Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Lakování aneb domácí práce
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 13:08   Citovat  

Jelikož mám pár zkušeností s pistolí a mám doma vše co bych k tomu potřeboval,tak při včerejší ranní opici jsem si řekl,že než pít dále s přáteli,tak si raděj udělám radost na autíčku..
Zabralo to celý den ale myslím,že výsledek není tak špatný jak by někdo čekal ale i přes to se našlo pár chybyček..

Chybičky: Střecha - nesundal jsem anténu,nevěděl jsem jak sundat takovej ten špunt Smutný,jinak krásná..
Kufr - Ten je takřka bez problému
Kapota - Při obrusování a odmašťování jsem si vůbec ale vůbec nevšiml malé prasklinky na kapotě (na původním laku), ta se projevila až po uschnutí černé barvy - to mě čeká vybrousit a nalakovat znovu!!

Příprava + lakování zabralo půl dne,další půl den auto schnulo v boxu a když začla hrůza (bouřka),tak při samovolném (špatně zajištěném) otevření boxu nám nalítal bordel do boxu - odevza laku byla jen nějaká bílá skvrnka na kapotě...
Můžu říct,že jsem relativně spokojen ale kdybych zajistil pořádně box a držel tam stálou teplotu,tak mi to při kvalitě té barvy neudělalo pomerančovitý povrch a neměl bych tam žádné vady, i přes to vše jsem spokojen

Celková investice - 1 den práce + 500,- za barvu

19072009524.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
19072009524.jpg, 1.11 MB

19072009525.jpg

19072009525.jpg, 1.12 MB

19072009529.jpg

19072009529.jpg, 1.09 MB

19072009526.jpg

19072009526.jpg, 1.03 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
hokky je teď offline  hokky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 13:11   Citovat  

Kde si to strikal?? Mas strikaci box?? Kamos to strikal v garazi a mel v tom nalepenej prach.
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 13:15   Citovat  

ty zadni svetla Tak to valím bulvy
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 13:19   Citovat  

Dejf napsal:

and rust to snad ne
   Návrat  
2.3. je teď offline  2.3.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 13:21   Citovat  

Dejf napsal:

ty sou děsné fakt ze jo ...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 13:25   Citovat  

hokky napsal:
Kde si to strikal?? Mas strikaci box?? Kamos to strikal v garazi a mel v tom nalepenej prach.

přečet sis to vůbec pořádnej výtlem Cooo??? dyť píše že to stříkal v boxu HaHaaa jo práce pěkná ty zadní světla co tady kdo dělá fuj tak nejsou tak hnusný znám horší je to dobrý já si budu stříkat celý auto a viděl bych to tak že asi v garáži Úsměv
   Návrat  
Raven je teď offline  Raven
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 13:25   Citovat  

for Dejf, Vojt4s, 2.3. - tak každému se líbí něco jiného že, ještě nikdo se nezmínil o tom lakování furt jen světla světla světla. máš to hezký Klejzliku je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 13:29   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
přečet sis to vůbec pořádnej výtlem Cooo??? dyť píše že to stříkal v boxu HaHaaa jo práce pěkná ty zadní světla co tady kdo dělá fuj tak nejsou tak hnusný znám horší je to dobrý já si budu stříkat celý auto a vyděl bych to tak že asi v garáži Úsměv

V garáži se to taky dá,tam jsem se učil první seznamovací začátky s pistolí... Jen doporučuji vše pořádně nechat vyvětrat,nejlíp omést stěny a podobně,nechat vyvětrat přes noc- ráno vystříkat něčím na hubení hmyzu,zaparkovat auto,zavřít a valit.. Je to lehké.. Jen doporučuji nedávat na rady míchačů barev, že Ti bude stačit litr a půl na celé auto.. Jó stačí ale jak tam budeš mít chybku,tak to nebudeš mít čím opravit.. Raděj pořádné dvě vrstvy barvy a pak lak.. Bude to top
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 13:29   Citovat  

Ještě že Ty světla vozím na autě JÁ VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 13:31   Citovat  

Klejzlik napsal:
V garáži se to taky dá,tam jsem se učil první seznamovací začátky s pistolí... Jen doporučuji vše pořádně nechat vyvětrat,nejlíp omést stěny a podobně,nechat vyvětrat přes noc- ráno vystříkat něčím na hubení hmyzu,zaparkovat auto,zavřít a valit.. Je to lehké.. Jen doporučuji nedávat na rady míchačů barev, že Ti bude stačit litr a půl na celé auto.. Jó stačí ale jak tam budeš mít chybku,tak to nebudeš mít čím opravit.. Raděj pořádné dvě vrstvy barvy a pak lak.. Bude to top

jj takhle to mám v plánu přesně vim jak se k tomu stříkanýmu plechu ty mušky lepěj. jak kdyby je ten smrad přitahoval Velmi šťastný a nebo si koupim ty zahradní stany a udělám z nich box a bude to je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 13:32   Citovat  

Raven napsal:
for Dejf, Vojt4s, 2.3. - tak každému se líbí něco jiného že, ještě nikdo se nezmínil o tom lakování furt jen světla světla světla. máš to hezký Klejzliku je to dobrý

přesně teď jsi to vystihl OK to víš lakování nerozuměj tak musej komentovat to co se jim nelíbí Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Raven je teď offline  Raven
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 13:33   Citovat  

HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 13:49   Citovat  

Raven napsal:

nikdo netvrdi, ze je musi okamzite sundat. me osobne je to celkem sumak papa

nehlede na to, ze kvalitu lakovani z takovej fotek tezko nekdo pozna, tak proc bych ho posuzoval

PepaCR5446 napsal:
přesně teď jsi to vystihl OK to víš lakování nerozuměj tak musej komentovat to co se jim nelíbí Velmi šťastný Velmi šťastný

holt nejsem takovej frajer jako ty, abych z takovejch fotek poznal jak suprove to za tech par hodin prace nastrikal papa

az jednou vyrostu, chci bejt taky borec jako ty. nejvetsi driver v kraji a ted i mistr lakyra
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 15:10   Citovat  

sorry ,ale nedalo mi to ,drbeš se se stříkáním nesmyslných dílu a lemy maš shnité. pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Tuhle logiku celkem nechápu vrážet prachy tam kde není třeba Tak to valím bulvy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 17:26   Citovat  

Dejf napsal:
holt nejsem takovej frajer jako ty, abych z takovejch fotek poznal jak suprove to za tech par hodin prace nastrikal papa

az jednou vyrostu, chci bejt taky borec jako ty. nejvetsi driver v kraji a ted i mistr lakyra

No tak když nejseš takovej frajer tak piš že jsou oškliví světla pořádnej výtlem . Přesně jak popisuju pořádnej výtlem . A třeba jednou až dostaneš rozum a vyrosteš tak taky budeš jezdit třeba z půlky tak dobře jako já pořádnej výtlem je to dobrý kouř
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 17:31   Citovat  

[quote="optimas"]sorry ,ale nedalo mi to ,drbeš se se stříkáním nesmyslných dílu a lemy maš shnité. pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Tuhle logiku celkem nechápu vrážet prachy tam kde není třeba Tak to valím bulvy[/quote

Tak přemejšlim jestli seš nějakej jeho známej děláš si srandu nebo to myslíš vážně. Protože pokud ho neznáš a čteš o tom autě teprv tady tak nemůžeš vědět jestli nehnil zadní kufr, neměl důlky od krup a nebo jestli neměl barvu vybledlou Nápad je tu! nevim ale mě to příjde jak kdyby všichni byli nejchytřejší... na lemy se třeba taky vrhne. Jinak teda investice strašná, těch pět stovek co do toho dal Tak to koukám! to mi hlava nebere a navíc nechápu proč by si nemohl nastříkat díli který chtěl dyť je to jeho věc že chtěl změnit disajn autu je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 17:36   Citovat  

Dejf: Já navíc netvrdim že jsem nějakej rajdr a super mistr lakyrník zzzzzzz To že sem napsal do tématu o lakování že je to pěkný a zkritizoval ty co píšou kraviny tak sem špatnej protože ti to jde proti srsti že? Nevim jaký by ti to bylo kdybych do tvýho tématu o manifoldu začal psát že máš hnusný kola nebo že mě chutná maková bábovka Mrk pořádnej výtlem
   Návrat  
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 17:38   Citovat  

[quote="PepaCR5446"]
optimas napsal:
sorry ,ale nedalo mi to ,drbeš se se stříkáním nesmyslných dílu a lemy maš shnité. pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Tuhle logiku celkem nechápu vrážet prachy tam kde není třeba Tak to valím bulvy[/quote

Tak přemejšlim jestli seš nějakej jeho známej děláš si srandu nebo to myslíš vážně. Protože pokud ho neznáš a čteš o tom autě teprv tady tak nemůžeš vědět jestli nehnil zadní kufr, neměl důlky od krup a nebo jestli neměl barvu vybledlou Nápad je tu! nevim ale mě to příjde jak kdyby všichni byli nejchytřejší... na lemy se třeba taky vrhne. Jinak teda investice strašná, těch pět stovek co do toho dal Tak to koukám! to mi hlava nebere a navíc nechápu proč by si nemohl nastříkat díli který chtěl dyť je to jeho věc že chtěl změnit disajn autu je to dobrý

myslim že shnilé lemy jsou asi zavaznejsi problem nez dulky,bleda barva nebo shnila vrata...

Jinak 500Kc? hm za pul dne pripravenou pulku auta na lakovani?To jako s vykitovanim a plnicem jo? Nejsem zastance domácího lakování...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 17:42   Citovat  

Rada36 napsal:
myslim že shnilé lemy jsou asi zavaznejsi problem nez dulky,bleda barva nebo shnila vrata...

Každej na to jde třeba od jinýho konce, každej není stejnej Mrk mám třeba uplně jinej názor než vy a taky vám ty vaše neberu zzzzzzz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 17:44   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
Každej na to jde třeba od jinýho konce, každej není stejnej Mrk mám třeba uplně jinej názor než vy a taky vám ty vaše neberu zzzzzzz

já to vidím tak jako kdyby potreboval nové desticky a místo toho nalakoval třmeny .... Jasný taky ti tvuj názor neberu jen říkám svůj...Klejzika chvalim za to ze se do toho pustil...Ale ta suprovost laku pri domacim lakovani nebude nejak valna..Sám to vlastne popisuje jakych problemu mu nastalo...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 17:48   Citovat  

nepíšu snad že to je supr jen že to je pěkná práce OK je jasný že se musí brát ohled na to žeto je dělaný doma ale pokud to dělal v boxu a měl náčiní tak nejní rozdíl mezi tim a lakovnou. Pak jde o šikovnost je to dobrý Tak y se mě zdá že na kapotě kde je odlesk je zaschlej bordel ale víš co...podle fotky se to nepozná. jen píšu že se mě to líbí a né že má hnusný světla tim to hasne OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 17:53   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
Dejf: Já navíc netvrdim že jsem nějakej rajdr a super mistr lakyrník zzzzzzz To že sem napsal do tématu o lakování že je to pěkný a zkritizoval ty co píšou kraviny tak sem špatnej protože ti to jde proti srsti že? Nevim jaký by ti to bylo kdybych do tvýho tématu o manifoldu začal psát že máš hnusný kola nebo že mě chutná maková bábovka Mrk pořádnej výtlem

kdyz opominu to, ze mak je hnusnej, tak si tam pis co chces. alespon bude inzerat videt meetallll

navic nemuzu napsat ze je to dobre nalakovany, kdyz na fotce neni nic videt a dle toho co psal sam autor to zadna slava nebude.

a je jedno jestli to stalo 20k nebo 500,- . i kdyby to bylo zadarmo, tak je to stejne k nicemu pokud je to nekvalitni

ani nemuzu napsat, ze je to pekny. ale to je vec vkusu. nicmene nebudu chvalik kazdou nesmyslnou kravinu, kterou si nekdo zbastli auto
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 17:58   Citovat  

Dejf napsal:
kdyz opominu to, ze mak je hnusnej, tak si tam pis co chces. alespon bude inzerat videt meetallll

navic nemuzu napsat ze je to dobre nalakovany, kdyz na fotce neni nic videt a dle toho co psal sam autor to zadna slava nebude.

a je jedno jestli to stalo 20k nebo 500,- . i kdyby to bylo zadarmo, tak je to stejne k nicemu pokud je to nekvalitni

ani nemuzu napsat, ze je to pekny. ale to je vec vkusu. nicmene nebudu chvalik kazdou nesmyslnou kravinu, kterou si nekdo zbastli auto

okej aspoň známe tvůj názor je to dobrý Mr. Green
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 18:02   Citovat  

[quote="PepaCR5446"]
optimas napsal:

a navíc nechápu proč by si nemohl nastříkat díli který chtěl dyť je to jeho věc že chtěl změnit disajn autu je to dobrý

Ať si nastříká třeba bubny nebo válce zevnitř je mi to šuma fuk ,ale ten paradox proč dělat lak když mam shnité auto. A když chci měnit design (disajn) tak nejdřív začnu s vyvařením a pak špekuluju jaký lak atd. Ono to vypadá fakt skvěle novy lak a díry do auta Samozřejmě že proti němu nic nemám ani ho neznám ,ale jak si řek (mám třeba uplně jinej názor než vy a taky vám ty vaše neberu) takže nám ty naše názory neber
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 18:35   Citovat  

optimas napsal:
Ať si nastříká třeba bubny nebo válce zevnitř je mi to šuma fuk ,ale ten paradox proč dělat lak když mam shnité auto. A když chci měnit design (disajn) tak nejdřív začnu s vyvařením a pak špekuluju jaký lak atd. Ono to vypadá fakt skvěle novy lak a díry do auta Samozřejmě že proti němu nic nemám ani ho neznám ,ale jak si řek (mám třeba uplně jinej názor než vy a taky vám ty vaše neberu) takže nám ty naše názory neber

já ti nic neberu Hihi
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 18:43   Citovat  

hezký hezkýýý taky jsem chtěl na sedanu udělat střechu, haupnu, kufr.. ale mam jenom kufr,
je to moc hezký Mrk

add světla: ty světla se hodí ke stříbrný barvě auta Hihi
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 22:07   Citovat  

No to mě poser Velmi šťastný Snad si nedostal inspiraci z mé hondice? Heh bez těch nálepek vypadá jako ta moje jak jsem ji kupoval (zase připomínám, že moje Honda byla nalakovanou už u Tuning Scene od Zrna, aby zas nedocházelo k nedorozumění). No ještě že jsem změnil styl úprav aspoň je nebudem mít uplně stejné když se uvidíme někde na sraze:-) No, ale měl sis zavařit ty dírky po zadním křídle a přijednom vyvařit ty hnijící místa ale to je každého věcÚsměv Já tak podobně upravoval kdysi Š120 a za par let se mi skoro rozpadla pod nohama:-D A co jinak šlo to vypláchnout s těch světel??? Každopádně musím říct že vypadá hezky. Víš jak 100 lidí 100 názoru dělaš to pro sebe ne! A jak, to už je tvoje věc je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 22:16   Citovat  

Zlobte se na mě kdo chcete ale kdyz porovnam tyhle dvě fotky..Tak řeknu jen že předtím (foto dole) to vypadalo mnohokrat lepe...

19072009524_118.jpg

19072009524_118.jpg, 1.11 MB

garage.php.jpg

garage.php.jpg, 70.62 kB
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 22:23   Citovat  

Rada36 napsal:
Zlobte se na mě kdo chcete ale kdyz porovnam tyhle dvě fotky..Tak řeknu jen že předtím (foto dole) to vypadalo mnohokrat lepe...
a proc to sem pises? on se nepta na nazory zda se libi nebo ne, se pochlubil a ze je spokojeny, tak mu do toho nerej ne?Ze se to tobe nelibi, neznamena ze se to nema libit i jemu
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2009 , 22:31   Citovat  

Brnďa napsal:
a proc to sem pises? on se nepta na nazory zda se libi nebo ne, se pochlubil a ze je spokojeny, tak mu do toho nerej ne?Ze se to tobe nelibi, neznamena ze se to nema libit i jemu

Přesně...! Rozumněji by se zachovali těm co se ty úpravy nelíbí kdyby sem nepsali vůbec. Jede si úpravama (teda alespoň si to myslím) podle sebe. Každému se přece líbí něco jiného. Spíš nechápu že jsou pro něj přednostnější úpravy než opravy.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Lakování aneb domácí práce
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina