Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Každý řidič by měl toto vidět.. video
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 22:46   Citovat  

tudy odkaz

je to z roku 95 a trvá to 3/4 hodiny ale opravdu to stojí za to.. našel jsem si na to čas a nelituju.. prostě realita..

dávám to jako nový topic protože by to mělo být vidět..

je tam několik desítek favoritů.. a řekl bych že na tom např C4G a 5G s bezpečností nebude o moc lépe.. tak se koukněte jak lze dotvarovat vůz při nepřizpůsobení rychlosti značkám je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 0:10   Citovat  

Tak to je masakr Tak to koukám! ten cíva na tom přejezdu to pěkně schytal, možný to bylo vti né?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 0:15   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
Tak to je masakr Tak to koukám! ten cíva na tom přejezdu to pěkně schytal, možný to bylo vti né?

myslim že nebylo, ale těm 2 mrtvejm už to bylo asi jedno jesli tam přijeli pod ftekem nebo v eko režimu ..
   Návrat  
mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 0:16   Citovat  

Sice neměl jednodílné křídlo a "lízátko", ale měl VTi kola, mlhovky, tmavý interiér, vzadu kotouče - to nasvědčuje, že to bylo VTi (viz níže).
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 0:19   Citovat  

eXi_ napsal:
myslim že nebylo, ale těm 2 mrtvejm už to bylo asi jedno jesli tam přijeli pod ftekem nebo v eko režimu ..

tjn Velmi šťastný se směju ale přitom to je dost smutný ty některý případy Se stydím Bueee kor mě je do breku když si uvědomim kde jsem mohl zůstat já a né třeba jen sám Se stydím to už se fakt krotim. Včera najeto 300km dnes 150 a je zajímavý pozorovat chování řidičů zamnou následně předemnou když se jede v obci či městě 50km/h zmatenej
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 6:15   Citovat  

Tak to uhořelé dítě mě dostalo.... KO
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 8:29   Citovat  

Tak to ohorele dite je fakt silene Bueee
   Návrat  
beruska.evuska je teď offline  beruska.evuska
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 8:56   Citovat  

No fůůůjj...to budou noční můry Tak to koukám! Bueee
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 9:12   Citovat  

je to ale dobře Chápeš! Ať to lidi viděj a berou v potaz Chápeš! Právě když jsem jel do Olomouce za Yokohamou, jel jsem bráchovim civicem, spěchaly jsme, nakládal jsem tomu. Předjížděl jsem docela riskantně a rychlost občas 160. Docela dlouhou dobu se mě držel nějakej Ford řikám si mladej borec asi si chce okázat že mě předjede, nepustil jsem ho a stál jsem na ní Velmi šťastný Kouknul jsem do zpětnýho a vidim že vedle sebe má holku(paní) řikám si asi se chce předvádět. Takhle nalepenej a u středový čáry zamnou byl tak 20km než jsem já zůstal za kamionem na silnici z prudkýho kopce a dvojtou čárou protože proti do kopce jsou dva pruhy. Já nejsem až takovej magor abych to v týhle situaci předjížděl a frajer se chtěl asi ukázat a jen jsem vyděl jak projel kolem v tom protisměru zmatenej To proč tohle píšu je jediná věc. Když jsem ho potom dojel viděl jsem jak se mladá slečna ze sedadla spolujezdce otáčí dozadu ke dvoum dětem to snad ne . Proto mě to docela zaráželo. To ta ženská je tak blbá aby mu řekla aby jel pomaleji a bezpečně? Nebo jeho samotnýho to netrkne že může zabít ne jen sebe ale i tu celou rodinu při předjíždění proti kamionu a přez DVĚ plný čáry. By mě zajímalo jak se hodně mění styl řízení po tom co se člověku narodí dítě, tohoto řidiče evidentně nezajímalo že veze o dva lidský životy navíc takovim stilem8) Já sem prostě nevěřil svejm očim cože cože ?
   Návrat  
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 9:20   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
je to ale dobře Chápeš! Ať to lidi viděj a berou v potaz Chápeš! Právě když jsem jel do Olomouce za Yokohamou, jel jsem bráchovim civicem, spěchaly jsme, nakládal jsem tomu. Předjížděl jsem docela riskantně a rychlost občas 160. Docela dlouhou dobu se mě držel nějakej Ford řikám si mladej borec asi si chce okázat že mě předjede, nepustil jsem ho a stál jsem na ní Velmi šťastný Kouknul jsem do zpětnýho a vidim že vedle sebe má holku(paní) řikám si asi se chce předvádět. Takhle nalepenej a u středový čáry zamnou byl tak 20km než jsem já zůstal za kamionem na silnici z prudkýho kopce a dvojtou čárou protože proti do kopce jsou dva pruhy. Já nejsem až takovej magor abych to v týhle situaci předjížděl a frajer se chtěl asi ukázat a jen jsem vyděl jak projel kolem v tom protisměru zmatenej To proč tohle píšu je jediná věc. Když jsem ho potom dojel viděl jsem jak se mladá slečna ze sedadla spolujezdce otáčí dozadu ke dvoum dětem to snad ne . Proto mě to docela zaráželo. To ta ženská je tak blbá aby mu řekla aby jel pomaleji a bezpečně? Nebo jeho samotnýho to netrkne že může zabít ne jen sebe ale i tu celou rodinu při předjíždění proti kamionu a přez DVĚ plný čáry. By mě zajímalo jak se hodně mění styl řízení po tom co se člověku narodí dítě, tohoto řidiče evidentně nezajímalo že veze o dva lidský životy navíc takovim stilem8) Já sem prostě nevěřil svejm očim cože cože ?

To je jednoduché. Na silnicích se prostě nemá jezdit agresivně, ani chvilku. A když, tak jenom na volné cestě a pokud se ukáže někdo, kdo chce závodit, tak ho pustit před sebe.
Jak na to jednou šlápneš, tak se ti zatemní mozek a dál už neuvažuješ rozumně. Málokdo se dokáže pak ještě zkrotit. Hodně lidí vyprovokuje už jenom hudba, co si pustí.
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 9:26   Citovat  

PepaCRX >> no tak to byl dobrej ...vůl. To já se honil na silnici jednou jedinkrát s octávkou rs.
Do zatáček jsem si ho dával a pak jsem se na něj vykašlal a jel "předpisově" tak si mě na rovince
dal, ale bejt tam někdo se spolužáků tak si to nedovolim a pojedu normálně i v těch serpentýnách.
Když si chce někdo nahnat ego závoděnim tak ať ale ať má furt na mysli to, že když zabít, tak sebe
a né ostatní jako mít vedle sebe přítelkyni a v zádu děti no.. tak předjíždět hondu na plný je naprostá dmnc
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 9:30   Citovat  

PepaCR5446 napsal:

Předminulý týden jsem 2x provětral ABSo, když jsem brzdil a uhýbal do škarpy blbečkům, co předjížděli před zatáčkou - Sharan s vozíkem kousek za vesnicí, podruhé Mazda6, který předjížděl nějakou začátečnici (jela tak 40-50)... Moje rychlost cca 70-80 v obou případech. Evidentně ani jeden z nich nepočítal s tím,že by v protisměru mohlo něco jet. Naštěstí jsem jel v obou případech celkem klidně - na obou místech není problém jet 100km/h a i víc... Jak by to dopadlo pak radši nechci vědět... Ble

Pokud jde o čáry,tak plná = zeď...
   Návrat  
Frik je teď offline  Frik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 9:36   Citovat  

Po vzoru anglickych antireklam, at uz na autonehody nebo koureni ci cokoliv jineho - okamzity ucinek maximalni, ale po par hodinach na silnici uz clovek jede jako vzdy... staci jeden "vikendovy ridic", ktery podvedomne dela vse, aby normalniho ridice nastval a ten pak s nervama nevydrzi a udela nejaky nebezpecny manevr.
   Návrat  
habix je teď offline  habix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 9:57   Citovat  

odstrašující,ale pravdivé video, drsné záběry
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 10:06   Citovat  

PepaCR5446 napsal:

Kluci, to je humus. Přesně to, co by měli dávat nonstop na všech TV kanálech a reklamních panelech v MHD a na veřejnosti a hlavně podél silnic.

Já sice vozím dítě, ale dost lidí a i PepaCR ví, jak jezdím. No holt někdo to má jen o adrenalinu. Nevím, taky občas na pár úsecích zrychlím a pak hezky 90km a pohoda. No nic. To video, je opravdu nářez. Úsměv
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 10:12   Citovat  

Já zase naopak nesouhlasim s tim že plná čára = zeď ... spíš naopak si myslim že přeject plnou čáru je to nejmenší co člověk muže udělat v situaci která to vyžaduje, protože to nikoho nebolí.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 10:20  Naposledy upravil eXi_ dne 5.8.2009 , 10:22, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Stealman napsal:
Já zase naopak nesouhlasim s tim že plná čára = zeď ... spíš naopak si myslim že přeject plnou čáru je to nejmenší co člověk muže udělat v situaci která to vyžaduje, protože to nikoho nebolí.

minimálně to pak bolí tvé rodinné příslušníky, pokud proti tobě vyjede Neoplan jako proti ženě.. zřejmě pospíchala protože předjížděla rovnou 2 nákladní vozidla... nepředjela.. v protisměru Neoplan.. to je hardcore.. Smutný

btw.. žádná situace to pro rozumnýho člověka nevyžaduje .. OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 10:22   Citovat  

eXi_ napsal:
minimálně to pak bolí tvé rodinné příslušníky, pokud proti tobě vyjede Neoplan jako proti ženě.. zřejmě pospíchala protože předjížděla rovnou 2 nákladní vozidla... nepředjela.. v protisměeu Neoplan.. to je hardcore.. Smutný

Ale tam neni na vině to jaká je na silnici čára... todle je jen o blbosti lidí, trefit autobus můžu i na přerušovaný. O todle mi jde .. to jaká je tam čára na to nemá vliv snad ne ?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 10:25   Citovat  

to ne, ale ta čára tam z nějakýho důvodu je... na některejch místech by jí mohli malovat krví tech kteří tam předjížděli ..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 10:31   Citovat  

eXi_ napsal:
to ne, ale ta čára tam z nějakýho důvodu je... na některejch místech by jí mohli malovat krví tech kteří tam předjížděli ..

Tohle já nepopíram, ta čára tam je jistě z dobrýho důvodu .. ale stojim si zatim že samotnej fakt toho že je plná nebo přerušovaná nehraje defakto žádnou roli v tom jestli se něco stane nebo ne. Ale zkus ject třeba kilometr za cyklistou jen proto že tam je plná Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 10:32   Citovat  

Stealman napsal:
Ale tam neni na vině to jaká je na silnici čára... todle je jen o blbosti lidí, trefit autobus můžu i na přerušovaný. O todle mi jde .. to jaká je tam čára na to nemá vliv snad ne ?

Tuhle jsem jel v Pátek večer z Prahy do Chrudimy a Hrochova Týnce. Z Pardubic je výpadovka v polovičním profilu. na jejím konci je jakoby táhlé "esíčko v jehož druhém ohybu je křižovatka, která má takové ty zálivy se zebrami. Já tam zomalil na předepsaných 70km/h a Mitshubishi Carisma za mnou to svištěla přes toto dopravní značení a před námi auta a proti směru nic ... asi spěchal, ale předjíždět tam neměl. To tam to značení jinak nemusí být. Ano můžeš tam vjet. Pokud se kupříkladu vyhýbá cyklistovi, překážce a či to vyžaduje situace. Tohle však nebylo vyžadováno situací podle vyhlášky. 1) nejen 70km a 2) předjížděl na zákazu. Prostě to byl degeš. Myslíš, že dost řidičů si všimne, že mám na C5G HB vylepenou dle vyhlášky nálepku "dítě v autě"??? A tipni kolik procent na to reaguje tak, že si nechává dostatečný odstup???
   Návrat  
Hanz je teď offline  Hanz
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 10:38   Citovat  

M@jk napsal:
Tuhle jsem jel v Pátek večer z Prahy do Chrudimy a Hrochova Týnce. Z Pardubic je výpadovka v polovičním profilu. na jejím konci je jakoby táhlé "esíčko v jehož druhém ohybu je křižovatka, která má takové ty zálivy se zebrami. Já tam zomalil na předepsaných 70km/h a Mitshubishi Carisma za mnou to svištěla přes toto dopravní značení a před námi auta a proti směru nic ... asi spěchal, ale předjíždět tam neměl. To tam to značení jinak nemusí být. Ano můžeš tam vjet. Pokud se kupříkladu vyhýbá cyklistovi, překážce a či to vyžaduje situace. Tohle však nebylo vyžadováno situací podle vyhlášky. 1) nejen 70km a 2) předjížděl na zákazu. Prostě to byl degeš. Myslíš, že dost řidičů si všimne, že mám na C5G HB vylepenou dle vyhlášky nálepku "dítě v autě"??? A tipni kolik procent na to reaguje tak, že si nechává dostatečný odstup???

Tipnu ???Nikdo??? šuk na to .
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 10:41   Citovat  

No jistě ... nakonec je to všechno o lidech, kdyby lidi nebyli arogantní blbci což ale bohužel jsme tak trochu někdy všichni, tak by žádný značky pomalu ani nemusely být. To video je docela drsný Smutný ale myslim si že to nikdy nebude jinak, kolikrát se člověk podivuje nad blbostí některých lidí .. a takový jezdí po silnici. Vídam to cestou Sokolov-Plzen každý týden ... zejména předjíždění před horizontem a zatáčkou, to mi přijde jako šílenost.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 10:43   Citovat  

Hanz napsal:
Tipnu ???Nikdo??? šuk na to .

20% ... snažím se těch 50m mít od auta přede mnou, za mnou už to tak není ... to snad ne
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 10:48  Naposledy upravil Hellborn dne 5.8.2009 , 10:51, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

M@jk napsal:
20% ... snažím se těch 50m mít od auta přede mnou, za mnou už to tak není ... to snad ne

Když z těch 50m nebude ta nálepka asi moc vidět... Mrk Mr. Green

Stealman: Cyklistu možná,ale pokud jde třeba traktor,který pojede ještě pomaleji než cyklista, tak radši počkám na přerušovanou...

Jinak jo - člověk dost často žasne,co jezdí za domácí zvířectvo, které evidentně nemyslí ani pár vteřin dopředu..
   Návrat  
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 10:51   Citovat  

celkem dost drsny video neni mi z toho teda nejlip po tom co jsem to dokoukal,ale myslim ze by toho melo byt vic a lidem to hustit do hlavy..pokud chce nekdo jezdit rychle a zavodit at veme svoje auto na okruh a tam se muze vyblbnout a zazit nejakej ten adrenalin a hlavne nemusi ohrozovat ostatni lidi na silnici....
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 10:54   Citovat  

Nějaké podobné video nám myslím pouštěli v autoškole je to celkem drsné hlavně jak jsou tam vidět ještě ta těla Tak to koukám!

btv:ten modrej Civa byl opravdu Vti při pohledu do motorového prostoru byl vidět kryt svíček na DOHC víku ventilů je to dobrý
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 11:04   Citovat  

PepaCR: nechapu, ze tak resis plnou caru. Samozrejme na mnoha mistech neni ze srandy, ale na spouste jinych je zase naprosto stupidne a zduraznovat, ze jsou nekde cary dve, no nevim. Zeptej se nekoho na plnou caru pred krizovatkou nedaleko Musovskych jezer - prehledna, dvoukilometrova rovinka. A takovych mist je spousta. Stejne jako je spousta mist s prerusovanou carou, kde je predjizdeni cehokoliv rychlejsiho nez duchodce na kole hodne o hubu.

Tim nerikam, ze na tom konkretnim miste to nebylo nebezpecne, nicmene argument DVE CARY tomu zrovna vahu nedodava. Asi jako "prechazel NA CERVENOU" - to muze byt uplne v pohode (200 metru dlouha jednosmerka) a nebo naprosta blbost (ctyrpruhova krizovatka ve spicce). Ale jen holy fakt, ze to bylo "na cervenou", o nebezpecnosti nic nevypovida. Stejne jako ty dve plne cary.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 11:05   Citovat  

Já si myslim že na tom vubec nesejde jestlo to bylo vti nebo nebylo ... nehody na přejezdu jsou pro mě vůbec to nejnepochopitelnější Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2009 , 11:10   Citovat  

skyline napsal:
PepaCR: nechapu, ze tak resis plnou caru. Samozrejme na mnoha mistech neni ze srandy, ale na spouste jinych je zase naprosto stupidne a zduraznovat, ze jsou nekde cary dve, no nevim. Zeptej se nekoho na plnou caru pred krizovatkou nedaleko Musovskych jezer - prehledna, dvoukilometrova rovinka. A takovych mist je spousta. Stejne jako je spousta mist s prerusovanou carou, kde je predjizdeni cehokoliv rychlejsiho nez duchodce na kole hodne o hubu.

Tim nerikam, ze na tom konkretnim miste to nebylo nebezpecne, nicmene argument DVE CARY tomu zrovna vahu nedodava. Asi jako "prechazel NA CERVENOU" - to muze byt uplne v pohode (200 metru dlouha jednosmerka) a nebo naprosta blbost (ctyrpruhova krizovatka ve spicce). Ale jen holy fakt, ze to bylo "na cervenou", o nebezpecnosti nic nevypovida. Stejne jako ty dve plne cary.

Naprosto přesně jsi vystihl můj názor, samotnej fakt čáry barvy semaforu nebo rychlosti neni moc vypovídající, rozhodující je celková situace.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Každý řidič by měl toto vidět.. video
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina