě... olej nežere...

K prodeji bude ze začátku srpna.

Cena komplet s převodovkou, klidně i s poloosama za 5000,-
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 14:41   Citovat  

máš sz je to dobrý
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 14:47   Citovat  

Kolik ti to žere? Je normalni ze to cosi cucne.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 14:52   Citovat  

A co se menilo na "GO"?
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 15:04   Citovat  

kazdy si pod pojmem GO predstavuje neco jinyho, jestly si v tom servisu pod tim nepredstavovali: vymenu svicek, rozvody, kapaliny atd... coz ma k GO hodne daleko Se stydím
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 15:16   Citovat  

helet byla nák skřivená ojnice tak ta se zbrousila a srovnala protože mi auto ráno nechtělo naskočit zduvodu tohohle no a předtím se mi čím dál tím víc kouřilo z výfuku potom jak se srovnala ojnice tak už to nečoudilo i hned to startovalo ale problém je v tom že mi to v servise dělali
asi před měsícem dával tam nový olej najel sem tet něco okolo 3000km a za tu dobu sem dolíval už 2krát olej protože to kleslo těsně nad jednu čárku,dále k tomu go -těsnění pod hlavou,pístní kroužky,tet jdu na seštelování ventilů ,říkal mi toho víc ale já se v tom bohužel moc nevyznám je to moje první auto a sem snim nejvíc spokojenej ale byly tam problémi už při koupi v bazaru nás očuráli a na techický nás nepustili zduvodu že v papírech mám mít 1.3 a je tam 1.5 takže to bazar ošmělil tím stylel že blog motoru je 1.3 a vše ostatní 1.5 a zařídili technickou..jinak se omlouvám jestli sem napsal něco špatně říkám moc se v tom neyvznám i když se snažím co nejvíc aby autí bylo v pořádku ale do motoru se radši sám ještě nepouštím Smutný toho se bojím...k tomu oleji muže to být tak přes dva litry přesně nevím ale celá pet flaška plus něoc s kanistru spíš přes dva litry no.
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 15:47   Citovat  

Aha, no tak to tam mozna ovalitu...kup si radeji novy motor at mas klid OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 15:56   Citovat  

já si taky myslím že by to bylo nejlepší koupit rovnou novej než mít takovýho hybrida Velmi šťastný tak čekám jestli se mi někdo ozve a pak uvidím Úsměv
   Návrat  
MiraMir je teď offline  MiraMir
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 16:17   Citovat  

nebo nejlíp si to měl hned vrátit do bazaru ať si to strčej za klobouk.. budeš s tím mít jen problémy..asi tak..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.7.2009 , 16:30   Citovat  

no jo to mi říkal snad každej ale já když jí viděl tak sem na nic jinýho nekoukal sem chtěl civica už od malička no a tak sem ho koupil a na nic ívc nemyslel vyměnil sem rozvody, komplet sem si vyčistil celí auto ,dokoupil servo,budíky s otáčkoměrem vyěmil lanka od kapoty ,kufru měnil chladič atd udělal okýnka v elektrice a snažím se z něj udělat hezkou seriovku no a tet tohlenc s tím motorem no myslel sem že už to bude dobrý udělám novej podvozek a zvíším tomu nák výkon a místo toho musím zas řešit motor který už měl být dávno vyřešenej tou upravou spíš zničením od bazaru..
   Návrat  
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2009 , 5:45   Citovat  

1500 jižní čechy. Byl na něm swap, který je již prodán. Motor běží na 100%, bohužel už není možnost ho vyzkoušet.

SNV83575.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
SNV83575.JPG, 1.81 MB

SNV83576.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
SNV83576.JPG, 1.86 MB
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.7.2009 , 6:30   Citovat  

kejml26 napsal:
helet byla nák skřivená ojnice tak ta se zbrousila a srovnala protože mi auto ráno nechtělo naskočit zduvodu tohohle no a předtím se mi čím dál tím víc kouřilo z výfuku potom jak se srovnala ojnice tak už to nečoudilo i hned to startovalo ale problém je v tom že mi to v servise dělali
asi před měsícem dával tam nový olej najel sem tet něco okolo 3000km a za tu dobu sem dolíval už 2krát olej protože to kleslo těsně nad jednu čárku,dále k tomu go -těsnění pod hlavou,pístní kroužky,tet jdu na seštelování ventilů ,říkal mi toho víc ale já se v tom bohužel moc nevyznám je to moje první auto a sem snim nejvíc spokojenej ale byly tam problémi už při koupi v bazaru nás očuráli a na techický nás nepustili zduvodu že v papírech mám mít 1.3 a je tam 1.5 takže to bazar ošmělil tím stylel že blog motoru je 1.3 a vše ostatní 1.5 a zařídili technickou..jinak se omlouvám jestli sem napsal něco špatně říkám moc se v tom neyvznám i když se snažím co nejvíc aby autí bylo v pořádku ale do motoru se radši sám ještě nepouštím Smutný toho se bojím...k tomu oleji muže to být tak přes dva litry přesně nevím ale celá pet flaška plus něoc s kanistru spíš přes dva litry no.
materiál na normální go motoru se pohybuje okolo 9000,- myslím samozřejmě komletní od lágrů dole po gufera ventilů na hoře,vodní pumpa oil čerpadlo náplně atd. Takže jestli rovnali a brousili ojnici a ještě dělali ostatní veci jsou asi Horsti Fursti.jinak ohnout na 1,5,nebo 1,3 ojnici to není jen tak ,chtělo by to znát důvod . Jestli v autě máš blok 1,3 a osazen vršek jako 1,5,nevidím důvod proč tě vyhodili,jedině že by motor byl kleplej(číslo-typ)i když je pravda když je napsáno karburátor a na sání ty máš injektion (hold se musí tvrdit že to je řízenej karburátor,což vlastně je...chicht...jinak ten motor od georga oil papá přez gufera ventilů,stačí vyměnit.Jsou vytvrdlí mezi 2a3 válcem což se stává při přehřátí motoru ,tady ale pod tu makovici přišel jinej blok,jen zůstala jak je.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.7.2009 , 11:04   Citovat  

ahoj děkuju moc za nabídku příští čtvrtek jdu do servisu a vše s mechanikem promyslíme jestli se vyplatí rvát do toho motoru co mám další peníz nebo néé když už je tak na pul udělanej a uvidíme, určo se příští týden ozvu jak to vypadá joo? přátele díky
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.7.2009 , 13:56   Citovat  

kejml26 napsal:
ahoj děkuju moc za nabídku příští čtvrtek jdu do servisu a vše s mechanikem promyslíme jestli se vyplatí rvát do toho motoru co mám další peníz nebo néé když už je tak na pul udělanej a uvidíme, určo se příští týden ozvu jak to vypadá joo? přátele díky
jestli jsi měl ohlou ojnici ,tak se zeptej co vse měřili...měli ti změřit ovalitu válce kliku ,uložení kliky v bloku...minimálně vyměnit lágr na ojnici ale prodává se jen celá sada ,tak všechny.za ty peníze bych to vyděl že to změřili ,ojnici zúhlovali zbrousili vyměnili lágry a složili...nic víc nic míň ,to by tak odpovídalo.
   Návrat  
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 18:16   Citovat  

Ahoj,tož taky řeším papání oleje,dnes při cestě do Olmika jsem málem zadřel motor,heh Smutný....
Mám zájem o koupi nežrouta oleje! Díky,kdyžtak SZ
   Návrat  
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 22:33   Citovat  

Klejzlik napsal:
Ahoj,tož taky řeším papání oleje,dnes při cestě do Olmika jsem málem zadřel motor,heh Smutný....
Mám zájem o koupi nežrouta oleje! Díky,kdyžtak SZ

Cooo???
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
motor d15b2
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina