Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Accord 6G 2.0
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Slivka je teď offline  Slivka
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 8:12   Citovat  

Ahojte Honda-maniaci Mrk

Uvazujem o kupe Accorda 6G 2.0 hatchback/sedan - idealne ES vybava (cena tak do 5.000€) a chcel by som sa opytat Honda odbornikov, na co by som si mal davat pri kupe pozor. Nerad by som sa nechal šuk, ale pri mojom stasti ma aj tak nakoniec niekto šuk pořádnej výtlem.
Zaroven sa chcem opytat, ci je na toto auto 200.000km uz prilis vela, alebo sa to da este financne utiahnut.
Mam zopar kandidatov, ale pri snahe vlozit sem odkazy som bol systemom vyhlaseny za spammera a moje konto bolo uz 2x zablokovane naštvanej.

Na zaver este jedna otazocka:
Je problem s aktualizaciou map pre navigacie, ktore sa do tychto aut montovali?
Vopred vsetkym dakujem za odpovede a pevne dufam, ze sa pridam k Honda+VTEC komunite Cool.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 8:19   Citovat  

První Honda,co jsem řídil, byl Acco 6g sedan 2.0LS a měl najeto 250tis. a NEBYLO to na něm znát! Holt měl pravidelný servis... Po dalších 7letech má najeto ke 400tis.km stále jen s běžnou údržbou.

Radši bych volil sedan, hatch má prý údajně nějaký problém s pátými dveřmi (doslechové informace, bez osobní zkušenosti).

Pozor si dej hlavně na motor - jestli něco neklape, nekouří to (hlavně kouř domodra = olej, bílý - voda), kastle byly dobré (pokud nebude po bouračce).
Ideálně bych si sebu vzal někoho,kdo tomu rozumí, nechal si projet VIN v Honda servisu kvůli historii...

Navigace - vzhledem k tomu, že ani současný Acco nemá v navigaci ČR (a na 99,99% ani SR), tak nevím,jestli je tam k něčemu... Mrk
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 8:29   Citovat  

Dovolím si opravit tu informaci o navi - současný (8G) Accord má ČR v navigaci, akorát je dosti jednoduchá a nejsou tom úplně všechny silnice.. Ale dá se to..

Co se týká navi v 6G, taky jsem to viděl, dokonce snad tady na klubu, ale jen na fotce.. jak je to s mapama nevím..

Acco 6G bych klidně doporučil, těch Km bych se nebál, ale musel bych mít trochu jistotu, že je auto v cajku, čili jak píše Hell - vzít s sebou někoho, kdo tomu rozumí a ví na co koukat, co poslouchat při jízdě a tak..
Hatch se mi ani tolik nelíbí, ale je praktičtější, víc ti k němu poví místní člen Luky.. ten ho má a je asi nadmíru spokojen.. Mrk
Btw vlákno s podobným dotazem už tu myslím je, zku spohledat, je tam vícero názorů..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 8:34   Citovat  

Jauda napsal:
Dovolím si opravit tu informaci o navi - současný (8G) Accord má ČR v navigaci, akorát je dosti jednoduchá a nejsou tom úplně všechny silnice.. Ale dá se to..

Pardon no... To víš - na mě je to moc nový.. Se stydím Velmi šťastný Do 6tých generací se víceméně orientuju,ale ty nový plečky... HaHaaa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 9:04   Citovat  

Super, dakujem za odpovede. Úsměv

Takze by teoreticky mohol byt tento krasavec Lucy vzhladom na km OK?
Nepozna to auto niekto? Dakujem.
   Návrat  
Tomášek je teď offline  Tomášek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 11:37   Citovat  

Omlouvám se trochu za offtopic , ale potřeboval bych radu ohledně Accorda 6g, rok výroby 2000, hledám konektor na napojení k počítači a nemůžu to najítSmutný nevíte někdo kde se to nachází? pls... Se stydím
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 12:42  Naposledy upravil Luky dne 17.7.2009 , 13:26, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Slivka : presne jak pise Jauda, uz to tady bylo nekolikrat, treba TADY

do ty navigace bych osobne nesel , myslim ze se dnes daji sehnat slusne navigace za slusnou cenu, kde mas jistotu aktualizace map, jak je to u 10let staryho Accorda si neodvazuji ani tipnout ....

Tomášek: kdybys priste skusil chvili hledat Mrk ODKAZ
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 12:59  Naposledy upravil Jauda dne 17.7.2009 , 13:02, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Slivka napsal:

Za ty prachy bys sehnal podle mě líp.. u nás se pohybují už kolem 80 - 90 000kč.. tohle má podle mě dost km na to, kolik za něj chcou..
Kolik chceš za něj dát? Počítej, že servis po koupi třeba taky něco sežere - je to lepí udělat, pro klid v duši..
   Návrat  
Tomášek je teď offline  Tomášek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 13:00   Citovat  

Luky napsal:

Tomášek: kdybys priste skusil chvili hledat Mrk ODKAZ

Úsměv díky...hledal jsem, ale nenašel jsem:)
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 13:14   Citovat  

Jauda napsal:
Za ty prachy bys sehnal podle mě líp.. u nás se pohybují už kolem 80 - 90 000kč.. tohle má podle mě dost km na to, kolik za něj chcou..
Kolik chceš za něj dát? Počítej, že servis po koupi třeba taky něco sežere - je to lepí udělat, pro klid v duši..

za 80 :hehe: ...pokud chces stocenou nebo zborenou 99 do ktery jeste dalších 30tisic nacpes tak proc ne Úsměv

nezapominej na to ze na Slovensku budou asi o neco drazsi... pocitam tak od 4000 EUR
   Návrat  
michal999 je teď offline  michal999
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 14:41   Citovat  

Slivka napsal:

Máš SZ
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 15:40   Citovat  

Jauda napsal:

Max 5.000€ (cca 129.000,- Kč).
So servisom po kúpe samozrejme počítam - náplne + filtre + rozvody.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2009 , 20:47   Citovat  

Luky napsal:
za 80 :hehe: ...pokud chces stocenou nebo zborenou 99 do ktery jeste dalších 30tisic nacpes tak proc ne Úsměv

nezapominej na to ze na Slovensku budou asi o neco drazsi... pocitam tak od 4000 EUR

Jo tak to máš určo pravdu, ale já třeba dost pochybuju, že bych svýho prodal za 120 třeba.. tipuju tak za 90-100.. jo 80 už je dost extrém no.. ale kolem 100 se myslím pohybují.. jj na slovensku jsou určo dražší, to mi nějak nedocvaklo, že to je na slovensku..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2009 , 12:13   Citovat  

michal999 napsal:
Máš SZ

Vďaka, aj Ty máš SZ Úsměv
   Návrat  
truest je teď offline  truest
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.7.2009 , 12:30   Citovat  

nevim no, za ty prachy ojetinu s 200k nalitano, to bych teda nechtel, vzdy sem radsi volil starsi auto, ale s mene nalitanymi km a hlavne s plnou historii a z CR, moje minula honda byla dotahla z nemecka, vydrzela mi jenom 30000km a motor pred smrti, ted mam po prvni starsi majitelce, koupeny novy v cr, motor teprv zajetej a autu je 12let a je jak novy Úsměv tod muj nazor, nezbombardujte me za to HaHaaa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2009 , 12:43   Citovat  

Kedže som bol tento víkend v Kladne, tak som si urobil malý výletík po tamojších autobazároch. Bol som pozrieť niekoľko krásavcov, napríklad tohoto a konečne sa v nejakom odviezť. Musím povedať, že zážitok to bol neuveriteľný Je to tam.. Doteraz som sa vozil len v C6G (1.5 4D r.v.1996), ale toto bolo niečo úplne iné Cool .

Bohužiaľ mal tento krásavec zopár nedostatkov, ako prasknutý zadný nárazník na pravej strane, trošku preliačené pravé predné dvere, nefukčnú pružinku vo vonkajšej kľučke pravých predných dverí, zodratú spojku (moja diagnóza Úsměv), ťuknutý predný spojler približne v strede, vzadu doškriabaný interiér (asi ho použili na sťahovanie Smutný) a čo bolo zvláštne, zožltnutý kryt ľavého predného svetla (videl som to u viacerých). Mal aj servisku, ale tá bohužiaľ končila v roku 2003 pri stave 75.000km (mám pocit, že skutočné km sú okolo 200.000)Ble. Na ten stav sa mi zdala cena celkom fajn.

Môžete mi prosím povedať, čo si o tomto krásavcovi myslíte a aspoň približne koľko by stála oprava (vrátane výmeny spojky)? Zároveň by som sa chcel opýtať, prečo žltne kryt práve ľavého predného svetla? Vďaka za názory a odpovede.
   Návrat  
truest je teď offline  truest
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.7.2009 , 12:47   Citovat  

z bazaru nebrat Ble
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2009 , 8:27   Citovat  

Mali ste pravdu s aktualizáciami máp pre navigácie. Potvrdili mi to aj z Hondy ČR (Honda SR sa ani neunúvala odpovedať naštvanej):
citace:
Bohuzial Vas asi sklamem, lebo pre starsie typy navigacii existuju aktualizacie len statov zapadnej Europy. Mapove podklady pre strednu a vychodnu Europu su kompatibilne az s hlasovo ovladanymi navigaciami, ktore sa dodavali do modelu Accord az od roku 2006.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2009 , 14:50   Citovat  

A čo si Honda-odborníci myslia o tomto kúsku tudy odkaz?
Vďaka za názory. Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2009 , 15:20   Citovat  

Slivka napsal:
Vďaka za názory. Úsměv

Je to auto místního člena - prodává zde. Do toho bych klidně šel, pač všechny vady má napsaný ve vláknu, tak víš, do čeho jdeš.. ale nevím, jestli to má ještě on, jestli to spíš teda neprodal nějakýmu bazaru.. poslední závada je ale ve vláknu napsaná.. takže vyměníš poloosu a jezdíš.. je to nejvyšší výbava.. no vypadá myslím dobře, navíc je to myslím i snižený..

Btw, kolik bys byl ochotnej dát třeba za moje?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2009 , 17:49   Citovat  

Jauda napsal:
Btw, kolik bys byl ochotnej dát třeba za moje?

No obúchané a prestriekané to mi hlava nebere, neviem si tipnúť. Aj keď musím uznať, že opravené je to pekne je to dobrý.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2009 , 18:05   Citovat  

Slivka napsal:
Vďaka za názory. Úsměv

cena az neskutecna Tak to koukám!... skus napsat majiteli SZ. jestli jsou udelane rozvody atd...ale i tak zajimave, kdyz vezmu kolik jsme dal za moji to mi hlava nebere

Jauda :ja dam A4G :chichi:
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.7.2009 , 18:26   Citovat  

Slivka napsal:
No obúchané a prestriekané to mi hlava nebere, neviem si tipnúť. Aj keď musím uznať, že opravené je to pekne je to dobrý.

jj musím říct, že oprava už je good, ale jen jsem se tak ptal.. njn takhle obouchaný auto už jen tak neprodám.. další důvod si ho nechat, hehe.. HaHaaa

Luky napsal:
cena az neskutecna Tak to koukám!... skus napsat majiteli SZ. jestli jsou udelane rozvody atd...ale i tak zajimave, kdyz vezmu kolik jsme dal za moji to mi hlava nebere

Jauda :ja dam A4G :chichi:

Luky - A4G s turbem bych bral.. jinak nee..

Co se týká těch rozvodů, myslím jsem tam v tom vláknu četl, že je právě udělal..

Edit: Javal napsal ve vlákně: "aktuálně: vyměněny rozvody, olej, nové uložení př. horních ramen, přetěsněn motor - takže problém s olejem vyřešen.. "
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2009 , 15:49   Citovat  

Luky: Koľko si dal za svoju a kedy, ak to nie je tajomstvo? Úsměv

A čo tento Honda kúsok tudy odkaz? Vyzerá dobre a podľa popisu je aj celkom zachovaný, len sa mi zdá trošku predražený, alebo ani nie? Vďaka za odpovede.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.7.2009 , 17:00   Citovat  

Slivka napsal:

A čo tento Honda kúsok tudy odkaz? Vyzerá dobre a podľa popisu je aj celkom zachovaný, len sa mi zdá trošku predražený, alebo ani nie? Vďaka za odpovede.

Jestli ty km sedí,tak bych řekl,že cena celkem odpovídající... Něco takovýho bych bral i já.. Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.7.2009 , 17:08   Citovat  

Slivka napsal:

podle me to je cena na dnesni dobu lehce vyssi, ale zalezi na celkovem stavu . Ale z fotky nic nepoznas chce to videt a hlavne se svezt VTEC
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2009 , 0:26   Citovat  

zdravim, taky se poohlizim po accordu a nejvic se mi zatim libi tenhle kousek ODKAZ
nezna nekdo ? na prvni pohled vypada hodne dobre, po svezeni sme zjistili ze ma nacnutou spojku a bude potreba vymenit -> v honde 19 000,- , s mejma znamostma 8 000,-
zatim jsme se ale dostali "jen" na 110 tis. ale moje predstava je spis 100 tis.... co si o tom myslite ? Úsměv
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2009 , 9:56   Citovat  

osiris napsal:
zdravim, taky se poohlizim po accordu a nejvic se mi zatim libi tenhle kousek ODKAZ
nezna nekdo ? na prvni pohled vypada hodne dobre, po svezeni sme zjistili ze ma nacnutou spojku a bude potreba vymenit -> v honde 19 000,- , s mejma znamostma 8 000,-
zatim jsme se ale dostali "jen" na 110 tis. ale moje predstava je spis 100 tis.... co si o tom myslite ? Úsměv

ze takhle skladat kola do kufru me s accordem nikdy nenapadlo pořádnej výtlem pořádnej výtlem jinak vypada slusne,bratranec ma to same,akorat automat,takze spojku neresi... Hihi
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2010 , 11:38   Citovat  

Ahojte Honda -ďáci

Chcem sa opýtať, či sa oplatí vziať Accorda 6G 2.0 ES z Nemecka, r.v. 2002, najazdených cca 130.000km, druhý majiteľ, cena 5.000,-€ (~130.000,-Kč), pričom auto malo dve nehody:
1. havarované zo zadu a opravené v Honde DE pričom vymenili zadné čelo, veko kufra a jedno zadné svetlo,
2. preliačený predný blatník opravený zatmelením (nevymenili ho vraj preto, lebo by poškodili vnútro) a pristriekaním celého boku z dôvodu jednotnosti laku asi tiež v Honde DE.
Obe opravy boli hradené poisťovňou.

Ďalej boli robené tieto veci:
- prestriekaná kapota a strecha - kvôli kamienkom,
- vymenené jedno predné svetlo - bolo prasknuté (dôvod netuším),
- vymenené predné okno - prasklina od kameňa, ale tesnenie nejako odstáva (asi použili pôvodné).

Po motorickej stránke je auto úplne v poriadku a jazdí výborne, olej menený každých 10tkm (podľa majiteľa) a vymenené rozvody minulého roku (podľa nálepky v motorvom priestore). Ďalej sú tam asi ročné brzdy EBC vrátenie dosiek redstuff a športový staviteľný podvozok.

Osobne ma desí čo všetko bolo na tom aute robené a striekané (údajne profesionálnom). Na druhej strane však vidím pridanú hodnotu v pravidelnom servise, nových brzdách a podvozku. No a vďaka novému laku vyzerá ako nové Úsměv

Myslíte, že sa to oplatí, alebo si radšej počkať na inú ponuku?

Vďaka za odpovede a názory. přátele
VTEC -ku zdar Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.5.2010 , 11:44   Citovat  

Slivka napsal:
Ahojte Honda -ďáci

Chcem sa opýtať, či sa oplatí vziať Accorda 6G 2.0 ES z Nemecka, r.v. 2002, najazdených cca 130.000km, druhý majiteľ, cena 5.000,-€ (~130.000,-Kč), pričom auto malo dve nehody:
1. havarované zo zadu a opravené v Honde DE pričom vymenili zadné čelo, veko kufra a jedno zadné svetlo,
2. preliačený predný blatník opravený zatmelením (nevymenili ho vraj preto, lebo by poškodili vnútro) a pristriekaním celého boku z dôvodu jednotnosti laku asi tiež v Honde DE.
Obe opravy boli hradené poisťovňou.

Ďalej boli robené tieto veci:
- prestriekaná kapota a strecha - kvôli kamienkom,
- vymenené jedno predné svetlo - bolo prasknuté (dôvod netuším),
- vymenené predné okno - prasklina od kameňa, ale tesnenie nejako odstáva (asi použili pôvodné).

Po motorickej stránke je auto úplne v poriadku a jazdí výborne, olej menený každých 10tkm (podľa majiteľa) a vymenené rozvody minulého roku (podľa nálepky v motorvom priestore). Ďalej sú tam asi ročné brzdy EBC vrátenie dosiek redstuff a športový staviteľný podvozok.

Osobne ma desí čo všetko bolo na tom aute robené a striekané (údajne profesionálnom). Na druhej strane však vidím pridanú hodnotu v pravidelnom servise, nových brzdách a podvozku. No a vďaka novému laku vyzerá ako nové Úsměv

Myslíte, že sa to oplatí, alebo si radšej počkať na inú ponuku?

Vďaka za odpovede a názory. přátele
VTEC -ku zdar Úsměv

radši bych vzal od Rom.a:

Rom. napsal:
Accord 2.0i ES (max. výbava, orig. 15" Alu + zimaky na fotce, mlhovky, stř. okno + digi klima, Bose radio) perfekt. stav, najeto 75000 km, r.v. 1999
auto stojí v Německu, přivezu ho jen po vzájemné domluvě

Cena: 132000,- Kč

Fotky najdeš tady
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Accord 6G 2.0
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď