Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda s najetymy 180tis km
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2007 , 14:39   Citovat  

Tak zase jeden z mych debilnich dotazu, objevil se tady jeden z inzeratu na bazaru, ze je na prodej honda civic black phantom, volal jsem tam borec mel velice dobre jednani. Priznal me, ze autu zacinaji reznout zadni lemy, zajimalo by me, jestli je to mozne, ja mam totiz 97 a lemy nemam chytly vubec, auto by melo byt v super stavu, takze se ptam jestli Vti 180 tis neni nejak vyjety,dik za odpovedi...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.11.2007 , 14:47   Citovat  

tak ja mam rv1997 a jeden lem mam uz rezlej, opravenej a druhej se zacal chytat kvuli ty blby gume co tam davaj. Ta se casem mirne odlepi, prestane tesnit a dostane se tam voda, takze to zacne. takze ty lemy jsou celkem normalni vec po 10 letech vpodstate u vsech aut, dle myho nazoru. Jinak jestli je vylitany nebo ne, to zalezi na zachazeni i udrzbe. A tot otazka co je to za cloveka nebo dalsi predchozi majitele. Jinymi slovy muze bejt pekne vylitany nebo i nemusi, muze bejt v super stavu.
   Návrat  
Filda je teď offline  Filda
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2007 , 14:56   Citovat  

Tak jak pise bitkar. Zalezi na to jak se k tomu ten clovek choval.
Ja mam 4D z 96 a mam lemy v pohode. Kamos ma to stejne auto z 97 a lemy uz ma zrezli oba.
Ten motor jest otazka jak se ten clovek choval k motoru zda menil olej tak jak mel po 10 tisicich nebo to tam daval az po 20tis. Jestli tomu daval sadu pri studenym motoru a tak.
Schvalne bych si toho cloveka trosku proklepnul otazkou jestli ten motor zere nejakej olej kdyz tomu slapes?
Jestli te rekne ze motor je uplne v poradku a ze zadnej olej nezere tak pekne keca (asi uz bych mu moc neveril) nebot kazdy Vticko kdyz mu davas tak si olej vezme kor kdyz ma nejakejch 180tis.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2007 , 15:02   Citovat  

tak borec je hondar a ma doma jen hondy....tu otazku bych polozit mohl, dik za tip...
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.11.2007 , 15:16   Citovat  

ja mam 96 rok a nemam shnile ani chycene lemy Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.11.2007 , 15:21   Citovat  

jinak vypada v klidu ta kara black phantom edice....ten typek co ma tu stranku prodaval vti ala predelane na type r.jinak toho co to prodava neznam Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.11.2007 , 15:28   Citovat  

je treba se na to zajet podivat projet zkontrolovat stav ...vem si nekoho z clubu nejakeho mechanika Velmi šťastný
   Návrat  
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.11.2007 , 15:40   Citovat  

Spis je otazka kolik ma najeto v realu. 180t je vpohode pokud se o auto majitel skutecne dobre staral. Problem ale je, ze v CR je staceni tacho tak bezny, ze se na tenhle udaj u starsiho auta nema smysl moc spolehat (pokud to neni auto s komplet zaznamama apod.). V cechach je takovy vzita predstava, ze auto je v 200t ma odpis, ale to je akorat dany tim, ze se vsechno staci na 150t a auto s 200t maj v realu treba 500-600t.... Specialne si doporucuju projit inzerci bilych mercedesu tridy E (moucha) v CR a v nemecku... Zajimavy, ze v nemecku maji 300-600 a v CR 100-200
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2007 , 17:10   Citovat  

diky kluci, v sobotu tam asi pojedu, pojedu do Olomouce. je nekdo z klubu z Olomouce, ze by se nato se mnou podival....?? Úsměv, nebo pobliz, benzin zaplatim
   Návrat  
miramax je teď offline  miramax
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.11.2007 , 18:55   Citovat  

no asi tak, toho kluka znam moc dobře ,kdyby se k autu choval každy jako on tak se nemuže žadny ani pokazit je to feroví kluk a pokud už to nestočil minuli majitel tak on určitě ne, to co on na tom autě udělal tak je z poloviny nový, nemit už Vti doma tak nevaham Se stydím , jinak mužeš to brat že mu dělam reklamu , ale to už necham na tobě Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2007 , 19:36   Citovat  

neberu to jako reklamu,tak sme snad vsichni z klubu ne drzime spolu!!
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2007 , 19:39   Citovat  

myslim že tenhle celej spolek petr vti a spol jsou kluci zapálený do hond a nedaj na ně dopustit takže mejitel bude určitě ferovej a řekne ti jak na tom motor je ale 180tis neznamená vubec nic.Mě by zajímalo jestli dostal slinu na něco silnějšího :music:
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2007 , 19:42   Citovat  

jo dostal slinu na civic typeR 7g!psal jsem si snim a poslal jsem mu nejaky odkazy, takze ted se asi po necem poohlizi..
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.11.2007 , 19:47   Citovat  

a kde si na něj vzal tel?já mu psal mail ohledně volantu a bez odezvy.
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.11.2007 , 18:30   Citovat  

Nezna nekdo tohle VTi? Je normalni, ze stoji min nez 5D, 3D Cooo???
Nevim proc ma treba zavazanej volant, ale videl jsem uz jednoho, co mel taky obvazanej volant (mel obdobny km HaHaaa )
tudy odkaz

Naraznik nejak nepasuje... Tak to valím bulvy
tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.11.2007 , 19:01   Citovat  

jsem sice lajk, ale nepasuje docela dost, protoze ja jsem tukl pri rychlosti 30 km/h a uz je to poznat, takze tohle bylo asi vic nez jen tukly, nebo?
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.11.2007 , 19:08   Citovat  

david.hammer napsal:
jsem sice lajk, ale nepasuje docela dost, protoze ja jsem tukl pri rychlosti 30 km/h a uz je to poznat, takze tohle bylo asi vic nez jen tukly, nebo?

ono to vypada, jako by byl z jinyho modelu a taky je komplet v barve, mel by mit cerny listy (i mlhovky?), pokud se nepletu...
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.11.2007 , 8:16   Citovat  

bordel napsal:
ono to vypada, jako by byl z jinyho modelu a taky je komplet v barve, mel by mit cerny listy (i mlhovky?), pokud se nepletu...

lišty i ten plast kolem mlhovek má být černej, ale není problém si to nechat stříknout, nebo přetřít..

Dsc00059.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Dsc00059.jpg, 221.03 kB
   Návrat  
Only_one je teď offline  Only_one
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.11.2007 , 8:22   Citovat  

jsou majitele po kterých bych vzal auto i s 400 K km a jsou lidi po kterých mám pochyby po 70 tisících.. je to zkrátka o tom jak se kdo staral, jak měnil olej, jak jezdil autem na jaké vzdálenosti, jestli se měnili díly a nic se nezanedbávalo a pod. KM bych v podstatě neřešil a zajímal se o technický stav celého auta
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2007 , 8:42   Citovat  

david.hammer napsal:
diky kluci, v sobotu tam asi pojedu, pojedu do Olomouce. je nekdo z klubu z Olomouce, ze by se nato se mnou podival....?? Úsměv, nebo pobliz, benzin zaplatim

No tak já jsem z okolí Olomouce, ale zrovna v sobotu jsem v Brně.. Smutný ale stejně bych ti moc nepomohl - sice jsem kupoval už dvě auta pro sebe, tak si myslím, že něco bych skouknout dokázal, ale rozhodně bys mě nevyužil jako servisáka, kterej ti řekne, tady to bylo bouraný, tady to začíná reznout a tak.. většinou jsem to kupoval sám nebo s kámošema, ale byl jsem vždycky tak nadšenej, že jsem se na auto nedokázal podívat objektivně.. takže obě Hondy, který jsem měl, jsem stejně musel opravovat, protože se vyskytly nějaký vady (klasika, čepy, ramena, silentbloky, lemy na Civicu, na Accordu prozměnu spínač zapalování, samo rozvody a náplně, klíňáky atd. atd. ).. ale tak už vím, co mám sledovat a co poslouchat od podvozku a tak.. ale z honda-klubu-morava mám kámoše, kterej bydlí taky v okolí a ten tomu rozumí daleko líp, než já.. auta si sám opravuje, dokonce si to i celý lakoval do jiné barvy a tak.. rýpe se v autě furt, i když nejen v Hondách.. opravoval mi auto po bouračce-karosářskou.. a doma asi bude v sobotu, jen je těžký se s ním někdy domluvit, protože furt někde lítá.. mám se ho zeptat nebo jsi už někoho sehnal?? Ale nic neslibuju.. jinak myslím, že pokud se domluvíš někde v servise v okolí, že ti to prohlídnou a některý i docela objektivně.. já jel do jednoho kousek od centra, ale až po koupi Acco, i když jsem mohl využít prohlídku ještě před koupí, a oni mi řekli, kde to bylo bouraný a co je potřeba vyměnit.. ale zase v sobotu většinou nemají otevřeno.. je to blbý no..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2007 , 7:56   Citovat  

takze auto jsem schledl, byl jsem nadsen, borec, co to prodava, uplne v pohode a hned mne ukazal vsechny chyby a vady i jsem se svezl no je to jina ta 1.6 oproti te 1.4.
Par vad auto ma, je potreba vyvarit zadni lemy, pak jedna ryha od vozicku a jeden tukanec od kola a asi jeste 2 maly dirky, takze vlastne maly nedostatky, jo Vtec je Vtec....Úsměv, ted mam den na rozmislenou a rozhodnu se.... Mr. Green
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.12.2007 , 8:15   Citovat  

OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda s najetymy 180tis km
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích: