Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dovolená v zemích Západního Balkánu :-)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 12
Zombie je teď offline  Zombie
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.8.2009 , 13:44   Citovat  

Chystám se v září do Chorvatska. Máte nějaký tip na pěkné, cenově dostupné místo? Uvažuji o Primoštenu, abychom před sebou měli otevřené moře. Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.8.2009 , 13:50   Citovat  

Zombie napsal:
Chystám se v září do Chorvatska. Máte nějaký tip na pěkné, cenově dostupné místo? Uvažuji o Primoštenu, abychom před sebou měli otevřené moře.

Mohu jen doporučit
1 - optimální ceny
2 - split za rohem
3 - otevřené moře
4 - vlny
5 - celkem přijatelný počet turistů
6 - díky otevřenému moři si nepřipadáš jak na mácháči

prim.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
prim.JPG, 237.71 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2009 , 14:02   Citovat  

A ceny, případně kontakt na ubytování máš? + jak daleko od moře. Jsem hrozně línej na vyhledávání.
   Návrat  
Sitcom je teď offline  Sitcom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2009 , 14:36   Citovat  

Noo chystám se odjíždět teď v pátek a taky jsem koukal na Primošten . A na Galeb jen nevím jestli si vždycky musíš pronajmout chatku nebo ten jejich stan chtěl bych normálně někde zaplatit za parcelku za stan na určitý počet dní popř za počet osob a dál to neřešit. Nevíte někdo o něčem takovém?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2009 , 16:11   Citovat  

Našel jsem tohle. Snad to bude dobrý. A nevíte, jak je to v polovině září v Chorvatsku s počasím?
tudy odkaz
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.8.2009 , 16:42   Citovat  

blbý místo Zombíku. přímo za barákem budeš mít hlavní a po tý budeš muset jít pokud budeš chtít jít do centra, nebo na velkou pláž.
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2009 , 17:17   Citovat  

Přítelčiny rodiče se vrátili z Rabacu... Prý to tam bylo moc super... čisté moře... oblázková pláž.. vstřícné ceny a v hotelu mluvili česky, anglicky, německy, chorvatsky a italsky... Měli to ale od cestovky a hotel se jmenoval tuším Saturn, nebo že by to byla oblast?? to mi hlava nebere moc se v tom neorientuju....
   Návrat  
Lucy je teď offline  Lucy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2009 , 19:21   Citovat  

Zombie napsal:
Našel jsem tohle. Snad to bude dobrý. A nevíte, jak je to v polovině září v Chorvatsku s počasím?
tudy odkaz

Já byla před x lety koncem září v Poreči na Istrii a počasí bylo skvělý, žádný velký horko, ale na koupání a opalování akorát.
   Návrat  
HynekVTi je teď offline  HynekVTi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2009 , 19:55   Citovat  

Nejteplejši moře je v úseku Zadar-Šibenik
Jinak o ubytování bych se nebál, všude u silnic postávají důchodci a nabízejí ubytování.....letos bych řekl že jezdí mnohem méně lidí....
My jsme se vrátili cca 3týdny zpět z ostrovu Murter( kousek od šibeníku), a bylo to taky fajn....
Chorvatsko už máme skoro celé projeté( už jsme tam byli asi 8x) a mohu říct, že je to skoro všude stejné, akorát dole je méně turistů...
Poslední dobou jsme si oblíbyli kempy :o)
   Návrat  
D15B2 je teď offline  D15B2
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2009 , 21:47   Citovat  

Chci se zeptat, nevite jestli uz je hotova dalnice az do Dubrovniku? Podle chorvatskeho serveru jsem vycetl ze ano.. uz tam byl letos nekdo? Diky
   Návrat  
doktorshondou je teď offline  doktorshondou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2009 , 22:34   Citovat  

D15B2 napsal:
Chci se zeptat, nevite jestli uz je hotova dalnice az do Dubrovniku? Podle chorvatskeho serveru jsem vycetl ze ano.. uz tam byl letos nekdo? Diky

Ja tam letos byl, a jeste otevrena nebyla. ale sjedes s ni pred Makarskou.
Jinak ja uz byl podruhe pres tudy odkaz
   Návrat  
D15B2 je teď offline  D15B2
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2009 , 6:39   Citovat  

doktorshondou napsal:
Ja tam letos byl, a jeste otevrena nebyla. ale sjedes s ni pred Makarskou.
Jinak ja uz byl podruhe pres tudy odkaz

Takze vede jen do splitu?
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.8.2009 , 6:50   Citovat  

Dubrovník je moc pěkný Úsměv Jen je to trochu dole Mr. Green
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2009 , 6:52   Citovat  

D15B2 napsal:
Takze vede jen do splitu?

ne ne, měla by končit u Ploče, na konci Makarské riviery
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2009 , 7:10   Citovat  

Zombie napsal:
tudy odkaz

mno my byli v polovine zari pred dvemi lety na istrii a hruza. koupali jsme se za ten tyden jen jednou. zima, prselo, foukalo. a ten rok to bylo i jizneji - tam byli zase rodice (ve stejny cas) a totez. kazdopadne jsem si rekl ze chorvatsko uz ne - ceny, pristup, sluzby, kamenite plaze, .... a URCITE ne zari pokud to bude jako k mori. kazdopadne bych pocasi cekal aspon tak 50/50.

... tehda se mi divil i pan v kooperative kde jsem se byl pred cestou pojistit - do chorvatska??? ze prej ... tam jsem jezdil 8 let, pak jednou do italie a od te doby jedine italie - za stejne penez vice muziky.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2009 , 7:51   Citovat  

CRXMANN napsal:
blbý místo Zombíku. přímo za barákem budeš mít hlavní a po tý budeš muset jít pokud budeš chtít jít do centra, nebo na velkou pláž.

Jak to z těch fotek poznáš? No a kde jste byli vy?
   Návrat  
Sitcom je teď offline  Sitcom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2009 , 8:15   Citovat  

HynekVTi napsal:
Nejteplejši moře je v úseku Zadar-Šibenik
Jinak o ubytování bych se nebál, všude u silnic postávají důchodci a nabízejí ubytování.....letos bych řekl že jezdí mnohem méně lidí....
My jsme se vrátili cca 3týdny zpět z ostrovu Murter( kousek od šibeníku), a bylo to taky fajn....
Chorvatsko už máme skoro celé projeté( už jsme tam byli asi 8x) a mohu říct, že je to skoro všude stejné, akorát dole je méně turistů...
Poslední dobou jsme si oblíbyli kempy :o)

Doporuč nějáké kempy a cca ceny jaké tam jsou. Kam jsem psal tak všude musíš objednat chatku nikde jen tak nemuzeš vybalit stan Velmi šťastný
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 12.8.2009 , 8:23   Citovat  

Doporučuju jednoznačně Makarskou - tedy oblast od Splitu dolů....jezdíme pokaždé na stejné místo - Stanici - do jednoho domku na pláži - ráno s kafem sejdeš 10 schodů a jsi ve vodě..vlastní pláž...prostě pohoda.......

Hlavně ne žádný hotely a domy přes cestu, aby sis musel pro všechno jak XXX chodit a nosit si to sebou na pláž....

Jinak ať si říká kdo chce co chce, chorvatsko je nejlepší, průzračný moře, super příroda, krásný ženský, domluvíš se a nechytneš od nějakej džuv co všude jinde lítaj nějakou malárii a podobný svinstva..nějaká itálie se špinavym mořem, španělsko nebo Tunis..kdepak...fuj.... jen to pivo maj ty chorvati tak drahý Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2009 , 8:57   Citovat  

Sitcom napsal:
Doporuč nějáké kempy a cca ceny jaké tam jsou. Kam jsem psal tak všude musíš objednat chatku nikde jen tak nemuzeš vybalit stan Velmi šťastný

Kempy jsou absolutně v pohodě, čistota, slušnost, nikdy se nám nic neztratilo( třeba den ležící peněženka na stolečku před stanem)
Jezdíme se stanem a nikde nikdy jsme nic rezervovat nemuseli.....prostě přijedeš, vybereš si flek a až při odjezdu zaplatíš(takže tam můžeš být třeba den, nebo taky měsíc :o))
Ceny jsou různý, záleží jakej luxus vyhledáváš (bazén,kurty, wifi, různé programy,....) My jsme v sezoně za obyč kemp platili cca 20eur/den (2xosoba, stan auto) mrkni na netu, je toho tam mraky....

Jinak zrovna Makarská mě extra neláká - moc lidí a je už to celkem daleko.....
Jel bych úsek Zadar - Šibenik cca 1000km a jak už jsem psal, teplejší moře než třeba v Dubrovníku...

Taky záleží co vyhledáváte - klídek, relax nebo přeplněný pláže, večer disco.........
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.8.2009 , 9:00   Citovat  

HynekVTi napsal:
Kempy jsou absolutně v pohodě, čistota, slušnost, nikdy se nám nic neztratilo( třeba den ležící peněženka na stolečku před stanem).....
A když se ti neco ztratí tak se dívat jestli nemáš za sousedy čechy Velmi šťastný
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.8.2009 , 9:57   Citovat  

Henges napsal:
A když se ti neco ztratí tak se dívat jestli nemáš za sousedy čechy Velmi šťastný

Můžeš být v klidu, protože na plážích jsou často policajti v civilu v plavkách a ostřížim zrakem hlídaj naše věci Úsměv
   Návrat  
Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2009 , 11:16   Citovat  

happy napsal:
mno my byli v polovine zari pred dvemi lety na istrii a hruza. koupali jsme se za ten tyden jen jednou. zima, prselo, foukalo. a ten rok to bylo i jizneji - tam byli zase rodice (ve stejny cas) a totez.

Já byl před dvěma lety přesně v polovině září (od 15. do 23.) na Makarské a bylo tam krásně, za celou dobu akorát jeden den bylo chladněji a zataženo, moře sice nebylo zrovna teplý, ale dalo se to. Takže teda nevím, kde to tvoje rodiče byly HaHaaa.
Je teda fakt, že pokaždé, když jsem byl v chorvatsku, tak za ten týden bylo minimálně jeden den hnusně.

happy napsal:

... tehda se mi divil i pan v kooperative kde jsem se byl pred cestou pojistit - do chorvatska??? ze prej ... tam jsem jezdil 8 let, pak jednou do italie a od te doby jedine italie - za stejne penez vice muziky.

Každej ať si jezdí kam chce, někdo třeba nemá rád italy, znám hned několik lidí, co do itálie nejezdí, protože nesnáší italy. Jednoho známého tam několikrát okradli, druhý tam zase nejezdí, protože jeho polovička je celá paf z italů.. pořádnej výtlem.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.8.2009 , 11:26   Citovat  

neyo napsal:
Můžeš být v klidu, protože na plážích jsou často policajti v civilu v plavkách a ostřížim zrakem hlídaj naše věci Úsměv
Práce snů.... Tak to koukám! pořádnej výtlem
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.6.2013 , 6:50  Naposledy upravil SaKaL dne 27.6.2013 , 21:02, celkově upraveno 4 krát. Citovat  

--- 2013 ---

Přátelé...

Trochu si dovolím oživit toto téma - rádi bychom vzali letos naše milá dítka poprvé k moři. Takže zvažujeme co a jak, kudy a kam. Jedna z variant je i Chorvatsko po vlastní ose. Tudíž bych vás chtěl tímto poprosit, zda nemáte nějaký osvědčený tip.

Naše požadavky:
- asi bychom preferovali nějaký menší hotýlek, kde by byla nějaká ta (mimimálně) polopenze, neb už takhle to bude "záhul", tak ať ještě nemusíme řešit vaření, nakupování atd., pokud to bude nějaký, dejme tomu, apartmán / studio, tak určitě s možností té polopenze
- moře by mělo být hned za rohem, nejlépe hned u toho bydlení a taky aby tam ty naše děti mohly nějak vegetovat - samozřejmě neočekávám písčitou pláž, ale nějaký ten strom (stín) bude vítaným bonusem
- ideálně nějaký dětský koutek, či nějaká ta alespoň základní výbava pro děcka, ale není podmínkou, třeba jim to moře bude stačit
- lokalita by měla být spíše klidnější, na noční život si nepotrpíme; v pár městech jsem byl, docela by se mi líbil Omiš nebo něco podobného, prostě taková ta klasika - nějaká ta atmosféra - moře, molo, pevnost / hrádek Úsměv , abychom i při večerní procházce těm našim raubířům mohli něco ukázat a kde jim koupit zmrzlinu
- děti máme 5 a 1/2 a necelé 4 roky staré
- chtěli bychom jet v září, patrně vyrazit v pátek na noc a vracet se za týden o víkendu

Samozřejmě budu rád za jakýkoliv podnět, připomínku, či když mi napíšete, že je to třeba blbost, že je lepší si zaletět třeba do Turecka, že to vyjde finančně nastejno a je to jednodušší. Nebo já nevim třeba Itálie, ale ta mě nějak neláká, to Chorvatsko mi přijde prostě hezčí.
Uvítám i nějaké všeobecné tipy třeba pro samotnou cestu - kudy jet, čemu se vyhnout, co mít v autě… Třeba se to bude hodit i někomu jinému, když už je to téma tady založené…

Díky...
   Návrat  
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.6.2013 , 7:21   Citovat  

zdar, já jsem pořád příznivce Chorvatska, jasně že i jiné vyrianty vyjdou líp, ale někoho baví už ta jízda a plánování trasy, třeba i přes nějaké ty památky v Chorvatsku. Není možná špatná varianta severní itálie kousek od Istrie.
Každopádně v Chorvatsku je nejčistší moře, ale naopak jsou tam převážně jen oblázkové pláže.
Nejpříjemnější a nejkratší cesta je na tu Istrii nebo těsně pod ní, kdy se jede spíš přes Slovinsko, a aspon se pořádně využije dálniční známka, ale v září už tam to počasí není tak stabilní jak v srpnu , kdy je větší jistota že tam nebude pršet, tak v září bych raději volil nejjižnější oblasti.
Já bych tet už taky volil něco s polopenzí. Koukal jsem že třeba spousta variant je třeba na NEV-DAMA, ale sice jsem to ještě nikdy nezkoušel, ale tyhle hotýlky a penziony jsou i na těch Hyperslavách a podobně.
Ale u těch hotelů bývají předevší pevně dané termíny nástupu, většinou o tom víkendu.
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.6.2013 , 21:02   Citovat  

UP tudy
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2013 , 21:09   Citovat  

Doporučuju Camp s mobilhousama v Biograd na morju. Moře je hned u kempu. Zmrzlina v centru je nejlepší jakou jsem kdy v životě měl. Ceny nízké. Pro děcka je toho v kempu hodně. Noní život tam není.
   Návrat  
sumy je teď offline  sumy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.6.2013 , 7:05   Citovat  

2x jsme byli s dětmi(tehdy 7, 7 a 9) v kempu Pineta u Fajany, naproti Titovým ostrovům. Naprostá parádička. Kemp přímo na pláži, stan pod borovicemi 30m od moře, do Fajany pěšmo po pláži cca 10minut, do Puly 15minut autem. Kemp je veliký a tak je v něm přijatelná hustota osídlení-žádná hlava na hlavě.Maj tam i chatky. Polopenze asi nee. Nejsme klasický plážáci a tak jsme si to tam dost projezdili i po okolí a když člověk není líná huba, tak se doptá i na místa, kam normální turista nepáchne a při tom jsou fantastický. Například velmi zachovalá zřícenia opevnění ještě po Římanech. Pravda, jak už je naší rodinou tradicí, tak jsme to měli krapet adrenalinový: Lesní požár 500m za kempem Smutný -hasičský vrtulník a Canadair nabíraly vodu přímo na pláži, po domluvě se správcem procházka bývalým vojenským prostorem u Titových rezidencí-tam jsme našli minu na pláži Tak to koukám! , zároveň tam zrovna najelo policejní komando a zasahovali tam proti nějakejm sqaterum Tak to koukám! Útok černéhoé býka na Chorvatské silnici III. třídy(tedy šterková cesta prorostlá kořeny, že i na 2 je to moc) HaHaaa Bouři, kdy jsem musel uvázat stan k autu ... Prostě taková naše pohodová klasika. pořádnej výtlem Pula stojí za to. Je to hned na severu-žádný plahočení se na jih.
   Návrat  
Aldaaa je teď offline  Aldaaa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.6.2013 , 17:34   Citovat  

Teď jsme od tam dojeli .
Byli jsme u Bašky Vody (okres Makarska) , kam jezdíme už 3. rokem . Hned u apartmánu pláž , kousek Baška Voda , kousek Makarska , kde je doopravdy krásně Úsměv Doporučuji !
   Návrat  
Maťo H je teď offline  Maťo H
PříspěvekZaslal: 29.6.2013 , 6:48   Citovat  

to Sakal: suhlasim s Aldooo-u, minuly vikend sme sa vratili Z Chorvatska, z Basky Vody. V Chorvatsku som bol 5-ty krat za sebou. Mne sa tato krajina velmi paci. Svojim podnebim, kulturou, mentalitou ludi a tym, ze tam mozem ist autom. A plazami (nemam rad piesok). Teraz sme boli na tyzden, lebo sme boli prvykrat v hoteli. Doteraz iba v apartmanoch. Mali sme light all inclusive (ranajky, obed, vecera), takze stravu sme vobec neriesili. Byvali sme v hoteli Slavija, cez cestu bola hned plaz. Hotel starsi, ale cisto. Upratovali izby kazdy den. Plaz v Baskej Vode zatial najlepsia, dost siroka, miesto bolo aj ked sme prisli o 11-ej na plaz. More super, ciste, osviezujuce. Chorvatsko odporucam, a aj ked na severe je tiez pekne (3x sme boli na ostrove Krk), tak v septembri skor niekam juznejsie okolo Makarskej...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dovolená v zemích Západního Balkánu :-)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina