Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Výroba výfuku na H 1,6 VTi 118kw sedan 4dv
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Kulispit je teď offline  Kulispit
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 13:49   Citovat  

Tak a teď vážně budu dělat výfuk na Hondu 1,6 Vti 118kw majtel má koupené svody 4 do 1 a zbytek je na mně!! Máte nekdo nějaký nápad zkušenosti co a jak jaký průměr potrubí atd. plán je takový naohýbat trubku o půměru 60mm a vsadit rezanátor cca 800mm za spoj svodů(mám plánek na rezonátor z vysoko otáčkového motoru co používají v německu na kopce tak ten vyrobit ) a dále jen koncový absorční tlumič vše dle závodních aut. Žáden nesmysly typu duplex prostě jen funkčnost a lehkost!! Máte někdo lepší poznatky??Díky Ahoj
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 13:52   Citovat  

výfuk udělej stejnej průměr jako je výstup svodů, tvar středu je danej, jinudy ho pod autem neprotáhneš.... rezonátory nesmyslátory bych nedával ..... zvuk nejvíc ovlivní konec výfuku jestli je průchozí nebo ne

PS kdbys chtěl mam origo výfuk na 5g sedan VTI asi nejlepší volba

Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 15:41   Citovat  

Kulispit napsal:
Tak a teď vážně budu dělat výfuk na Hondu 1,6 Vti 118kw majtel má koupené svody 4 do 1 a zbytek je na mně!! Máte nekdo nějaký nápad zkušenosti co a jak jaký průměr potrubí atd. plán je takový naohýbat trubku o půměru 60mm a vsadit rezanátor cca 800mm za spoj svodů(mám plánek na rezonátor z vysoko otáčkového motoru co používají v německu na kopce tak ten vyrobit ) a dále jen koncový absorční tlumič vše dle závodních aut. Žáden nesmysly typu duplex prostě jen funkčnost a lehkost!! Máte někdo lepší poznatky??Díky Ahoj
Tak a ted vazne -NEDLUBEJ DO VECI KTERYM NEROZUMIS A NECH TO TEM CO TOMU ROZUMI pořádnej výtlem pořádnej výtlem Jo a na konec dej turbo pistalu do vyfuku je to dobrý pořádnej výtlem offtopic At to vyjde je to dobrý VTEC

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 18:54   Citovat  

Jo díky za info od všech.Jasné je že bude trubka 60mm jelikož je výstup ze svodů 60mm (neuvedl jsem sorry) a další věc je ta že jasné že ten výfuk bude ve stejném místě jak původní jen mě zajímalo jestli máte někdo zkušenost s rovnou trubkou což je dle mně nesmysl tudíž rezonátor musí být jen jde o to jestli koupit osvědčený nebo přece to zůstane na mně a vyrobit Mrk .No o zvuk nejde ten bude vždy dobrý když bude na konci kvalitně vyrobený absorční tlumič.

to prelude: hele ty máš štěstí že tě znám přátele jinak svatoušek . No znáš mě kurde co nejde vyrobit????Čus

Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.8.2009 , 20:24   Citovat  

to prelude: hele ty máš štěstí že tě znám přátele jinak svatoušek . No znáš mě kurde co nejde vyrobit????Čus[/quote] Bojim bojim

0
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 9:40   Citovat  

Hele Preludáku nechtěj me přesvědčit o tom že jsi taky tak zaujatý!! Velmi šťastný jinak bych tě musel objednat k doktorovi .Hoj

jagy je teď offline  jagy
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 11:05   Citovat  

posero napsal:
rezonátory nesmyslátory bych nedával

Rezonatory mozna nefunguji nejake UNI smejdy, ktere vypadaji jak dratenka uvnitr. To se ale prodava u nas.. napr. Magnaflow rezonatory jsou super a zvuk neni potom tak tuzersky uprdeny, kdyz pustis plyn. Funguje to prakticky jako stredovy tlumic.. a hlavne mit jen koncak, tak z toho asi ohluchne. Takze rezonator urcite dat, ale neni jedno jaky.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 11:11   Citovat  

jagy napsal:
Rezonatory mozna nefunguji nejake UNI smejdy, ktere vypadaji jak dratenka uvnitr. To se ale prodava u nas.. napr. Magnaflow rezonatory jsou super a zvuk neni potom tak tuzersky uprdeny, kdyz pustis plyn. Funguje to prakticky jako stredovy tlumic.. a hlavne mit jen koncak, tak z toho asi ohluchne. Takze rezonator urcite dat, ale neni jedno jaky.

souhlas, ale pochybuju, že hodlá koupit něco smyslu plnýho....

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 11:16   Citovat  

jagy napsal:

Zatím mám na VTi jen koncák (k montáži origo katu jsem se ještě nedostal) a na ohluchnutí to není... Ovšem koncák mám taky celkem pořádný - nedovedu si představit, jak by to řvalo,kdybych dal původně zamýšlený 3Aracing,od kterého mě odradil řev Fishovo coupe, nebo SRS g50... HaHaaa Rezonátor bych tam taky chtěl dát...

DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 11:51   Citovat  

nevim jak to je s prumery ale tetko jsem zakladal celonerez a svody maji vystup vnitrni prumer asi 55mm,vyfuk ma 75mm a konec 110mm a vesel semi vpoho Hihi ,trocha upravy a de vsechno Velmi šťastný a zvuk ... Je to tam. Je to tam. Je to tam.

Snapshot048.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Snapshot048.jpg, 45.12 kB

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 11:56   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
nevim jak to je s prumery ale tetko jsem zakladal celonerez a svody maji vystup vnitrni prumer asi 55mm,vyfuk ma 75mm a konec 110mm a vesel semi vpoho Hihi ,trocha upravy a de vsechno Velmi šťastný a zvuk ... Je to tam. Je to tam. Je to tam.

a výkon Tak to valím bulvy

0
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 13:22  Naposledy upravil Kulispit dne 4.8.2009 , 13:26, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

DOHCVTEC napsal:

No to je výfuček paráda ale kokám na ty průměry to je brutální Tak to koukám! ak se to změnilo po montáži??Ještě mě zajímá na jaký to máš model a motor??Díky Ahoj

0
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 13:23   Citovat  

posero napsal:
souhlas, ale pochybuju, že hodlá koupit něco smyslu plnýho....

sorry ptal se tě někdo na tvé pocity co koupí nebo né??Myslím že bylo dané téma tak se ho držme a né žádné pochyby prosím bez offtopic

jagy je teď offline  jagy
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 13:42   Citovat  

Kdybys chtel, tak rezonator Magnaflow mam na prodej. Kdyz tak SZ.

Ohledne koncaku jde samozrejme o to jaky je.. nejake ty kanony (viz. foto nahore) bych si na auto nedal...

DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 13:43   Citovat  

no jo puvodne to bylo na foukej moturek Velmi šťastný ,krome svodu ale seslo ztoho,jinak mam 1.8vti serie 169 koni a co se tyce vykonu ,tezko rict .. urcite narostl kolik to jsem jeste nemeril ,typuju na 185 +/- ,no mam tam svody 4-1 ,puvodne jsem myslel ze od spodu to bude liny a na konci kopanec Velmi šťastný ,no realita je drobec jina,spis bych rekl ze krivka tociveho momentu je plynulejsi HaHaaa a nad tech 6000 ot/min je zivejsi,samozrejme VTEC utoci jako vzdycky VTEC ,
a co se tyce zvuku ,mam husi kuzi jeste tetko Velmi šťastný ,zni to jako malej sestivalec ,brzi bude maly video na tudy odkaz

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 13:45   Citovat  

Kulispit napsal:
sorry ptal se tě někdo na tvé pocity co koupí nebo né??Myslím že bylo dané téma tak se ho držme a né žádné pochyby prosím bez offtopic

podle toho co tady píšeš, nemáš ponětí o tom jak má výfuk vypadat takže asi tak Mrk

nanoVTEC je teď offline  nanoVTEC
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.8.2009 , 14:22   Citovat  

pořádnej výtlem konecne tu je aj nejaka zabava s novym uzivatelom pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

0
PříspěvekZaslal: 7.8.2009 , 20:34   Citovat  

posero napsal:
podle toho co tady píšeš, nemáš ponětí o tom jak má výfuk vypadat takže asi tak Mrk

Jo díky za radu takových chytráků co píšou do témat typu "to je blbost nebo to nekoupí" tak takových se najde hafo.A netvrdím že tomu rozumím přečti si to od začátku a pak piš chytráku.

Filda je teď offline  Filda
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2009 , 21:31   Citovat  

A nebo se vyprdnout na rezonator a spis tam dat high flow katalizator.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.8.2009 , 8:39   Citovat  

Kulispit napsal:
Jo díky za radu takových chytráků co píšou do témat typu "to je blbost nebo to nekoupí" tak takových se najde hafo.A netvrdím že tomu rozumím přečti si to od začátku a pak piš chytráku.
člověk ti chce poradit a ty ještě děláš frajera, si dej na auto takovej lauf a akorát tu to umře

0
PříspěvekZaslal: 28.8.2009 , 12:44   Citovat  

posero napsal:
člověk ti chce poradit a ty ještě děláš frajera, si dej na auto takovej lauf a akorát tu to umře

Nikdo chytráka nedělá toto téma vzniklo proto abych se vic dozvěděl a jak čtu ty tvoje příspěvky tak to jsou jen nějaké pocity a pochyby tak brzdi a zamysli se jo.
Prosim pokud nebudeš mít nějakou zkušenost nebo nápad tak se zdrž jo Díky

Lord British je teď offline  Lord British
0
PříspěvekZaslal: 29.8.2009 , 15:07   Citovat  

mno jestli se muzu vmisit do tematu ,tak jako koncak bych navrhoval OTTOR.... tudy odkaz ma silentcer takze na hluk v pohode a kdyz clovek chce tak otevre....samozdrejme je vic modifikaci ,takze na vyber super.... s cim mam ne moc peknou zkusenost je vyfuk od stejneho dodavatele.... nejaky radoby NETAMI stribrny karbon..... po par stovkach kilometru zezloutl a celkove zpracovani stoji za kulovy.... tak doufam ze jsem aspon trochu pomohl
edit: jeste doplnim ze vykon je znat lip to tahne hned od spodu... nemam to sice podlozeny ale znam par lidi co otto r maji a tvrdi to stejny... nejdřív to byla 1,5 a pak nejaky ty 1,6 ale na vtecu nee

Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 31.8.2009 , 23:39   Citovat  

O výfucích už tu je nespočet témat, takže stačí hledat. Jinak Destak tady psal nějakej pěknej příspěvek, klidně bych ho dal do článků.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Výroba výfuku na H 1,6 VTi 118kw sedan 4dv
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina