Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Posouzeni skladby
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
azmodan je teď offline  azmodan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2009 , 7:40   Citovat  

Ahoj,

asi to mnoho z vas nevi, ale hraji v metalove kapele, coz teda neni nic zvlastniho, ale co nakousavam, krom toho, ze hraji v kapele obcas sam neco slozim no a vzhledem k tomu, ze jsem ve znameni panny a moc se necitim, jak to rict spravne, moc necitim, ze by ta ma hudba za moc stala, tak bych rad znal vas nazor na tuto skladbu, kterou jsem vcera slozil. Neni jeste uplne kompletni, neni to VUBEC metal, posloucham spoustu druhu muziky, je to takovy "pocitovy ambienty", ale prave, ze pro mne jsou dulezite hlasy verejnosti. Cili, co na to rikate? Poprosil bych o Vas nazor + jestli by slo pripsat styl hudby, jaky poslouchate, abych si udelal obrazek, jaky to ma ohlas napric hudebnim spektrem. Pisnicka je jeste bez masteringu, tzn je potichu. Dekuji za pochopeni a nazory Úsměv

Ps: pokud by nejelo stazeni z fora tak tudy odkaz

1-2c.mp3
 Komentář:
 Velikost:  3.32 MB
 Zobrazeno:  3123 krát

Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 1.8.2009 , 8:37   Citovat  

V dnešní době je dost těžké vymyslet vlastní melodii, není to špatný začátek, ale..

..syntezátor v pozadí by mohl trochu více kopírovat tón klavíru..
..chce to ještě "něco" vymyslet, začátek dobrý, pak to začíná nudit..
..ten rockový spodek je pro mě strašný, ale to je věc vkusu..
..ale pokud by jsi někde uprostřed zaměnil klavír za nabroušenou rockovou kytaru, tak by to mohlo celé dostat jiný spád (letní rocková balada)..
..osobně bych spodek nahradil nějakými beaty a celé obohatil samply..

..a aby jsi věděl, od koho je názor, tak tady máš ukázku, co bych od tvého songu očekával (není to zrovna 7" verze, ale přeskoč na 0:43 přes ten úvodní vokál)..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2009 , 8:50   Citovat  

mireczek napsal:
V dnešní době je dost těžké vymyslet vlastní melodii, není to špatný začátek, ale..

..syntezátor v pozadí by mohl trochu více kopírovat tón klavíru..
..chce to ještě "něco" vymyslet, začátek dobrý, pak to začíná nudit..
..ten rockový spodek je pro mě strašný, ale to je věc vkusu..
..ale pokud by jsi někde uprostřed zaměnil klavír za nabroušenou rockovou kytaru, tak by to mohlo celé dostat jiný spád (letní rocková balada)..
..osobně bych spodek nahradil nějakými beaty a celé obohatil samply..

..a aby jsi věděl, od koho je názor, tak tady máš ukázku, co bych od tvého songu očekával (není to zrovna 7" verze, ale přeskoč na 0:43 přes ten úvodní vokál)..

Diky za nazor. V tvem pripade by se ti spis mohl libit muj projekt Morphate, ktery najdes zde tudy odkaz moderni sound, elektronika atd...

Tato pisnicka, kterou se zde prezentuji, spada spise do oblastni ambientu, tudiz se hodi napriklad zminit spolek jmenem Nox Arcana: tudy odkaz v tehle hudbe je takove to "nudeni" jak pises bezne, neni to komercni hudba, je to hudba delana k navozeni jisteho stavu, atmosfery.

Ale dekuji za nazor, urcite jej budu brat v potaz pri dalsi praci, myslim to vazne, kazda reakce je podnetna a k zamysleni
   Návrat  
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 1.8.2009 , 9:02   Citovat  

..tak to zní zajímavě, má to sound jako původní.. Úsměv RAMMSTEIN..
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 1.8.2009 , 9:16   Citovat  

cus, posloucham TRANCE...
a tohle bych si pustil mozna tak na svuj pohreb, na muj vkus dost pomaly smutny, a nic nerikajici ...
zkus to dodelat ... treba zmenim nazor:) dik a nezlob se.
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.8.2009 , 9:19   Citovat  

Ahoj.. já až na dechovky, country a hiphop posloucham snad všechno od systému po operu=)
docela se mi tohle líbí ale pořád jsem čekal kdy příjde nějáký to "BUM BUM" na bicí.. ani by to nemuselo
bejt něják přehnaně jen tak akorád ve čtvrtce nějákou tu minutu a do konce zase klid.. v takovym
případě okamžitě stahuju a dávám si do playlistu Hihi OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2009 , 9:19   Citovat  

Newer napsal:
cus, posloucham TRANCE...
a tohle bych si pustil mozna tak na svuj pohreb, na muj vkus dost pomaly smutny, a nic nerikajici ...
zkus to dodelat ... treba zmenim nazor:) dik a nezlob se.

proc bych se mel zlobit?Úsměv je to ambient, to se nemuze libit kazdemu Mrk taky nazor, diky Mrk
   Návrat  
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 1.8.2009 , 10:21   Citovat  

..toto je pro mě typický ambient..
   Návrat  
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2009 , 10:37   Citovat  

Hele mě se to líbí,je to takový pocitový no.. Docela mě to zaujalo a rád bych si to poslechl až to bude kompletní nebo jak píšeš dodělaný Mrk!

Jinak poslouchám takové různé skladby a styly,docela mi je fuk jestli to je rock,dance,pop.. Prostě vše sluch Úsměv... P.C. Hlavně to musí basovat v autě Velmi šťastný
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2009 , 11:30   Citovat  

No na zacatku je ta pul minuta takova chuda, stale se opakujici smycka klaviru do kola. Potom jak dotoho zacnou ty bicí, tak se mi to zdá v uplně jinem tempu to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2009 , 11:47   Citovat  

Adamek napsal:
No na zacatku je ta pul minuta takova chuda, stale se opakujici smycka klaviru do kola. Potom jak dotoho zacnou ty bicí, tak se mi to zdá v uplně jinem tempu to mi hlava nebere

nene, tempo je stale stejne:) 120bpm Mrk jak rikam, je to ambient, neni to muzika tak, jak je prezentovana v mediich atd, tahle hudba je o nalade, o stavu. Nejlepe se posloucha vecer pri svitu mesice se sklenkou kvalitniho cerveneho vina Mrk neni to nic do auta nebo tak:) na to tomu chybi agresivita...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2009 , 11:49   Citovat  

mezitim, co jste bedlive poslouchali.. jsem slozil dalsi vec.. vcera mne musela polibit muze nebo nevim Velmi šťastný Takze song n. 2 Úsměv take neni zcela kompletni, chybi cingrlatka a kudrlinky, ale... i tak myslim ma co rict.. je to opet ambient v podobnem duchu... muzete tedy hodnotit tyto dve veci Úsměv dekuji tudy odkaz

2-1.mp3
 Komentář:
 Velikost:  2.64 MB
 Zobrazeno:  3013 krát

Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2009 , 14:20   Citovat  

azmodan >> hele to druhý se mi fakt líbí.. moc... kdyby jsi měl nááááhodou nějákou verzi co má několik hodin tak se o ní hlásím protože se mi u toho hodně hezky čte OK OK OK OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2009 , 14:33   Citovat  

sososo napsal:
azmodan >> hele to druhý se mi fakt líbí.. moc... kdyby jsi měl nááááhodou nějákou verzi co má několik hodin tak se o ní hlásím protože se mi u toho hodně hezky čte OK OK OK OK

heheh diky moc Úsměv no jasny, ambient, prost enechat se unaset na vlnach ty muziky.. jedno jestli u knizky nebo u hvezd o tom to je Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2009 , 15:54   Citovat  

azmodan napsal:
heheh diky moc Úsměv no jasny, ambient, prost enechat se unaset na vlnach ty muziky.. jedno jestli u knizky nebo u hvezd o tom to je Úsměv

Jojo.. krásně do pohodovýho klidnýho večera.. nádherna.. s tím několika hodinovým setem jsem to myslel vážně,
když by se nějákej objevil tak jsem vážnej zájemce OK Mr. Green
   Návrat  
Raven je teď offline  Raven
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2009 , 17:33   Citovat  

azmodan: čau musím říct že obě nejsou špatný... ale víc se mi líbí ta první, poskládat k tomu text a zpěv svěřit nějaké dívčině např: Amy Lee z Evanescence. Úsměv je to dobrý

jinak taky sem dřív hodně poslouchal metal, poslouchám ho pořád ale protože hraju v punkrockové kapele tak teď spíš u mě vede punk, rock atd. Úsměv
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2009 , 17:48   Citovat  

Asi je to mimo, taky hraju ve dvou kapelách, ale na bicí. Jedna pure black metal a v druhé hatecore s prvky trash, death a black metalu... Se stydím
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2009 , 17:55   Citovat  

WotanMitUns napsal:
Asi je to mimo, taky hraju ve dvou kapelách, ale na bicí. Jedna pure black metal a v druhé hatecore s prvky trash, death a black metalu... Se stydím

No vida:) a jak se ty kapely jmenujou? Ja jsem hral dlouha leta v eledhel na basu + zpev a ted hraju v pergamen Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2009 , 17:55   Citovat  

azmodan napsal:
Třeba Munruthel, to je parádní ambient a pozdější alba Burzum taky...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2009 , 17:56   Citovat  

Raven napsal:
azmodan: čau musím říct že obě nejsou špatný... ale víc se mi líbí ta první, poskládat k tomu text a zpěv svěřit nějaké dívčině např: Amy Lee z Evanescence. Úsměv je to dobrý

jinak taky sem dřív hodně poslouchal metal, poslouchám ho pořád ale protože hraju v punkrockové kapele tak teď spíš u mě vede punk, rock atd. Úsměv

Diky za nazor Úsměv bude to instrumentalni, je to ambient, naladova muzika, uznavam, je to pro uzkou skupinu lidi, ale prave proto me spis zajimaji nazory co nejvice lidi s ruznym hudebnim vkusem Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2009 , 17:57   Citovat  

azmodan napsal:
No vida:) a jak se ty kapely jmenujou? Ja jsem hral dlouha leta v eledhel na basu + zpev a ted hraju v pergamen Úsměv
Eledhel, to mi něco říká, sakra... Jedna kapela se jmenuje DarkEarth a druhá Panteon - někteří členové z Blizzard..Úsměv Eledhel - Černá znamení??
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.8.2009 , 11:22   Citovat  

WotanMitUns napsal:
Eledhel, to mi něco říká, sakra... Jedna kapela se jmenuje DarkEarth a druhá Panteon - někteří členové z Blizzard..Úsměv Eledhel - Černá znamení??

No jasne, Cerna znameni:) Ale ke konci ery spise Lux Nephas - tudy odkaz no a ted teda hraju v Pergamen tudy odkaz . Jinak DarkEarth mi taky neco rika, ale musim se priznat ze v ceske BM scene moc zbehlej nejsem...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Posouzeni skladby
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina