Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Čau,pár otázek a několik rad
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.8.2009 , 12:31   Citovat  

Ahoj,opět nevím kam to zařadit,dal jsem to zde pač nehci dělat na každou otázku zvlášť téma!

Jsem už tady nějaký pátek a nějaký měsíc vlastním hodnu,od začátku řeším malé problémy s motorem a trošku jsem se už orientoval..

Takže:
1. Otázka ohledně Swapu, motůrek mi poměrně papá olej a mám pocit,že čím víc KM,tím se to zhrošuje,už nějaký páteček šetřím a přemýšlím nad novým motorem,pár lidí jsem již kontaktoval ale stále mi není jasné jak se to dělá při Swapu..
Mám D15B2 alias 1.5 16V 66KW ale docela dost jsem přemýšlel nad V-tec,trošku jsem pátral a koumal a konečně vím jak V-tec funguje Velmi šťastný a docela mě to uchvátilo ale nevím zda je možné nějak přepsat nebo dostat vyjímku,či jak se to řeší při změně typu motoru,jde to vůbec
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Vojtas je teď offline  Vojtas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2009 , 12:37   Citovat  

když měníš motor musíš mít souhlas honda čr ale ten ti dá pouze když měníš stejný typ motoru například d15b2 za d15b2... jinak to zlegalizovat nejde, pokud si nepřerazíš označení na motoru ale to už snad někdo zasvěcenější... je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2009 , 12:39   Citovat  

Jasný no,tohle jsem tak nějak tušil ale zase shánět D15B2 která je za super cenu a top stav,nevím no.. Něco jsem už sehnal ale nemůžu najít na toho borce kontakt Smutný.Byl tuším z Kopřivnice
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.8.2009 , 12:55   Citovat  

Klejzlik napsal:
Jasný no,tohle jsem tak nějak tušil ale zase shánět D15B2 která je za super cenu a top stav,nevím no.. Něco jsem už sehnal ale nemůžu najít na toho borce kontakt Smutný.Byl tuším z Kopřivnice

Kasli na to..prodej tohle a kup vteca a je .. stejne si ho pak udelas k obrazu svemu..tady ty vymeny motoru nikdy moc nepochopim to mi hlava nebere
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2009 , 12:59   Citovat  

a co na to kupující? motor co žere oil jako benál je fakt super koupě. to raději noveý motor za 5tku, v jaktž takž stavu a pak prodat když chceš vtec.
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.8.2009 , 13:08   Citovat  

Vojtas napsal:
když měníš motor musíš mít souhlas honda čr ale ten ti dá pouze když měníš stejný typ motoru například d15b2 za d15b2... jinak to zlegalizovat nejde, pokud si nepřerazíš označení na motoru ale to už snad někdo zasvěcenější... je to dobrý

Na výměnu stejného typu za stejný typ ovšem svolení hondy a ani nikoho jiného nepotřebuješ.
Takže při těch swapech za jiný typ se holt musí švindlovat. Legálně to u nás, na rozdíl třeba od Německa, nejde.
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 9.8.2009 , 15:36   Citovat  

Jak už psal hlavator - do SWAPU bych taky asi nikdy nešel, i kvůli výbavě a dalším věcem..
Jiné je to když chceš dát třeba VTEC (B16A) do ED9 céra, to pak jede jako střelený i oproti EE8 (viď Chucky Úsměv ale jde o to, co chceš ty..pokud máš dobrou kastli a víš o tom autě hodně, tak je SWAP řešení, ale být tebou tak prodám a koupím "original" VTEC nebo VTi ....třeba teď je tu na prodej ten černej, ale je to 4G ...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Čau,pár otázek a několik rad
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina