Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Audio v Accordu 2009
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Nairik je teď offline  Nairik
0
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 9:35   Citovat  

Ahoj, mám v Accordu obyč. audio systém, tzn. 6 repro. Nejedná se tedy "bohužel" o "premium" audi Honda systém s 8 repro a subwooferem ;-( Rád bych ale této konfigurace dosáhl. Máte
někdo jakoukoliv zkušenost? V zadních dveřích mám přípravu pro další repro, takže snad stačí jen vložit repro. Do kufru dát subwoofer asi taky nebude nic neřešitelného, ale otázka je jaký vybrat??? Má smysl se pídít po originál Honda? Možná jedině kvůli uzpůsobení na Accorda? Nebo byste to neřešili? Dík za info. A poslední věc, jediné z čeho mám strach je to rádio, nemáte tušení zda to půjde napojit na to současné? Vůbec tomuhle nerozumím, takže se možná fakt ptám blbě, ale aby v tom náhodou nebyla zrada, která by to všechno výrazně prodražila. Dík moc!
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Leke je teď offline  Leke
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 13:37   Citovat  

Nairik napsal:
Ahoj, mám v Accordu obyč. audio systém, tzn. 6 repro. Nejedná se tedy "bohužel" o "premium" audi Honda systém s 8 repro a subwooferem ;-( Rád bych ale této konfigurace dosáhl. Máte
někdo jakoukoliv zkušenost? V zadních dveřích mám přípravu pro další repro, takže snad stačí jen vložit repro. Do kufru dát subwoofer asi taky nebude nic neřešitelného, ale otázka je jaký vybrat??? Má smysl se pídít po originál Honda? Možná jedině kvůli uzpůsobení na Accorda? Nebo byste to neřešili? Dík za info. A poslední věc, jediné z čeho mám strach je to rádio, nemáte tušení zda to půjde napojit na to současné? Vůbec tomuhle nerozumím, takže se možná fakt ptám blbě, ale aby v tom náhodou nebyla zrada, která by to všechno výrazně prodražila. Dík moc!

Ahoj!
No,tohle je asi nejzasadnejsi otazka.CHtelo by se to zaptat nekoho,kdo tohle radio demontoval,a nahodou si nevsiml jestli to ma vystup i na ty zadni...o cemz ja osobne docela pochybuju.

Myslim,ze asi nejrozumnejsi a nejelegantnejsi (pokud mas v stavajicim radiu napr.navigaci a chces ho zachovat)by bylo klasicky po aute natahet kabelaz,koupit 4nebo vicekanalovy zesilovac,co bude mit vysokourovnove vstupy signalu(HI-IMPUT),kvalitni komponenty,vytlumit dvere a dozadu nejaky ten SW.
Myslim,ze vysledek by byl jen malinko financne narocnejsi(zalezi na cene repro),ale zcela neporovnatelne zvukove lepsi!
A pokud by jsi dvere vytlumil kvalitne (coz ti uplne kazdy doporuci) a do MDF krouzku zasadil trebaadekvatne krmene Morely Tempo ,tak mozna ani ten SW nebudes chtit Velmi šťastný
Ale pokud radio umi jen CD,tak bych se rozhoupal uz k necemu poradnemu...radio(alpine,pioneer,clarion,..,..),zesilovac(rodek,helix,...,je jich velka spousta-koupil bych pouzity),kabelaz,a ty dvere no Mrk

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 13:42   Citovat  

A mas hudbu jak víno...mimochodem,co jsem cetl,tak skoro kazdy pise,ze PremiumSoundSystem stoji pekne za wc kiss me wc
Zalezi ciste na tobe,kolik chces investovat.
Jen by bylo hooodne blby,kdyby se ti nakonec povedlo poshanet a zprovoznit PSS a byl by jsi zklamany nekvalitou zvuk.projevu teto instalace...kdyz uz,tak poradne a nadlouho.
Ostatni zasvedceni profici ti zde poradi lepe přátele

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 17:22   Citovat  

mozna takovy mensi OT,ale jen pro predstavu co se da krasneho vyhodne sehnat tudy odkaz muhehe Lucy

Hifil je teď offline  Hifil
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 14.7.2009 , 22:42   Citovat  

Nairik napsal:

Napiš mi na ICQ, mail nebo SZ.. Něco vymyslíme..

Nairik je teď offline  Nairik
0
PříspěvekZaslal: 15.7.2009 , 17:22   Citovat  

dik moc, napsal jsem ti mailik. Pro ostatni: pak dam vedet Velmi šťastný dik moc!

Obsah fóra Honda-club.cz   
Audio v Accordu 2009
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina