Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
hladove oko civic 6g 1.4
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
kamol je teď offline  kamol
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 29.7.2009 , 14:49  Naposledy upravil kamol dne 29.7.2009 , 18:33, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

jak zprovoznit hladove okno u civicu 6g 1.4?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 29.7.2009 , 15:10   Citovat  

pořádnej výtlem co ze chces montovat u C6g?? Hladove OKNO? pořádnej výtlem Tak me naber ted v Praze, ja si te tam sednu a budu ti delat vecne hladoveho spolujezdce..staci? Hihi Se stydím Neee, ted vazne.. u mlady jsem premyslel taky jak na to a nakonec to nechal byt :o) Stejnak tankuje vzdycky driv nez by seplo.. Velmi šťastný

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.7.2009 , 15:27   Citovat  

to jo, nesnášim prázdnou nádrž, jednou se mi to nechtěně stalo u oktávie, píííp a oko svítilo, tak jsem musela hned na benzínku, s tim se nedá v klidu jezdit pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 29.7.2009 , 15:44   Citovat  

ne ale jako nechapu proc to tam nezapojily.ja si hlidam km kolik najedu ale proste kdyby bylo hladove okno tak aspon vim.u vticka vzdycky jak probliklo tak sem nabiral.ted nevim kolik mam benzinu bo se to prelejva ze strany na stranu.jedes do leva tak to stoupa do prava klesa Velmi šťastný

alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.7.2009 , 16:53   Citovat  

to ti ani neukazuje ryska, kolik máš benálu?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.7.2009 , 17:27   Citovat  

Alien44: na rysku se nemuzes spolehnout, vsak ti ti kolega vysvetluje..to by jsi musel nechat auto stat na absolutni rovine a jeste nejakou dobu vklidu.. je to dobrý Celkove je to spatny a taky nechapu proc zebradlo neni Smutný

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 29.7.2009 , 17:31   Citovat  

gizmi napsal:
Alien44: na rysku se nemuzes spolehnout, vsak ti ti kolega vysvetluje..to by jsi musel nechat auto stat na absolutni rovine a jeste nejakou dobu vklidu.. je to dobrý Celkove je to spatny a taky nechapu proc zebradlo neni Smutný

asi jenom specialni edice vti ma pořádnej výtlem priplatkova vybava pořádnej výtlem pořádnej výtlem

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.7.2009 , 17:52   Citovat  

Kamol: mno vidiiiis!!! Jsme lehci nez VTi pořádnej výtlem

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 29.7.2009 , 17:53   Citovat  

gizmi napsal:
Kamol: mno vidiiiis!!! Jsme lehci nez VTi pořádnej výtlem

proto mi to tak jede pořádnej výtlem

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.7.2009 , 18:07   Citovat  

kamol napsal:
proto mi to tak jede pořádnej výtlem

proč by se na měrku nedalo spolehnout, nevím jak vy ale já nejezdím 20km do kopce abych se nemohl podívat na měrku. Když mi padla dolů, tak jsem jel natankovat a za +- 50 km mi bliklo hladové oko, když jsem to měřil. Teda mi stačí 2 nádrže na měsíc, nevím, jak často tankuješ ty.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 29.7.2009 , 18:10   Citovat  

alien44 napsal:
proč by se na měrku nedalo spolehnout, nevím jak vy ale já nejezdím 20km do kopce abych se nemohl podívat na měrku. Když mi padla dolů, tak jsem jel natankovat a za +- 50 km mi bliklo hladové oko, když jsem to měřil. Teda mi stačí 2 nádrže na měsíc, nevím, jak často tankuješ ty.

jak sem psal.kdyz jedes do leva(tahlou delsi zatacku) tak se ta rucicka zveda,kdyz jedes delsi tahlou zatacku do prava tak zase rucicka klesa.tak samo mi to delalo i u vti.proste nevychytane.tak jak pak mam vedet kolik tam je benzinu.skoda ze tam neni palubak kde by ukazal dojezd kolik km Smutný

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.7.2009 , 18:17   Citovat  

kamol napsal:
jak sem psal.kdyz jedes do leva(tahlou delsi zatacku) tak se ta rucicka zveda,kdyz jedes delsi tahlou zatacku do prava tak zase rucicka klesa.tak samo mi to delalo i u vti.proste nevychytane.tak jak pak mam vedet kolik tam je benzinu.skoda ze tam neni palubak kde by ukazal dojezd kolik km Smutný

tak proč se nedíváš na rovince Velmi šťastný ne, sranda. Když víš, že pojedeš dál, tak vem plnou a je to

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 29.7.2009 , 18:19   Citovat  

alien44 napsal:
tak proč se nedíváš na rovince Velmi šťastný ne, sranda. Když víš, že pojedeš dál, tak vem plnou a je to

jako jasne ze kdyz pojedu dale ze nevezmu za 100.jen treba zkousim spotrebu merit.jako nechapu proc to tam neni.to uz na skodovce sem mel hladove okno HaHaaa

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.7.2009 , 18:27   Citovat  

kamol napsal:
jako jasne ze kdyz pojedu dale ze nevezmu za 100.jen treba zkousim spotrebu merit.jako nechapu proc to tam neni.to uz na skodovce sem mel hladove okno HaHaaa

proč to nevyřešíš naopak, vem plnou, vynuluj km a když pojedeš k pupmě, tak vem zase do plna a rozdíl litrů poděl km a hotovo. To mi říkej, že ti hladové oko nestívitilo, když jsi jel do kopce a na rovince zase nezhaslo

Henges je teď offline  Henges
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 29.7.2009 , 18:36   Citovat  

Hladové oko mám a jsem za to rád Velmi šťastný Ale když jsem mel to co ty tak jsem problém neměl že bych někde zustal stát. Že máš prd benzínu vidíš hned a aby ti došel během dvou zátočin to by jsi ho tam musel mít opravdu málo Úsměv

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 29.7.2009 , 18:37   Citovat  

Henges napsal:
Hladové oko mám a jsem za to rád Velmi šťastný Ale když jsem mel to co ty tak jsem problém neměl že bych někde zustal stát. Že máš prd benzínu vidíš hned a aby ti došel během dvou zátočin to by jsi ho tam musel mít opravdu málo Úsměv

taky sem nikde nezustal viset jenom proste tu kontrolku chci a je jedno na co chci ji tam pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.7.2009 , 19:26   Citovat  

jo ta rezerva je beztak dost velka, takze i orientacni info od palivomeru staci. Jinak neni hladovy oko nahodou ziveny stejnou informaci jako ta rucicka? tzn... ze si nepomuzes. Proste hladovy oko sviti pri urcitym stavu rucicky, taky se "kouka" na to kde je plovak ne? Takze leda nejak prekonstruovat plovak nebo tak neco... jinak si asi nepomuzes tim, ze ti nekde neco bude svitit. Ti zas bude u nizkyho stavu paliva do levotocivy zatacky svitit a do pravotocivy zhasinat :)

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 29.7.2009 , 20:23   Citovat  

no hladovy oko se urco vyplati, jelikoz ty palivomery u hond to je neco strasnyho Velmi šťastný bral sem za litr, ukazovalo to skoro plnou, rikam ok, daval sem tomu poradne zabrat, najel sem 300km, a spadlo to jen do 3/4 byl sem maximalne spoklojen Velmi šťastný rano dojdu k autu, nastartuju a rucicka byla u dna Velmi šťastný a neni to poprvy co se mi to stalo, i c4g, anglan, a i accord to tak delali:D

Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 29.7.2009 , 20:59   Citovat  

Bitkar napsal:
Jinak neni hladovy oko nahodou ziveny stejnou informaci jako ta rucicka?

Neni,viz muj inzerat ohledne pohledavky cidla (ktery jsem i dnes nekam odkazoval,ale nemuzu to ani najit,natoz si vzpomenout kde Úsměv ).Taky jsem si to driv rikal,nez jsem se presvedcil nazivo.Mozna u novych aut,ale u +-15letych ne.

Lollek je teď offline  Lollek
0
PříspěvekZaslal: 30.7.2009 , 18:32   Citovat  

kamol napsal:
jak zprovoznit hladove okno u civicu 6g 1.4?

Tak ohledne hladoveho oka ti to muzu rict presne jak je to. Byl jsem na tom stejne jako ty a hladove oko je dost presny, je tam zajimave udelany. Mel jsem stejny problem jako ty..blby favorit ho ma a ja ho nemel tak sem si ho udelal:) - a je to original zadny bastleni.....jsou tu dve veci ktery musis sehnat abys to mel naprosto perfekt. Z vrakace si sezen budiky(500kc) z V-teca nebo z civica co mas ale s lepsi vejbavou. No to mas jednu vec vyresenou(kontrolku, protoze tvoje budiky ji maji zaslepenou a domaci kutilstvi do toho nebude to pravy). No a druha vec je plovak.....problem je ze japonci holt proste do auta davaji plovaky bud s cidlem nebo bez ale na vystupu ma vzdy 3 piny, takze bez meraku nebo demontovani plovaku z nadrze(musis hopootocit) to nepoznas jestli tam je nebo ne, ale vecinou kdyz nemas na budikach kontrlku tak tam neni a kablik na propojeni stacit nebude. Musis vymenit cely plovak. Oko je presne v takove vejsce, ze kdyz ti prestane hladove oko poblikavat, ale svitit, mas presne dojezd 60km....takze opet sehnat treba z vrakace cely plovak s cidlem (100kc) cidlo je obycejny termistor a kdyz se plovak s cidlem nesezene (je to docela problem, pak jedine odchytnout nekoho kdo ho ma a udelat kopii- okopirovat vejsku umisteni cidla..termistor je hracka sehnat). Je to PTC termistor 100ohmu cesky receno kdyz ho vyndas z benzinu zacne se ohrivat (ohriva se odberem zarovky) a klesa tak odpor na termistoru.....a zarovka se rozsvedci vic a vic....kdyz tyhle veci clovek ma je to otazka odpoledne to namontit - tahani kabliku a pripojeni k budikum trochu holt potrva...ale rozhodne jednodussi nez montovat treba el. stahovacky plus tapece k tomu aby to bylo v originalu.....preju uspesnej lov na vrakaci

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 30.7.2009 , 20:01   Citovat  

Lollek napsal:
Tak ohledne hladoveho oka ti to muzu rict presne jak je to. Byl jsem na tom stejne jako ty a hladove oko je dost presny, je tam zajimave udelany. Mel jsem stejny problem jako ty..blby favorit ho ma a ja ho nemel tak sem si ho udelal:) - a je to original zadny bastleni.....jsou tu dve veci ktery musis sehnat abys to mel naprosto perfekt. Z vrakace si sezen budiky(500kc) z V-teca nebo z civica co mas ale s lepsi vejbavou. No to mas jednu vec vyresenou(kontrolku, protoze tvoje budiky ji maji zaslepenou a domaci kutilstvi do toho nebude to pravy). No a druha vec je plovak.....problem je ze japonci holt proste do auta davaji plovaky bud s cidlem nebo bez ale na vystupu ma vzdy 3 piny, takze bez meraku nebo demontovani plovaku z nadrze(musis hopootocit) to nepoznas jestli tam je nebo ne, ale vecinou kdyz nemas na budikach kontrlku tak tam neni a kablik na propojeni stacit nebude. Musis vymenit cely plovak. Oko je presne v takove vejsce, ze kdyz ti prestane hladove oko poblikavat, ale svitit, mas presne dojezd 60km....takze opet sehnat treba z vrakace cely plovak s cidlem (100kc) cidlo je obycejny termistor a kdyz se plovak s cidlem nesezene (je to docela problem, pak jedine odchytnout nekoho kdo ho ma a udelat kopii- okopirovat vejsku umisteni cidla..termistor je hracka sehnat). Je to PTC termistor 100ohmu cesky receno kdyz ho vyndas z benzinu zacne se ohrivat (ohriva se odberem zarovky) a klesa tak odpor na termistoru.....a zarovka se rozsvedci vic a vic....kdyz tyhle veci clovek ma je to otazka odpoledne to namontit - tahani kabliku a pripojeni k budikum trochu holt potrva...ale rozhodne jednodussi nez montovat treba el. stahovacky plus tapece k tomu aby to bylo v originalu.....preju uspesnej lov na vrakaci

kazdopadne ti moc diky za objasneni na tuhle odpoved sem cekal Úsměv dikes moc chlape.

crushot je teď offline  crushot
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.7.2009 , 20:23   Citovat  

když jsem si přečetl ten návod na hladový oko, tak musim říct, že mi je tak trochu jedno, jestli tam něco svítí nebo né...když tam je tak nějak poslední čtvrtina, tak naberu a je to...nemusim jezdit do sucha Velmi šťastný

Lollek je teď offline  Lollek
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 13:49   Citovat  

kamol napsal:
kazdopadne ti moc diky za objasneni na tuhle odpoved sem cekal Úsměv dikes moc chlape.

No co cert nechtel ta potfora se mi normalne vymstila:) - v nedeli casto jezdim na vypary, protoze bych nerad kdyz mi stoji prez tyden auto pred barakem aby mi to nekdo navrtal jak uz se parkrat kolemme stalo. Si v nedeli tak jezdim rikam si kurna cerveny pole a ani nemrkla potfora. a hle - parkrat sem tam po zvolna vitila, vypnu pak motoro k veceru zasednu za volant a nic tma a vracim se na chatu ze si zabalim odcestuju pryc a uz to melo skytavku:-D zastavim a nechapu ze by cerpadlo...ci co...rezerva nesviti tak ji testnu a zarovka ok... a ono cidlo v haji...uvnitr polovodic(jak se pak jezdi moc na rezervu vyhreje se uvnitr ten polovodic a cau) takze sem v pondeli uz menil cidlo. A je v navodu mala oprava - nema 100ohmu ale 200ohm. Takze jsmu musel z nadrze vytahnout plovak s cidlem a dat tam klasickej termistor ..ted to oko neni tak citlivy nema uplne idealni parametry. ze ve tme je trochu videt ze zarovka prosvicuje, ale to se da doladit malym obvodem o operacim zesilovaci a misto zarovky dioda...otazka hodinky nez to clovek zbastli ten obvudek a nastavi...je to pak lepsi nez original...nema tam co odejit:) zarovka nepraskne a termistor neschori. ja sem stejne vymenil vsecky zarovicky v budikach za ledky...jednak je to prez den lip videt a pak nic nepraska:) Detailum zdar, sem rad ze sem mohl pomoct, ja pro zmenu resim mlhovky a ne a ne sehnat ty drzaky na ne....

sedrik je teď offline  sedrik
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 14:34   Citovat  

Tak pažravé ok(n)o som ešte nevidel svietiť , tankujem vždy dostatočne včas do plna a bez stresu z blikania Velmi šťastný

Obsah fóra Honda-club.cz   
hladove oko civic 6g 1.4
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina