Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
warnings
Fórum: Chyby
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
 Anonymous
PříspěvekZaslal: 4.5.2007 , 10:14   Citovat  

ahoj, teď mi to hází nad hlavním framem zase ty warningový hlášky, konkrétně tohle:
Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www-user/garaz.vyhuleny.net/includes/page_header.php on line 435

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www-user/garaz.vyhuleny.net/includes/page_header.php:435) in /var/www-user/garaz.vyhuleny.net/includes/page_header.php on line 642

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www-user/garaz.vyhuleny.net/includes/page_header.php:435) in /var/www-user/garaz.vyhuleny.net/includes/page_header.php on line 644

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www-user/garaz.vyhuleny.net/includes/page_header.php:435) in /var/www-user/garaz.vyhuleny.net/includes/page_header.php on line 645
   Návrat  

Anonymous
PříspěvekZaslal: 4.5.2007 , 10:22   Citovat  

jo mě taky. ,kouknu se na to
   Návrat  

Anonymous
PříspěvekZaslal: 4.5.2007 , 10:35   Citovat  

no operuju s nastavenim. mozna by to mělo bejt už lepší ... Tak to koukám!
   Návrat  

Anonymous
PříspěvekZaslal: 7.5.2007 , 10:23   Citovat  

jo tak warnings už jsou pryč Úsměv
ale zdá se mi že nějak hapruje ta tabulka nahoře s těma aktualitama, konkrétně mám rozházenej druhej řádek...
   Návrat  

Anonymous
PříspěvekZaslal: 8.5.2007 , 17:45   Citovat  

PreludeZ napsal:
ale zdá se mi že nějak hapruje ta tabulka nahoře s těma aktualitama, konkrétně mám rozházenej druhej řádek...

kde co ? screenshot plz.
   Návrat  

Anonymous
PříspěvekZaslal: 10.5.2007 , 10:04   Citovat  

665+1 napsal:
PreludeZ napsal:

kde co ? screenshot plz.

už je to ok Úsměv byly tam rozhozený řádky a sloupečky, už je to ale seřazený i když se připojim z práce i z domova Úsměv
   Návrat  

Anonymous
PříspěvekZaslal: 10.5.2007 , 10:58   Citovat  

PreludeZ napsal:
665+1 napsal:
PreludeZ napsal:

kde co ? screenshot plz.

už je to ok Úsměv byly tam rozhozený řádky a sloupečky, už je to ale seřazený i když se připojim z práce i z domova Úsměv

ja jsem to predelaval . upravoval aby to nebylo podtženy a formatoval vzhled . takže je mozny ze si se do toho trefil Tak to koukám! nebejvaš uz na icq ?
   Návrat  

Anonymous
PříspěvekZaslal: 10.5.2007 , 13:44   Citovat  

nee, icq mame v praci zakazany a bloknuty a doma jen velmi velmi malo, spis mejl nebo telefon...

uz to hazi zase tyhle warningy...
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www-user/garaz.vyhuleny.net/language/lang_english/lang_cback_ctracker.php:2) in /var/www-user/garaz.vyhuleny.net/viewtopic.php on line 2846

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www-user/garaz.vyhuleny.net/language/lang_english/lang_cback_ctracker.php:2) in /var/www-user/garaz.vyhuleny.net/includes/page_header.php on line 642

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www-user/garaz.vyhuleny.net/language/lang_english/lang_cback_ctracker.php:2) in /var/www-user/garaz.vyhuleny.net/includes/page_header.php on line 644

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www-user/garaz.vyhuleny.net/language/lang_english/lang_cback_ctracker.php:2) in /var/www-user/garaz.vyhuleny.net/includes/page_header.php on line 645
   Návrat  

Anonymous
PříspěvekZaslal: 10.5.2007 , 14:49   Citovat  

zkusil bych se zamerit na jazykove kodovani. garaz jede na UTF8 a je mozne, ze ten ctracker jede v iso-8859-1..
   Návrat  

Anonymous
PříspěvekZaslal: 11.5.2007 , 8:59   Citovat  

PreludeZ napsal:
nee, icq mame v praci zakazany a bloknuty a doma jen velmi velmi malo, spis mejl nebo telefon...

uz to hazi zase tyhle warningy...
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www-user/garaz.vyhuleny.net/language/lang_english/lang_cback_ctracker.php:2) in /var/www-user/garaz.vyhuleny.net/viewtopic.php on line 2846

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www-user/garaz.vyhuleny.net/language/lang_english/lang_cback_ctracker.php:2) in /var/www-user/garaz.vyhuleny.net/includes/page_header.php on line 642

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www-user/garaz.vyhuleny.net/language/lang_english/lang_cback_ctracker.php:2) in /var/www-user/garaz.vyhuleny.net/includes/page_header.php on line 644

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www-user/garaz.vyhuleny.net/language/lang_english/lang_cback_ctracker.php:2) in /var/www-user/garaz.vyhuleny.net/includes/page_header.php on line 645

jste pečlivy testeři. to byla moje chyba Úsměv předělaval jsem dole Footer asi zápati česky ... k takovy chybě stačí ztrata jedny zavorky a už je to Se stydím takovy chyby hned opravuju. popř obnovim zálohu, kde se chyba nevyskytuje
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
warnings
Fórum: Chyby
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina