Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Příběh k pláči aneb jak se vydělává
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
AirEddie je teď offline  AirEddie
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 7:59   Citovat  

Hola lidičky,
o tohle story se musím podělit i když pravděpodobně většina z Vás se setkala určitě s něčím podobným.
Byl jednou jede kamarád, kterej má mondeo v kombíku. Měl celkem rezavou kastli a tak si řekl, že by s tím mohl něco udělat. Zašel k človíčkovi, kterej se živý opravami aut. Udělal mu zadní lemy, blatníky, rezavy místa kolem oken atd. Celkem za to kamarád platil 10 000,- bez laku! Zhruba po týdnu vrácení auta majiteli se začala ztrácet voda a to tak že celá naboda byla pryč po 30km. Tak to tam vrátil z5. Po cca 3 týdnech mu bylo sděleno, že tekla vodní pumpa a chladič - opraveno za 8 000,- Bohužel toto se stalo dříve než mi(nebo někomu) to řekl. Říkal jsem si že to bude hodně blbá shoda náhod, ale při otevření kapoty jsem viděl chladič, kterej 100% nebyl novej a pumpa byla zas..ná jak jetel, taky mi nově nepřipadala. Asi po měsíci mi kámoš řekl, že mu auto nejede víc než 70km/h. Když přijel ke mě do garáži tak už bylo slyšet od křižovatky, že motor jede na 3 válce a cukal s celým autem. Vyndal jsem něco co připomínalo část svíčky, tak jsme je vyměnili a tradá motor běžel v klidu .....

Tak jsme připravili menší test ...vrátili jsme tam ten kus co připomínal svíčku a odvezli jsme to tomu ,,opraváři,, za týden jsme tam přišli a z jeho úst vypadlo, že byl u kamaráda ve Fordu a že mu řekl že na tom autě je v háji řídící jednotka a že jestli chceme má tu jednu jetou za 6000,- Se stydím

Prosím o jednu radu....jak se mu pomstít??? Lucy - být to moje prachy tak ho zabiju! Ale zase znám majitele jednoho z nejdražších Fordů ve střední evropě Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 8:05   Citovat  

Má ECU Forda nějaké výrobní číslo? Opsat (nebo na ECU udělat nějakou značku - před kamerou) a vzal bych od něj tu ECU, přičemž pro auto bych si přišel s policajtama... S Tvou výpovědí by se dalo prokázat,že to byla jen svíčka a nikoli díl za 6litrů... Který by stejně na 99% nebyl vyměněn, takže ...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 8:10   Citovat  

Tady je problém v tom že oni mezi sebou neměli žádnou smlouvu. Ani auto převzal...dne.... předběžná cena .... tak nevim jak byse na to policajti tvářili Cooo???
   Návrat  
shaman23 je teď offline  shaman23
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 8:45   Citovat  

nakopat pr....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Sitcom je teď offline  Sitcom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 9:38   Citovat  

naštvanej naštvanej naštvanej naštvanej Nemám slov Smutný Osobně se mnou zatím jako s laikem dvakrát vydrbali pouze kdyz jsem auto kupoval. Smutný
Co jde do servisu tak většinou kupuju se díly sám a pouze jim je dávám na výměnu Tak nějak věřím že tam pak snad doopravdy skončí Velmi šťastný
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 9:50   Citovat  

jojo..krutá realita pánové..

já osobně bych mu v noci jeho auto převrátil třeba ve 4 lidech na budku aby se ráno ,až se vzbudí, pořádně vylekal ....ikdyž..mstít se na autě... radši mu nakopejte zadek....nebo vymyslete echt poděl..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 9:51   Citovat  

Pro ten poděl jsem OK ale čekám na vaší tvůrčí shopnost Velmi šťastný Mr. Green Mr. Green Mr. Green
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 9:52   Citovat  

všude je to stejný kiss me wc
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 10:45   Citovat  

tři úkáčka s letlampou + podporit anonymnim udanim na financak
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 10:47   Citovat  

no tak bez papíru to nebude snadný. Asi bych vzal pár drsně vypadajících kamárů s nějakou výbavičkou (nejlíp baseballovou) a zkusil něco s "menší převahou" vyjednat. Jasně že nic nevyvádět, jen se tvářit strašně drsně.
   Návrat  
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 10:55   Citovat  

Asi bych mu opravdu nakopal zadek,jinak bych ho nechal objednat nějaké díly a ať si je panáček zaplatí jenže je problém,že tihle koumáci objednané zboží můžou vrátit bez sankce
   Návrat  
shaman23 je teď offline  shaman23
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 11:28   Citovat  

sehnat auto zadarmo se teď dá, nějaká škodovka a tak..nechat ho na tom makat.. nebo mu tam nechat auto přes noc s klíčema a ráno mu zůstanou jen klíče...
   Návrat  
p.dawe je teď offline  p.dawe
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 11:40   Citovat  

na kazdou svi(teda prase Úsměv ) se vari kotel....na takovyho cloveka je nejlepsi pouzit jeho vlastni medicinu..ale bacha aby to nezaslo moc daleko a nebylo by to i v rozporu se zakonem...to se zas nevyplatilo me Velmi šťastný
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 11:51   Citovat  

p.dawe napsal:
na kazdou svi(teda prase Úsměv ) se vari kotel....na takovyho cloveka je nejlepsi pouzit jeho vlastni medicinu..ale bacha aby to nezaslo moc daleko a nebylo by to i v rozporu se zakonem...to se zas nevyplatilo me Velmi šťastný

mysliš z GSIčkem??
   Návrat  
p.dawe je teď offline  p.dawe
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 12:12   Citovat  

sablos : ne s gsi ne to je jiny pribeh ale to ozulil on me..ale taky se mu to nevyplatilo
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 12:45   Citovat  

shaman23 napsal:
sehnat auto zadarmo se teď dá, nějaká škodovka a tak..nechat ho na tom makat.. nebo mu tam nechat auto přes noc s klíčema a ráno mu zůstanou jen klíče...

OK OK Tohle se mi libi Úsměv a jako na potvoru mam auto na kterym by to šlo udělat Úsměv

asi to zkusíme ...dikes OK OK svatoušek
   Návrat  
dejwidoos je teď offline  dejwidoos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 12:52   Citovat  

Já vám nevím, každá pomsta vždycky trochu smrdí průserem. Taky jsem někdy přemýšlel jak se pomstít, ale nakonec jsem si to rozmyslel, že to nemá cenu. Nejlepší dle mě mu to asi říct, že o tom vím, co tu na mě zkoušel a ať se nad sebou zamyslí. (akorat já vždycky tak moc nad něčím přemýšlím, až si to rozmyslím a nechám to plavat )
   Návrat  
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 12:58   Citovat  

Jo někteří mechanici jsou opravdu vykutálení.Videl jsem jak jeden pan u ktereho jsem se zastavil v dílně daval novou poloosu na Audi a šroubovakem mu prokuchnul prachovku na druhej se slovi "On přijede zas" naštvanej Od tý doby se této dílně vyhýbám velikým obloukem...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 12:59   Citovat  

Rada36 napsal:
Jo někteří mechanici jsou opravdu vykutálení.Videl jsem jak jeden pan u ktereho jsem se zastavil v dílně daval novou poloosu na Audi a šroubovakem mu prokuchnul prachovku na druhej se slovi "On přijede zas" naštvanej Od tý doby se této dílně vyhýbám velikým obloukem...
Ble to snad ne to snad ne
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 13:00   Citovat  

nejlepší pomsta na mechanika aby h to stálo prachy je dovézt nějakej střep a naporoučet si mraky dílů a opravu komplet všeho potom si auto nevyzvednout.... když nemá smlouvu nemá nic a nazdar
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 13:00   Citovat  

to mě když mi naposled měnili chladič tak to neodvzdušnili, a když se mi to začlo přehřívat tak to chtěli hodit na těsnění pod hlavou Ble naštěstí sen nad nima stála Ble
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 13:09   Citovat  

Mam podobnou zkusenost.

Ten napad s cislem ECU neni spatny. Pak bych mu rekl, co si o nem myslim a udelal mu peknou reklamu v okoli. S tim vrakem, aby na nem pracoval a pak si ho nevyzdvednout.. je to dost drasticke, ale stejne to nepomuze k naprave. Bude to delat urcite dal.
   Návrat  
Sitcom je teď offline  Sitcom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 13:36   Citovat  

posero napsal:
nejlepší pomsta na mechanika aby h to stálo prachy je dovézt nějakej střep a naporoučet si mraky dílů a opravu komplet všeho potom si auto nevyzvednout.... když nemá smlouvu nemá nic a nazdar

Přesně tak .. Znam človucha co mu přišla televize za 30 tisic. A byla poškozena před dopravcem samozřejmě nebudeš metrovku plazmu vytahovat a detailně kontrolovat když jseš sam hned doma na to přišel za hodku uz psal na dopravce na firmy poslal fota.. Nezmohl nic musel uhradit. I přes soud to šlo.
Tak si objednal asi 6 dalších Velmi šťastný Obchod je musel nakoupit nechat dovezt a on pak sledoval jak blooudii Velmi šťastný kolem vymyšlene adresy Úsměv)
   Návrat  
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 14:09   Citovat  

posero napsal:

Jenže pokud ma smlouvu s Elitem nebo Kelly tak je může s klidem vrátit....Když je tam teda nenandá pořádnej výtlem Ale brali i rozbalený věci co vím.třeba chladič co byl prohnutej jiný šrouby na třmeny atd...
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 14:20   Citovat  

Rada36 napsal:
Jenže pokud ma smlouvu s Elitem nebo Kelly tak je může s klidem vrátit....Když je tam teda nenandá pořádnej výtlem Ale brali i rozbalený věci co vím.třeba chladič co byl prohnutej jiný šrouby na třmeny atd...

logicky je tam snad nandá ne? chci auto opravit potom to projede aby se ujistil že to funguje a takový díly nikde zpátky nevezmou
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 14:42   Citovat  

Nechat ho obednat origo soucastku-y primo od fordu.Tam se to neda vratit.Neco vte cene co te natahl at ty prachy aspon nezustanou u nej ale jdou dal.
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2009 , 15:00   Citovat  

ja bych na nej postval financak, beztak urco vetsinu kseftu dela bez papiru a bez ucetnictvi... pripadne zivnostenskej urad nebo tak neco. Ale v tomle state se clovek stejne nedovola.

Kdyz kvuli vam koupi dily, tak je draze proda jinymu volovi, si taky nepomuzete.

Jinak jdou i jiny naschvaly, ale stojej prachy.... treba zadelam mu dvere od bytu takovou tou montazni penou apod. Asi se dlouho nedostane do prace. Tim mu i nejakej ten zisk ujde. Nebo si udelat par cedulek s napisem ZLODEJ a vyvesit to v jeho okoli, pirpadne i jemu na vrata, nebo sprejem napsat zlodej. Nez o todstrani, tak mu taky par kseftu odejde.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.8.2009 , 8:15   Citovat  

Tak my už máme vyhlídlou starou Shade 120 - je to teda kus šrotu Velmi šťastný
Příběh bude ten, že ho budeme chtít jí budeme chtít renovovat včetně celolaku.... a pak ať si ji nechá Mrk
   Návrat  
Mesi je teď offline  Mesi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.8.2009 , 8:56   Citovat  

AirEddie napsal:
Tak my už máme vyhlídlou starou Shade 120 - je to teda kus šrotu Velmi šťastný
Příběh bude ten, že ho budeme chtít jí budeme chtít renovovat včetně celolaku.... a pak ať si ji nechá Mrk

Hele tak ji přepiš na sebe. Pošli tam s tím nějakého kámoše. Kup si starej telefon se simkou za 200Kč, aby si ho mohl furt ubezpečovat, že je vše OK. Pak až to bude hotové tak tam zajdi s tím, že si jí před časem zaparkoval u nich před dílnou, byl si dlouho mimo bydliště, a když sis pro ní šel po čase na parkoviště, tak si ji zahlídl u nich v dílně. Že o ničem nevíš a nic mu nezaplatíš. Když ti ji nebude chtít dát, tak normálně zavolej policajty, že ti jí ukradl pořádnej výtlem Budeš mít ještě k tomu vyfešákovanou stodvácu kouř
   Návrat  
Sweet_Acid je teď offline  Sweet_Acid
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.8.2009 , 8:59   Citovat  

to by ale chtělo aby tam s tim šel nekdo jinej než ty, potom koupit nejakou telefonni kartu za 200 na tu at vola, a pak ji klidne zahodit .... pochopitelne parkrat tam zajit jako ze ma zajem nebo s nim alespon komunikovat aby mel pocit ze to je v cajku ...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Příběh k pláči aneb jak se vydělává
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina