Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
"chip tuning" jbtechnology
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 11:45   Citovat  

Bylo mi tvrzeno, ze tihle borci delaji mugen jednotky co na seriovych vti davaji 189ps...Kdyz jsem ja, eso a jini tvrdili ze je to blbost, dozvedeli jsme se, ze si mame zavolat, ze tam vi vice nez my vsichni dohromady. Po mensi debate borec co to tvrdil hodil odkaz a ja jsem to okem zkouknul.

Chip Mugen - nárůst výkonu o cca 10% na 189 PS posunutí V-tcu již od 5400 ot/min a posunutý omezovač až na 9500 ot/min. Což dělá civica točivějšího tudíž výkonějšího.

Ta firma v podstate prodava chipy, ktere se koupi za par korun na ebayi. Nemluve o nepravdivem narustu vykonu, bych asi lidi i vyroval at jim na seriovem vti neodejde motor, kdyz jim tam profici soupnou omezovac na 9500 rpm. Nic proti nim nemam, kazdy nejak musi vydelavat, ale neprijde mi moc ferove uvadet nepravdive informace a zaroven vystavovat "sve klienty" riziku (ko motor)

mj. jsem se dozvedel ze se motul nelije ani do traktoru a ze castol je nejlepsi olej a leje se do prevodovky stejnej jako do motoru. No vcelku zabavna debata.

Tento topik navazuju na diskuzi z JDM fora: odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 12:16   Citovat  

pořádnej výtlem komu není rady.....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 12:38   Citovat  

Fakt sem si poctive přečetl celej Topic...Chlapec je tak vychvaloval az jim udelal spatnou reklamu,tak mu muzou podekovat...
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 12:59   Citovat  

Díky za upozornění, né že bych chtěl čipovat, ale takovýchto informací není nikdy dost je to dobrý
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 13:01   Citovat  

posero napsal:
pořádnej výtlem komu není rady.....

.....tomu neni pomoci pořádnej výtlem
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 13:03   Citovat  

ještě jste plný energie OK

ale je dobrý, že máte sílu potlačovat tyhle bludy s omezovačema a chiptuningem.

jinak z vlastní zkušenosti, dobrej olej se vyplatí :

motul 300V racing 5W40 - 50 000 km- ted probehla GO na mym ATR motoru. Všechny rozměry ložisek zůstaly zachovány. žádny vybrusy ani leštění.
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 13:30   Citovat  

zdá se mi to nebo aji ta fotka je ukradená z webu hc.cz

[img]http://www.hondaclub.cz/foto.asp?soubor=img/clanky/fotos/radyanapady/555/13.jpg[/img]
ale nevím jesli se nedovolili u JardyBara Se stydím
   Návrat  
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 13:30   Citovat  

28hp nahoru pres mapu .... a nema tam byt spiy 2-8hp upravou ecu
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 14:13   Citovat  

i když tomu nerozumím, tak jsem tomu objetoval 15 minut a celé jsem si to přečetl a opravdu i já poznám, že je to blbost Velmi šťastný
to jsem mohl zůstat u favorita a ta mugen jednotka by na 1.3 udělala koní 50 pořádnej výtlem
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 16:56   Citovat  

Taky jsem si pocetla a vysvetleni od lidi co tomu rozumi a maji nake skusenosti je slabe oproti najivite jednoho cloveka.No kazdy ma svou hlavu ale kdyz nechce poslouchat tak je to zle. to snad ne
   Návrat  
Maggoth je teď offline  Maggoth
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 17:13   Citovat  

infinity napsal:
Bylo mi tvrzeno, ze tihle borci delaji mugen jednotky co na seriovych vti davaji 189ps...Kdyz jsem ja, eso a jini tvrdili ze je to blbost, dozvedeli jsme se, ze si mame zavolat, ze tam vi vice nez my vsichni dohromady. Po mensi debate borec co to tvrdil hodil odkaz a ja jsem to okem zkouknul.

Chip Mugen - nárůst výkonu o cca 10% na 189 PS posunutí V-tcu již od 5400 ot/min a posunutý omezovač až na 9500 ot/min. Což dělá civica točivějšího tudíž výkonějšího.

Ta firma v podstate prodava chipy, ktere se koupi za par korun na ebayi. Nemluve o nepravdivem narustu vykonu, bych asi lidi i vyroval at jim na seriovem vti neodejde motor, kdyz jim tam profici soupnou omezovac na 9500 rpm. Nic proti nim nemam, kazdy nejak musi vydelavat, ale neprijde mi moc ferove uvadet nepravdive informace a zaroven vystavovat "sve klienty" riziku (ko motor)

mj. jsem se dozvedel ze se motul nelije ani do traktoru a ze castol je nejlepsi olej a leje se do prevodovky stejnej jako do motoru. No vcelku zabavna debata.

Tento topik navazuju na diskuzi z JDM fora: odkaz

offtopic Zdar infiniti. Peete (stribrna MR2 T) me prosil abych ti vzkazal , ze se mu mas ozvat na 776296776.
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 17:57   Citovat  

Téma jsem si přečetl a dobře se pobavil. Velmi šťastný
To zase nějakej "mistr odborník" pěkně zblbnul hlavu mladému klukovi, co mu to žere.
Tam je fakt zbytečný se mu snažit dobře poradit.
   Návrat  
Libas je teď offline  Libas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 18:50   Citovat  

Kuba Brázda je tu na H-C foru registrovaný, takže třeba k tomu něco napíše. Jedno je jisté, N2 Civic EK4 VTi prostě má v tech. popisu udávaný výkon 189 hp (asi jen jednotkou teda). Nevím, jak je tomu možmé, ale prostě všude to píšou. Bylo by dobré, kdyby to doopravdy někdo vysvětlil. Sám tomu teda taky něvěřím, že jen pouhým čipem se dá nahnat 29 hp (na seriovým motoru).
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 18:53   Citovat  

infinity napsal:
a leje se do prevodovky stejnej jako do motoru.[/url]
vsak s tim mel pravdu, ne? ja mam v prevodovce taky 10w40 a dokonce castrol Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 20:19   Citovat  

maggoth: diky, shanel jsem ho, ale uz na nej nemam ICQ Smutný

K tematu, docela me zajima, jak nekdo muze "poladit" auto ani by ho videl (narazim na zasilani jednotek tam a zpet). Podle teorie co je na webu, se s rostoucimi otackami automaticky navysuje i vykon, prosil bych technicke oduvodneni. Nejsem motorar, nerozumim tomu. Zvazuju posunuti omezovace na 11 tis
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 20:48   Citovat  

infinity napsal:

K tematu, docela me zajima, jak nekdo muze "poladit" auto ani by ho videl (narazim na zasilani jednotek tam a zpet). Podle teorie co je na webu, se s rostoucimi otackami automaticky navysuje i vykon, prosil bych technicke oduvodneni. Nejsem motorar, nerozumim tomu. Zvazuju posunuti omezovace na 11 tis

tak to vis ze vykon je prace za urcity cas, ne? takze cim vic toho stihnes udelat - vic otacek, proste vic prace za stejny cas, mas tak vetsi vykon Úsměv Ovsem pokud motoru zacne klesat kroutici moment coz je jeho jedina funkce - vyrabet kroutak, tak ti nepomuze ani 50tis otacek Úsměv
Omezovac na 11tis je blbost. Proc zacina pak klesat kroutak a s tim i vykon? Protoze za tak kratkou dobu motor nesaje mene vzduch nez pri mensich otackach
   Návrat  
Hanz je teď offline  Hanz
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 20:51   Citovat  

to mi hlava nebere to snad ne zmatenej
   Návrat  
kubabrazda je teď offline  kubabrazda
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 22:23   Citovat  

Zdravím ve spolek, tak jsem si početl a chvilku sem váhal jestli mi vůbec stojí za to reagovat. Jelikož nejen z Ewrc.cz vim jak tyhle diskuse končívají. Ale ať. Takže předně bych rád reagoval na to že o žádnejch 11 tis otáčkách se tam nepíše. Dál sem neporozuměl jakou má souvislost ten olej?? A teď k věci. Rozumím tomu dobře, že se vám nezdají hodnoty, které jsou uváděny na mých stránkách? Jelikož jsem asi tak dva roky zpět koupil civica od Tondy Tlusťáka do N2 kde měla být upravená jednotka a nebyla. Stál jsem před situací tuhle úpravu vyřešit. Měl jsem v té době za sebou sezonu pujčování Vti do N2 (rally sprinty) od sparrow. Neváhal jsem proto tuhle partu Skělých lidiček poprosit o pomoc byl jsem odkázán na profesionály pana Hasíka a i z pomocí honda-clubu jsme nakonec naše Vti zdárně upravili. Jednalo se o výměnu jednotky za jednotku z 5.g. s úpravou Mugen chipu a přes přechodku do našeho auta, atd.

Tak tady jsou specifikace asi tak 5 kusů vozu co sparrow má k pronájmu:

tudy odkaz

dále vůz Honzy Jindrleho pod odkazem technika

tudy odkaz

a muj je jasný.

pozn. tyhle auta nemůžou mít jiné upravy motoru více homologace civica N2 mohu dodat

Je pravda že nemám žádnej graf ani změřený motor na brzdě. Takže jestli tyhle data jsou špatný pak se omlouvám ale jsem jen prodejce a mají je špatně na již zmíněném ebay dále teda je to velký převrat na rally scéně v N2 jedem totiž všichni stejnou věc pak neví co má v autech sparrow,Jinderle, Já,atd. Asi ani pan. Hasík. který to již před několika lety vyvýjel. Pak díky Infinity žes nám to osvětlil co vlastně máme za auta a kolik nemáme koní.
Chtěl jsem jen Hondařům trochu pomoc když už jsme podstoupili takovej vývoj předělávat jednotku z 5.g do 6.g a ejhle jako bumerang se mi to ve špatném vrátilo. Nikomu nic nenutim navíc jsem nabízel možnost se svést v mém autě a vyzkoušet si to a rozmyslet. Chápeš!
   Návrat  
kubabrazda je teď offline  kubabrazda
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 22:32   Citovat  

oprava: Honza Jinderle
   Návrat  
Maggoth je teď offline  Maggoth
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 22:57   Citovat  

infinity napsal:

Nemas vubec za co - jen Petovi oplacim sluzbu.. Doufam , ze se zas nekdy uvidime a dame rec - posledne jsi zmizel driv nez jsem se k tobe stihl dostat... Sry za offtopic offtopic offtopic

K tematu : dle meho nazoru nelze ladit motor timhle zpusobem tak aby setup fungoval tak jak "ladic" udava - cili na 100% 29ps up a podobne kraviny , ale pokud nekdo "ochipuje " OBD1 jednotku nejakym rekneme ted omluvte ten vyraz ZPRUMEROVANYM setupem a pouzije ji pro fungovani B16XX bez jakychkoli hadware uprav - tak si myslim , ze to do jiste miry fungovat muze (vsichni vime ze seriovky maji urcite rezervy...) ale kdo vi jaka je ucinnost a jake to ma nasledky ze. Z lehka bych to srovnal treba s nakupem svodu - je spousta vyrobcu a spousta variant , a vzdycky bude vyrobce tvrdit, ze narust je takovy a takovy (samozrejmne v cislech) Vetsina levnych vyrobcu pouze okopiruje osvedceny produkt v tomto pripade Tvar a ti dukladnejsi snad i tloustky sten a mista spoju a ti nejpreciznejsi i materialy a vyrobni technologii (v zavislosti na cene samo Smutný ) Znackove svody jsou drahe - protoze jsou vyrobeny z kvalitnich materialu, do jejich vyvoje bylo investovano mnoho prostredku atd atd a v neposledni rade si vyrobce necha zaplatit nalepku napr DC - vsichni vime jak to chodi ze? Jenomze jak muze at uz kvalitni a svetoznamy a nebo naopak nekvalitni a neznamy vyrobce tvrdit , ze jeho svody budou fungovat spravne a navysovat vykon o rekneme (ted strilim - nechce se mi to hledat na webu)12ps na mem motoru , ktery ma najeto dejme tomu 200 000 s kdo vi jakou udrzbou provadenou predchozimi majiteli? A prece kdyz tyhle svody at uz Chiny a nebo DCcka namontuju - tak je rozdil znat - nerikam ze 12ps up , ale dejme tomu lepsi prubeh kroutaku a treba 5ps up , ktere jsou doprovazeny kravalem pac kdyz uz svody tak prece i nejaky supermegavykuchany koncak atd. To vse + pocit ze jsem za svody dal TAKOVEHLE VELKE PENIZE!!!! lidi nabada k tvrzenim , ze jim ty svody zkratka tech 12ps pridaly. abych to zakoncil - myslim si a nikomu svuj nazor nenutim , ze to fungovat muze , ale udavany vykonovy narust je absolutne zkresleny a to by na aute musel byt udelany dobry vyfuk , dobre provedene a jeste lepe odstinene sani aby brzda mohla mluvit o nejakych 12ti-14ti kobylach.

Tak a ted me odbornici roztrhaji na kopytech - jen s chuti do mne. Rad se necemu priucim. přátele
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 23:02   Citovat  

ale zas na druhopu stranu aspon nekdo konecne upravuje OBD2ku.... ja bych to nevidel tak jako stracenej pripad...
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 23:55   Citovat  

kubabrazda napsal:
Chtěl jsem jen Hondařům trochu pomoc když už jsme podstoupili takovej vývoj předělávat jednotku z 5.g do 6.g...

Nerozumím té zmínce o vývoji. Myslel jsem, že stačí vzít ecu P28 nebo P30 z C5G, které lze nejlépe upravovat, a připojit ji přes kabelovou redukci na kabeláž C6G. Mám ji takhle připojenou v C4G. Pravda, tam je třeba ještě použít rozdělovač z B16A2.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 0:03   Citovat  

No to jsem tusil, ze budu za "dobraka" kdyz o tom rozvinu diskuzi...Neni nic jednodussiho, nez si pujcit uplne seriovy VTI a za 2 tisice korun si zaplatit 2 mereni s chipem i bez, rozhodne by to vasemu podnikani prospelo a nebylo by to podlozeno nejakymi spekulacemi ci cizima cislama z netu. Ja jsem pouceny, ze to co si sam nevyzkousis, tomu nemuzes verit. A samozrejme neni brzda jako brzda...no, Vas boj.

Nicmene nic to nemeni na mem nazoru ze "chip" na vti neda 29ps a ze s rostoucimi otackami roste i vykon...sorry

Minor napsal:
Nerozumím té zmínce o vývoji. Myslel jsem, že stačí vzít ecu P28 nebo P30 z C5G, které lze nejlépe upravovat, a připojit ji přes kabelovou redukci na kabeláž C6G. Mám ji takhle připojenou v C4G. Pravda, tam je třeba ještě použít rozdělovač z B16A2.

taky ne...
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 0:08   Citovat  

infinity napsal:
No to jsem tusil, ze budu za "dobraka" kdyz o tom rozvinu diskuzi...Neni nic jednodussiho, nez si pujcit uplne seriovy VTI a za 2 tisice korun si zaplatit 2 mereni s chipem i bez, rozhodne by to vasemu podnikani prospelo a nebylo by to podlozeno nejakymi spekulacemi ci cizima cislama z netu. Ja jsem pouceny, ze to co si sam nevyzkousis, tomu nemuzes verit. A samozrejme neni brzda jako brzda...no, Vas boj.

Nicmene nic to nemeni na mem nazoru ze "chip" na vti neda 29ps a ze s rostoucimi otackami roste i vykon...sorry

taky ne...
klidne bych poskyt svoje VTI ale neverim tomu ze muj vnitrek vydrzi 9500rpm.... Úsměv
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 6:19   Citovat  

vzdyt je to holy nesmysl-189ps diky jednotce!

pro priklad: cerveny civic od 906teamu mel upraveny motor v podobe ostrych vacek stage3,komplet hlavu, svody, vyfuk, sani a jednotku primo nalazenou na tento setup a vysledek byl 190ps zmerenych na brzde....13,5s na 400m a ve sve dobe nikdy nicim neporazen!

takze kdo tvrdi, ze diky jednotce s uni chipem s napisem mugen z ebay nazene ty same kone, tak je naprosto naivni, stejne jako ti, co mu to veri HaHaaa
pista906 by sem neco napsal, ale asi ho berou mdloby, kdyz to cte pořádnej výtlem
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 6:56   Citovat  

eso-sannycars napsal:
pista906 by sem neco napsal, ale asi ho berou mdloby, kdyz to cte pořádnej výtlem

tohle mi po ráno rozseklo pořádnej výtlem
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 7:25   Citovat  

kubabrazda napsal:
Zdravím ve spolek, tak jsem si početl a chvilku sem váhal jestli mi vůbec stojí za to reagovat. Jelikož nejen z Ewrc.cz vim jak tyhle diskuse končívají. Ale ať. Takže předně bych rád reagoval na to že o žádnejch 11 tis otáčkách se tam nepíše. Dál sem neporozuměl jakou má souvislost ten olej?? A teď k věci. Rozumím tomu dobře, že se vám nezdají hodnoty, které jsou uváděny na mých stránkách? Jelikož jsem asi tak dva roky zpět koupil civica od Tondy Tlusťáka do N2 kde měla být upravená jednotka a nebyla. Stál jsem před situací tuhle úpravu vyřešit. Měl jsem v té době za sebou sezonu pujčování Vti do N2 (rally sprinty) od sparrow. Neváhal jsem proto tuhle partu Skělých lidiček poprosit o pomoc byl jsem odkázán na profesionály pana Hasíka a i z pomocí honda-clubu jsme nakonec naše Vti zdárně upravili. Jednalo se o výměnu jednotky za jednotku z 5.g. s úpravou Mugen chipu a přes přechodku do našeho auta, atd.

Jak konci takove diskuze na ewrc? Hadkou, ze uvadite nepresne a nepodlozene informace? Od rally teamu bych cekal profesionalni pristup a ne tohle. Bohuzel se mi jen potvrzuje, ze velke mnozstvi techto "profiku" absolutne nema paru, oc jde. Je to smutne, ale je to tak. Nejhorsi na tom ale je, ze si nenenechaji poradit a prosazujou porad svoje naivni nazory o uprave motoru.

kubabrazda napsal:

Je pravda že nemám žádnej graf ani změřený motor na brzdě. Takže jestli tyhle data jsou špatný pak se omlouvám ale jsem jen prodejce a mají je špatně na již zmíněném ebay dále teda je to velký převrat na rally scéně v N2 jedem totiž všichni stejnou věc pak neví co má v autech sparrow,Jinderle, Já,atd. Asi ani pan. Hasík. který to již před několika lety vyvýjel.

Takze mate chipy z ebay za 20usd a pridaji 30ps? Jaky je potom ten rozdil u S1600, ktere maji neco pres 200koni a komplet upravene motory (vacky, vysoka komprese, svody, vyfuk, 4klapka, jednotka,...)? Nejake logicke vysvetleni prosim... Co konkretne pan Hasik vyvijel? Chip z ebaye?
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 7:36   Citovat  

kubabrazda napsal:
Je pravda že nemám žádnej graf ani změřený motor na brzdě. Takže jestli tyhle data jsou špatný pak se omlouvám ale jsem jen prodejce a mají je špatně na již zmíněném ebay dále teda je to velký převrat na rally scéně v N2 jedem totiž všichni stejnou věc pak neví co má v autech sparrow,Jinderle, Já,atd. Asi ani pan. Hasík. který to již před několika lety vyvýjel. Pak díky Infinity žes nám to osvětlil co vlastně máme za auta a kolik nemáme koní.
Chtěl jsem jen Hondařům trochu pomoc když už jsme podstoupili takovej vývoj předělávat jednotku z 5.g do 6.g a ejhle jako bumerang se mi to ve špatném vrátilo. Nikomu nic nenutim navíc jsem nabízel možnost se svést v mém autě a vyzkoušet si to a rozmyslet. Chápeš!

fakt som sa doteraz nechcel do tejto debaty zapajat, ale skratka musim.
osobne p.Hasika nepoznam, ale pametam si toto meno este z cias, ked kamarat kupil civic 5g s upravenou mapou, ktoru vraj robil p.Hasik. to bolo tak 8rokov dozadu. potom sme sa dozvedeli, ze p.Hasik to vraj len cele poslal do JPN a odtial sa vratila takto upravena mapa a bolo deklarovanych dokonca 190koni. auto jazdilo na slovensku kopce v ramci novinarskej ligy, cize cisto streetove a na tu dobu nejazdilo zle. kedze tam bol aj ten prepinac, tak sa dalo prepnut na seriovu mapu a mozem povedat, ze pocitovo to potom chodilo inak. bohuzial zmerat sme to v tu dobu nemali ako, len na ceste face2face s inym autom. rozdiel bol, ale fakt len minimalny.
ked som si pozrel co je v tej mape ine, tak okrem posunuteho limiteru, znizeneho VTEC-u a osolenych palivovych map su tam este male finesy ktore mozu cosi malo pomoct vo vysokych otackach, ale inak to nie je ziadna prevratna vec. je tam este zakazany closedloop a vyhrievanie lambdy co ma za nasledok, ze tu lambdu posles do vecnych lovist a ze spotreba bude dana kvalitou mapy (ktora teda nie je ziadna slava). mam pocit, ze je to jeden z tych $10 cipov, ktorych je plny eBay. nedavno sa mi dostala do ruky jedna ECU kde bol binarne zhodny obsah epromky s touto akoze Mugen.
takze vie niekto co pan Hasik vlastne spravil ?

a co sa tyka prerobenia ECU do 6G tak skus napisat co tym myslis, lebo vacsina ludi ma redukcne kable a normalnu OBD1 ECU i ked je realna moznost menit mapu aj v OBD2 ale kvoli cene a pracnosti to nikto nerobi.

p.s. zmerali ste aspon sirokospektralnou lambdou po tychto upravach aka je zmes ?
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 8:01   Citovat  

myslíš ,že vědí co je ,případně disponují wb lambdou ? vzhledem k přístupu bych na to moc nesázel. Na mě to působí dojmem že kluci si koupili programátor , pár ebayovek epromek a dem na to.
na redukci na obd1 případně si sednutí si na hodinku k přemlácení konektorů nic k vyvíjení není.
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 8:09   Citovat  

jagy napsal:
Jak konci takove diskuze na ewrc? Hadkou, ze uvadite nepresne a nepodlozene informace? Od rally teamu bych cekal profesionalni pristup a ne tohle. Bohuzel se mi jen potvrzuje, ze velke mnozstvi techto "profiku" absolutne nema paru, oc jde. Je to smutne, ale je to tak. Nejhorsi na tom ale je, ze si nenenechaji poradit a prosazujou porad svoje naivni nazory o uprave motoru.
OK bohužel . Nejen v motorech .
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
"chip tuning" jbtechnology
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina