Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kdo by vylestil viko ventilu?
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Baaaarny je teď offline  Baaaarny
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.7.2009 , 3:12  Naposledy upravil Baaaarny dne 25.7.2009 , 11:45, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ahojte lidi.. potreboval bych pomoct. lestil jsem viko ventilu, a nevypada to moc uchvatne.. jako je to pekny ale neni to to co bych si predstavoval. jdou tam porad videt male skrabanecky.. asi je to rukama a tim ze lestim jen vrtackou a nemam s tim moc zkusenosti. potreboval bych perfektne jeste prelestit viko, pac pude pod chrom a tam se ukazou kde jaky skrabanecky.. nasel by se nekdo kdo by to zvladl???
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 25.7.2009 , 9:30  Naposledy upravil gizmi dne 25.7.2009 , 16:05, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Napis odkud jsi OK

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Baaaarny je teď offline  Baaaarny
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.7.2009 , 11:44   Citovat  

Psal jsem to ve 2:12.. uz mirne prituhly, tak me prosim te omluv za ty hrubky. Jinak jsem z Břeclavi, poslal bych to i postou..

CZento je teď offline  CZento
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.7.2009 , 12:46   Citovat  

a brousil si to postupně smirky pod vodou až do čísla 2000 ja lestim na autě co se da tak vim co a jak a musis brousit v jednom směru jinak když brousíš ruzně tak pasta na hliniku se dostane do těch poru malich a vylezou male škrabance. a jeěte takovy dotaz mužeš mi rict komu budeš nechavat davat chromovat viko je to z hliniku a hlinik jde velmi težce pochromovat taky sem to chtel a nikdo mi to u nas v galvanovnach nechtel udělat... pokud na to nepujde samozdřejmně vakuovy chrom to je jina metoda.... to by šlo....

hometuner je teď offline  hometuner
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.7.2009 , 20:42   Citovat  

nejdriv zbavit barvy odlakovacem a pak brousit kotoucema na vrtacku smirgl 120, 320 pak nejak 600 a pak rukou pod vodou 1000 a porad to bylo matny a potom jsem si koupil sadu na lesteni kovu dva kotoucky a 2 pasty, bez tech past by to neslo a vylestil do lesku, ale kolem tech svicek ty vystupky a vzadu to neslo vrtackou a rucne se to neda, pac jaky ma otacky vrtacka a jaky ruka ze....takze se to leskne nejvic tam kde byly rovny plochy, to samy psimenka a znak H tam sem se taky nedostal....

d.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
d.jpg, 324.18 kB

CZento je teď offline  CZento
2 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 25.7.2009 , 20:53   Citovat  

hometuner napsal:
nejdriv zbavit barvy odlakovacem a pak brousit kotoucema na vrtacku smirgl 120, 320 pak nejak 600 a pak rukou pod vodou 1000 a porad to bylo matny a potom jsem si koupil sadu na lesteni kovu dva kotoucky a 2 pasty, bez tech past by to neslo a vylestil do lesku, ale kolem tech svicek ty vystupky a vzadu to neslo vrtackou a rucne se to neda, pac jaky ma otacky vrtacka a jaky ruka ze....takze se to leskne nejvic tam kde byly rovny plochy, to samy psimenka a znak H tam sem se taky nedostal....

maš to moc pěkne taky sem chtel řešit takhle viko no ale sešlo z toho protože se nedostanu na to pismo mezi něj a chromovani mi nikdo u nas nechce udelat v galvanovně protože je viko z hliniku....

takhle sme leštil jen napis moje byvale viko nove z d16z6 je jinak řešene taky chrom ale pomoji jedne barvy.....

IMG_0744.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_0744.jpg, 1.02 MB

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kdo by vylestil viko ventilu?
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: